Izjava o zasebnosti

 

V nadaljevanju vam predstavljamo Izjavo o zasebnosti Dogodkov za Samske. Prijazno vas prosimo, da jo preberete, saj vam predstavlja natančen vpogled v to, kako zbiramo, hranimo in obdelujemo vaše osebne podatke, ter vaše pravice v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov.

Svetujemo vam, da občasno ponovno preverite našo Izjavo o zasebnosti, saj boste na ta način obveščeni o morebitnih spremembah.

Za kakršnakoli vprašanja v zvezi z vašimi osebnimi podatki ali za preklic privolitve nas lahko kontaktirate prek elektronskega naslova info@dogodkizasamske.si s pripisom »Odjava«.

 

1. Pomembnost vaše zasebnosti


Pri Dogodkih za Samske se zavedamo pomena zasebnosti in se zavzemamo za popolno zasebnost naših strank. Zagotavljamo vam, da z osebnimi podatki ravnamo odgovorno in spoštljivo ter jih skrbno varujemo skladno z veljavnimi predpisi v Republiki Sloveniji, evropskimi zahtevami uredbe GDPR in internimi akti podjetja. Do vaših osebnih podatkov imajo dostop le pooblaščeni zaposleni in pogodbeni obdelovalci izključno v okviru namenov, ki so predstavljeni v pristopni izjavi. Dostop do osebnih podatkov je omejen izključno na obseg in namen, ki sta potrebna za nemoteno izvajanje organizacije dogodkov, izvajanje prodajnega procesa in trženjskih namenov skladno s privolitvijo.

 

2. Upravljavec osebnih podatkov


V okviru blagovne znamke Dogodki za Samske je upravljavec osebnih podatkov podjetje Lajkas, Nina Slapnik, s.p., Rožna dolina c. V/44, 1000 Ljubljana (identifikacijska številka: 14991608; matična številka: 6040900).

Osebne podatke zbiramo, hranimo in obdelujemo skladno z določbami Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkovin o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov), z vsebino določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07 s spremembami; ZVOP-1), ter vsemi internimi akti obdelovalca, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Dogodki za Samske so vse od svojega nastanka osredotočeni na zadovoljstvo svojih strank. Dobro počutje in zadovoljstvo s storitvami in izdelki sta temeljni vrednoti, za kateri se zavzemamo, zato s posebno skrbnostjo in odgovornostjo obravnavamo tudi osebne podatke strank. Zavzemamo se za zakonito, pošteno in pregledno obdelavo osebnih podatkov, pri čemer skrbimo, da imajo do njih dostop le pooblaščeni in kompetentni pogodbeni sodelavci, ki z osebnimi podatki ravnajo skladno s predpisi in jih ščitijo pred zlorabo ali uničenjem ves čas zakonite obdelave.

 

3. Načini pridobivanja in vrste osebnih podatkov


Osebne podatke zbiramo oziroma sprejemamo na različne načine:

 • Z registracijo na spletni strani Dogodkov za Samske www.dogodkizasamske.si prek spletnega obrazca. Pri tem načinu vpisa se vaši podatki v roku 4 tednov prenesejo v glavno elektronsko bazo podatkov.
 • Ob prijavi na e-novice na spletni strani Dogodki za Samske - www.dogodkizasamske.si. Pri tem načinu vpisa se vaši podatki prenesejo v glavno elektronsko bazo podatkov.
 • Ob uporabi spletne strani. Pri tem gre za spletne piškotke, o čemer si lahko več preberete v nadaljevanju.
 • Občasno prek nagradnih iger, natečajev in aktivnosti za stranke, pri čemer je potrošnik vedno seznanjen z namenom zbiranja in uporabe osebnih podatkov.
 • Prek družabnih omrežij in drugih marketinških orodij, kot so aplikacije, pri čemer je potrošnik vedno seznanjen z namenom zbiranja in uporabe osebnih podatkov.
 • Prek vaših vprašanj po elektronski pošti, navadni pošti ali prek drugih oblik komunikacije, ki temeljijo na osebnih podatkih.
 • Prek nakazil, ki jih od vas prejemamo preko spletnega bančništva.
 • Prek prijav na prosta delovna mesta, ki jih občasno razpišemo.

