Mnenja udeležencev

"Pred udeležbo na zmenku z ujemanjem sem imela gromozansko tremo, kdo bo, kakšen bo, potem pa se je vse hitro sprostilo in glede na izkušnjo, priznam, da se bom z veseljem in popolnoma sproščena še udeležila kakšnega dogodka, verjetno pa tudi skupnega potovanja. Komaj čakam." (Lidija, 50 let)

NASLEDNJI TERMIN

ZMENKI Z UJEMANJEM - posredovanje kontaktov
četrtek, 16. 04.
ob 19:00 uri

Spletno posredovanje ujemajočih kontaktov
Prijava do: 09. 04.
Cena: 45,00 EUR


ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING


Gre za novost v Sloveniji, ki smo jo na podlagi večletnih izkušenj razvili znotraj organizacije Dogodki za Samske

 

NASLEDNJI  Zmenki z ujemanjem:
 

* torek, 28. 4., ob 19. uri - KORONA MATCH za celotno bazo samskih

Ta dogodek smo poimenovali KORONA MATCH, saj ga bomo organizirali v čast naši izoliranosti med epidemijo za našo celotno bazo samskih. Fizično dogodka tokrat ne bo, vam pa pošljemo ujemajoče kontakte, da se lahko takoj povežete v tem "izoliranem" času.
Cena dogodka je 5 € nižja kot ponavadi. 

Posredovanje kontaktov se vplača le, če za vas poiščemo ujemanje in se za posredovanje kontaktov seveda strinjata obe osebi.
Dopisovanje in zmenkovanje je nato v vaši domeni. * četrtek, 16. 4., ob 19. uri - ZMENKI Z UJEMANJEM za prijavljene na dogodek
PRIJAVI SE 


Če bodo razmere dovoljevale, bomo dogodek organizirali normalno - z zmenkom v živo.
Če to še ne bo mogoče, bomo za vse prijavljene iskali ujemajoče osebe in vam poslali kontaktne podatke drug drugega. 
Cena dogodka je 5 € nižja kot ponavadi.

Posredovanje kontaktov se vplača le, če za vas poiščemo ujemanje in se za posredovanje kontaktov seveda strinjata obe osebi.
Dopisovanje in zmenkovanje je nato v vaši domeni.


 


POZOR

Ne pozabite - pametno je, da smo zaradi prepečevanja širjenja virusa čim bolj v izolaciji, a kaj kmalu se lahko zgodi, da se počutimo same in osamljene.

Obstaja mnogo načinov, kako se lahko povežemo - eden izmed načinov je, da smo čim bolj aktivni na naši Facebook strani Dogodki za Samskeyes  Na njej se dnevno pogovarjamo že več kot z 9.000 samskimi in imamo se prav luštno. cheeky Če se tudi vi sprašujete, kdaj in kje bi lahko spoznavali ljudi, ki so kompatibilni vam in vašem značaju, preizkusite nov koncept spoznavanja, ki smo ga, glede na večletne izkušnje, razvili posebej za vas. 

Gre za predhodno profiliranje vseh prijavljenih oseb na dogodek ter iskanje ujemajočih oseb glede na vaše osebne želje. 

Izmed vsemi prijavljenimi, na podlagi krajšega izpolnjenega vprašalnika, namreč iščemo ujemajoče osebe glede na leta, izobrazbo, življenjski stil, vrednote in hobije.

Z veseljem vam (v primeru ujemanj) pripravimo 30-minutno srečanje v živo, vas predstavimo sogovorniku oz. sogovornici in vaju pogostimo s pijačo dobrodošlice in okusnimi prigrizki. 

Morda poiščemo eno ujemanje, morda dva, tri ali več. Lahko pa se zgodi, da tudi nobenega. A kar je pri tem konceptu čudovito je to, da če 
ujemanje/a najdemo, vas na srečanje povabimo. V nasprotnem primeru pa vas obvestimo, da ujemanj nismo našli in je naša storitev za vas popolnoma brezplačna.

