Mnenja udeležencev

"Bilo je sanjsko in nepozabno. Vse. Nepozabni spomini." (Vanja, 54 let)

VSI TERMINI

Nov termin trenutno še ni razpisan.

Takoj, ko bomo določili nov termin za dogodek, se bo prikazal na glavnem koledarju dogodkovEKSOTIČNI BALI


13-dnevno ekskluzivno 5* potovanje za samske

 

Odhod:

Trenutno nimamo razpisanega odhoda za to potovanje.

Prihaja pa potovanje BALI - LOMBOK - GHILI TRAWANGAN. V kratkem bo na spletni strani...

 

- Interesenti, pohitite s prijavo
- Zgodna prijava pomeni ugodnejša cena letalske karte (od 930 € naprej)
- Potrebujete 9 dni dopusta
- Štartamo iz Ljubljane
- Rok prijave: čim prej

 

yes Otok Bali. Slovenske vile z bazeni 5* 
cheeky Noro pester program potovanja
cheeky Lokalni vodič. Pa še super sopotniki
enlightened Ugodno ekskluzivno potovanje za 5* - le 1150 € + letalska karta
 

Povejte ...
 

yes Radi potujete, pa trenutno nimate družbe?
yes Ste samski in ste pripravljeni spoznavati nove ljudi, ki obožujejo tropske kraje in potovanja?
yes Bi radi doživeli popoln oddih na tropskem in eksotičnem Baliju (luksuzne vile 5*), kjer prav res dogaja veliko?
yes Bi radi domov prišli s čudovitimi spomini?


Ja? Potem pa odpotujte z nami na nepozabno 13-dnevno potovanje na Eksotični Bali - v pravi tropski svet, ki se vsakemu potniku za vedno vtisne v spomin. 
 

Druži nas ne samo to, da izredno radi potujemo, ampak tudi to, da obožujemo toplo, lepo vreme, nasmejane obraze in to, da smo trenutno samski. To pa je že kar nekaj skupnega in odličen začetek za naše tropsko doživetje, kajne?

 Čisto na hitro - čaka nas:


- obisk 1001 templja 
- masaže na plaži 
- božanje neomamljenih malih tigrčkov (če bodo imeli takrat, ko boste potovali, mladičke)
- ogled terasastih riževih polj 
- obisk zdravilca s kozmično močjo 
- božanska hrana 
- kuharska delavnica 
- surfanje 
- snorklanje 
- potapljanje 
- Park tropskih ptic 
- Safari park 
- tradicionalna gledališka predstava 
- čudoviti razgled
- sončni zahodi na peščenih plažah 
- pisane tržnice z začimbami 
- obisk tradicionalne vasi 
- Dreamland plaža 
- kraljeve toplice Thirta Ganga
- rafting 
- nakupovanje 
- Zala Villa darilo

 

Nastanitev


Nastanjeni bomo v vilah s 5* (Zala Villa Bali) na čudovitih balinezijskih riževih poljih, katerih lastnika sta Slovenec Andrej Zorko in njegova žena Ida. 

Vsaka vila ima svoj kamnit bazen, prostrano kuhinjo in udobno dnevno sobo na prostem, ekskluzivne sobe s kopalnico, kadjo in tropskim tušem na odprtem ter čaroben pogled na balijska riževa polja. Popolno v popolnem, torej.

Kot zanimivost nam omenimo, da so v Zali Villi Bali bivali tudi številni slovenski znani obrazi: Valter Birsa, Boris Cavaza, Rebeka Dremelj, Helena Blagne, Manca Špik, Aleš Bravničar, Karin Škufca, Mojca Mavec, vedeževalka Karin in še mnogi drugi. 

 

Izredno bogat in pester program potovanja


Poleg tega, da nas čaka izredno bogat in pester program potovanja ob spremljavi lokalnega turističnega vodnika, bo poskrbljeno tudi za organizirana klimatizirana vozila prav vsak dan, ki nas bodo popeljala od ene dogodivščine do druge. Otok Bali je namreč velik in če želimo doživeti vse, kar imamo napisano v programu potovanja, je tak način prevoza najboljši, najhitrejši, predvsem pa tudi najbolj udoben.

