Pisne izjave udeležencev

 

V enajstih letih smo prejeli že toliko komentarjev, da bi lahko napisali knjigo ... Knjigo čudovitih spominov z lepo energijo, pridihom zabave in srčnosti hkrati. heart Hvala vsem, ki ste si vzeli čas in nam napisali tako lepe vtise, da jih lahko delimo tudi z drugimi.
 

Če imate čas, si le preberite, kako se na naših dogodkih in potovanjih počutijo samski.

Verjemite, manjka še ogromno lepih izjav in vtisov, ampak si moramo prav vzeti čas in objaviti še preostalih (vsaj) 1000 izjav. wink

 


 

cheeky Živjo!

Torej... izjava za javnost...??

No, pa smo le dočakali naše sanjske Sejšele... ja, res so sanjski!

Po prihodu na glavni otok Sejšelov, smo z majhnim letalom poleteli proti našemu otočku Praslin, kjer so nas pričakale prelepe peščene plaže, čisto morje, veliko zelenja in ogromni granitni balvani, ki dodajo piko na i?? Priznam, Maldivi so mi bili zelo všeč, ampak Sejšeli so mi pa še malo bolj?? Pohvaliti moram tudi izbiro nastanitev, sploh na otoku La Digue, res lepo urejeni apartmaji in prijazno osebje.

Program potovanja je lepo uravnotežen - ravno prav aktivnosti (trekingi, kolesarjenje, razni ogledi,...) in ravno prav poležavanja na plaži, da se človek malo spočije in pridobi rjavo barvo??

Ob večerih smo se ponavadi družili ob bazenu, ki je bil del naše nastanitve, zadnji dan pa smo bili deležni tudi okusne večerje, ki nam jo je na žaru pripravil naš vodič.

Sopotniki in sopotnice so bili približno moje starosti, nekaj je bilo sicer tudi starejših, vendar smo se hitro zaštekali; v skupini smo namreč vedno sami samski (vsi nekako na istem, kar se zveze tiče, sproščeni, svobodni) in zato je dobro vzdušje vedno prisotno. Program potovanja omogoča tudi precej svobodno izbiro aktivnosti, tako glede izletov in raznih ogledov, kot tudi glede zabave in druženja. Vsak posameznik ima tako na voljo več opcij, kako bo preživel svoj sanjski samski dopust??

Lp, Grega

 

cheeky "Zdravo, 

silvestrovanje je bilo super...uzivala sem v spoznavanju novih ljudi, plesu in zanimivih igricah. Glede na to, da je bil to prvi obisk dogodka za samske sem pozitivno presenecena:). Spoznala sem kar nekaj prijetnih ljudi. Ze dolgo nisem žurala tako dolgo v noc oz. v zgodnje jutro. :) 

Hvala za super vecer."

(Janja)

 

cheeky "Živjo, 

Res je bilo lepo, tudi nova lokacija je super. 
Organizacija je dobro tekla, na hrano in pijačo nobenih pripomb. 
Zahvala velja tudi Tini za plesne vaje in DJju za glasbo." 

(
Anže)

 

cheeky "Draga Ninka, 

hvala, hvala, hvala, za en lep, prečudovit večer, ki je trajal dolgo v noč do rane jutranje ure. Dogodek sem zaključila ?ob 6h?, na plesišču pustila še 5 plesočih parov, celoten dogodek, je bil ravmo dovolj pester s tvojim programom, s kulinarično ponudbo, ki je odlična izbira za tako priložnost po pestrosti in in količini, svečano okolje je doodalo svojo piko na i, ne smem pozabit tudi na celotno ekipo cateringa, kolk ene dobre volje in še boljše energije.... 

Kot vedno in povsod, k dobrem počutju in prijetnem vzdušju največ pripomoremo sami, če dobro voljo prinesemo na tak dogodek kar s sabo, tu nam nihče ne more pomagat, in mislim, da je to bla tudi najbolj bogata podlaga za uspešen večer.

Še enkrat, hvala ti, res si eno veliko sončece v prelepi ženski podobi...

Gremo naprej, živet življenje, ker je.... prelepo...

En lepo srčen pozdravček in topel objemček. " 

(Bojana)

 

cheeky "Draga Nina!

Najlepša hvala za fantastično silvestrovanje!

Super organizacija, okrasitev, vzdušje, hrana, spoznavne igre, glasba za vsakogar, skratka vse je bilo popolno.

Res imaš poseben dar, da iz skupine 140 neznancev pričaraš najbolj sproščeno, prijetno in povezano skupino, ki raja kot najboljši prijatelji do jutranjih ur!

Iz srca ti hvala!!! 

Se vidimo na novih dogodkih."

(Mojca)
 

cheeky "Silvestrski vecer je bil nepozabno cudovit. Zgodilo se je neskončno mnogo lepih trenutkov, novih neprecenljivih poznanstev, tisoče ujetih spominov...
Bilo bi zelo lepo v kolikor bi bili silvestrski veceri vsak mesec.
Vsak tak dogodek zahteva veliko energije, časa, truda ter tudi odpovedovanja...
Zelim se zahvaliti iz vsega srca, da si se našla v takem izivu in ustvarjaš ideje kako povezovati ljudi, dogodke, trenutke popolnih neznancev v prisnosti...
Tega nam v preobsežno hitrem tempu življenja manjka...
Nina, hvala, ker si! Merci.

(Angelca)
 

cheeky "Hvala, Nina, za čudovit dogodek.
Res res sem uživala.
Se je veš čas čutilo, da si predana svojemu poslanstvu in s takimi toplimi pozitivnimi besedami nas vse ves čas spodbujala, da se družimo in spoznavamo.

Jaz sem zelo uživala za mizo 2...smo se vsi takoj ujeli in se spoznali na en tak sproscen nacin.
Veliko smo tudi preplesali in glede hrane ter postrežbe tudi čista desetka.

Hvala za vse in sredno v 2020."

(Branka)

 

cheeky "Draga Nina, prijetno, veselo…..zelo si se potrudila in uspelo ti je. 

Spet ustvarjas nemogoce :) 
Najdalse noci v letu nebi spremenil niti sekunde (čudovito silvestrovanje)."

(Denis)
 


cheeky "Pozdravljena Nina,

na silvestrovanju sem se pocutila odlicno, ozracje je bilo sprosceno, druzba prijetna, zanimive igre, predvsem mi je bila vsec spoznavna minuta, predajanje darilc in pa zrebanje listkov, kjer smo lahko nekoga povabili na druzenje.

Hrana je bila odlicna, uciteljica plesa je bila odlicna.

Dogodek bi definitivno priporocila naprej.

Hvala za super organizacijo, vodenje in svojo strast in srcnost, ki jo vnasas v dogodke."

(Petra)

 

cheeky "Pozdravljena Nina,

Letošnje silvestrovanje je bilo enkratno, meni osebno je noč minila še hitreje kot lani, prostor kjer smo preživeli novo leto je bil čudovit, plesali smo do konca, pa še bi samo noč se je prehitro končala. 

Hvala Nina za odlično organizacijo, za tvoje poslanstvo, ki ga širiš med ljudi, s katerim zbližuješ ljudi in ustvarjaš nova spoznanstva in nove ljubezenske zgodbe.

Še enkrat hvala Nina za čudovito in najboljšo noč v letu, še naprej delaj kar počneš, ker si v tem res odlična, pa imej v mislih after party."

(Tomaž)

 


??

cool "Tečaj družabnih plesov je bil zame zelo dobra odločitev, ker sem se končno naučil plesati. Hkrati spoznal veliko novih ljudi. Pa še nasmejali smo se prav vsakič, ko smo se videli. Priporočam!" (Urban, 41 let)
 

laugh "Na plesnih zmenkih je bilo super. Naplesali smo se, z velikimi pa smo postali tudi prava družba, ki sedaj obiskuje različne plesne večere po Sloveniji. Poleg tega pa sta se na tem tečaju spoznala tudi Andreja in Tomaž, ki sta sedaj že srečno poročena." (Tjaša, 51 let)


cheeky "Plesna animacija Tine je polepšala moj silvestrski večer. Njena topla energija je pomešala vse na plesišču in gibi med plesnimi pari so postajali vse lepši in izpiljeni. Upam, da boste imeli kakšen plesni tečaj, ker bom zagotovo prišel!" (Marko, 32 let)


cool "Se že v naprej veselim našega nadaljevanja salse, ker je res luštno druženje, sproščeno ... Spontano in ti torki so mi prav v veselje in tudi z ostalimi, ko se pogovarjam, so podobnega mnenja. Le tako naprej. (Robert)

 

***
 

Po izletu na Kras (osmica) in potepanju po Trstu (grad Miramare in večerno druženje v centru Trsta):

"Resnično čudovito sproščeno druženje!" Suzana, 53 let

"Prvič sem bil na dogodku in ugotavljam, da smo vsi ljudje. Čist kul. Najbolj sem si zapomnil pravo vodjo Nino, ki vliva spoštovanje, zraven pa še pravo mero otroške odpičenosti. Hvala za ta dan." Oskar, 44 let

"Čestitke še 1x za tako dober izbor programa -  prepričana sem, da je tako vsak lahko našel nekaj zase ." (Tatiana, 53 let)

"To je zagotovo sprostitven dogodek, kjer spoznaš nove ljudi. Cel dan sem se imel zelo dobro."

"V kolikor trenutno nimaš partnerja in ti je to (edina) ovira za izlet so tovrstni dogodki simpatična rešitev.:)"

"Fina ideja za preživet krasen dan ob dobri kapljici in dobri hrani ter PREDVSEM DOBRI DRUŽBI."

"Krasna izvedba, sproščena in priporočam vsem samskim."