Po več-letnih izkušnjah lahko povemo le to, da so Zmenki z ujemanjem en izmed najbolj kakovostnih konceptov spoznavanja, kar dokazujejo številne nove zgodbe naših preteklih parov in na novo nastalih družinic.

 

 

Kaj so ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING? 


ZMENKI Z UJEMANJEM oz MATCH DATING so v Sloveniji nova in sveža metoda poglobljenega spoznavanja, ki smo jo na podlagi večletnih izkušenj razvili Dogodki za Samske.

ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING so na videz podoben HITRIM ZMENKOM oz. SPEED DATINGU, vendar pa vsebujejo veliko več predhodnih ujemajočih spremenljivk oz. podobnosti med ženskami in moškimi ter vsem ujemajočim ponuja daljši, 30 minutni pogovor.
 

Gre za poglobljeno predhodno ujemanje prijavljenih oseb, ki se med seboj ujemajo glede na naslednje predpostavke:
- starost
- stopnja izobrazbe
- status
- tip postave in višina
- osebnostne lastnosti
- osebnostne vrednote
- preživljanje prostega časa (hobiji)
- prehrambne navade
- kadilske navade in navade uživanja alkohola
- namen prijave na dogodek (druženje, prijateljstvo, avantura, partnerstvo) in
- astrološko znamenje

 Ko najdemo pare (moški-ženska), ki se ujemajo v vseh spremenljivkah, jih že pred dogodkom pokličemo in sporočimo, da smo našli ujemanja. Lahko, da najdemo več ujemanj in bodo nekatere osebe večkrat v večeru sodelovale v 30-minutnih pogovorih z različnimi osebami. Lahko pa se zgodi, da najdemo le eno ujemanje ali celo nobenega. Kar je čudovito je to, da če ujemanje najdemo, vas na srečanje povabimo. V nasprotnem primeru vas obvestimo, da ujemanj nismo našli in je naša storitev za vas popolnoma brezplačna.


Vsekakor o ujemanju vse prijavljene obvestimo vsaj 2 dni pred dogodkom preko e-pošte ali telefona. V kolikor se oba ujemajoča (moški in ženska) odločita, da se bosta ZMENKOV Z UJEMANJEM oz. MATCH DATINGA zagotovo udeležila, jima organizatorji pošljemo vsa naknadna navodila o poteku dogodka ter predplačilu nekaj dni pred dogodkom. 

 

9 razlogov zakaj na ZMENKE Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING


V svet ujemajočih poznanstev vas vabimo odprtih rok, na vas pa je, da se za tako priložnost odločite sami.
Preko izpolnjenih vprašalnikov vseh prijavljenih lahko za vas poiščemo čudovita ujemanja, kakšna pa je energija v živo, pa morate začutiti sami.

Vsekakor se bomo potrudili, da bo vaše srečanje z osebo/ami prijetno, enostavno, zanimivo in da boste preživeli čudovit spoznaven večer.


Naj povzamemo in v 9 konkretnih točkah zajamemo bistvo, zakaj se je Zmenkov z ujemanjem vsekakor dobro udeležiti:
 

 Ker gre za v naprej narejeno profilacijo med vsemi prijavljenimi osebami glede na leta, izobrazbo, življenjski stil, vrednote in hobije.
 Ker gre za popolno optimizacijo vašega časa pri iskanju oseb, s katerimi se ujemate - to namesto vas naredimo mi.
 Ker imate tako veliko več priložnosti, da spoznate ujemajoče osebe po vaši meri.
 Ker srečanje poteka v živo - najbolj pomembno je, da ob pogovoru začutite tudi energijo sočloveka in ugotovite, ali želite z njim/njo ostati v kontaktu tudi v prihodnje.
 Ker je srečanje organizirano z osebno noto, v čudoviti restavraciji, ob pijači dobrodošlice in pogostitvi z okusnimi prigrizki (elegantno in lepo vzdušje).
 Ker je pogovor z ujemajočimi osebami omejen na 30 minut. Če imate več ujemanj, imate več 30-minutnih pogovorov v enem večeru.
 Ker vaše kontakte posredujemo le z vašim dovoljenjem.
 Ker popolnoma razumemo, da je diskretnost za vas pomembna in jo tudi upoštevamo.
 Ker so prav naši Zmenki z ujemanjem v preteklosti združili ogromno novih parov in celo oblikovali nove družinice.