 

Fotografije naših preteklih potovanj


Vas zanima, kako smo se imeli na preteklih potovanjih? 
Oglejte si utrinke iz naših potovanj po Baliju TUKAJ, TUKAJTUKAJ in TUKAJ.

 


 

Oddaja o Baliju - Čez planke

Oglejte si oddajo Čez planke, v kateri Mojca Mavec govori o Baliju.
Na Baliju je obiskala tudi Andreja Zorka, lastnika vil, v katerih bomo nastanjeni.

E-povezava: Čez planke z Mojco Mavec - Bali za samske
Kar poglejte, kako luštno se bomo imeli! :)

 

Preden odpotujemo, se srečamo in spoznamo že doma!


Po vaši prijavi vam bomo poslali navodila za prve birokracijske obveznosti, nato pa vas bomo povabili na naše prvo srečanje.

Namen srečanja je, da:
- se pogovorimo o programu potovanja in vseh stvareh, ki jih potrebujete vedeti pred odhodom,
- odgovorimo na vsa vaša vprašanja in
- se med seboj spoznamo prav vsi.

Ko se prijavite na potovanje, vam bomo pravočasno preko e-pošte in/ali sms sporočila sporočili, kdaj in kje točno se bomo sestali. 

 

 

Program potovanja


1. in 2. dan: Pot do Balija
Zbrali se bomo v Ljubljani na Železniški postaji in se s skupnim prevozom odpravili do bližnjega letališča (Benetke, Munchen ali Milano). Sledil bo let do Dubaja ali Dohe, kjer bomo počakali na naslednji let do Jakarte in nato do mesta Danpasar na Baliju, kjer nas bodo pričakali vodiči celotnega potovanja oz. g. Andrej Zorko. Vso pot do Balija in na Baliju bo z vami predstavnik/ca Dogodkov za Samske.
 

2. dan: BALI, otok sonca!
V Danpasarju bomo pristali v večernih urah, kjer nas bodo, po opravljenih carinskih formalnostih ob izhodu iz letališča, pričakali naši lokalni vodiči ali g. Andrej Zorko, gostitelj našega potovanja. Odpeljal nas bo do čudovite Zale Ville ali še boljše rečeno – do pravega raja na Zemlji. V miru se bomo namestili v dvoposteljne sobe, pojedli večerjo in se, da bomo spočiti za naslednji pustolovski dan, odpravili k počitku.
 

3. dan: Zajtrk - botanični vrt s tropskimi pticami – gozd opic – degustacija najdražje kave na svetu - riževa polja – mesto Ubud in kosilo – ogled starega vaškega templja – tradicionalna balinezijska masaža – večerja
Po zajtrku v Zali Villi Bali se bomo odpeljali po panoramski cesti do Bali Bird Parka, kjer bomo videli 250 vrst tropskih ptic, med njimi pelikane, tukane, flaminge, vse vrste velikih papig in izumirajočo vrsto Bali Starling. Park je zasnovan kot tropski botanični vrt, zato je sprehod po parku zelo prijeten. Nadaljujemo do gozda opic, kjer še danes svobodno prebivajo balinezijski dolgorepi makavi - najpametnejša vrsta opic. Opice bomo lahko hranili, se igrali z njimi ter naredili nekaj lepih fotografij. Ustavimo se še na slastni degustaciji najdražje kave na svetu. 
Mesto Ubud, ki ga bomo obiskali, je znano po zelo okusni hrani, kar bomo poizkusili tudi sami. Po kosilu se bomo odpravili po panoramski cesti mimo slikovitih terasastih riževih polj, ki so med najbolj zaželenimi fotografskimi motivi. Ker bomo že pošteno lačni, se bomo napotili do Zale Ville Bali, kjer nas bo čakala večerja, po želji pa tudi balinezijska tradicionalna masaža. 
 