 

***
 

"Lepo pozdravljena! Želim povedati, da mi je bilo na silvestrovanju fantastično. Bila sem sproščena. Organizacija je bila prva liga. Če bi ljudje vedeli, da obstaja takšna zabava, verjamem, da ne bi sedeli doma. Vse je bilo super in spoznala sem veliko ljudi. Ta dogodek je v meni pustil veliki pečat. Hvala." (Zora)


"Tokrat sem se opogumila in praznovala novo leto z ljudmi, ki sem jih spoznala na dogodku za samske. Bilo je zabavno, prijetno in plesno. Očaral me je učitelj plesa Bor, ki me je kot začetnico zlahka popeljal v svet plesnih korakov in moram priznati sem se tako naplesala kot že leta ne. Dogodek priporočam vsem, ki radi spoznavajo nove, zanimive ljudi, plešejo in se zabavajo dolgo v noč, ob izvrstni glasbi, kulinariki ter igrah. Nina, čestitam!" (Tanja)

 

"Vse kaže da se bo zmenek po silvestrovanju razvil v kaj več, tako da bo misija samskih dogodkov zaključena. Hahaha :) Super! Hvala! (Marija)


"Preživel sem zares prijeten večer, v dobri družbi. Čeprav nisem plesal že zelooooo dolgo, sem na plesišču užival, spoznal kar nekaj prijetnih ljudi." (Tomaž)
 


"Draga Nina, prijetno, veselo….. Hvala, zelo si se potrudila in uspelo ti je. Spet! Srečno in ker ravno sneži – prvih tisoč snežink naj bo za tvojih tisoč lepih trenutkov v letu 2016!" (Manica)


"Draga Nina, bilo je res super, predvsem družba in hrana. Sicer smo se pa vedno dobro imeli, mar ne." ;) (Anže)


"Bilo je čudovito, vse je štimalo, glasba, vzdušje, hrana. Že dolgo nisem toliko plesala in spet spoznala nove prijatelje. Krasna noč, dobra organizacija. Hvala Nina in Srečno tudi tebi!" (Monika)


"Za mene je to bil prvi dogodek take vrste sploh. Izjemno mi je bil všeč od hrane, pijače, animacije, plesa, družbe ...Tako se nisem naplesala že 20 let! Izmenjala sem celo telefonsko številko z enim fantom in kmalu se dobiva za pijačko! Mogoče sem zato še toliko bolj navdušena nad vsem. ;) Hvala za izjemen večer." (Marija)


"Hvala Nina za vse dobro, ki ga počneš z radostjo, navdihom, novimi dogodki in pomagaš vsem, ki želijo zopet zaživeti srečno ali pa pridobiti nove prijatelje. Meni je uspelo, sicer ne s pomočjo tvojega portala, pa nič za to. Ti si vedno opogumljala vse, naj ne odnehajo. Kako prav si imela! Želim ti mnogo sončnih dni in sreče v 2016." (Metka)


"Nina pozdravček! Malo pozno se oglašam, vendar imam zato tehten razlog. Moram pohvaliti tvojo organizacijo glede vsega kar smo lepega doživeli na sobotnem martinovanju. Toliko lepih trenutkov v tako kratkem času ne doživiš vsak dan. Resnično sem vesel, da sem se odzval tvojemu vabilu na ta čudovit dogodek. Mislim, da z tvojo pomočjo marsikdo lahko obrne nov list v življenju. Upam in želim si še veliko tovrstnih dogodkov in seveda spoznavanjem novih prijetno-pozitivnih ljudi. Sam sem si privoščil še en dan za druženje z prijetno in zelo zanimivo osebo. Hvala za čudovit vikend." (Darko, 47 let)
 

"Zelo prijetno in sproščeno je bilo v soboto. Zadovoljna sem, da sem se udeležila martinovanja!" (Sanja, 33 let)
 

Nina, želim se ti zahvaliti za trud in požrtvovalnost, ki si nam jo izkazovala skozi plesno obdobje. Mislim, da je s tvojo pomočjo marsikdo izmed nas doživel marsikaj lepega. Za mene to absolutno velja. Želim si, da bi tudi v nadaljevanju tako lepo sodelovali in predvsem se veliko smejali. Lepe praznike želim tebi in vsej tvoji ekipi." (Miran, 47 let)

 

"Pohvaliti moram gostiteljico, ki nas je s svojo simpatično energijo tako lepo popeljala v svet zmenkov, da sem se pri pogovorih res počutila sproščeno. Dobro počutje sem zaznala tudi pri ostalih sogovornikih, saj so nam besede in misli kar tekle in sedem minut je v hipu minilo. Pohvaliti pa moram tudi vse predstavitvene besede na spletni strani Dogodkov za Samske, saj v ničemer ne pretiravajo in točno tako je bilo tudi v živo." 
 

"Fantastična zadeva!
Kljub tremi in nekoliko nelagodnim občutkom na začetku (kakšni bodo ljudje, bom koga poznala, se bomo imeli kaj pogovarjati...?) se je dogajanje razvilo v zelo prijetno in zanimivo klepetanje. Pravzaprav vlada eno pozitivno in simpatično vzdušje na dogodku. Na kupu so pa zelo raznoliki ljudje, zaradi tega je še toliko bolj pestro. Vsakomur, ki okleva ali bi se dogodka udeležil - en velik DA! :)
Odlično sem se imela in preživela en zelo zabaven večer." (Maja, 28 let)
 

"Za samske ljudi je ta način tovrstnih srečanj posebne vrste fascinacija; izjemno vodenje, na visko profesionalni, a tudi pri-srčni ravni. Dinamika dogajanja je bila optimizirana, pri vsem tem pa zasebnost skrbno varovana, s pridihom sproščenosti in pristnosti. Skratka, navdušujoče. Priporočam." (Petra, 36 let)

"Pozdravljena, Nina! Te moram ponovno pohvaliti s kakim entuzijazmom in veseljem opravljaš svoje delo :) pohvale vredno! Želim ti lepo poletje." (Nina)
 

"Pozitivno! Dosti bolje od spletnih zmenkarij!" (Matic)

 


 

"Zelo profesionalno izpeljan dogodek in prijetno vzdušje."
 

"Zadeva je bila super! Organizacija popolna. Vzdušje prijetno in diskretno brez motečih dejavnikov tako, da si se lahko v miru in popolnoma posvetil sogovorniku. Definitivno mora vsak sprobat! Gre za sproščen način spoznavanja novih ljudi. S potekom samega dogodka sem zelo zadovoljen. Potekalo je v sproščen vzdušju, zato je poskrbela organizatorka in sami udeleženci. (Bojan 33 let)

"7 minut je dovolj, da začutiš osebo in če jo želiš še bolje spoznati."


"Zadeva je na nivoju. Kaj boljšega boste v Sloveniji težko našli. Predvsem se udeležite dogodka/ov brez pričakovanj, ker je potem lahko razočaranje veliko."


"Ogromno nas je samskih, ki si vsi potihem želimo najti sorodno dušo, ne glede na zgodovino, ki jo puščamo za seboj. Treba si je dati priložnost, Dogodski za Samske so odlična priložnost za to."


"Zelo pozitivna izkušnja. Na začetku sem sicer imel kar nekaj treme, vendar ko enkrat padeš notri in se začnejo pogovori, potem vse to izgine. Vsekakor odličen način za spoznavanje novih ljudi tako za prijateljstvo kot kaj več." (Dejan, 32 let)
 

"Predlagam, da odvržete vse predsodke in pomisleke ter zberete pogum in se udeležite dogodka, brez vsakršnih pričakovanj in vnaprejšnjih zaključkov. Prepustite se toku dogodka in uživajte! Nikoli se ne ve kakšen bo zaključek :) Pogumno!" (Polona, 42 let)
 

"Na dogodku hitri zmenki,je res zanimivo,saj v kratkem času spoznaš veliko ljudi in lahko najdeš ljubezen ali pa le dobrega prijatelja. Dogodek bi priporočila vsem,ki si želijo novih spoznanj in lep, zanimiv večer." (Ela, 32let)

 

"Udeležila sem se že drugega dogodka v okviru Dogodkov za samske, saj je bilo prvič super. In sedaj seveda tudi!" (udeleženka, 28 let)

"Čudovita izkušnja, nekaj popolnoma novega, ki ti da samozavest za spoznavanje tudi izven hitrih zmenkov." (Klemen, 37 let)


"Če si sam, ne oklevaj! Izkoristi čas za nova poznanstva, prijateljstva mogoče najdeš tudi ljubezen svojega življenja!"


"Dogodki za samske so čudovita srečanja. Kdor ima pomisleke ali pride ali ne, je to popolnoma odveč. Odločiti se je treba in priti v krog čudovitih ljudi, polne pozitivne energij in predvsem splača se." (anonimna udeleženka)
 

"Pred začetkom dogodka me je sicer precej skrbelo, da ne bi zmanjkalo tem za pogovor in bi s sogovornikom obsedela v tišini, čakajoč, da 7 min mine. No, že po prvem pogovoru so bile skrbi odveč, 7 min namreč dejansko mine popolnoma prehitro :) Konec večera lahko rečem, da sem preživela zabaven večer, poln smeha, spoznala ogromno ljudi, z nekaterimi celo našla skupne simpatije in kot kažejo rezultati, uspešno izmenjala nekaj kontaktov."


"Na pikniku je bilo predvsem zabavno, sproščeno ter veliko aktivnega sodelovanja. Spoznala sem prijetne ljudi in preživela res lepo nedeljsko popoldne. Priporočam vsem, ki imate radi družbo, zabavo ter dobro hrano. Ne bo vam žal ..." (Marjetka, 46 let)

"Dogodki za samske ponujajo redko obliko družabnih dogodkov, na kateri se lahko zabavate, prijateljujete, spoznavate nove ljudi in se predvsem marsikaj naučite. Preizkusite in videli boste." (Luka, 37 let)

"Noben "bav bav"! :) 7 minut enkrat mine, kot bi trenil, drugič trajajo malce dlje, ampak 7 minut je ravno prav, da vidiš, če bi morda s kom naslednji preživel 70 minut! :) Pridite, res je zelo sproščeno!" (anonimna udeleženka)
 

"Super način spoznavanja nasprotnega spola :) Dogodek je bil prvovrstno organiziran, ravno dovolj časa, da si lahko ustvariš nek prvi vtis...
Želim si, da bi se več ljudi odločilo za spoznavanje na tak način, saj se v vsem hitenju kar nekako ne znajdemo več, če ostanemo brez partnerja."
 

"Vsem mladim zelo priporočam tele dogodke. So res super zadevca in se lažje spoznaš s kom kot pa v kakšnih klubih, diskotekah. Tle pride vsak z namenom, da si želi nekih novih poznanstev in so ti enkratna priložnost za medsebojna spoznavanja. Hvala!"


"Dogodki za samske so namenjeni vsem, ki bi si želeli dobre družbe, statusno istih prijateljev in znancev."


"Nina, odlično ste se odrezali. Kot vedno. Uživala sem vsak trenutek. Vzdušje je bilo pravo. Hrana pa tako okusna, da so jo razgrabili. Z veseljem bom še prišla na vaše prireditve." (Tatjana)

"Hitri zmenki so dobra priložnost za spoznavanje veliko ljudi v enem večeru. Hkrati so tudi vaja v konverzaciji in druženju. Vse to pa je postavljeno v prijeten ambient in pospremljeno z dobro postrežbo."

