VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Imate kakšno vprašanje, ki ni zapisano tu spodaj? Pišite nam na info@dogodkizasamske.si - z veseljem vam bomo odgovorili.Kako se prijavim na dogodek?

Na dogodek se lahko prijavite preko spleta tako, da se najprej registrirate in nato enostavno prijavljate na katere koli dogodke želite. E-povezava do registracije — TUKAJ, e-povezava do prijave za dogodek - TUKAJ.
Gumb na spletni strani, ki vas bo vodil do prijave na dogodek, lahko najdete v glavi spletne strani ter pri opisu posameznih dogodkov: desno zgoraj ali spodaj. Če se slučajno zgodi, da sistem ne sprejme vaše prijave, se lahko prijavite tudi preko e-naslova info@dogodkizasamske.si. Ob prijavi preko e-naslova dopišite naziv dogodka, na katerega se prijavljate, ter vaše podatke (ime in priimek, starost, e-naslov, telefonska številka). Če tudi taka prijava ni mogoča, nas o svoji prijavi lahko obvestite tudi preko telefonske številke 041 745 110 .
 

Na dogodek se nikakor ne morem prijaviti. Kaj naj storim?

Ste se na dogodek morda že prijavili, nato pa odjavili? Sistem prijav je oblikovan tako, da če se odjavite iz dogodka, se nanj preko spletnega obrazca ne morete več prijaviti. V tem primeru je najboljša rešitev ta, da nam na info@dogodkizasamske.si napišete, da bi se radi ponovno prijavili na želen dogodek. 
Če imate s prijavo kakršne koli druge težave, smo za vas z veseljem vedno dosegljivi na spletnem naslovu info@dogodkizasamske.si.
 

Kako se prijavim na obveščanje o vaših dogodkih?

Gumb E-OBVEŠČANJE v glavi spletne strani vas vodi do prijavnice za e-obveščanje.
Za e-povezavo do prijavnice za E-OBVEŠČANJE kliknite TUKAJ.
Po prijavi boste na vaš e-naslov prejeli potrditev o uspešni prijavi na e-obveščanje, v roku enega tedna pa boste prejeli novičnik o najnovejših dogodkih, na katere vas bomo z veseljem povabili. 
 

Kličem vas, a se ne javite. Kako lahko pridem v stik z vami?

Žal se ne moremo vsako minutko javiti na telefon, saj smo morda zadržani na sestanku, imamo osebne coachinge, se pripravljamo na dogodke ali iščemo ujemanja za samske. Če se ne javimo, prosimo ne zamerite. To pomeni le, da smo zadržani tisti trenutek. Prosimo, napišite nam sms na 041 745 110 ali nam pišite na info@dogodkizasamske.si. Potrudili se bomo, da vam bomo odpisali še isti dan.
 

Zakaj moram ob registraciji in e-obveščanju podati tudi svojo telefonsko številko?

Vašo mobilno številko potrebujemo le zato, da vas lahko ažurno obveščamo o spremembah dogodka, na katerega ste se prijavili. Včasih pošiljamo pomembna obvestila tudi preko SMS-ov. Če jih, pa ti SMS-i za vas niso plačljivi.
 

Kako se lahko odjavim iz E-OBVEŠČANJA?

Po prijavi na  E-OBVEŠČANJE boste na vaš e-naslov prejeli potrditev o uspešni prijavi na e-obveščanje. V kolikor bi se od prejemanja novic radi odjavili takoj, nam odgovorite na to e-sporočilo in še isti dan vas bomo odjavili od prejemanja e-novic.
Na E-OBVEŠČANJE se lahko odjavite z vsakim prejetim sporočilom tako, da odgovorite na sporočilo in v zadevi e-sporočila napišete 'ODJAVA'.
 

Ali moram pred obiskom dogodka plačati tudi članarino?

Pri Dogodkih za Samske članstva nimamo. Imamo le plačljive dogodke, ki vsebujejo bogat spoznavni program ter kvalitetno in pestro gostinsko ponudbo. 
 

Kaj se zgodi v primeru slabega vremena? Je dogodek prestavljen ali odpade?

V zimskem času dogodki zaradi slabega vremena ne odpadajo, v poletnem času pa se lahko zgodi, da dogodek prestavimo ali, v najslabšem primeru, odpovemo. O kakršni koli spremembi vedno obvestimo vse prijavljene, tako preko spletne strani kot tudi preko e-pošte ali telefona.


Ali se dogodek plača na mestu dogodka ali vnaprej?

Načeloma se dogodke plačuje s predplačilom že pred prihodom na dogodek. Le tako namreč lahko zagotovo vemo, da se boste dogodka tudi udeležili. Po tem, ko se prijavite na dogodek, vam bomo poslali e-sporočilo z vsemi navodili glede predplačila. Izjemoma se dogodek lahko vplača tudi z gotovino na mestu dogodka, a le s predhodnim dogovorom in zagotovitvijo, da na dogodek pridete. Razumite namreč, da smo odgovorni, da vsem udeležencem na dogodku pričaramo čudovite dogodke, kar pa je vedno pogojeno s številom udeležencev.


Ali lahko s seboj pripeljem še kakšnega samskega prijatelja oz. prijateljico?