 

4. dan: Zajtrk - Nusa Dua – peščena plaža – tradicionalna balinezijska masaža - lokalna ribja tržnica – večerja - zabava v barih
Po zajtrku se bomo odpravili do razkošnega letovišča Nusa Dua, kjer potekajo seminarji največjih podjetij in svetovno znane konference. Sledilo bo poležavanje na peščeni plaži, kjer se bomo po želji sprostili ob balinezijski masaži. 
Po kosilu v eni izmed tradicionalnih balijskih restavracij se bomo odpravili na odprto lokalno ribjo tržnico, kjer si bomo ogledali sveže ribe kot so tuna, mahi mahi, red snaper, barakuda itd. Takšne ribe nam bo osebje Zale Villa Bali pripravilo za večerjo ("sea food dinner"), kjer bomo v elegantnem in sproščenem vzdušju preživeli prelep večer. Po večerji se bomo (po želji) odpravili na zabavo v mesto Kuta, ki je znana po dobrih zabavah v mnogih obmorskih barih, klubih in restavracijah.
 

5. dan: Zajtrk - obisk zdravilca s kozmično močjo - tržnica s sadjem – tradicionalne vasi – sprehod po največjih riževih poljih – lokalna tržnica z začimbami – tempelj Bedugul - večerja in druženje po večerji
Po zajtrku v Zala Villi Bali se bomo odpravili na obisk k tradicionalnemu zdravilcu s kozmično močjo.  
Po kosilu si bomo ogledali notranjost otoka; med potjo bomo okušali lokalno tropsko sadje, tudi zanimiva in okusna sadeža durian in jack fruit (največji sadež na svetu), ki veljata za azijski afrodiziak. :) 
Pot nas bo vodila mimo tradicionalnih vasi pa vse do največjih terasastih riževih polj na Baliju, kjer se bomo tudi sprehajali. Posebnost riževih polj je njihova pomirjujoča zelena barva in poseben način gojenja riža, kar se odraža na kakovosti riža. Riž je na Baliju zelo cenjen, saj predstavlja glavni vir dohodka mnogim domačinom, zato ga tudi imenujejo "življenjska kri Balija«. 

Po postanku ob riževih poljih se bomo odpravili na lokalno tržnico z začimbami, kjer se bomo razvajali z vonji in pogledi na različne azijske začimbe kot so: cimetove palčke, kakav, sveža vanilja, ingver, kari, listi karija, limonina trava, koriander, kurkuma itd. Če bomo želeli, si bomo lahko želene začimbe seveda tudi kupili za domov … kako pa se azijske začimbe pravilno uporablja, bomo izvedeli na kuharski delavnici, ki jo bomo organizirali v Zali Villi Bali na 11. dan našega potovanja. 

Po aromatični izkušnji na tržnici z začimbami se bomo odpeljali do templja Bedugul, ki leži na jezeru znotraj otoka Bali. Domačini verjamejo, da se je v templju naselil bog vode, ki skrbi za namakalne sisteme riževih polj po celotnem otoku. 

Sledi še obisk čokoladnice in degustacija kar 20 različnih vrst čokolad.

Po večerji v lokalni restavraciji se bomo lahko po želji odpravili na zabavo v bare, lahko pa se bomo odpravili tudi na hladno pivo v bar ob morju in pod svetlim mesecem preživeli prelep in sproščen večer.

 

6. dan: Zajtrk – plaža Dreamland – surfanje na valovih – surferska plaža Ulu Watu – tempelj Ulu Watu – kradljive opice – ribiška vasica Jimbaran - večerja ob sončnem zahodu
Po zajtrku se bomo odpeljali na južni del otoka do prekrasne peščene plaže Dreamland, kjer se bomo zadržali do poznih popoldanskih ur. Plaža je povezana z luksuznim kompleksom z bazenom, ki se vizualno izliva v morje, ponujajo odlično azijsko hrano in dobre koktajle, privoščili pa si bomo lahko tudi sprostitveno masažo na peščeni plaži ob morju.
Pogumni se boste lahko poizkusili v surfanju na valovih, spremljal pa vas bo lahko tudi učitelj surfanja.  
V poznih popoldanskih urah se bomo odpravili v bar, ki leži na klifu s pogledom na zelo znano plažo surfarjev Ulu Watu (na tej plaži blagovna znamka Rip Curl vsako leto organizira svetovna tekmovanja v deskanju na vodi). 
Ogledali si bomo še tempelj Ulu Watu, ki leži na 70 metrskem visokem klifu od koder se nam razprostira pogled na Indijski ocean. Med opazovanjem templja nam bodo družbo delale kradljive opice, na katere bomo morali biti zelo pozorni. :) 
Na poti domov se bomo ustavili v ribiški vasici Jimbaran. 
Med opazovanjem barvitega sončnega zahoda si bomo privoščili romantično večerjo ob svečkah na peščeni plaži, kjer bomo lahko izbirali med izvrstnimi morskimi specialitetami in naredili nekaj fantastičnih nočnih fotografij.
 