 

Oseba, ki s privolitvijo odda svoje osebne podatke in vsaj en kontaktni podatek, vstopi v bazo strank Dogodkov za Samske. Vpis v bazo je brezplačen in z njim stranka nima nikakršnih obveznosti.

Za nadaljnjo uporabo in obdelavo pridobivamo in hranimo naslednje podatke:

 • osnovni osebni podatki za registracijo (ime, priimek, kraj, e-naslov, mobilna številka, rojstni datum, spol, geslo);
 • uporabniško ime in geslo;
 • podatki iz Vprašalnika, preko katerega iščemo za vas najbolj ujemajoče osebe;
 • osebne izkušnje in mnenja po dogodkih;
 • podatki o transakcijah (vrsta in število plačanih storitev, datum nakupa);
 • podatki z naslova podpore strankam (vprašanja, odgovori in podatki, ki nam jih posredujete v tem kontekstu);
 • fotografije in videoposnetke iz dogodkov, katere se za javno uporabo zameglijo zaradi vaše diskretnosti;
 • podatki z družabnih omrežij, ki nam jih posredujete s prijavo na spletni strani prek družabnih omrežij oziroma z interakcijo prek Facebook strani Dogodki za Samske;
 • lokacija in geolokacijski podatki, ki nam jih sami posredujete;
 • vaši osebni podatki, pridobljeni iz javno dostopnih virov, vključno s podatki z družabnih omrežij;
 • drugi podatki, ki nam jih posredujete v kontekstu vašega samoiniciativnega povpraševanja.

 

4. Nameni obdelave osebnih podatkov in pravna podlaga


Dogodki za Samske osebne podatke zbirajo in obdelujejo v okviru trženjskih aktivnosti.

Podatke zbiramo za naslednje namene:

 • Vaš e-mail uporabljamo za namene obveščanja preko emaila glede prihajajočih dogodkov in vseh potrebnih navodil po vaši prijavi na dogodke.
 • Vašo telefonsko številko uporabljamo za namene obveščanja po vaši prijavi na dogodek, in sicer za to, da vas obvestimo o vseh korakih popolne in uspešne prijave na dogodek. Na tak način boste na dogodek lahko popolnoma pripravljeni še preden se ga udeležite.
 • Vaš podatek o višini uporabljamo za namene iskanja ujemajočih partnerjev pri Zmenkih z ujemanjem in Plesnih zmenkih.
 • Podatek o kraju, iz katerega prihajate, uporabljamo zato, da lažje upoštevamo vaše želje po lokacijski distanci med vami in vašimi ujemajočimi osebami.
 • Vaš rojstni datum uporabljamo, ker je vaša starost ključna za uvrščanje v starostne skupine pri dogodkih in za upoštevanje vaših želja glede starosti vaših ujemajočih oseb.
 • Vaše podatke iz Vprašalnika, ki ga izpolnite pred udeležbo na dogodku Zmenki z ujemanjem, uporabljamo za dodatno profilacijo glede na vaše želje in iskanje za vas najbolj ujemajočega partnerja.


Vsa ta komunikacija z vami je obvezna, da lahko dogodke izpeljemo profesionalno in kredibilno v očeh vseh udeležencev.
V ozadju organizacije dogodka je namreč veliko podrobnosti, ki jih moramo upoštevati, da boste od nas lahko prejeli najboljšo storitev.

 

5. Obisk spletne strani www.dogodkizasamske.si


Ob obisku spletne strani www.dogodkizasamske.si se za delovanje, zagotavljanje kakovosti in zbiranje splošnih statističnih podatkov o uporabi zbirajo določeni podatki. To so podatki o strojni in programski opremi vaše naprave, ki se beležijo prek piškotkov in kode, ki je vgrajena na spletno mesto. Ti podatki lahko vključujejo vaš naslov IP, vrsto brskalnika, operacijski sistem, ime domene, obiske podstrani na spletnem mestu, trajanje posameznega ogleda strani, vaše poti po spletnem mestu, podatke o nastavitvah zaslona in referenčne spletne strani, kot so iskalniki, spletne strani tretjih oseb ipd. Podatki o obisku spletnega mesta so opredeljeni le z edinstveno identifikacijsko številko in so anonimizirani, kar pomeni, da na njihovi podlagi posameznik ne more biti prepoznaven. Za udeležbo na naših dogodkih potrebujemo vaše osebne podatke, pri čemer izvajamo vse potrebne ukrepe za varovanje zaupnosti osebnih podatkov. Podatkov, ki nam jih boste posredovali, ne razkrivamo tretjim osebam. Svoje osebne podatke si lahko ogledate, jih spreminjate ali zahtevate njihov izbris prek elektronske pošte na info@dogodkizasamske.si. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

