Samski pišejo


V rubriki "Samski pišejo" objavljamo zanimive, sočne, vesele, ljubezenske ali žalostne zgodbe različnih samskih piscev. 

Če bi tudi vi radi bralcem zaupali kakšno zgodbo iz svojega samskega obdobja, nam jo lahko napišete na info@dogodkizasamske.si.
Z veseljem jo bomo objavili.

 



Sandi, poročen 35-letni moški, nam je opisal svojo izkušnjo 8. marca. Ta dan je zanj postal usoden DAtum, ki mu je pripeljal žensko svojega življenja.

Vabljeni k prebiranju ...
 


Sandi (35 let) piše vsem samskim, da je 8. marec dan, ko je treba v akcijo!

 

Dovolite mi, da vam iz lastne izkušnje pokažem, da lahko praktično karkoli uporabimo za začetek osvajanja (precej moško poimenovanje, kajneda? ženski in hkrati bolj romantičen izraz bi seveda bil dvorjenje) ali vsaj boljšega spoznavanja potencialne partnerke ali partnerja.

Pisalo se je leto 2006, Dan žena, in sedel sem v kavarni (oziroma pred) v središču Nove Gorice. Pil sem kavo z mlekom in zelo verjetno kadil zraven in čakal na sestanek. Aja, bilo je zjutraj, pa bil je lep sončen dan.
V Novo Gorico sem prišel kakšno uro prezgodaj iz Ljubljane, ker imam navado, da se odpravim na sestanek prej, če bi se slučajno zgodilo kaj neprijetnega na cesti.
Imel sem torej dovolj časa, da izvedem nekaj, kar sem se odločil že prejšnji večer.
Znanki, ki sem jo zelo slabo poznal od prej, sem poslal precej običajen SMS z voščilom za Dan žena. Precej običajen zato, da si ne bi slučajno mislila, da bi kaj hotel, čeprav v bistvu sem hotel, da bi si mislila, da kaj hočem … No, kakorkoli ena izmed mojih takratnih zablod, ki jo ima po nepotrebnem veliko moških, ampak o tem mogoče več kdaj drugič.

Torej, poslal sem SMS in v par minutah odgovor, ki ni bil le suhoparni “Hvala.” ampak s precej več vsebine in predvsem (kot je mojo budno psihološko oko zaznalo) veliko naklonjenosti. “Juhuhu!” Začelo se je dogajati.

V zelo kratkem času sva izmenjala nekaj SMSjev, kjer sem se seveda zelo potrudil, da sem ji dal kar nekaj komplimentov, ampak ne osladnih, ker tega osebno ne maram.
Ker sestanka nisem mogel odpovedati oziroma bilo bi precej neprofesionalno, če bi ga, sem moral smsanje prekiniti. Seveda sva nadaljevala z njim kasneje, nato je prišel na vrsto moj klic, pa zmenek, pa …

Kakorkoli, tudi danes je Dan žena in piše se leto 2013 in punca, ki sem ji pred 7 leti poslal SMS je moja žena in imava se zelo fajn v partnerstvu. Fantje, moški, dedci, danes je Dan žena – 8. marec, da ne izgubljam besed, AKCIJA!

Dogodki za Samske - 8. marec

 

KOLEDAR DOGODKOV

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Julij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • SVET DOTIKA - spoznavanje s čutili
  • DRUŽABNI PLESI
  • PLES ZA SAMSKE
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
  • LOVE BOAT PARTY
  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • Solo Salsa Party za Samske
  • egipt za samske