7. dan: Zajtrk – riževa polja – obisk tradicionalne vasi Tenganan – kosilo ob morju – snorklanje & potapljanje - kraljeve toplice Thirta Ganga
Po zajtrku se bomo ob obali odpravili do tradicionalne vasi na Baliju, t.i. Tenganan, kjer bomo videli kako so ljudje živeli pred mnogimi stoletji in kako številni staroselci živijo in delajo še danes. Po ogledu tradicionalnih obrti se bomo odpravili na kosilo ob morju. 
Po kosilu je možna dodatna aktivnost snorklanja (ogled koralnega grebena s pisanimi tropskimi ribami, z malo sreče pa bomo videli tudi želvo) ali potapljanja na najlepši koralni steni na vzhodu Balija. Master diver Komang nas bo po želji popeljal v podvodni svet do globine 12m , tudi tiste, ki tega še nikoli niste poizkusili. Na poti domov bomo obiskali kraljeve toplice Thirta Ganga.
 

8. dan: Prosti dan; Zajtrk – rafting po reki Ayung – deževni tropski gozd – indonezijsko kosilo – večerja v mestu
Ta dan je lahko namenjen počitku. Po vaši želji ... Lahko ostanete torej v vili in se potem odpeljete s taxijem v mesto Kuta, lahko pa se seveda skupaj odpravimo na rafting po reki Ayung, ki teče skozi deževni tropski gozd. Odločili se bomo lahko za rafting na manjših brzicah, tisti bolj pogumni, željni večjega adrenalina, pa se boste lahko podali na hitrejši del reke, ki ima okoli 20 brzic 2. ali 3. stopnje. Da se bomo malo ohladili, bo poskrbel skiper, ki nas po popeljal tik pod naravni slap, ki nas bo dodobra "opral" ali še boljše - zmasiral. Med spustom bomo občudovali lepote divje in nedotaknjene tropske narave, med ravnimi  predeli reke pa se nam bodo prikazovala čudovita zelena riževa polja in visoke palme. Na cilju nas bo pričakalo okusno indonezijsko "self service" kosilo z različnimi predjedmi, glavnimi jedmi in sladicami. 
Preostali del dneva bomo lenarili ob bazenu, morju in se družili ter naredili nekaj nepozabnih skupnih fotografij. Večerjali bomo v mestu ali v vili.
 

9. dan: Zajtrk – prosto dopoldne – kosilo v mestu Kuta – nakupovanje – nočna tržnica – večerja
Po zajtrku v Zala Villi Bali bomo imeli prosto dopoldne za kopanje, branje, poležavanje, masažo ali kaj drugega. Nabrati si bomo morali namreč moči, saj se bomo odpravili v mesto Kuta, kjer bomo preizkušali raznoliko tradicionalno indonezijsko hrano. 
Preostanek dneva bomo preživeli v dveh skupinah – ženske posebej, moški posebej. Zakaj? To bo namreč dan za nakupovanje! Da moški ne zgubijo pameti, je bolje, da se ženske odpravijo posebej. :) Moški pa bodo imeli tako čas za kakšno pivo več in za »moške pogovore«. 
Na poti domov se bomo ustavili na živahni tradicionalni nočni tržnici, kjer bomo nakupovali sveže tropsko sadje in zelenjavo. 
Kje bomo večerjali na ta dan, se bodo odločile predstavnice ženskega spola. Moški pa bodo preprosto ubogali.:)
 