"Super zabava na nivoju, zelo dobra organizacija, veliko se je dogajalo, program docela izdelan a hkrati dovolj "odmora" med posameznimi "točkami" da smo lahko udeleženci tudi poklepetali med seboj. Vsega je bilo v ravno pravi meri, ničesar preveč, ničesar premalo, skratka perfektno." (Mojca, 45 let)
 

"Zdelo sem mi je zelo domače, tako da začetna nervoza je zelo hitro minila. Počutila sem se sproščeno in priporočam to vsakemu. Res je fajn." (Eva, 39 let)
 

"Sprašujete me za mnenje. Dogodka sem se udeležil prvič, a mi je žal,da se nisem udeležil že kakega prej. Upam, da to ni bil zadnji moj obisk kakega dogodka v organizaciji gospodične Nine.Ta vinska pot je bila prav zabavna in prijetna kljub pustemu vremenu. So pa bili zato udeleženci toliko bolj razpoloženi in dobre volje. Ob prihodu nisem nikogar poznal, a smo se tekom sprehoda dobro ujeli in navezali lepe stike. Seveda tudi pokušina raznih naših odličnih vin je bila obvezna. Nina le tako naprej! Vam, dragi samski pa veliko korajže in dobre volje pri vključevanju v program DOGODKI ZA SAMSKE". Prepričan sem, da vam ne bo žal." (Frenk 49 let)
 

"Na hitre zmenke sem prišel z namenom, da pridobim nova prijateljstva, se zabavam v prijetni družbi, kar je popolnoma uspelo ob zelo dobri organizaciji gospe Nine, ki zna ustvariti dobro vzdušje med ljudmi. Če bom s katero žensko, ki sem jo včeraj spoznal, kasneje tudi kaj več, kot samo prijatelj, pa toliko boljše, vse je odprto. Moram reči, da je vsakomur pot odprta, zato priporočam vsem, ki se še niste udeležili hitrih zmenkov, da ne oklevate in pridete, ne bo vam žal, nimate kaj izgubiti, lahko samo pridobite, verjemite, se splača." (Zdenko, 53 let)
 

"Organizacija dogodka je bila brezhibna. Imeli smo možnost spoznati veliko število samskih. Dogajanje je bilo pestro. Učenje plesa je bilo posebej zabavno. Prijetno druženje je trajalo pozno v noč."
 

"KOSTANJEV PIKNIK mi je bil zelo všeč in zabaven. Bilo je veliko deklet in fantov iz cele Slovenije. Ob igrah, pijači, prigrizkih in dobremu kostanju smo se imeli lepo. Tako sem navezal nove stike z osebami, ki jih bom poskušal obdržati. Pohvalil bi celotno organizacijo, posebej pa voditeljico Nino, ki se je trudila od začetka do konca prireditve. Priporočal bi vsem samskim, ki iščete nova poznanstva - to je to, zakaj bi sedeli doma in se smilili samim sebi." (Andrej)


"Bilo je fajn, nič zateženo, tako sproščeno :) Kostanj je bil vročin stalno odrt vinotoč:)"
 

"Zanimivo, pestro popoldne in večer je hitro minil. Družabne igre, kuhano vino, plesna animacija je prinesla sproščeno vzdušje za spoznavanje udeležencev kostanjevega piknika. Navezala sem nekaj prijateljskih stikov. Po pikniku smo podaljšali druženje še v noč v gostilni ob Ljubljanici."


"Tokratnih hitrih zmenkov sem se udeležila popolnoma sproščeno in brez velikih pričakovanj, zato sem se tudi lahko zelo sproščeno pogovarjala in v pogovore vnesla veliko smeha. Dogodek je bil zelo dobro organiziran in spoznala sem veliko zanimivih ljudi."
 

"Presezena pricakovanja v vseh pogledih."

"Tudi jaz sem za prvi obisk Hitrih zmenkov zbiral pogum in "prestavljal" dogodek zmeraj v naslednji mesec. Potem sem pa le šel pogledat in videl, da punce (in moški udeleženci-moji vrstniki) ne grizejo." Jože, 40 let.

 


"Match-datinga sva se oba udeležila prvič in na začetku sva bila oba temu primerno napeta. Ampak pogovor je takoj stekel in sploh nisem imela občutka, da je to zmenek, ampak bolj zanimiv pogovor in spoznavanje. Morda se bova še sestala in morda bo ostalo samo pri tem, ampak tudi to je v redu, pomembno je spoznati podobne ljudi, in ti dogodki so res odlična priložnost za to." (anonimna udeleženka)
 

"Zmenki z ujemanjem so se mi pred obiskom dogodka zdeli predvsem zanimiva ideja. Na dogodku sem se počutil odlično, spoznal dve zanimivi in prijetni sogovornici ter užival v sproščenem vzdušju." Matej


"Zelo prijeten, nevsiljiv dogodek (Zabava pod zvezdami, 5 rojstni dan Dogodkov za Samske) v lepem okolju ob izbrani hrani in pijači. Organizatorji so ves čas skrbeli za dobro počutje vseh udeleženih. Če je bil pred dogodkom kdo nesiguren, je že ob prvi aktivnosti ugotovil, da za to ni nobenega razloga in se je hitro sprostil. Štiri ure so minile v trenutku, ker se je vseskozi kaj dogajalo. Posebej simpatičen je bil plesni animator, ki je poskrbel za vseskozi polno plesišče." (anonimna udeleženka)

"Plesni zmenki so bili zame krasno doživetje. Nikoli si nisem predstavljala, da je lahko tako sproščujoče in zabavno. Spoznala sem zanimive ljudi. V dobri družbi sem preživela čudovita dva meseca plesa in zabave, ki sta minila, kot bi mignil s prstom." (Ivana, 53 let)

"V kratkem času (štiri mesece) sem osvojil kar nekaj plesnih figur. Odlična učiteljica plesa, ki nas je znala tudi pošteno nasmejat. V prihodnje se verjetno udeležim še kakšega plesnega tečaja. Rok, 30 let"

"Plesne zmenke priporočam vsem, ki se hočejo naučiti plesati, ki hočejo spoznati nove prijatelje ali si najti partnerja. Ples je najboljši, najlažji in najhitrejši način spoznavanja." (anonimna udeleženka)

"Plesni zmenki so zakon. poleg tega, da se naučiš plesati, se zabavaš in družiš. priporočam."

"Za zabave in plesa željne so Plesni zmenki res tisto pravo. Nisem si mislila,da se bom toliko novih figur naučila, spoznala toliko zabavnih in prijetnih ljudi."

"Dobro organiziran dogodek (Hitri zmenki) z zelo prijetnim in sproščujočim vzdušjem. Definitivno dogodek, ki ga bom priporočila naprej."
 

"Hitri zmenki so zabaven in tudi resen način medsebojnega spoznavanja. Čas na teh zmenkih hitro teče in to po zaslugi prijetnega klepeta z zanimivimi sogovornicami in sogovorniki ter prijazne voditeljice, ki je imela situacijo stalno pod kontrolo. Tudi sam sem imel pred prihodom (bil sem namreč prvič na takem srečanju) mešane občutke in celo malo treme. A izkazalo se je, da popolnoma neupravičeno. Začetna trema je takoj po začetku spoznavanja izginila in bilo je resnično prijetno in zabavno. Zato vsem, ki želijo na lep kultiviran in prijeten način spoznati čim več novih in zanimivih ljudi priporočam, da se takih srečanj v organizaciji "DOGODKI ZA SAMSKE" v čim večjem številu udeležite. Ne bo vam žal!" (Marko, 54 let)
 

"Zelo zanimiv in eleganten način spoznavanja ljudi, ki želijo isto kot ti - spoznavati nove ljudi." (anonimna udeleženka Zmenkov z ujemanjem)


"Vidi se, da ima organizatorka občutek za ljudi. Lepo je od nje tudi to, da dogodek prekliče ce ni dovolj udeleženih, tako da ne pridemo tja za brezveze. Zelo zelo pomembno je tudi, da nam ni treba na licu mesta sogovornici reci DA ali NE sogovonikom, saj bi meni bilo to zelo neprijetno."

"Pred samim dogodkom sem se počutila nekoliko negotovo, saj sem se prvič udeležila takega načina spoznavanja. Vendar sem se v trenutku, ko sem spoznala organizatorko Nino, počutila kot doma, saj se tako razumevajoče, toplo in spodbudno posveti prav vsakemu udeležencu. In potem, ko se je začelo "zares", smo bili že vsi sproščeni in pripravljeni na spoznavanje. Toplo priporočam!" (anonimna udeleženka)

Na dogodek sem prišel neobremenjen. Spoznal sem nekaj žensk. Če bo katera pokazala zanimanje za skupno preživljanje prostega časa, bom zelo vesel, v nasprotnem primeru pa mi tudi ne bo žal, saj sem na Dogodkih za Samske dobro preživel prosti čas. Glede organizacije je bilo vse dobro poskrbljeno." (Jože)


"Dogodka sem se udeležil prvič. Kar nekaj časa sem odlagal le tega, ker sem imel preddispozicije o ljudeh, ki hodijo na takšne dogodke in kakšni bodo ali na videz ali morda karakterno problematični ali bodo dejansko takšni, kot sem sam, da sem že v teh letih, da imam ustaljeno službo, življenje in ne zahajam veliko ven, tako da je to način, na katerega je najenostavneje priti do partnerja. Izkazalo se je, da je sekundarni predlog pravilen, da so tam ljudje z istim namenom kot sam in ni z njimi prav nič narobe ne na videz na karakterno, ampak so nad pričakovanji. Dogodek je bil odlično organiziran, ravno prav smo imeli zasebnega prostora, pomoči, vzdušje je bilo sproščeno, prijetno, čas in denar pa več kot smiselno uporabljen. 
Dogodek bi svetoval vsakemu, saj je odličen za spoznavanje novih ljudi, preddispozicije pa pustite doma, saj boste presenečeni nad izgledom in odnosom ljudi kot tudi organizatorke, ki je res na mestu, naj si bo to pri organizaciji, odnosu ali potrebni pomoči pri dogodku." (Miha, 38 let)


"Dogodki za samske so zakon! Res lahko spoznaš ogromno super ljudi, ki ti polepšajo dan. Če imaš srečo spoznaš tudi svojo novo simpatijo. To se je že pred časom zgodilo tudi meni, zato bi se rada odjavila od prejemanja obvestil. Hvala za vse lepe dogodke, ki sem se jih z veseljem udeležila, in za to, da ustvarjate priložnosti, kjer se lahko samski sproščeno spoznavajo med seboj." (Špela, 28 let)

Preživel/a boš prijeten večer in spoznal/a veliko zanimivih ljudi. Sreča spremlja pogumne!" (Darja, 31 let)

"Zanimiva nova izkušnja, izpolnila moja pričakovanja, sproščeno vzdušje, skratka super."

