Mnenja udeležencev

"Tečaj družabnih plesov je bil zame zelo dobra odločitev, ker sem se končno naučil plesati. Hkrati spoznal veliko novih ljudi. Pa še nasmejali smo se prav vsakič, ko smo se videli. Priporočam!" Urban, 41 let

VSI TERMINI

Nov termin trenutno še ni razpisan.

Takoj, ko bomo določili nov termin za dogodek, se bo prikazal na glavnem koledarju dogodkov

DRUŽABNI PLESI

Ples in druženje - naj kombinacija za sobotne večere

 

Urnik novega tečaja Družabnih Plesov:

 • Prva vaja:
  Sobota, 11. 5., od 17.30 do 19.30 ure
  Uvodni del tečaja bo vključeval pol ure spoznavnih pogovorov ena na ena. 
  [PRIJAVA]

 • Posebni dogodek - PLESNA ŽURKA: SPOMLADANSKI PLES 
  Sobota, 11. 5., od 19.30 do 21.45
  [VEČ IN PRIJAVA]

 • Druga vaja:
  Sobota, 25. 5., od 20. do 21.30 ure

 • Tretja vaja:
  Sobota, 1. 6., od 20. do 21.30 ure

 • Četrta vaja:
  Sobota, 8. 6., od 20. do 21.30 ure

 

Kateri sploh so Družabni plesi?

Potopili se bomo v različne družabne plese kot so: angleški in dunajski valček, tango, foxtrot, quickstep, disco-hustle, salsa, cha-cha, rumba, samba, jive in swing ter se tako pripravili na plesne žurke v družabnih situacijah, kot so zabave, poroke, plesi in drugi formalni ali neformalni dogodki.

Pri nas običajno poučujemo osnovne korake in tehnike, ki so potrebne za vsak plesni stil, postopoma pa dodajamo zahtevnejše elemente, ko so na njih seveda pripravljeni naši plesalci.

 

Tečaj družabnih plesov je čudovit način za preživljanje prostega časa!

Gre za veliko interaktivnega povezovanja med udeleženci.

Za plesalke in plesalce poskrbimo mi.

 

cool "Tečaj družabnih plesov je bil zame zelo dobra odločitev, ker sem se končno naučil plesati. Hkrati spoznal veliko novih ljudi. Pa še nasmejali smo se prav vsakič, ko smo se videli. Priporočam!" (Urban)

 

 

Kdaj potekajo naša srečanja?


Prva Sobota: Začetek Plesne Pustolovščine

 • 19.30 - 20.00: Ekskluzivno 30-minutno druženje, posebej zasnovano za prvo srečanje. Ta čas je kot nalašč za ustvarjanje prvih povezav in spoznavanje soplesalcev. To je priložnost, da se sprostite, spoznate in se pripravite na plesno potovanje.

Naslednje Tri Sobote: Potopitev v Ples

 • 20.00 - 21.30: Intenziven plesni del, ki bo trajal uro in pol. V tem času se boste potopili v različne družabne plese kot so: angleški in dunajski valček, tango, foxtrot, quickstep, disco-hustle, salsa, cha-cha, rumba, samba, jive in swing. Vsaka sobota prinaša novo priložnost za raziskovanje novih ritmov, izboljšanje tehnik in povezovanje z vašimi plesnimi partnerji.

Ne skrbite, če vas kdaj ne bo!

Če se zaradi dopusta ali drugih obveznosti ne morete udeležiti katerega od srečanj, to ni težava. Naš prilagodljiv pristop zagotavlja, da vas bomo ob vaši vrnitvi hitro uvedli nazaj v ritme družabnih plesov. Ne glede na to, kdaj se vrnete, boste lahko nadaljevali tam, kjer ste ostali.

 

Kaj Zajema Tečaj?

 • 8-urni tečaj Družabnih Plesov: Naučite se osnov in nadgradenj vseh naštetih družabnih plesov.
 • Iskanje Plesnih Partnerjev in Partnerk: Ne skrbite za plesnega partnerja/ko – zagotavljamo, da boste imeli priložnost plesati z različnimi ljudmi.
 • 4 Plesne Vaje z Profesionalnim Učiteljem: Učenje pod vodstvom izkušenega plesnega učitelja, ki bo poskrbel, da boste v plesu napredovali in uživali.
 • Enostavno Spoznavanje Novih Ljudi: Naš tečaj je idealen prostor za druženje, zabavo in navezovanje novih poznanstev.
 • Brezplačna Udeležba na Mini Hitrih Zmenkih: Dodatna priložnost za spoznavanje drugih tečajnikov v sproščenem okolju.


Kdo Bo Vaš Plesni Partner ali Partnerka?

Med tečajem se partnerji redno menjajo. Ta metoda ne samo olajša učenje plesa, ampak vam tudi omogoča, da spoznate in plešete z več ljudmi, kar obogati vašo izkušnjo.

 

Kako se Obleči?

 • Oblačila: Priporočamo udobna, športna oblačila, ki vam omogočajo svobodo gibanja.
 • Obutev: Najboljše so plesne čevlje, vendar so primerni tudi drugi udobni (čisti) čevlji.
 • Dodatki: S seboj prinesite stekleničko z vodo in in brisačko za dodatno udobje.
 • Osebna Higiena: Ker tečaj vključuje veliko medsebojnega stika, je pomembno poskrbeti za osebno higieno.

 

Pomembno

 • Obvezna Spletna Prijava: Za zagotovitev uravnoteženega števila plesalcev in plesalk, je prijava na tečaj možna izključno preko naše spletne strani.