10. dan: Zajtrk – tempelj Tanah Lot – golf igrišče v Aziji - kosilo – večerja 
Odpravili se bomo do najlepšega templja Tanah Lot, ki je od Zale Ville oddaljen le 25 minut počasne vožnje med riževimi polji. 
Tempelj je bil zgrajen v 16. stoletju na živi vulkanski skali, iz katere še danes priteka sveti izvir, ki predstavlja vodnjak mladosti. Po oceni Lonely Planeta je to tempelj, ki je ob sončnem zahodu največkrat fotografiran tempelj na svetu. Ob templju je eno izmed najlepših golf igrišč v Aziji - Nirwana z 18 luknjami, ki ga je zasnoval golfist Greg Norman. 
Kosilo in večerja v izbranih restavracijah.
 

11. dan: Zajtrk – Safari Park (božanje tigrov, orangutanov) – predstava v balijskem tradicionalnem gledališču – kosilo – prosto popoldne za počitek – vedeževalec – večerja in druženje po večerji
Po zajtrku se bomo odpravili na dodatni izlet v Safari Park, kjer bomo božali mladička redkega belega tigra in orangutana ter se z jeepi popeljali prav med živali v njihovo naravno okolje. Znotraj parka je tudi Balijsko gledališče, ki prikazuje prave balijske legende in je zato tudi lepa priložnost, da spoznamo raznoliko balijsko kulturno dediščino. Graciozna predstava Bali Agung prikazuje zgodovinsko in legendarno poroko med balijskim kraljem in princesko iz kitajske kraljeve družine, ki pa je obogatena z odlično kostumografijo, scenografijo, koreografijo in tradicionalno balijsko glasbo.
Po kosilu bomo imeli prosto popoldne za počitek ali dejavnosti, ki si jih bomo lahko izbrali sami. Po želji nas bo v vili obiskal priznan vedeževalec, mojster čaker in aure, ki je že mnogim napovedal stvari, ki so se nato uresničile. Zvečer sledi večerja in druženje po želji.

 
12. in 13. dan: Zajtrk – prosto dopoldne za zadnje utrinke na Baliju – kuharska delavnica azijske hrane - darilo za vsakega udeleženca - pot proti letališču in pot domov
Po obilnem tropskem zajtrku si bomo vzeli čas za zadnje opravke, predvsem pa za lovljenje zadnjih spominov sončnega otoka.
Zadnji večer bomo zavihali rokave in se prepustili kuharski delavnici tradicionalne azijske hrane. V Zala Villi Bali nas bo Andrejeva žena, indonezijka Ida, naučila pripraviti več različnih tradicionalnih in popularnih azijskih jedi, ki jih bomo nato skupaj tudi pojedli. Mnjami. :)  

Po kosilu nam bo Zala Villa v dar podarila čudovito darilo (presenečenje:)), potem pa se bomo v popoldanskih urah odpravili proti letališču. 
Pot domov bo prijetna, saj bomo leteli v dobrih letalih s televizijami, glasbenimi postajami, klimo in seveda obroki hrane. 
Ko bomo prispeli na zadnje letališče, nas bo na letališču pričakal kombi, ki nas bo odpeljal do Železniške postaje v Ljubljani.
 

 

V ceno aranžmaja je vključeno:
 

- 10x nočitev z zajtrkom v luksuzni Zala Villi Bali s 5* (bivanje v dvoposteljni sobi s tropsko kopalnico)
- pijača ob prihodu
- 1x večerja v Zala Villa Bali
- tropsko sadje vse dni (v vilah)
- pitna voda vse dni (v vilah)
- ledena kava
- 1 balinezijska tradicionalna masaža v Zala Villi Bali
- vsakodnevni prevozi in ogledi
- vstopnine templjev in parkov
- kuharska delavnica tradicionalne indonezijske hrane v Zala Villi Bali
- vstop v Ptičji park in Gozd opic
- ogled starega vaškega templja
- obisk lokalne tržnice z začimbami
- obisk templja Bedugul
- obisk čokoladnice in degustacija čokolade
- degustacija najdražje kave na svetu Kopi Lewak
- obisk templja Tanah Lot
- obisk kraljevih toplic Thirta Ganga
- obisk sanjske plaže Dreamland
- obisk surfarske plaže Ulu Watu
- obisk templja Ulu Watu
- obisk ribiške vasice Jimbaran
- obisk edine tradicionalne vasi na Baliju - Tenganan
- obisk mesta Kuta ali Seminyak
- obisk tradicionalne nočne tržnice
- obisk ribje tržnice
- sprehod po terasastih riževih poljih
- lokalni vodič
- čudovito Zala darilo pred odhodom