"Vseskozi se je dogajalo. Ko na koncu, preden greš, izmenjava številk ni noben pomislek, veš da je bilo res super." Rok, 29 let, Valentinova zabava v maskah)


"Odlično in profesionalno organiziran dogodek, zelo simpatično voden, pozitivno vzdušje. Spoznal sem veliko zanimivih ljudi, z eno pravo simpatijo sva si že takoj po prireditvi na pijači izmenjala tel. številki. To je precej več, kot sem pričakoval ..."

"Nikoli se ne ve, kje te zadane in če ne poizkusiš, ne veš." (Tanja, 36 let)

"Izredno zanimivo predavanje. Pridobila sem veliko zanimivih informacij o spolnosti in pa tudi novo smer glede razmišljanja o spolnosti. Povedanih je bilo nekaj zgodovinskih dejstev, ki so bili zame predstavljeni s čisto drugega vidika. Še bolj zanimiva pa je bila informacija o sami spolni moči in kako to spolno moč preusmeriti v samozdravljenje, duhovni potencial ... "


"Zberi pogum, se splača! :) Nihče ne grize, je prijetno in luštno." (Marina,36 let)

"Če se dogodka udeležiš neobremenjeno in sproščeno, lahko preživiš prijeten dan, spoznavaš nove ljudi in se zabavaš. Sploh ne vem, kdaj je dan minil." (anonimen udeleženec)
 

"Dogodek Božičkov ples je bil zelo dober. Že dolgo časa se nisem tako zabavala, predvsem pa sem kar dobre tri ure plesala (no, vmes smo imeli tudi zabavne spoznavne igre). Spoznala sem veliko zanimivih ljudi, vsem pa je bilo skupno veselje do plesa. Podobnih dogodkov se bom z veseljem udeležila tudi v prihodnje." Mateja

 

Ker skrbimo za diskretnost udeležencev na naših dogodkih, so govorci na video posnetkih namenoma povabljenci, samski ali ne samski, ki so si zaželeli preizkusiti Hitre zmenke. Po udeležbi so podali svoje mnenje o tem, kako so se počutili na dogodku, kako jim je bilo všeč, kaj si mislijo o takih načinih spoznavanja novih ljudi in kaj predlagajo vsem, ki se Hitrih zmenkov še niso udeležili. 
Še VEČ video izjav si lahko ogledate tukaj.


"Hitri zmenki so izredno zabavni. Med pogovori izveš veliko novega. Priporočam!" (Monja, 42 let)

"Zanimivo spoznavanje novih oseb - morda se rodijo nova prijateljstva." (Jernej, 38 let)

"
Zabaven način spoznavanja novih ljudi, prijetno druženje ob kozarčku vina/soka. Sedem minut je pa lahko zelo malo ali pa zelo veliko." (Gregor, 33 let)

"
Preživi lep dan pod Šmarno goro in spoznaj svojega potencialnega partnerja!" (Ana, 30 let)

 


"Diskretno. Prijetno. Zabavno." (Sergeja, 36 let)

"Hitri zmenki so zelo zanimiva izkušnja, ki jo priporočam vsakomur. Spoznavamo nove ljudi na popolnoma drugačen način, kot smo ga vajeni iz vsakdanjega življenja. Prepričana sem, da bo tako srečevanje ljudi postalo del našega vsakdana, saj je to za naše okolje inovativen, eleganten in ob primerni organizaciji zelo kvaliteten in zanimiv način za vzpostavljanje stikov, tako zasebnih kot celo poslovnih. Z veseljem se še udeležim podobnih dogodkov!" (Elda, 39 let)

"Zmenki z ujemanjem so super ideja, predvsem za ljudi, ki ne iščejo preveč strukturiranih dogodkov. Všeč mi je bila diskretnost in duh sproščenosti, v katerem vse skupaj poteka. Toplo priporočam vsem, ki se z Dogodki za samske še spogledujejo in ne bi radi spoznali 'preveč ljudi naenkrat'. Vsekakor odlična alternativa iskanju partnerja oz. prijatelja prek spleta, saj spoznavanje novih ljudi od vsega začetka poteka osebno ter redko z več kot eno osebo naenkrat." (anonimna udeleženka)

"Zanimiva, nova izkušnja, drugače preživet večer kot običajno. Če se udeležiš dogodka brez velikih pričakovanj, se prepustiš toku in rad klepataš, je prav zanimivo in kot pravijo, nikoli ne veš, kaj ti lahko takšna nova izkušnja in poznanstva prinesejo. :)" (Rok, 42 let)

"Gre za zanimiv pristop spoznavanja novih ljudi in obenem resne priložnosti in možnosti za spoznavanje novih potencialnih partnerjev. Všeč!" (anonimni udeleženec)

Naših Hitrih zmenkov se je udeležil tudi Vid Valič, ki podira idejo Dogodkov za Samske. Pravi, da so Hitri zmenki res odlična stvar za spoznavanje novih ljudi. Več si oglejte v spodnjem video posnetku.
 

Za snemanje in produkcijo spodnjih videoposnetkov se zahvaljujemo snemalcu, fotografu Primožu Lazarju.

 

"Hitri zmenki so super stvar za nekoga, ki veliko dela ali mu mogoče ne leži žuranje vsak petek in soboto.
Tako si ustvari dodatne možnosti, da spozna nove ljudi, ki na dogodke pridejo z namenom spoznavanja."
 
(Vid Valič) 
Še VEČ video izjav si lahko ogledate tukaj.

 

"Vsi, ki se zdite sami sebi prestari za hitre zmenke ali pa vam je neprijetno, da bi se na tak način spoznavali - opogumite se in poskusite! Zelo verjetno se boste po dogodku znebili predsodkov in se počutili prijetno, ko boste videli, da imajo tudi drugi udeleženci podobne skrbi." (anonimna udeleženka)


"Če si samski, se moraš Hitrih zmenkov vsaj enkrat udeležiti! Spoznala sem veliko novih ljudi, ki so se mi zdeli prav zanimivi. Z dvema sem obdržala stike, tako da bomo še videli, kaj bo prinesla prihodnost. Priporočam vsem, ki se še odločate, ali bi se dogodka udeležili ali ne. Meni se je zdelo prav posrečeno!" (Kaja, 35 let)

 

Počutil sem se dobro, tak način spoznavanja je zanimiv in ga priporočam tudi ostalim samskim." (Matej, 44 let)

 

"Simpatičen in drugačen način spozanavanja ljudi. 7 minut je lahko zelooo dolgih, če pa dobiš prijetnega sogovornika pa je 7 minut premalo.:)" (anonimna udeleženka)

 

"Zabava je bila odlično organizirana, program zanimiv, pester, organizatorica pozorna, vse na nivoju...Ker sem na isti dan praznovala rojstni dan tudi sama, sem bila deležna pozornosti in izvrstnega darila organizatorja - dvomesečni plesni tečaj in soplesalec, ha, ha. Če to ni pravljično? Skratka - moj najlepši rojstni dan doslej! In komaj čakam poletne salse na prostem." (anonimna udeleženka)

 

"Dogodek je bil prisrčno izpeljan. Opazila sem, da nas je kar nekaj navezalo nova prijateljstva in kar nekaj se nas je naplesalo in nasmejalo. Ja bilo je res prijetno." (anonimna udeleženka)
 

"Dogodek je res organiziran za samske, a je bil moj občutek, da je večina tja prišla z enim samim namenom - najti partnerja." (anonimna udeleženka)
 

"Odlično potovanjce za vse, željne aktivnega dopusta, primerno tudi za tiste z manj kondicije. Vodička Barbara je vse odlično organizirala in dobro poskrbela za vse, tako da smo si zares lahko privoščili odklop in pozabili na vsakdanje skrbi." (anonimna popotnica)
 

"Bilo je kratko, zanimivo, aktivno in nadvse sproščujoče." (anonimni popotnik)

 

Ker skrbimo za diskretnost udeležencev na naših dogodkih, so govorci na video posnetkih namenoma povabljenci, samski ali ne samski, ki so si zaželeli preizkusiti Hitre zmenke. Po udeležbi so podali svoje mnenje o tem, kako so se počutili na dogodku, kako jim je bilo všeč, kaj si mislijo o takih načinih spoznavanja novih ljudi in kaj predlagajo vsem, ki se Hitrih zmenkov še niso udeležili. 
Še VEČ video izjav si lahko ogledate tukaj.

 

"Potovanje je bilo v zelo sproščenem vzdušju z veliko smeha." (anonimni popotnik)
 

"Sami samski - neobremenjeni! Najboljši recept za dobro zabavo brez meja." (anonimna popotnica)
 

"Prijetno okolje manj turistične Grčije v spomladanskem času, ko lahko z najvišjih vrhov s pogledom objameš mozaik okoliških otokov, dobro vodstvo, prijazni domačini, odlična družba in kulinarični užitki ... Mislim, da smo si vsi zaželeli počitnice podaljšati še za kak dan." (anonimna popotnica)

 


"Že dolgo sem si želela udeležiti kakšnega plesnega tečaja, pa sem kar odlašala in odlašala. Ko je bil objavljen napovednik na Dogodkih za samske, se mi je zdela to idealna priložnost za uresničitev svoje želje. Priznam, da me je bilo strah: Mi bodo našli primernega soplesalca? Se bom z njim ujela (plesno!)? Kakšna bo skupina? Se bo sploh kdo prijavil? In tako naprej. 
Pa je bil ves strah zaman. Nina mi je sporočila, da naj le pridem, ker ima soplesalca za mene. Moj soplesalec je bil super, naša skupina je bila luštna, skupno druženje tečajnikov iz nadaljevalnega tečaja in iz začetnega tečaja salse je bilo prijetno. Moje srede so dejansko dobile smisel. Veselim se nadaljevalnega jesenskega tečaja." (Špela, 30 let)
 

"Kino zmenki so prav posrečena oblika druženja. Najprej se predstavimo, si ogledamo film, potem pa se družimo vsi skupaj ob prijetnih in nič kaj vsiljivih vprašanjih. Glede na to, da smo si izmenjali kontakte drug z drugim, lahko rečem, da v kino zagotovo naslednjič odidem v dvoje. Sicer nisem prejela brezplačne vstopnice na nagradni igri, a vseeno - hvala za organizatorjem, da se trudite za nas, ki si želimo spoznati nove ljudi. Vesela sem, da sem se odločila in prišla na dogodek. V kratkem obiščem še Hitre zmenke, da vidim, kako delujejo tudi ti.:)" (Manca, 36 let)

 

Ker skrbimo za diskretnost udeležencev na naših dogodkih, so govorci na video posnetkih namenoma povabljenci, samski ali ne samski, ki so si zaželeli preizkusiti Hitre zmenke. Po udeležbi so podali svoje mnenje o tem, kako so se počutili na dogodku, kako jim je bilo všeč, kaj si mislijo o takih načinih spoznavanja novih ljudi in kaj predlagajo vsem, ki se Hitrih zmenkov še niso udeležili. 
Še VEČ video izjav si lahko ogledate tukaj.

