Zapeljana na plesu in zaljubljena do ušes ...
 

Do kam nas pripelje zaljubljenost do ušes ponazarja ta zgodba iz moje mladostne izkušnje. Verjetno bo res držalo, da bi šli za svojo ljubezen do konca sveta …
No, sama nisem šla ravno do konca sveta, prehodila pa sem kar nekaj kilometrov, a takrat se mi ni zdelo nič takega.

Kot srednješolka sem bila noro zaljubljena v nekega fanta. V tistem času je ravno služil vojaški rok in to ravno v bližini moje šole. No, ni ravno tako blizu kot se mi je takrat zdelo. 
Na sobotnem žuru v neki lokalni diskoteki sva plesala kot nora in obnorel me je do konca.
Takrat sem ga prvič videla. Nato mi je povedal, da je čez teden v vojašnici in ga lahko pridem obiskat. Naivna kot sem takrat bila, sem mu verjela, da so obiski dovoljeni, v bistvu nisem ravno dosti razmišljala o tem, bistveno je bilo, da ga bom spet videla.
Po nekaj dneh sem ga tako pogrešala, da sem se odločila špricati pouk in lepo naravnost k njemu v vojašnico. Seveda sem si obula čisto nove »martinske«, ki sem jih čuvala za prav posebno priložnost. 

Čeprav fanta praktično nisem niti poznala, vedela sem samo njegovo ime in seveda, da zelo dobro pleše, sem se podala na pot. Hodila sem kar nekaj časa, a nisem imela občutka, da je v resnici takooo zelooo daleč. Na pol poti sem že začutila prve posledice – žulje v svojih novih čevljih.

Ko sem končno pricapljala do cilja, sem vsa zadihana na recepciji povprašala po vojaku, s katerim sem bila zmenjena. Ni treba prav posebej razlagati, da so me posmehljivo poslali od koder sem prišla, saj obiski vendar niso dovoljeni.
Tako sem s povešeno glavo, a še zmeraj zaljubljena (še bolj kot prej!) odcapljala lepo nazaj v šolo.

Po nekaj tednih, ko sva se zopet srečala v diskoteki, so moji žulji že splahneli, ni pa splahnelo moje hrepenenje po tem fantu. Kako se je zgodba končala, vam tokrat ne bom zaupala, mogoče naslednjič … 

Mia (sedaj 32 let, takrat 18 let)

Nas že zanima, kako se je zgodba razpletla. :)

KOLEDAR DOGODKOV

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Julij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Avgust

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • Solo Salsa Party za Samske
  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • MATCHMe - Agencija za Stike
  • POLETJE V ŠKOLJKI - izlet za samske
  • ZANZIBAR ZA SAMSKE