 

V ceno aranžmaja ni vključeno:


- letalske karte: mednarodni + notranji let; od 930 € naprej
  Priporočamo še, da vzamete riziko odpovedi letalske karte (znaša 4,81 % vrednosti nakupa letalske karte)
- zdravstveno zavarovanje za tujino; cca 19 € na osebo (osnovno) ali cca 26 € (s potapljanjem vred)
- zavarovanje rizika odpovedi programa potovanja (znaša 4,56 % vrednosti nakupa potovanja)
- zavarovanje rizika odpovedi letalske karte (znaša 4,56 % vrednosti nakupa)
- zavarovanje rizika odpovedi programa + letalske karte (oboje skupaj znaša 4,56 % vrednosti nakupa)

 


 

Izleti in dodatne aktivnosti za doplačilo:


- surfanje z učiteljem (25 €)
- rafting po reki Ayung + kosilo  (68 €)
- dodatne masaže (5-10 € na plaži, 15 € v Zala Villi Bali)
- obisk zdravilca, ki dela z kozmično močjo (33 €)
- vedeževalec, ki pride v vilo (33 €)

- potapljanje (60 € za 2 potopa / 45 € za 1 potop)
- snorklanje (3,5 €)
- obisk Safari Parka + ogled graciozne predstave Bali Agung v tradicionalnem balijskem gledališču (49 €)
- napitnine 
 

Cene se lahko spremenijo glede na gibanje lokalne valute (Indonezijska Ruphija). 
Vrstni red izletov se prilagodi vremenskim razmeram.

Zaželeno je, da vsak s seboj prinese 1 steklenico alkohola, saj je na Baliju alkohol veliko dražji kot pri nas.


Pomembno 

 

POTNI LIST: Preverite veljavnost vašega potnega lista. Če imate potni list veljaven še pol leta po prihodu iz potovanja nazaj, je vse v redu.
Če ne, ga morate podaljšati še pred odhodom. Računajte, da na nov potni list čakate približno 1 teden.

VIZA: Vizo za Bali je dobiti enostavno in je brezplačna. Ob vstopu v Indonezijo se izpolni le vstopni obrazec in na tak način se prejme vizo za 30 dni.

CEPLJENJE: Za Bali se ni treba cepiti.

COVID: Za vstop morate biti cepljeni.

 


 


Cena potovanja


Cena potovanja brez letalske karte: 1.150 €
Cena letalske karte (če jo rezerviramo že zgodaj): od 930 € naprej
Dodatne aktivnosti na Baliju: od 100 € do 300 € (odvisno, kaj vse želite doživeti)
Cena za enoposteljno sobo: dodatno doplačilo je 350 €

 

Če boste svojo udeležbo na potovanju potrdili in že vplačali celotni program potovanja (1.150 €), za odjavo do 30 dni pred potovanjem zadržimo celotno akontacijo, to je 150 €.

Če se odjavite v manj kot 30 dneh pred začetkom potovanja, zadržimo celotno akontacijo, torej 150 € in 30 % preostalega programa, skupaj torej 450 €.

Pogoje zavarovalnice Triglav, s katero sodelujemo, si lahko preberete tukaj

 

Morebitna sprememba cen

Cene potovanja so določene s programom potovanja ter veljajo od dneva objave programa.
Organizator potovanja ima pravico do povišanja cene najkasneje do 20 dni pred pričetkom potovanja, v primeru, da je prišlo do sprememb v tečaju pogodbene (dogovorjene) valute, do povišanja stroškov prevoza, vključno s stroški goriva ali do povišanja pristojbin za določene storitve (na letališčih, v pristaniščih ipd.), ki vplivajo na ceno potovanja. 