 

"Prav lepo sem se imel in počutil na Kino zmenkih. Pričakoval nisem nič, sem pa spoznal kar nekaj zanimivih ljudi. Mislim, da bomo tudi v prihodnje ostali v stiku. Zagotovo še pridem. Hvala vam." (Gorazd, 45 let)
 

"Plesni tečaj je v celoti prinesel vse kar sem si od njih obetala. Stkala so se nova poznanstva, bilo je prijetno druženje in na novo sem odkrila veselje do plesa. Preživeli smo lepe plesne večere, ki jih priporočam vsem, ki jih to veseli." (anonimna udeleženka)
 

"Nina, sem želela povedati le še to, da sem preko tvojih dogodkov spoznala eno super osebo in se ti zahvaljujem, da nas na tako simpatičen način spraviš na kup, da najdemo kakšno podobno dušo. Hvala! :)" (Tanja)

 

Ker skrbimo za diskretnost udeležencev na naših dogodkih, so govorci na video posnetkih namenoma povabljenci, samski ali ne samski, ki so si zaželeli preizkusiti Hitre zmenke. Po udeležbi so podali svoje mnenje o tem, kako so se počutili na dogodku, kako jim je bilo všeč, kaj si mislijo o takih načinih spoznavanja novih ljudi in kaj predlagajo vsem, ki se Hitrih zmenkov še niso udeležili. 
Še VEČ video izjav si lahko ogledate tukaj.

 

"Nina, sporočam ti, da si bom po prenehanju nadaljevalnega  tečaja Salse vzel malo premora, zato se tečaja Swinga  ne bom udeležil. Zagotovo pa se bom udeležil kakšnega  izmed drugih ponujenih dogodkov. Drugače sem pa na pustnem  plesu spoznal zanimivo punco, s katero se malce dobivam in  ravno danes greva v kino;)!" (anonimni udeleženec)
 

"Zmenkov z ujemanjem sem se udeležila in bila prijetno presenečena. Moj sogovornik je bil zelo zanimiv in organizatorji so se potrudili, da sva se oba dobro počutila. Še vedno ostajava v stiku, poleti načrtujeva celo skupni dopust." (Andreja, 36 let)
 

"Ko sem izpolnil vprašalnik sem si rekel - to je pa nekaj, kar bi res rad preizkusil! Poklicali so me in zame našli ujemanje. Na dogodek sem prišel čisto sproščen, brez pričakovanj - pač, gremo pogledati! Spoznal sem 3 leta mlajšo žensko, s katero sva postala dobra prijatelja." (Tilen, 43 let)

 

   


"Na Baliju je bilo prečudovito! Končno sem uresničila svojo dolgoletno željo - plavanje z delfini! Prepotovali smo cel otok, videli pa ogromno lepega - od templjev do tropskih ptic, jahanja slonov, božanja levčka in orangutana, obisk Monkey Foresta, držanje netopirja v rokah. :) Uau! To je bilo zame najlepše potovanje do sedaj! Vile, v katerih smo bili nastanjeni, in vodenje so bili. Družba zelo fajn! Toplo priporočam potovanje tudi ostalim!" (Manca, 45 let)

 


 

"Ker nisem hotel počitnic preživljati sam, sem se odločil, da se pridružim Dogodkom za Samske. Že od nekdaj sem si želel obiskati Bali in zakaj ne, če sem imel ravno dopust in prihranjen denar. Potovanje v skupini mi ni bilo nikoli všeč, ampak moram reči, da sem bil tokrat zelo pozitivno presenečen. Tako pestro je bilo, da sem imel občutek, da je potovanje minilo v trenutku. Imel sem se lepo. Vodnik super, animacija super, Bali the best, Zala Villa Bali na visokem nivoju, vzdušje - jah, tega smo si pa naredili kar konkretno dobrega!" ;) (Miha, 35 let)
 

"Potovanje na Bali je bilo zame nepozabno. Kakšen nivo, osebni pristop in res dobra družba! Če bi lahko, bi šla takoj še enkrat!"(Marija, 37 let)
 

"Nina, častna beseda res, od novega leta dalje, pa čeprav sem bila teoretično takrat kot temu rečemo še v "badu", ma tale druženja pri tebi so čisti zakon. Prav tisto, dogaja res, toliko enih novih ljudi in predvsem dogajanja, zakon res." (M.)

 

Ker skrbimo za diskretnost udeležencev na naših dogodkih, so govorci na video posnetkih namenoma povabljenci, samski ali ne samski, ki so si zaželeli preizkusiti Hitre zmenke. Po udeležbi so podali svoje mnenje o tem, kako so se počutili na dogodku, kako jim je bilo všeč, kaj si mislijo o takih načinih spoznavanja novih ljudi in kaj predlagajo vsem, ki se Hitrih zmenkov še niso udeležili. 
Še VEČ video izjav si lahko ogledate tukaj.

 

"Vsak, ki je samski nima ničesar za izgubit, nasprotno lahko le pridobi (naveže nove stike in preživi prijeten večer)." (anonimna udeleženka)
 

"Zelo prijetno druženje s prijaznimi in zanimivimi puncami. Dogodkov se bom definitivno še udeležil." (Boštjan)
 

"Imela sem se super. Na zabavo sem šla, da bi se družila in se imela lepo, tako da je bil cilj dosežen. Družba super! Še se bom udeležila kakšnega dogodka." (anonimna udeleženka)
 

"Imel sem se lepo in užival." (anonimni udeleženec)
 

"Plesni tečaj je v celoti prinesel vse, kar sem si želela. Stkala so se nova poznanstva, bilo je prijetno druženje in na novo sem odkrila veselje do plesa. Preživeli smo lepe plesne večere, ki jih priporočam vsem, ki jih to veseli." (anonimna udeleženka)

 

   


"Druženje in spoznavanje ob učenju plesov je še posebej zanimivo in odlična priložnost za spoznavanje. Obudila sem svoje veselje do plesa in dobila novo, prijetno družbo." (Alenka)

"Na plesnih zmenkih sem se počutil zelo fino in zaradi odličnega počutja ter družbe sem se na tečaj vpisal že petič. Nina, hvala ker nam ustvarjaš lepe trenutke." (Marko)

"Lahko povem, da bolj zabavne salse še nisem obiskovala ... res vse pohvale Boru in ekipi." (Špela)

"Same pohvale za uspešno izveden dogodek VALENTINOVA SPOZAVNA ZABAVA. Toplo priporočam prav vsem samskim. Meni je bilo čudovito!" (Milena)

 

Ker skrbimo za diskretnost udeležencev na naših dogodkih, so govorci na video posnetkih namenoma povabljenci, samski ali ne samski, ki so si zaželeli preizkusiti Hitre zmenke. Po udeležbi so podali svoje mnenje o tem, kako so se počutili na dogodku, kako jim je bilo všeč, kaj si mislijo o takih načinih spoznavanja novih ljudi in kaj predlagajo vsem, ki se Hitrih zmenkov še niso udeležili. 
Še VEČ video izjav si lahko ogledate tukaj.

 

"Nina, hvala za super organizacijo in res prijeten večer! Še več takšnih." (anonimna udeleženka)

"Prišla sem z zelo mešanimi občutki, vendar sem se kmalu sprostila in ugotovila, da je kar zabavno." (anonimna udeleženka)

"Spoščeno, prijetno, zabavno. Zanimivi ljudje. Nasmejano. Veliko pogovorov. Ljudje iz vseh vetrov. Super. Super!" (Borut)

 

Ker skrbimo za diskretnost udeležencev na naših dogodkih, so govorci na video posnetkih namenoma povabljenci, samski ali ne samski, ki so si zaželeli preizkusiti Hitre zmenke. Po udeležbi so podali svoje mnenje o tem, kako so se počutili na dogodku, kako jim je bilo všeč, kaj si mislijo o takih načinih spoznavanja novih ljudi in kaj predlagajo vsem, ki se Hitrih zmenkov še niso udeležili. 
Še VEČ video izjav si lahko ogledate tukaj."Pustni ples je bil v plesni šoli Urška na nivoju, zabaven, enostaven, čaroben." (anonimna udeleženka)

"Vredno poskusiti, saj lahko samo pridobiš. Mogoče se tudi znebiš predsodkov." (anonimna udeleženka)

"Pustna zabava je bila izredno luštna, predvsem spoznavni del, ki je bil prisrčen in zabaven." (anonimni udeleženec)
 

"Valentinovega nisem nikoli rada praznovala, ker se mi zdi malo prisiljen praznik. Ampak sem se odločila (po enem letu), da pridem na enega izmed dogodkov, ki jih ponujajo Dogodki za Samske. In šla sem na Valentinovo zabavo. Kako sem se počutila? Super. Spoznala sem veliko novih ljudi, pogovarjali smo se o veliko stvareh (za kar so poskrbeli tudi organizatorji s predhodno postavljenimi vprašanji), naplesala sem se ... v glavnem, imela sem se super. In obisk priporočam vsem. Tudi tistim, ki imate cmok v grlu. Kaj hitro se ga boste znebili, ker organizatorji lepo poskrbijo tudi za to." (anonimna udeleženka)

 


"Korajža velja!" (Andrej)

"Na zabavo sem prišel, ker hočem spoznati nove ljudi, čisto zaradi druženja. Všeč mi je cel pristop kako izpeljejo dogodke. Meni se res dopade. Punce tukaj so presenetljivo hude in z njimi se lahko sproščeno pogovarjam. Kaj naj še povem ... aja, ja - pridite, se splača!" (Peter)
 

"Pustni ples za samske je bil v plesni šoli Urška, organiziran na nivoju, zabaven, enostaven, čaroben." (anonimni udeleženec)

 

Ker skrbimo za diskretnost udeležencev na naših dogodkih, so govorci na video posnetkih namenoma povabljenci, samski ali ne samski, ki so si zaželeli preizkusiti Hitre zmenke. Po udeležbi so podali svoje mnenje o tem, kako so se počutili na dogodku, kako jim je bilo všeč, kaj si mislijo o takih načinih spoznavanja novih ljudi in kaj predlagajo vsem, ki se Hitrih zmenkov še niso udeležili. 
Še VEČ video izjav si lahko ogledate tukaj.