 • Obvestilo o Odsotnosti: V primeru, da se ne morete udeležiti vaje, vas vljudno prosimo, da nas o tem obvestite najmanj 4 dni predhodno. Tako bomo imeli dovolj časa za organizacijo nadomestnega plesalca ali plesalke.

 • Fiksna Cena Tečaja: Cena tečaja je določena in se ne spreminja glede na vašo prisotnost. Ne glede na število obiskanih vaj, je cena tečaja enotna.

Vaša prisotnost in sodelovanje sta ključna za uspešen tečaj, zato se veselimo vaše udeležbe in skupnega plesnega potovanja!

 

Spoznajte našega Plesnega Učitelja Bora Pantića


Pri našem tečaju Družabnih plesov vam bo znanje in strast do plesa prenašal Bor Pantić, izkušeni in karizmatični profesionalni plesalec latinsko-ameriških plesov. Njegov pristop k poučevanju je enkraten: je izjemno spreten pedagog, zanimiv sogovornik in energičen povezovalec naše plesne skupine.

Borova plesna pot ga je vodila daleč preko meja naše države. Svoje znanje in strast do plesa je nabiral in delil na različnih koncih sveta. Med njegovimi najodmevnejšimi postajami sta Buenos Aires in Kuba, kjer je poučeval tudi najzahtevnejše plesalce.

Pridružite se nam na tečaju in izkusite, kako Bor s svojo izkušnjo in energijo obogati vsak plesni korak!

 

Lokacija


Tečaj družabnih plesov bomo izvajali v čudoviti plesni dvorani plesne šole Mimi na Laguni na Ježici.
Naslov: Dunajska cesta 270, Ljubljana.

Zemljevid do lokacije si oglejte tukaj.
Parkirišče je brezplačno pred vhodom.

 

Izjave Udeležencev Po Tečaju Družabnih Plesov


cheeky Že dolgo obiskujem tečaj družabnih plesov in spoznavam, da je bila to najboljša odločitev, ki sem jo sprejel v začetku lanskega leta. In kot naročeno, ste ravno takrat v mesecu februarju začeli z izvedbo tečajev družabnih plesov.
Lokacija plesne dvorane je odlična, saj ni v centru mesta in po obvozni cesti lahko hitro in brez večjih cestnih zastojev pridem na tečaj. Učiteljica Tina pa je krasna, pri njej se čuti domačnost in profesionalnost - vse v eni osebi. Hvala vam! (Jože)
 

laugh "Presenečena sem, kako je vse lepo potekalo. Novi obrazi, s katerimi se je hitro navezal kontakt. Pričakovala sem malce starejše moške, ampak me to ni zmoto. Več let sem plesala le z enim, tako da sem bila kar utrujena po zaključku. Vesela sem, da sem premagala strah in se srečala z vami. Se še vidimo. (Vanda)

cheeky Kaj naj rečem, odlično je bilo. Tina je zelo lepo vodila vse skupaj, udeleženci pa so bili tudi enkratni. Ja, zelo fajn bi bilo, da se skupini združita oz. da ostanemo v takšni sestavi, kakor smo bili prvič. Hvala. (Nada)


cool "Tečaj družabnih plesov je bil zame zelo dobra odločitev, ker sem se končno naučil plesati. Hkrati spoznal veliko novih ljudi. Pa še nasmejali smo se prav vsakič, ko smo se videli. Priporočam!" (Urban)

laugh "Na plesnih zmenkih je bilo super. Naplesali smo se, z velikimi pa smo postali tudi prava družba, ki sedaj obiskuje različne plesne večere po Sloveniji. Poleg tega pa sta se na tem tečaju spoznala tudi Andreja in Tomaž, ki sta sedaj že srečno poročena." (Tjaša)

cheeky "Plesna animacija Tine je polepšala moj silvestrski večer. Njena topla energija je pomešala vse na plesišču in gibi med plesnimi pari so postajali vse lepši in izpiljeni. Upam, da boste imeli kakšen plesni tečaj, ker bom zagotovo prišel!" (Marko)

 

Cena

 • Celoten Tečaj: Udeležba na celotnem tečaju Družabnih Plesov stane 45 €, vključno z 22% DDV. Cena zajema celotno izkušnjo – od plesnih ur do družabnih srečanj. Po prijavi vam bomo poslali navodila za predplačilo na vaš e-naslov.

 • Posamezna Srečanja: Če se odločite za udeležbo samo na posameznem srečanju, je cena 35 €. Za vsako naslednje srečanje se cena poveča za 10 €. Priporočamo vam, da se udeležite celotnega tečaja, saj je to ekonomičneje in vam omogoča boljše povezovanje s skupino ter napredek v plesnem znanju.
   

Kako se Prijaviti?

 • Postopek Prijave: Prijavite se lahko hitro in enostavno preko naše spletne strani. Kliknite na gumb "PRIJAVA", izpolnite potrebne podatke, in že ste korak bližje k začetku vaše pustolovščine v svetu Druižabnih plesov. Po prijavi vam bomo posredovali vse potrebne informacije – od navodil za predplačilo do natančne lokacije in urnika tečajev.

 


Rezervirajte sobote! Čaka nas zabavno učenje in zanimivo povezovanje.
Hasta la vista, baby!cool


 

KOLEDAR DOGODKOV

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Julij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

 • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
 • MATCHMe - Agencija za Stike
 • Solo Salsa Party za Samske
 • HITRI ZMENKI v Ljubljani
 • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
 • LJUBLJANSKA VINSKA POT
 • PLES ZA SAMSKE
 • V ISKANJU ODNOSA za samske
 • egipt za samske
 • IZLETI V HRIBE - za samske