SAMSKI PIŠEJO


V rubriki "Samski pišejo" objavljamo zanimive, sočne, vesele, ljubezenske ali žalostne zgodbe različnih samskih piscev. 
Če bi tudi vi radi bralcem zaupali kakšno zgodbo iz svojega samskega obdobja, nam jo lahko napišete na info@dogodkizasamske.si.

Z veseljem jo bomo objavili.
 Boris nam je zaupal svojo zgodbo, ki se je pričela eno leto nazaj. Vabljeni k prebiranju ...

 

Borisova izkušnja leto dni nazaj ...

 

Živijo, Dogodki za Samske!

Pošiljam vam svojo dogodivščino, ki se mi je zgodila v obdobju samskega življenja.
Morda ne bom preveč opisen, bom pa zagotovo sočen. :)
 

 

Eno leto nazaj. Jutro, kot vsako jutro. Služba. Kavica s sodelavci. Zelo stresen dan v pisarni. Zasluženo pivo po službi s prijatelji v bližnjem lokalu. Prva runda. Pogovor. Druga runda. Pogovori. Tretja runda. Razglabljanje o vsem možnem. Četrta runda. Reševanje sveta. :) Peta runda … ONA.

Jaz nasmejan, vesel, v elementu. Ona krasna, lepa, simpatična. »Oprosti, te lahko zmotim? Mi lahko poveš, kje je ta in ta ulica? Mogoče veš?« Kako lep glas je imela. In kako lepe oči. Nasmeh. Jaz kar veselo vinjen, ampak vse v mejah normale, sem ji odgovoril, da je ulica čisto za ovinkom. Pa je šla. Jaz pa nisem naredil nič, da bi jo zadržal. Žal mi je bilo.

Čez eno uro je zopet prišla mimo in se mi zahvalila, da sem jo prav usmeril. Povabil sem jo na pijačo. In takrat me je šele zadela strela iz jasnega. Ne samo to, da je lepa, bila je tudi zanimiva, pametna, veliko globlja, kot sem bil navajen od pogovorov s prejšnjimi ženskami.

Odločil sem se, da se poslovim od prijateljev in jo povabim na večerjo v mesto. In sva šla. Bila sva si všeč. Res všeč. Ampak sva se le pogovarjala in pogovarjala in pogovarjala.

Večer je minil zelo hitro. Kar naenkrat je bila ura polnoč. Midva pa še vedno totalno zagreta drug za drugega. Očesni kontakti so že kar jasno nakazovali, da je čas za poljub. Vsaj poljub.

In je bil. Prvi. Pa drugi. Kako lepo se je poljubljala! Pa tretji. In četrti. Čisto sem bil omotičen od njenih ustnic, počasi se mi je že prikazoval prizor naju na postelji … pa sem raje malo zaustavil misli. Nenazadnje sem bil le v javnosti in mi ne bi bilo ravno udobno hoditi naokoli s štango v hlačah. :)

Poslovila sva se. Z najlepšim poljubom v mojem življenju.

Najina zgodba se je kasneje zapletla, postala sva par, a kasneje je ugotovila, da nisem pravi fant zanjo.

Svet se mi je sesul na koščke. A sem se nekako sestavil. Po enem letu sem jo spet srečal in spet začutil bolečino. In upanje. In ljubezen do nje, ki ima še vedno moje srce.

Biti samski in ljubiti bivšo punco, ki ni samska, ni prav nič fajn. Moje srce pravi eno, razum drugo.

Ker me ne želi v svojem življenju, sem se odločil za razum. Srce pa bo počakalo na tisto pravo … enkrat pač.

Boris, 32 let

KOLEDAR DOGODKOV

Oktober

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

November

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

December

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • 21-dnevni COACHING IZZIV za samske
  • RAJSKI MALDIVI
  • SALSA ZMENKI
  • DRUŽABNI PLESI
  • KAKO NAJ SPET ZAUPAM
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • IZLETI V HRIBE - za samske