Kako poiskati idealnega moškega v 7 korakih?


Se tudi ti sprašuješ, kje poiskati idealnega moškega zase? Saj veš, da idealni moški ne obstaja, kajne? No, lahko pa se približaš svojem idealu moškega, ki si si ga zagotovo že narisala v svoji glavi.

Pozorno si preberi spodnjih 7 korakov, ki te bodo popeljali do veliko več priložnosti za zelo družabno samsko življenje. In kar je najbolj pomembno - ti koraki ti bodo odprli obzorje v nekaj povsem novega. V samskost, v kateri boš zagotovo začela uživati tudi ti!
 

 

 

1. korak: Vprašaj se: Kaj dela tvoj idealen moški ob sobotah zvečer?

Veliko žensk, ki gre ob vikendih žurat, se pritožuje, da nikjer ne morejo najti moških, ki obožujejo galerije. Če želiš poiskati svojega idealnega moškega, se vprašaj:  Kaj dela moj idealen partner v soboto zvečer? In potem se odpravi točno tja, kjer misliš, da bi ga lahko srečala.
Poanta je v tem, da na tak način lahko spoznaš točno tak tip moškega, kot ti je zares všeč.

Torej, če rada hodiš v galerije, pojdi tja. Če rada športaš, pojdi v fitnes. Če imaš v sebi kaj plezalne duše, se še danes vpiši na plezalni tečaj. Če obožuješ jazz, se še ta teden odpravi na jazz koncert. V Sloveniji se dogaja ogromno in prav nič ni narobe, če se kdaj v mesto, na koncert ali kamorkoli odpraviš tudi sama. Verjemi, zna biti še bolj zanimivo. ;)
 

2. Korak: Spoznaj prijatelje svojega prijatelja!

Nikoli ne pozabi - moški poznajo moške. In če poznaš prijatelja, na katerem ti je nekaj všeč (a ne toliko, da bi postala par), imajo zagotovo tudi njegovi prijatelji kakšno njegovo podobnost. Saj so vendar njegovi prijatelji.

Druži se torej tudi s prijatelji od prijateljev, povečuj svoj družabni krog in si na tak način ustvarjaj vedno večje priložnosti za to, da spoznaš tistega pravega zase.

Se zelo dobro razumeš s sodelavcem, a te ne privlači? Spoznaj njegove prijatelje. Pusti se povabiti na zabave, izlete, kavice z njegovimi prijatelji ali pa sama kdaj zorganiziraj zabavo, izlet v hribe tudi z njegovimi prijatelji. In ne pozabi ... ob tem se čim bolj zabavaj.


3. Korak: Začni biti nadpovprečno družabna v VSEH delih tvojega življenja

Na vsakem koraku komuniciraj, načenjaj pogovore. Začni spoznavati vse osebe, ki jih srečuješ tudi naključno.

Ko greš zvečer v bar in ti neznani moški odpre vrata, ga pozdravi in povej kaj simpatičnega. Ko greš v trgovino, komuniciraj s prodajalcem lahkotno, kaj simpatičnega pripomni, vprašaj. Ko greš na fitnes, vprašaj kakšnega postavnega fanta za telefonsko številko (ne, saj ne! Hecam se:)). Vprašaj ga, kako se pravilno izvede kakšno vajo, recimo. Če greš na koncert, se ne boj pristopiti k moškemu. Stopi iz svoje cone udobja, povej kaj luštnega glede muzike in se ob tem predvsem zabavaj.

Zakaj je konstantno komuniciranje tako pomembno? Ker s konstantnim komuniciranjem z različnimi ljudmi, tudi neznanci, sama v sebi ustvarjaš družabnost, pozitivo, odprtost, lahkotnost, sprejemanje ... in zaradi tega vsega bo zate navezovanje stikov postalo izredno enostavno.
 

4. Korak: Izstopi iz svoje cone ugodja

Če boš še vedno delala iste stvari kot si jih vedno do sedaj, boš vedno doživljala iste stvari, kot do sedaj. To je jasno, ni? Zato stopi iz cone udobja. In stopi iz cone udobja tudi pri zmenkih. Ne delaj istih stvari, najdi nove hobije, pojdi na lokacije, kjer še nikoli nisi bila. Spoznavaj nove ljudi. Hodi na čim več zmenkov. Spoznavaj prijatelje od prijateljev. Pusti se povabiti na različne zabave, rojstne dni, izlete, pa čeprav še ne poznaš vseh ljudi, ki bodo tam. Reci DA vsaki ponudbi! Ne boš verjela, kam vse te ta DA lahko popelje ...