  1.  

Kako se prijaviti na ZMENKE Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING?


Če se želite udeležiti ZMENKOV Z UJEMANJEM oz. MATCH DATINGA, morate najprej:
- izpolniti spletni Vprašalnik (zaradi katerega lahko za vas poiščemo ujemajočo osebo),
- nato pa se prijaviti na razpisan dogodek.

Za uspešno prijavo na ZMENKE Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING sledite naslednjim navodilom:

1. korak
Če se še niste registrirali na spletni strani, to storite TUKAJ.

2. korak
Že registrirani in logirani v sistem spletne strani kliknite na zavihek "Vprašalnik", katerega izpolnite in na koncu shranite podatke z gumbom "Shrani podatke".
Ta Vprašalnik je namenjen tako ZMENKOM Z UJEMANJEM oz. MATCH DATINGU kot tudi MIZI za 6.
Vsebuje 14 poglobljenih vprašanj, s katerimi lahko za vas najdemo najboljši MATCH oz. najboljša ujemanja.
Izpolnjevanje vprašalnika vam bo vzelo približno 10 minut. Odgovarjajte iskreno, saj so vaši odgovori o sebi izrednega pomena pri iskanju ujemajoče osebe.
Za izpolnitev Vprašalnika kliknite TUKAJ.

3. korak
Ko izpolnite Vprašalnik in shranite podatke, sledi le še prijava na razpisan termin dogodka ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING. 
Za prijavo na dogodek kliknite TUKAJ.

 

 
 


Cena dogodka ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING


Cena dogodka je odvisna od števila ujemajočih prijavljenih oseb.
Lahko najdemo več ujemanj, lahko enega ali celo nobenega, zato so tudi cene dogodka različne.

Kar je čudovito je to, da če ujemanje najdemo, vas na srečanje povabimo. V nasprotnem primeru vas obvestimo, da ujemanj nismo našli in je naša storitev za vas popolnoma brezplačna.

- 40 oz. 45 € na osebo za 1 ujemajoč kontakt
- 45 oz. 50 € na osebo za 2 ujemajoča kontakta
- 50 oz. 55 € na osebo za 3 ujemajoče kontakte
- 55 oz. 60 € na osebo za 4 ujemajoče kontakte
- 60 oz. 65 € na osebo za 5 ujemajočih kontaktov 

Dogodek se poravna s predplačilom (navodila za predplačilo prejmete vsi prijavljeni pravočasno na e-naslov), izjemoma pa tudi z gotovino na samem srečanju. 

Redna cena dogodka ZMENKI Z UJEMANJEM je torej od 45 do 65 €, odvisno od števila ujemajočih oseb.
NOVO: Če koristite BONUS PAKET, ki ponuja številne ugodnosti in koristi, pa je cena dogodka od 40 do 60 €. 

 

POMEMBNO 


Zaradi kompleksnosti iskanja ujemajočih oseb je potrebna prijava vsaj 7 dni pred razpisanim dogodkom.

Ker želimo organizirati čim bolj prijetno spoznavno doživetje za vse prijavljene, vas prosimo, da se na dogodek prijavite le v primeru, če ste prepričani, da se boste dogodka (v primeru ujemanj) lahko zagotovo udeležili. 

Če udeležbo na dogodku potrdilte se pričakuje, da se boste dogodka  zagotovo udeležili. Vaša udeležba je ključnega pomena in predvsem odgovornost do tistih oseb, s katerimi se ujemate.

V kolikor se dogodka, kljub potrditvi udeležbe (in predplačilu) ne boste udeležili, vam bomo zaračunali celotno kotizacijo dogodka. Iskanje ujemanj je namreč zelo kompleksna stvar, poleg tega pa je v ceno všteta tudi ponudba pijače in prigrizkov ter rezervacija prostora. 