»Nina, neznansko si me razveselila včeraj s svojim SMS-om, da si mi našla soplesalca. Čutim prav dobro energijo, sedaj ko sem vpisana, ker se na plesne vaje spravljam že kar nekaj časa. Imam kar nekaj plesne družbe in mi bo znanje prišlo prav. Naj ti povem še to, da še vedno nisem pozabila tvoje novoletne zabave, ki je bila zame, kar se koncepta tiče, super stvar. Mislim, da sem prav na tvoji spletni strani prebrala, naj se ljudje nehamo truditi z iskanjem partnerja in naj se samo prepustimo in počnemo, kar radi počnemo. In od novega leta dalje se mi na družabnem področju dogaja toliko enih zanimivih zadev, da so mi tele plesne vaje pravi izziv. Prav veselim se druženj! Na Valentinovi zabavi se pa tudi zagotovo vidimo.« (Mojca, 50 let)

"Zanimiv mi je koncept dogodka hitrih zmenkov, druženje je bilo prijetno, sproščeno vzdušje, zanimiva izkušnja. Priporočila bi jo tudi ostalim, saj med samim dogodkom ne spoznaš samo drugih ljudi, ampak tudi sebe in svoje reakcije." (anonimna udeleženka)

"Ideja in sam koncept hitrih zmenkov je odličen. Sam sem bil na Hitrih zmenkih prvič in spoznal, da so bili moji začetni pomisleki čisto odveč. Spoznal sem kar nekaj prijetnih ljudi in tudi damo, ki je še prav posebej pritegnila mojo pozornost." (Mare)

 "Plesnih zmenkov sem se udeležila prvič, bolj zaradi želje po plesu ter druženju kot zaradi iskanja partnerja, vendar sem bila prijetno presenečena. Vrhunska organizacija, sproščeno ter pozitivno vzdušje, super plesna učiteljica, raznolika družba, pestro dogajanje z vsakotedenskimi drobnimi presenečenji, začinjeno z veliko plesa in romantike- precej več od kateregakoli običajnega plesnega tečaja! Poleg tega, da sem osvojila korake za vse osnovne klasične plese, sem dobila tudi nove prijateljice ter spoznala ne le enega, temveč cel kup simpatičnih kavalirjev, s katerimi smo ostali v stikih tudi po koncu tečaja. Moje družabno življenje je sedaj precej bolj pestro, tako da sem na koncu odnesla veliko več kot sem pričakovala. Priporočam vsem!" (Urška, 27)

"Prišla sem iz radovednosti, kako se bo zadeva razvila v slovenski različici. Ugotovila sem, da na takem dogodku ne bom uspela odkriti, kaj je tisto, kar "delam" narobe. Sicer je zanimivo poslušati druge, njihove okvirne zgodbe in komentarje, vendar to ne bo rešilo moje ovire. Menim, da je najprej potrebno sebe v red spraviti, potem ko si vsaj približno zadovoljen sam s seboj, pa se greš lahko spoznavati in družiti. " (Irena)
 

"Samski, predvsem tisti v srednjih letih, pogrešamo dogodke, kjer bi se lahko družili. Ples in druga zabava je namenjena predvsem mladim. V gledališču in na koncertu poteka druženje med poznanimi. Veliko pa nas je tudi takšnih, ki se ne zmoremo odločiti, da bi se z ljudmi dobivali na slepo. Piknik pa je dogodek kjer lahko spoznaš nove prijatelje, lahko je le enkratno doživetje, lahko pa spoznaš tudi svojo boljšo polovico. Moderiran piknik za samske je odlična zamisel!" (anonimna udeleženka)

 

Ker skrbimo za diskretnost udeležencev na naših dogodkih, so govorci na video posnetkih namenoma povabljenci, samski ali ne samski, ki so si zaželeli preizkusiti Hitre zmenke. Po udeležbi so podali svoje mnenje o tem, kako so se počutili na dogodku, kako jim je bilo všeč, kaj si mislijo o takih načinih spoznavanja novih ljudi in kaj predlagajo vsem, ki se Hitrih zmenkov še niso udeležili. 
Še VEČ video izjav si lahko ogledate tukaj."Dejansko sem izvedel nekaj novega, ne le tistih splošnih floskul iz knjig. Čas je le, da preizkusim v praksi." (anonimni udeleženec delavnice za moške)

"Taka srečanja so mi všeč, ker sem vizualen tip, in rada vidim človeka s katerim govorim. " (anonimna udeleženka)

"Vsak, ki je sam in si želi spoznati osebo, ki je prav tako sama, naj se udeleži teh srečanj. Tam so vsi z enakim namenom in prav nikomur ni treba biti nerodno, ker so na srečanju vsi z enakim razlogom, brez pomislekov in slabega mnenja. Tam si enak med enakimi! Kar pogumno! V trenutku, ko je pred tabo sogovornik in se začne klepet, strah izgine." (anonimna udeleženka)

"Domiselno, zanimivo, veselo in sproščujoče druženje. Posebno so mi bile všeč minute spoznavanja. Voditeljica je zelo prijetna. Vse čestitke!" (Ivanka)

 


"Bowling mix je simpatičen dogodek za vse samske, ki želijo na sproščen in neposreden način spoznati nove ljudi. Le prepustiti se je treba toku dogodkov in preskočiti vse ovire v svoji glavi. Po mojem prvem obisku dogodka za samske lahko na kratko zaključim, da je bilo sproščeno, zabavno in zanimivo." (Polona)

"Zelo lepo sem se imela, družba je bila izvrstna. Odlična izbira muzike, salsa nas je popeljala v zanosen ples. Vse čestitke organzatorki." (D.)

"Bilo je perfektno in se že veselim naslednjega prijetnega druženja!" (anonimna udeleženka)

"Hitri zmenki so eden tistih izvrstnih dogodkov, ko lahko v sproščenem vzdušju spoznaš samske osebe, ki so stare približno toliko kot ti in s katerimi se lahko sproščeno pogovarjaš. To je odlična priložnost za nova poznanstva in prijateljstva. Priporočam." (anonimna udeleženka)

"Že dolgo se nisem tako prepotila in nasmejala." (anonimna udeleženka)

"Organizatorka se je res potrudila, da sem se v vsakem trenutku počutila sproščeno, kljub veliki tremi na začetku." (anonimna udeleženka)

"Enostavno super! Najprej seveda trema in radovednost, kako vse skupaj izgleda, potem je pa 7 minut premalo. Sem navdušen! Hvala Nina!" (Rock)

"Zame je bilo to novo, predvsem zanimivo doživetje, moram reči, da sem se počutila prijetno in sproščeno. Čisto drugače je, če človeka vidiš v živo, njegov obraz, njegovo obnašanje, njegove kretnje, kot pa preko spletnih strani, kjer lahko napišeš kar želiš, ali je to res ali ne, pa je druga zgodba. Pohvale organizatorjem za ideje, trud in organizacijo." (Alja, 32 let)

"Ko prideš na dogodek, veš, kaj iščeš in kaj si želiš in to je dobro. Vse ostalo premlevanje je pa zelo individualna stvar. Vsako in vsakršno srečanje z ljudmi je zgovorno in če se dogodka udeležiš npr. drugič, kot sem se ga jaz, lahko ugotoviš marsikaj, tudi to, da se ljudje vmes spremenimo." (anonimni udeleženec)

"Bilo je prijetno, zanimivo, nad vsemi mojimi pričakovanji. Hvala za lep večer." (anonimna udeleženka)

"Zabava mi je bila zelo všeč, ker je bila na visokem nivoju in zanimiva." (anonimni udeleženec)

 "Predbožična večerja je bila organizirana na res čudoviti lokaciji v stolpu Ljubljanskega gradu s pogledom na praznično osvetljeno Ljubljano. Postrežba enkratna z zelo ukusnimi jedmi in vini. Sama restavracija ima čudovit ambient in je enkratna priložnost, kjer lahko preživiš in doživiš prijetne trenutke." (Josipa, 55)

"Pričakovala sem totalno drugačen dogodek. In sem bila ful pozitivno presenečena. Organizatorka je simpatična, poslovna in prijazna. Atmosfera je bila čudovita. Spoznala sem zanimive ljudi. Dogodek priporočam vsem, ki si želijo lepega dogodka za spoznavanje novih ljudi." (Mojca P.)

"Pogovorne skupine se udeležujem z veseljem. Vedno si rad vzamem čas za pogovor s skupinico samskih, ki so mi prav prirasli k srcu. Tudi Sandi - naš Dear John - je odličen v povezovanju naših pogovorov. Odkar obiskujem pogovorno skupino, mi je jasnih veliko več stvari o sebi. In seveda o drugih, ki jih vsakič malenkost bolje spoznam." (Aleš, 50 let)

"Vsekakor zelo zanimiva izkušnja, nov pristop pri iskanju novega kroga prijateljstev. Morda se bom takega dogodka še udeležila." (Lidija, 45 let)

"Proti pričakovanjem, prišli so ljudje, ki so bili POPOLNOMA NORMALNI.:)" (anonimni udeleženec)

 "Dogodek je presegel moja pričakovanja. Vsekakor je to čisto nekaj drugega kot zmenki prek računalnika, ko osebe ne vidiš in si jo lahko zgolj predstavljaš. Med srečanji v živo si o človeku veliko lažje ustvariš neko predstavo. Tudi prisotna dekleta so stvar vzela zares, tako da kakšnega pretvarjanja nisem zaznal. Pohvaliti velja tudi gostinsko ponudbo." (Robi)

"Primarni namen vseh spoznavnih dogodkov je spoznati bodočega partnerja. Dogodki kot so piknik time, kino zmenki, bowling, izleti, pa tisti primarni namen postavijo v drugi plan. Zaradi tega se na takih dogodkih ljudje veliko bolj sprostimo in zato dobi tak dogodek čisto drugačen pozitiven pomen." (Peter)

"Predbožična večerja je bila organizirana na res čudoviti lokaciji v stolpu Ljubljanskega gradu s pogledom na praznično osvetljeno Ljubljano. Postrežba enkratna z zelo okusnimi jedmi in vini. Sama restavracija ima čudovit ambient in je enkratna priložnostza doživljanje prijetnih trenutkov." (Josipa, 55)

 

"Eno leto sem zbirala korajžo, da se odločim za tako srečanje. Moram reči, da sem bila prijetno presenečena. Spoznala sem nekaj prijetnih ljudi, ki smo bili tam z enakim namenom in upam, da se bomo družili tudi v prihodnosti. Hitri zmenki so minili res hitro." (Josipa, 55 let)
 

"Super se mi zdi, da ste združili dve skupini, saj smo bili vsi približno iste starosti, na koncu pa smo se še pozabavali z bovlingom in prijetnim druženjem. Super. Upam, da bodo zmenki kmalu spet v Mariboru in da bo spet tako velika skupina. " (anonimna udeleženka)
 

"Organizacija in vodenje tega dogodka je zanimiva in dober način za spoznavanje in iskanje novega poznanstva oz partnerstva." (anonimni udeleženec)