Skoči v samskost, vzemi stvari v svoje roke, razpri roke, objemi življenje!
Ej, a sploh veš, kako super je lahko samsko življenje? In, če si trenutno že v tem obdobju, se zabavaj na vse možne načine. Prej ali slej boš spet v dvoje in tega obdobja morda nikoli več ne boš imela. Make it happen! ;)
 

5. Korak: Opazuj in išči priložnosti

Pri vsem tem pa je pomembno, da opazuješ, kaj se dogaja okoli tebe. Če boš opazila moškega, ki bere knjigo, ki si jo tudi sama že prebrala, je to odlična iztočnica za začetek pogovora. In ja, čisto normalno je, da ga ogovoriš in s pogovorom začneš prva. Če boš v trgovini opazila moškega, ki je kupil isti izdelek kot ti (pa čeprav je moka:)), lahko na to temo zagotovo kaj zabavnega dodaš. Opazuj, na kakšne načine lahko začneš komunicirati z moškimi ... pred teboj se odpirajo neskončne možnosti za navezovanje stikov z moškimi, ki so ti všeč. In ja, samo prepoznati jih moraš in se začeti ob tem zabavati.

 

6. Obvezno obišči vsaj en dogodek za samske!

Kot samska skoraj moraš obiskati vsaj enkrat en dogodek za samske. V Sloveniji in povsod po svetu so najbolj priljubljeni Hitri zmenki - spoznavni koncept, kjer v enem večeru lahko spoznaš do 20 zanimivih samskih sogovornikov in prav z vsakim deliš 7 minutni pogovor. Kar veliko in zanimivo, kajne? In kaj je nadvse čudovito? To, da na Hitrih zmenkih sama diskretno določiš, s kom želiš ostati v stiku tudi po dogodku. Enostavno, res zanimivo in zelo zabavno torej!

Pa še ena insajderska: Preko Hitrih zmenkov se je na Dogodkih za Samske oblikovalo že več kot 10.000 novih prijateljstev, več kot 900 novih partnerstev in oblikovalo že več kot 9 družinic.

Ljudje so nad tem spoznavnim konceptom naravnost navdušeni (preberi si izjave udeležencev po dogodku tukaj), zato tudi tebi predlagam, da se vsaj enkrat prepustiš vihravi spoznavni zabavi, ki ti lahko v življenje prinese samo nove izkušnje, vsekakor pozitivno doživetje in morda tudi osebico, ki spremeni tvoj svet. ;)

Več o Hitrih zmenkih si preberi tukaj.
 

7. Odmisli strah in se začni zabavati

In kaj se pri vseh teh nasvetih, teorijah in predlogih izkaže za najbolj ključnega? To, da opustiš strah in odmisliš vprašanja kot so "Kaj pa če ga nikoli ne spoznam in bom vedno ostala samska?" in "Pa kje so sploh kakšni normalni moški?". In to, da se, ko ta strah predelaš, začneš zabavati. Privošči si "Time of Your Life", ker kaj kmalu boš spet v vezi in kaj pa veš ... morda od takrat naprej nikoli več ne boš samska. :)


Napisala: Nina Slapnik
organizatorica Dogodkov za Samske

KOLEDAR DOGODKOV

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Julij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

 • HITRI ZMENKI v Ljubljani
 • SALSA ZMENKI
 • DRUŽABNI PLESI
 • IZLETI V HRIBE - za samske
 • 21-dnevni COACHING IZZIV za samske
 • 15-dnevni COACHING IZZIV za moške
 • Verjemi vase in osvoji zensko svojega zivljenja
 • KAKO V ŽIVLJENJE PRITEGNITI PRAVO OSEBO
 • MEDITACIJA ZA SAMSKE
 • POSNETKI PREDAVANJ Z ANDREJEM PEŠCEM
 • LEFKAS ZA SAMSKE
 • POGOVORNA SKUPINA Dear John
 • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
 • MATCHMe - Agencija za Stike
 • KAKO NE IZGUBITI SEBE V ODNOSU
 • PLES ZA SAMSKE
 • SANJSKI SEJŠELI