 

Izjave udeležencev


"Zmenki z ujemanjem so super ideja, predvsem za ljudi, ki ne iščejo preveč strukturiranih dogodkov. Všeč mi je bila diskretnost in duh sproščenosti, v katerem vse skupaj poteka. Toplo priporočam vsem, ki se z Dogodki za samske še spogledujejo in ne bi radi spoznali 'preveč ljudi naenkrat'. Vsekakor odlična alternativa iskanju partnerja oz. prijatelja prek spleta, saj spoznavanje novih ljudi od vsega začetka poteka osebno ter redko z več kot eno osebo naenkrat." (anonimna udeleženka)

"Zmenki z ujemanjem so se mi pred obiskom dogodka zdeli predvsem zanimiva ideja. Na dogodku sem se počutil odlično, spoznal dve zanimivi in prijetni sogovornici ter užival v sproščenem vzdušju." (Matej)

"Zmenkov z ujemanjem sem se udeležila in bila prijetno presenečena. Moj sogovornik je bil zelo zanimiv in organizatorji so se potrudili, da sva se oba dobro počutila. Še vedno ostajava v stiku, poleti načrtujeva celo skupni dopust." (Andreja, 36 let)

"Zmenek z ujemanjem je bil izveden na krasni lokaciji v Kristalni palači. Vse je potekalo tekoče in organizacijsko zelo na nivoju. Vzdušje je bilo sproščeno, zato je kmalu izginila tudi moja trema. Zahvaljujem se Nini za vso organizacijo in prijeten klepet tudi z njo." (Ljuba)

 

 

 

 

 

Ali ste vedeli?


ZMENKE Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING-e smo redno začeli organizirati v januarju 2013, do sedaj pa smo zaradi tega dogodka zabeležili že ogromno novih parov in prelepih zgodb. Resnično - prav čudovito je spremljati naše pare, prebirati njihova sporočila in živeti skupaj z njimi njihove zgodbe. Verjemite, ljubezen je tista, ki poganja svet in mi v to vsekakor verjememo s celim srcem. heart

Vas zanimajo srečne zgodbe parov, ki so se spoznali na naših dogodkih?
Sedaj beležimo že več kot 950 parov, 13 otročkov in 6 porok. Lepo, kajne? Srečne zgodbe si lahko preberete 
tukaj.

 

Naši pari so naš zaklad


Ker je naše največje bogastvo prav to, da spremljamo zgodbe novih parov, vam danes predstavljamo zgodbo Klare in Miha.

 

Klara in Miha - nov par po Zmenkih z ujemanjem
 

Ah ja, kako je to lepo, ko izvemo za nove pare. Veliko jih nastane na Hitrih zmenkih, ogromno pa Zmenkih z ujemanjem in ena izmed takih sta tudi Klara in Miha. 


Ljubljančanka in Kranjčan pravita:

"Ej, Nina! Dobro si naju pomatchala. Na zadnjh Zmenkih z ujemanjem sva, kot veš, najin pogovor podaljšala kar za dve uri.:) In potem še za en zmenek, pa še za enega in še enega. In sedaj se dobivava, no, živiva kot par. Krasno je!

Hvaležna sva ti, da ustvarjaš Dogodke za Samske, da si pri svojem delu tako predana in da si tudi sama iskreno vesela, ko se najdemo.
Besedo o dogodkih bova naprej širila z veseljem. Le tako naprej. Midva pa tudi.:)"

Klara in Miha
  Srčno upamo, da se srečamo in da vas lahko (v primeru ujemanj) tudi povabimo na srečanje. 

Kar je čudovito je to, da če ujemanje najdemo, vas na srečanje povabimo.
V nasprotnem primeru vas obvestimo, da ujemanj nismo našli
 in je naša storitev za vas popolnoma brezplačna.

Dobrodošli v svetu novih poznanstev!

 

Datum: četrtek, 16. 04. 2020
Ura: 19:00
Prijava do: četrtek, 09. 04. 2020
Cena: 45,00 EUR
Lokacija: Spletno posredovanje ujemajočih kontaktov

KOLEDAR DOGODKOV

April

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • Skupinski Coaching
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • DRUŽABNI PLESI
  • SALSA ZMENKI
  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • FB Spoznavanje v času epidemije