 

a) Spletni piškotki


Med osebne podatke se štejejo tudi spletni piškotki. Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Načeloma piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov, vendar se lahko uporabljajo za vpogled v uporabniške nastavitve in druge podatke, vezane na vaše pretekle aktivnosti na spletni strani. Spletna stran Dogodki za Samske www.dogodkizasamske.si uporablja spletne piškotke za zagotavljanje kar najboljše storitve pri pregledovanju naših spletnih vsebin ter za zagotavljanje varnosti in nemotenega delovanja spletne strani. Večino strani na naši spletni strani lahko obiščete, ne da bi morali razkriti svoje osebne podatke, na primer vaše ime, naslov in e-poštni naslov. Kljub temu pa nekatere informacije pridobimo samodejno z uporabo piškotkov in spletnih signalov (»pixel tags«), standardnih orodij v spletni industriji. Uporaba piškotkov in spletnih signalov nam omogoča, da prepoznamo vaš IP naslov, vrsto brskalnika, ki ga uporabljate, in vašo splošno aktivnost na spletu.

Več o uporabi piškotkov si lahko preberete na spletni strani informacijskega pooblaščenca https://www.ip-rs.si/.

 

b) Povezave do tujih spletnih strani in prijava prek družabnih medijev


S spletne strani www.dogodkizasamske.si vodi nekaj povezav na druge spletne strani. Obiskovalec se mora zavedati in sprejeti, da imajo ta spletna mesta lastne izjave o zasebnosti, za katere Dogodki za Samske ne odgovarjajo in so neodvisne od politike zasebnosti Dogodkov za Samske. 
 

c) Spletna analitika


Za analizo spletne strani www.dogodkizasamske.si uporabljamo orodje Google Universal Analytics, ki jo nudi Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, Združene države Amerike. Podatki, ki jih Google Universal Analytics zbira o vaši uporabi spletne strani (npr. vaš začetni URL, spletni brskalnik, ki ga uporabljate, nastavitve jezika, računalniški sistem ali ločljivost zaslona), se shranjujejo in analizirajo na Googlovem strežniku v Združenih državah Amerike, nato pa so nam prek orodja Google Universal Analytics dostopni v anonimizirani obliki.

Google ima certifikat EU-US Privacy Shield, zato za svojo obdelavo podatkov uporablja ustrezno raven varstva podatkov. Svetujemo vam, da si za dodatne informacije o storitvi Google in Google Analytics preberete Googlovo izjavo o zasebnosti.

 

6. Uporabniki podatkov


Zavezujemo se, da vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim nepooblaščenim osebam brez vaše privolitve.

Seznanjamo vas, da lahko posamezna opravila v zvezi z vašimi podatki zaupamo našim poslovnim partnerjem (pogodbenim obdelovalcem). Pogodbeni obdelovalci lahko zaupane podatke obdelujejo izključno v našem imenu in v mejah našega pooblastila (v pisni pogodbi oziroma drugem pravnem aktu) ter skladno z nameni, ki so opredeljeni v tej Izjavi. Posredovane podatke omenjeni partnerji skrbno varujejo in ne hranijo na zalogo, ter jih ne uporabljajo za lastne namene.

V okviru zakonskih pristojnosti se vaši osebnih podatki lahko razkrivajo naslednjim uporabnikom podatkov:

 • ponudnikom poštnih storitev, ponudnikom odpremnih storitev in logistično/dostavni službi za namen dostave darilnega bona;
 • računovodskemu servisu, odvetniškim pisarnam in drugim ponudnikom pravnega in poslovnega svetovanja;
 • ponudnikom storitev uničenja spisov in nosilcev podatkov;
 • ponudnikom storitev informacijske tehnologije v okviru servisiranja in vzdrževanja programske opreme;
 • administratorju in skrbniku spletne strani;
 • ponudnikom storitev računalništva v oblaku in ponudnikom pošiljanja e-poštnih sporočil (npr. SqualoMail in drugi);
 • ponudnikom sistemov za upravljanje odnosov s strankami.