 


 


Način plačila
 

Vsa plačila se izvedejo z nakazilom pogodbeno sodelujoči turistični agenciji Destina preko elektronske banke, Pošte ali banke.

Plačila si sledijo v tem vrstnem redu:

1. Plačilo letalske karte + riziko odpovedi letalske karte (priporočamo)
2. Plačilo programa (1150 €) - lahko v dveh obrokih
3. Plačilo zdravstvenega zavarovanja


Vse podrobne podatke glede plačila vam bomo poslali preko e-pošte po vaši prijavi.


POZOR: Na pot se boste kot skupina odpravili sami, na letališču na Baliju pa vas bodo sprejeli lokalni vodiči oz. g. Andrej Zorko (lastnik Zale Ville Bali). Dogodki za Samske poskrbimo za vse formalnosti in 2 predhodni srečanji, celotno komunikacijo, odgovorimo na vsa vaša vprašanja in vas pripravimo na to čudovito potovanje.
 

 

Organizator potovanja


Po dogovoru z Dogodki za Samske in g. Andrejem Zorkom, potovanje organizira Turistična agencija DESTINA, podjetje CC-line, d.o.o., Bohinj, Prečna ulica 1B, 4264 Bohinjsko jezero.

Odgovorni vodja potovanja je lastnik Zala Ville Bali, g. Andrej Zorko.

Dogodki za Samske program potovanja za samske tržimo, organiziramo 2 spoznavna večera pred potovanjem in enega po potovanju. Hkrati odgovarjamo na vsa vaša vprašanja glede Balija.

Turistični vodnik potovanja lahko v programu priporoči, da potnik plača storitve (fakultativni izleti, najem športne opreme, ipd), ki bodo opravljene na kraju samem. V tem primeru ne nastopa kot organizator, ne kot posrednik, ampak zgolj kot informator.
 


Zakaj gremo prav na Bali? Ker so potniki navdušeni!
 


smiley "Potovanje na Bali je bilo zame nepozabno. Kakšen nivo, osebni pristop in res dobra družba! Če bi lahko, bi šla takoj še enkrat!"(Marija, 37 let)

 

smiley "Pozdravljena Nina,

naše potovanje ne morem oceniti drugače kot s čisto petico. Bili smo krasna družba, veselim se že ponovnega srečanja z novimi prijateljicami in prijatelji. Andrej je bil z ženo krasen gostitelj,  bivanje nadpovprečno, videli smo vse v programu in še več.

Hvala Nina za organizacijo tega lepega potovanja, ki ga ne bom pozabila."

Zdenka


cool "Na Baliju je bilo prečudovito! Končno sem uresničila svojo dolgoletno željo - plavanje z delfini! Prepotovali smo cel otok, videli pa ogromno lepega - od templjev do tropskih ptic, božanja levčka in orangutana, obisk Monkey Foresta, držanje netopirja v rokah. :) Uau! To je bilo zame najlepše potovanje do sedaj! Vile, v katerih smo bili nastanjeni, in vodenje je bilo odlično. Družba zelo fajn! Toplo priporočam potovanje tudi ostalim!" (Manca, 45 let)

 

cheeky "Jaz sem se res dobro počutila, veliko doživela, krasno bivanje, nori zajtrki, neverjeten gostitelj in njegova partnerica, kar premalo dni je bilo, glede na to, da ni bilo časa za počitek, no saj bomo počivali doma. Tudi super letalske povezave in organiziran prevoz domov. Krasna skupina.

Z vami bi še kam šla, samo je treba najti kakšno novo lokacijo. ??

Lep dan še naprej, 

Lidija

 

cool "Živjo!