"Na pikniku je bilo fino. Veliko smo se smejali, sploh pri spoznavnih igricah. No, pa tudi pri športnih 'tekmah'. Ni čudno, da se nam ni mudilo domov. ;) Preden smo se končno poslovili, si je naša skupinica izmenjala telefonske ... da se kmalu spet dobimo. Upam, da res!" (Taša)

 


 

"Na zadnjem dogodku nas je bilo sedem parov, kar se je po mnenju vseh udeleženih izkazalo za optimalno število v vseh pogledih. Udeleženci smo se bolje spoznali, bilo je manj zadržanosti in več odprtosti za spoznavanje. Tudi po formalnem delu smo se družili še kar nekaj časa." (anonimni udeleženec)
 

"Bila sem pozitivno presenečena, saj jebilo zelo zabavno. Priporočam vsem, ki si želijo novih dogodivščin." (Katja)
 

"Zmenek z ujemanjem je bil izveden na krasni lokaciji v Kristalni palači. Vse je potekalo tekoče in organizacijsko zelo na nivoju. Vzdušje je bilo sproščeno, zato je kmalu izginila tudi moja trema. Zahvaljujem se Nini za vso organizacijo in prijeten klepet tudi z njo." (Ljuba)
 

"Prvič sem se udeležila Pogovorne skupine Dear John. Moram reči, da sem bila prijetno presenečena nad samim potekom dogodka. Počutila sem se varno, kar pa je bistvo takšne skupine. G. Sandi zelo strokovno vodi pogovore in se zelo približa udeležencem. Priporočala bi vsem ženskam in moškim, ki iščejo novo zvezo (tudi tistim, ki še niso bili v zvezi), da se Pogovorne skupine udeležijo vsaj nekajkrat. S pomočjo strokovnjaka bodo (bomo) razrešili vzorce in težave iz otroštva, ki nam predstavljajo največjo oviro za kompatibilno partnerstvo. G. Sandi je strokovnjak za to področje. Toplo priporočam." (Darja, 45 let)
 

»Pogovorna skupina Dear John je točno to, kar sem si želel. Vsak teden se s skupino samskih srečujemo in pogovarjamo o najrazličnejših stvareh, ob tem pa nam taktirko pogovora daje izkušen strokovnjak za posameznike in partnerje. Veliko se nasmejimo in še več naučimo o sebi ter drug o drugem.« (Zvone, 42 let)

"Zelo zanimiv in prijeten večer ... še pridem." (Darja)
 

"Ideja za plesne zmenke se mi zdi super, izvedba pa je odlična. To je idealna priložnost za spoznavanje. Kar tako naprej." (Marko, 37 let)
 

"Plesni zmenki v organizaciji Dogodkov za Samske so prijetna osvežitev plesne scene v Sloveniji, ki poleg plesa ponujajo tudi druženje ob spoznavnih igricah, piškotkih in sokovih. Na plesnih zmenkih sem se počutila izredno prijetno, saj so organizatorji poskrbeli za odlično ujemanje. S soplesalcem se tako že veseliva vsakega naslednjega plesnega zmenka. " (Valerija, 35 let)

 

 

"Že nekaj časa spremljam ponudbo Dogodkov za Samske in moram reči, da so ravno Plesni zmenki  tisti, ki so meni pisani na kožo. Obožujem ples, rad spoznavam nove ljudi, rad se kaj pogovorim in vesel sem, da bom od sedaj naprej en večer v tednu preživel plesno. Odlično! " (Peter, 55 let)

"Pogovorna skupina je nadgradnja ostalih dogodkov, saj se ukvarjamo z našo notranjostjo. Pogovarjamo se, dostikrat se iskreno nasmejimo, se na ta način spoznavamo in z mnogimi sem postala prava prijateljica. Vesela sem, da sem se odločila za redno obiskovanje Pogovorne skupine Dear John in tako spoznala nov način spoznavanja preko globljih pogovorov, ki mi vsakič odprejo nova obzorja. Pohvalno!" (Nataša, 41 let)

"Hitri zmenki so enkratna priložnost, saj lahko v kratkem času srečaš veliko različnih moških, ki so prišli na dogodek s podobnim namenom. Velika prednost je tudi ta, da jih srečaš v živo in tako - za razliko od drugih internetnih portalov za samske - začutiš človeka, ki sedi pred tabo. Toplo priporočam vsem samskim moškim in ženskam!" (Nina, 32 let)

"Dogodek je bil zelo prijeten, počutila sem se sproščeno in zanimivo mi je bilo, da sem lahko spoznala 18 različnih moških v enem večeru." (anonimna udeleženka)

"Vaše dogodke moram resnično pohvaliti. Udeležila sem se jih že dvakrat in obakrat sem doživela prijeten in sproščen večer v krogu prijaznih, nasmejanih in prisrčnih ljudi. Iskrice se prižgejo samo pri pravi osebi in jaz upam, da sem jo našla, saj se ta vikend dobim z nekom na pijači. Držimo pesti. ;)))

"Nina, glede organizacije te moram iskreno pohvaliti, saj mislim, da bo v prihodnosti takšnih dogodkov še več, zato upam, da se bo ta poslovna ideja razvijala še naprej. Ponujaš res lepo paleto dogodkov. Držim pesti zate in ti pri tvojem delu želim vse najboljše. Če tokrat nisem našla tistega 'tapravega', se vsekakor še vidimo. Pozdravček, Snežka"


"Piknik je bil na lepi naravni lokaciji Zbiljskega jezera. Vsa čast organizaciji Nini. Program je bil pester, razgiban in zanimiv. Od športnih aktivnosti, plesa in drugih iger spoznavanja. Kulinarično je bilo dobro poskrbljeno za vse, tudi za vegetarijance. Navezala sem kar nekaj novih poznanstev iz cele Slovenije. Imela sem se lepo. Hvala." (Ljuba)

"Na dogodku mi je bilo prijetno, saj mi je všeč drugačen pristop. Zdi se mi le, da je premalo časa za to, da dobim prvi vtis. V bodoče se bom še udeležil kakšnega dogodka." (Jani)

"Veliko prijetnih simpatij, v zelo kratkem času." (nepodpisan udeleženec)

 


"Spoštovana Nina!

Želel bi se ti zahvaliti, da sem imel možnost prisostovati na dogodku v Opera baru. Organizirala si fenomenalno srečanje, tako na področju samega druženja, kot glede organizacije. Vzdušje, hrana, pijača in ljudje na tem dogodku ...VSE PET!

S svojo pozitivno energijo in željo, da nas združiš glede na ujemanje, se ti je zelo dobro izšlo, saj si našla partnerje, ki se dobro ujemajo in s tem si izboljšala že tako dobro vzdušje. Lepo te je bilo tu in tam pogledati, ker si nam vsem s svojo dušo in velikim srcem pokazala,da dobesedno živiš za te dogodke in si sama iskreno želiš, da se dva srca zlijeta v eno.

Želim ti, da s tako vnemo delaš še naprej. Vem, da ti bo uspelo oz. vem, da bo vsak naslednji dogodek še lepši in toplejši." (David, 35 let)
 

"Prijavila sem se iz radovednosti (prvič) in bila 2 uri pred dogodkom z živci na koncu - tak način spoznavanja moških mi ni ravno v navadi... :) Vendar je bilo vse skupaj zelo sproščeno, prijetno in po prvih dveh krogih sedmih minut, sem bila že popolnoma sproščena in začela v stvari uživat. Spoznala sem kar nekaj prijetnih moških, za kaj več pa bo treba počakati in se morda s kakšnim bolj spoznati. "  (Tadeja, 31 let)

 


 

"Glede organizacije in ZELO diskretnega prostora v lokalu v Kristalni palači sem zelo pozitivno presenečen. Izbira prostora, v katerem smo imeli hitre zmenke, je fenomenalna. Vse pohvale in upam, da boste še naprej uspešno delali na tem področju! " (David, 35 let)
 

"Na čudoviti lokaciji s pogledom na Ljubljano sem preživela posebno lušten večer. Spoznavanje novih ljudi, sklepanje novih znanstev - morda celo prijateljstev ali še celo česa več - je vedno nekaj posebnega. Tako je bilo tudi tokrat! " (Anonimna udeleženka, skupina od 25 do 35 let)
 

"Zanimiv način spoznavanja; nujno je le, da prideš brez velikih pričakovanj, z dobro voljo in da si pripravljen spoznati nove ljudi ter da si odprt za vse kar pride - nikoli ne veš, kje se skriva nova priložnost, kakršna koli že." (Monika, 36 let)
 

"Na čudoviti lokaciji s pogledom na Ljubljano sem preživela posebno lušten večer. Spoznavanje novih ljudi, sklepanje novih poznanstev - morda celo prijateljstev in morda še celo česa več - je vedno nekaj posebnega. Tako je bilo tudi tokrat!" (Katja, 40 let)
 

"Na dogodku sem bila prvič in vse je bilo odlično organizirano. Upam, da bom prejela kakšen pozitiven odziv z druge strani, jaz sem bila nad moškimi udeleženci navdušena." (Mojca, 35 let)
 


"Speed dating je zame podoben dogodek, kot če bi šla ven in spoznala nekaj fantov. Le da se jih tu spozna več in da se ve, da smo vsi tam z namenom spoznavanja. Moram tudi reči, da sem izgubila predsodek do takega načina spoznavanja in da sem na dveh tovrstnih srečanjih poleg nekaj simpatičnih fantov spoznala tudi 2 novi prijateljici." (Jana, 45 let)
 

"Dogodka sem se udeležila prvič in bilo je super. Organizacija je na nivoju, vzdušje zelo sproščeno in krasno, lokacija odlična. Z moškimi sem vzpostavila pristen kontakt, če bo vzplamenela kakšna iskrica, pa še toliko bolje ... Ekipa Dogodkov za Samske se zelo trudi; kar tako naprej!" (Damjana, 51 let)
 

"Super dogodek. Vodil nas je izvrsten kuhar, in pripravili smo odlično pojedino. Končno sem videla kako od znotraj zgleda kuhinja v restavraciji in spoznala nekaj zelo simpatičnih ljudi obeh spolov." (Nataša, 36 let)
 

"Po pravici povedano, tako dogodek (SPEED DATING), kot tudi rezultat sta pošteno presegla pričakovano. Čestitke za dobro opravljeno delo in najlepša hvala še enkrat." (Sandena, 47 let)
 

"MIZA za 6 je odlična priložnost za nova poznanstva. Organizatorji se potrudijo, da se udeleženci karakterno ujamemo in moram reči, da jim je to odlično uspelo." (Maja, 43 let)
 

"Vrhunska kulinarična izkušnja in prijeten ter zanimiv večer mi je zagotovo polepšal teden, sploh zaradi novih ljudi, s katerimi sem se 'zaštekal' in mislim, da bomo ostali v kontaktu." (Miha, 35 let)
 