Zavezujemo se, da niti mi niti drugi uporabniki vaših osebnih podatkov ne bodo posredovali ali prenesli v tretjo državo izven Evropske unije in/ali Evropskega gospodarskega prostora ali v mednarodno organizacijo brez ustrezne stopnje zaščite. Vaši osebni podatki se lahko posredujejo v ZDA, pri čemer so vsi naši pogodbeni obdelovalci v ZDA vključeni v program zasebnostnega ščita EU-ZDA (t.i. Privacy Shield) ali pa v primeru prenosa podatkov zagotavljajo druge ustrezne zaščitne ukrepe skladno z določbo 46. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov (npr. sprejem Standardnih pogodbenih klavzul).

 

7. Vaše pravice


Vaša osebna pravica je, da kadarkoli brez obrazložitve in posledic zahtevate, da Dogodki za Samske dopolnijo, popravijo, omejijo uporabo ali prenehajo uporabljati in dokončno odstranijo iz baze podatkov vaše osebne podatke za namene. Prav tako lahko na enak način zahtevate dostop ali ugovarjate obdelavi svojih osebnih podatkov ter zahtevate prenos podatkov. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Če menite, da se vaši osebni podatki shranjujejo ali obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije.

Zahtevek za prenehanje uporabe ali popolni izbris vaših osebnih podatkov lahko oddate na naslednje načine, pri čemer morate jasno navesti vsebino vašega zahtevka:

- pošljete pisni zahtevek po elektronski pošti na info@dogodkizasamske.si s pripisom »Odjava«;

- v e-novičniku kliknete na povezavo ali odgovorite nanj z besedilom »Odjava«;

- za odjavo od SMS- obvestil pošljite SMS z besedilom DOGODKI ZA SAMSKE STOP na  041 745 110 (pri tem se vsak poslani SMS obračuna po ceniku vašega operaterja).

 

Po prejemu vašega zahtevka bomo vaše osebne podatke prenehali obdelovati v roku 5 delovnih dni. 

 

8. Varnost osebnih podatkov


Dogodki za Samske so sprejeli številne postopke in varnostne ukrepe, s katerimi poskušamo zagotoviti največjo možno mero tehnične in vsebinske varnosti osebnih podatkov. Prizadevamo si, da so vsi procesi v povezavi z osebnimi podatki transparentni in potrošniku jasno predstavljeni.

Prav tako s pogodbo zahtevamo, da enako ravnajo pooblaščeni pogodbeni podizvajalci, ki pridejo v stik z osebnimi podatki. Prav tako se zavzemamo za varnost podatkov, ki nam jih posredujete prek spleta, ker pa se lahko zgodi, da pretok informacij prek spleta ni povsem varen zaradi dejavnikov, na katere nimamo vpliva, smo vas dolžni obvestiti, da vam ne moremo zagotoviti popolne varnosti osebnih podatkov, ki nam jih pošljete prek spletnih obrazcev, zato vsako tako pošiljanje opravite na svojo odgovornost.

 

9. Obdobje hrambe osebnih podatkov


Dogodki za Samske se obvezujejo, da bo vaše osebne podatke obdelovalo in hranilo izključno za navedene namene, in sicer dokler za to obstaja interes/potreba oziroma do vašega preklica privolitve. V primerih, ko obdelava in hramba podatkov temeljita na pogodbi ali sta določeni z zakonom, se rok hrambe prilagodi pogodbi oziroma zakonu.

Pridržujemo si pravico, da lahko brez obvestila iz baz in evidenc izbrišemo vse podatke, za katere obstaja utemeljen sum, da so neresnični ali lažni.

 

Politika zasebnosti Dogodkov za Samske stopi v veljavo 25. 5. 2018.

 

KOLEDAR DOGODKOV

Julij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Avgust

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

September

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

 • POLETJE V ŠKOLJKI - izlet za samske
 • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
 • MATCHMe - Agencija za Stike
 • V ISKANJU ODNOSA za samske
 • LOVE BOAT PARTY
 • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
 • HITRI ZMENKI v Ljubljani
 • PLES ZA SAMSKE
 • IZLETI V HRIBE - za samske
 • LEFKAS ZA SAMSKE
 • DRUŽABNI PLESI