Huh, tole potovanje pa je bilo hudo dobro. :)
Se je dogajalo od jutra do večera, praktično vsak dan smo bili cel dan na terenu in hodili okrog.
Bali je čudovit, veliko za videt. Andrej je prava faca s fajn energijo, njegove vile pa tudi zelo lepe.
Hrana na Baliju mi je bila tudi všeč, fajn zajtrki v vilah, poskusil sem tudi nekaj sadja, ki ga prej nisem poznal (se ga ne dobi v Sloveniji).
Tudi naša skupina je bila fajn, smo se dobro ujeli, je bilo zelo zabavno :)
Ne bi imel nič proti, če bi bil še en teden na Baliju, je gotovo še veliko stvari za videt na tem otoku :)

Skratka, super potovanje, super izkušnja in doživetje... v bistvu mi je bil bolj všeč kot Maldivi, ker je Bali bolj pisan in več različnega se dogaja, hkrati pa ponuja tudi zelo lepe plaže.

See ya" ;)

Grega


cheeky "Potovanje na Bali je popolnoma preseglo moja pričakovanja. Tako v smislu pestrosti programa, osebnega pristopa kot tudi res dobre ekipe, skupine ljudi, s katerimi sem prepotovala cel otok. Imela sem se fantastično! Plavala sem z delfini, kar je bila od nekdaj moja želja ... uživala v elegantnih vilah s 5*, kjer sem se vsako jutro zbudila ob sveže stisnjenem naravnem soku in okusnem zajtrku ... Z Dogodki za Samske bom šla zagotovo še na kakšno potovanje." (Petra, 32 let)


smiley "Ker nisem hotel počitnic preživljati sam, sem se odločil, da se pridružim Dogodkom za Samske. Že od nekdaj sem si želel obiskati Bali in zakaj ne, če sem imel ravno dopust in prihranjen denar. Potovanje v skupini mi ni bilo nikoli všeč, ampak moram reči, da sem bil tokrat zelo pozitivno presenečen. Tako pestro je bilo, da sem imel občutek, da je potovanje minilo v trenutku. Imel sem se lepo. Vodnik super, animacija super, Bali the best, Zala Villa Bali na visokem nivoju, vzdušje - jah, tega smo si pa naredili kar konkretno dobrega!" ;) (Miha, 35 let)

 

  

 


Koraki do udeležbe na potovanju?
 

1. Najprej se je potrebno prijaviti na potovanje tukaj.

2. Po prijavi vam bomo na vaš e-mail poslali navodila glede 1. vplačila (akontacija potovanja - 150 €).

3. Nato vam bomo poslali navodila glede 2. vplačila (letalska karta - cca 930 € ob zgodnji prijavi).

4. Nato vam bomo poslali navodila za 3. vplačilo (stroški po programu, stroški za organizacijo in spremstvo - 1150 € + morebitni riziko odpovedi + morebitno zdravstveno zavarovanje; lahko plačate v dveh obrokih).

5. Po vplačanih zneskih vas bomo povabili na 1. in 2. skupno spoznavno srečanje. To bo odličen čas, da odgovorimo na vsa vaša vprašanja in da nazdravimo na vroče potovanje, ki prihaja.

6. In potem? Počakamo samo še na dan odhoda, da se odpravimo na nepozabno potovanje na EKSOTIČNI BALI. Komaj čakamo!

7. Ko se bomo vrnili iz potovanja, se bomo čez nekaj časa dogovorili za še en reunion večer - druženje po potovanju. Lepe spomine je vedno lepo obujati. 

 

 

Pa še nekaj :)


Ste že prebrali ali si ogledali uspešnico "EAT, PRAY, LOVE" oz. "JEJ, MOLI, LJUBI"?

Da dobite še boljši občutek, kako lep je otok Bali, knjigico le preberite ali si oglejte film.

Zagotovo vas bo navdihnil po novi življenjski izkušnji ... taki, ko je čas, da si vzamemo nekaj zase, doživimo svobodo uma in iskreno začutimo tiste drobne malenkosti v življenju, ki zares štejejo.

 

 

Na potovanje se bomo odpravili v skupini od 8-14 oseb, zato pocukajte za rokav tudi kakšne svoje samske prijatelje.

Naj se popotovanje prične z nasmehom na obrazu že doma! cheeky

 

KOLEDAR DOGODKOV

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Julij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Avgust

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • Solo Salsa Party za Samske
  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • MATCHMe - Agencija za Stike
  • POLETJE V ŠKOLJKI - izlet za samske
  • ZANZIBAR ZA SAMSKE