"Sprva nekoliko sramežljiva, potem pa popolnoma sproščena, sem preživela čudovit večer. Odlična hrana, prelep ambient in dobra družba so me prepričali, da se na MIZO za 6 zagotovo še vrnem." (Marija, 51 let)
 

"Zanimivo – z ljudmi, ki jih nikoli nisem srečal, sem se lahko pogovarjal prav o vsem. Kul stvar, tale MIZA za 6!" (Rok, 28 let)
 

"Ne samo to, da sem se naučil mešanja koktejlov in predvsem okušanja le teh :), v družbi, ki je sploh nisem poznal, sem se počutil prav prijetno. Potem pa je prišel še Miki in nas s svojim stand-upom totalno nasmejal!" (Rok, 25 let)

 


"Bila sem prijetno presenečena nad samo zamislijo in izvedbo dogodka. Zanimivo mi je bilo tudi, da se prijavi tako veliko Slovencev, saj menim, da je večina še vedno precej staromodnih, tokrat se je izkazalo pa drugače. Me veseli, da se tudi Slovenija v miselnosti počasi približuje razvitim državam." (Špela, 30 let)

"Ponavadi sem zelo zaseden, nimam časa in niti ne vem, kje spoznati nova samska dekleta. Zbral sem pogum in se prijavil na SPEED DATING. Po ponovni potrditvi udeležbe sem se zavedel, da me najbrž čaka nekaj sprememb v življenju. In ta občutek je bil kar realen. Spoznal sem žensko, s katero sedaj skupaj preživljava prosti čas. Hodiva v kino, na večerje, prijateljujeva. Čas pa bo pokazal, če se bo med nama razvilo kaj več ..." (Marko, 49 let)

"Dogodek se mi je zdel zelo simpatičen in je potekal zelo prijetno." (Katja, 42 let)

"Super zadeva ta SPEED DATING! Sprva mi je bilo malček narodno, a sem se kmalu sprostil. Sogovornice so bile simpatične in vesel sem, da sem pridobil toliko novih kontaktov. Če povem po pravici, sem že 2 odpeljal v kino.:)" (Luka, 28 let)

"SPEED DATING je bil prav prijeten. Večer je minil, kot bi mignil. Zagotovo še ponovim in si novih kontaktov pridobim. :)" (Sašo, 40 let)

"Nad SPEED DATINGOM sem bil pozitivno presenečen – prijetno vzdušje in zanimive sogovornice. Ob takem srečanju čas prehitro teče …" (Mare, 42 let)

"Zanimivo doživetje za vsakogar, ki želi večer preživeti malo drugače. Prijatelji so lahko povsod, samo čas si moraš vzeti ... zase in za njih." (Vlasta, 49 let)

 


"Super je bilo! Čist hud program, Nina Osenar in Vid Valič sta zakon! Dogodki za Samske, vse naj naj za prvi rojstni dan in se vidimo še kdaj.:)" (Luka, 25 let)

"Spoznala sem zanimive ljudi, bowlala prvič v življenju, se nasmejala do solz in si priigrala lepo nagrado. Hvala organizatorjem za nepozaben dogodek." (Mojca, 27 let)

"Dogodki za Samske, le tako naprej! Vaš program je vedno zelo raznovrsten in če bi lahko, bi prišla kar na vse vaše dogodke. Čestitam za 1. rojstni dan in vam želim vso srečo naprej!" (Tina, 35 let)

"Zabavala sem se kot že dolgo ne. Svaka čast!" (Tea, 29 let)

 


"Dogodki za Samske, vaših dogodkov se vedno raje udeležujem!" (Gorazd, 45 let)

"Lepa otvoritev portala, zabavno praznovanje 1. rojstnega dne. Čestitke vsem. Pa še VIP prostor ste imeli in ful znanih medijskih oseb. The best! Še pridem. Sploh v VIP.:)" (Jure, 28 let)

"Nisem si mislil, da bo tako dobro. Vid in Nina sta odlično povezovala program, nagradne igre so bile zelo zabavne, vsi smo se nasmejali. Plesalka Taissha pa je res nepozabno zapeljiva. Še pridem in upam, da spoznam še veliko novih simpatičnih ljudi." (Marko, 50 let)

 


 "Srečanje za valentinovo je bilo izjemno prijetno in je vsem, nam udeležencem, polepšal večer in dan. Dogodek je bil organiziran v prijetnem intimnem okolju z odlično gurmansko večerjo." (Lovro, 30 let)

"Bilo je tako lepo in sproščeno, ter vsi smo se takoj 'ujeli', da sem skoraj pozabil pogledati pravljično okrašeno in z zimsko romantiko obdano Ljubljano! Pa saj bo že Nina poslala slike, sem si mislil!" (Klavdijo, 47 let)

"Hm, jest mam pa zdej preveč energije ... Se mi sploh ne da spat. :) Jutri bo pa spet kriza, ko bom moral vstat. Tale vadba je super! Sploh, ker sem ugotovil, da mišic pa res nimam nobenih.:)" (Ljubo, 28 let)"

"Bilo je enkratno. Tako sem užival v hrani … njam, njam je bilo dobro! Še posebej, ker smo jo pripravljali sami!" (Klavdio, 47 let)

"Turški večer je bil res posebno doživetje! Zdelo se je kot, da bi se izgubili v eni vasici sredi anatolskega turškega hribovja, a smo bili pravzaprav v Ljubljani. Restavracija je res presenečenje. Plesalka pa je bila orgazmični highlight večera. Me je povsem očarala." (Damir, 33 let)

"Glede na to, da sem bila na Dogodku za Samske prvič, moram reči, da je bilo super. Izbor turške restavracije je bil pravi. Ljudje smo željni druženja in sprememb, zato sem uživala v prijetni družbi. Najtežje je narediti prvi korak, a se splača. Lahko samo priporočam." (Mojca, 46 let)

 


 "Po začetni »tremi« ko ne veš kaj in kako, ker si prvič, se je večer prelevil v prav prijetno druženje in klepet. Bilo mi je prav lepo. Škoda, da nisem že prej začel hoditi na srečanja!" (Klavdijo, 47 let)

"Na bowlingu mi je bilo zelo všeč in sem zadovoljna, da sem se dogodka udeležila, saj sem se res zabavala in imela fajn, tako da naslednjič spet pridem." (Dobrila, 47 let)

"Bowling je bil super! Lepo je bilo spoznati toliko simpatičnih novih ljudi in v dobri družbi preživeti zabaven večer! Organizacija je bila super. Glede na to, da sem se vam pridružila prvič, sem bila res pozitivno presenečena, saj sem se super počutila. Koktejlčki in nagrade so bili pa prijetno presenečenje za piko na i." (Polona, 29 let)

"Na Dogodkih za samske sem bila prvič in bila nad celotnim dogodkom navdušena. Druženje na bowlingu je bilo super organizirano, družba pa naravnost fantastična (seveda vključno z organizatorjema:)). Tudi sama sem se ob spoznavanju samih zanimivih ljudi dodobra nasmejala, zato komaj čakam naslednji podoben dogodek." (Janja, 27 let)

"Kar prid'te, se splača. Tole, kar delate, je res bomba! Se že veselim naslednjega eventa." (Gorazd, 31 let)

"Dekleta so na kegljanju metala krogle kot za stavo. Prav z vsemi si lahko delal primerjavo točk, saj so vsa njihova imena in št. točk navedena kar na televizijskih ekranih. Spoznavanje na Dogodkih za samske je zares prijetno in preprosto." (Žiga, 30 let)

"Argentinski večer je bil z eno besedo - VRHUNSKI!!!!! Upam, da bo v prihodnosti še več takšnih in podobnih večerov." (Milena, 33 let)

"Neverjeten večer ob odlični hrani, še boljšem vinu in izvrstni družbi. Vse pohvale organizaciji." (Matjaž, 30 let)

 


"Že dolgo se nisem imela tako lepo. Dobra hrana, dobra vina in krasna družba ... Spoznala sem zanimive ljudi in preživela prekrasen argentinski večer ..." (Maja, 25 let)

"Hvala za organizacijo luštnega dogodka. Imela sem se zelo luštno - bila je fajn tako družba kot sam plesni tečaj! Sploh zato, ker zelo rada plešem in ker že dolgo nisem naredila nič resnega na tem področju. Tale večer pa me je prav "špiknil v zadnjo plat". Imeli smo krasna učitelja in da, seveda bom prišla na "nadaljevalno" delavnico." (Milena, 33 let)

"Naj povem, da sem zelo vesela, da mi je pod roko prišel vaš članek v prilogi Bonbon, kjer sem spoznala, da nekaj takega obstaja - možnost druženja brez prihoda v neko družbo s predznakom "ej, ta je pa samska". Argentinski večer mi je bil špica, ful sproščeno vzdušje (ob prihajanju na ta dogodek sem imela sicer fuuuul tremo), prijetna hrana, pijača in klepetanje. Zelo se veselim naslednjega eventa!!!" (Ksenija, 44 let)

"Kot ljubiteljica plesa sem preživela res zanimiv večer v družbi argentinskega tanga in moram reči, da me je ful navdušil. Ob pogledu na Petrin in Gregorjev ples smo pa sploh vsi z navdušenjem opazovali njuno poigravanje s tangom po parketu. Vsi smo bili veseli, da smo se v dveh urah naučili osnov tanga in z veseljem pričakujemo nadaljevanje." (Barbara, 37 let)

"Večer na Ljubljanici je potekal v smislu pravega razvajanja, narava pa je poskrbela za čarobno vzdušje ob polni luni in zadrževanju dežnih kapljic nad oblaki." (Petra, 40 let)

"Na Razvajanju po Ljubljanici je bilo prijetno, sproščeno vzdušje, prav tako je posebno doživetje ogledati si nočno Ljubljano z rečne strani." (Monika, 37 let)

"Mešanje koktejlčkov je bilo zelo zabavno, zanimivo, poučno in sploh vredno svoje cene!" (Miha, 39 let)

"Super je bilo. Prvič sem bila na Dogodkih za samske. Všeč pri vsemu temu mi je, da ni samo druženje, temveč tudi predstavitev nečesa novega." (Marjetica, 36 let)

"Srečanje v Argentinski restavraciji je bilo prijetno. Okušanje vseh dobrot je bilo slastno." (Sabina, 27 let)

 

KOLEDAR DOGODKOV

April

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

 • DRUŽABNI PLESI
 • HITRI ZMENKI v Ljubljani
 • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
 • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
 • MATCHMe - Agencija za Stike
 • PLES ZA SAMSKE
 • V ISKANJU ODNOSA za samske
 • LOVE BOAT PARTY
 • IZLETI V HRIBE - za samske
 • Solo Salsa Party za Samske
 • egipt za samske