Seveda. Vsi vaši samski prijatelji so več kot dobrodošli! Vendar pa nas morate o številu dodatnih udeležencev obvestiti oz. jih prositi, naj se prijavijo preko prijavnice na spletni strani.


Ali lahko vaš dogodek podarim svojemu prijatelju? Imate morda darilni bon?

Imamo. Na e-naslov info@dogodkizasamske.si ali telefonsko številko 041 745 110 sporočite, kateri dogodek bi radi podarili prijatelju, njegovo ime in priimek ter vaš poštni naslov. Ko bomo prejeli vaše nakazilo na naš poslovni tekoči račun, vam bomo v roku treh dni poslali darilni bon, na katerem bo naveden naziv in termin dogodka ter komu je darilni bon namenjen in kdo ga podarja. O navodilih plačila vas obvestimo po prejetju vašega naročila za darilni bon. Več o naročilu Darilnega bona si preberite tukaj.


Kolikšna je starostna skupina udeležencev?

Dogodkov za Samske se udeležujejo osebe, mlade od 25 pa vse do 65 let.
Dogodke imamo razdeljene glede na starostne skupine, tako da je spoznavanje vedno optimalno.


Kako in kje potekajo dogodki?

Dogodki potekajo vsakič drugje, odvisno od tematike dogodka. Če organiziramo Hitre zmenke ali Zmenke z ujemanjem se srečujemo v čudoviti restavraciji DiVino v ljubljanski Kristalni palači v BTCju. Če organiziramo različne večje tematske dogodke, je lokacija lahko čisto drugje. Če organiziramo delavnice, najamemo za to primeren prostor. Vse je odvisno od tipa dogodka. Če organiziramo športni dogodek v naravi, se odpravimo v naravo. Ko potujemo, potujemo daleč v svet. :) 


Se udeleženci med seboj že poznajo?

Včasih ja, včasih ne. Nekaj udeležencev se pozna, ker so že večkrat prišli na dogodek. Tako je vzdušje tudi bolj sproščeno, saj med seboj postajamo že pravi prijatelji. Če udeleženci s seboj pripeljejo še kakšnega samskega prijatelja oz. prijateljico, je zagotovo lažje. In morda tudi bolj zabavno!
 

Ali mi lahko še pred prijavo na dogodek sporočite, iz kje udeleženci prihajajo? Ne bi rad bil v zadregi, če bi koga srečal iz svojega kraja.

Ne, kakršnihkoli podatkov o naših prijavljenih udeležencih ne posredujemo, saj skrbimo za diskretnost vsakega posameznika.
Razumemo vašo stisko, vendar poglejte malo širše. Obiskovanje dogodkov za samske je povsem normalna stvar in če srečate koga, ki ga poznate, je tudi ta nekdo na tem dogodku, torej sta oba na istem. Vsi, ki pridejo na dogodek, so na istem. Vsi imajo željo po druženju in s tem nikakor ni nič narobe. Prosimo, odvzite predsodke in se odprite svetu. Ker je tako veliko boljše in lepše. Za celo življenje.


Kaj moram prinesti s seboj na dogodek?

Načeloma nič. Le malo poguma in sproščenosti. Vse ostalo pride samo. Naši dogodki so zanimivi ravno zaradi tematik, ki združujejo podobne ljudi. V primeru izvedbe dogodka, kjer udeleženci potrebujejo določene rekvizite, jih o tem obvestimo že v samem opisu dogodka ter jih o tem dodatno opomnimo še enkrat pred dogodkom.


Ali lahko pričakujem, da bom spoznal/a pravega partnerja zase?

S prevelikim pričakovanjem spoznati »tistega pravega« zagotovo udeleženci ne naredijo nič dobrega. Namen Dogodkov za Samske je spoznavanje novih samskih ljudi ter novih zanimivih stvari. Mi ustvarjamo priložnosti za nova poznanstva, stvar udeležencev pa je, da to priložnost izkoristijo kakor koli si jo želijo.
 

Ali se vaših dogodkov lahko udeležujejo tudi vezani, ne-samski?

Ne, saj je namen naših dogodkov ravno srečevanje samskih. 
 

Na kakšen način posredujete kontakte ostalim udeležencem oz. udeleženkam?

Za posredovanje kontaktov poskrbimo organizatorji in to le z vašim predhodnim dovoljenjem. Kontaktne podatke (vaš e-naslov in po želji tudi telefonsko številko) pošiljamo le vašim vzajemnim simpatijam. To pomeni, da vaš kontakt pošljemo le tistim osebam, katere so simpatične vam in vi njim. Na tak način lahko kredibilno in kakovostno poskrbimo za vaše maksimalno prijetno spoznavno doživetje - kjer pridete v stik točno s tistimi vzajemnimi simpatijami, za katere ste nam dali dovoljenje. Preprosto, elegantno in diskretno, kajne?
 

Ali mi lahko posredujete kontakt želene osebe, ki sem jo spoznal/a na prejšnjem dogodku?

Žal vam kontaktov ne moremo pošiljati brez predhodne privolitve želene osebe. Zavezujemo se namreč popolni odgovornosti do posredovanja podatkov in jih lahko posredujemo le, če nam udeleženci dogodka to dovolijo.
Najbolj elegantna rešitev je, da želeni osebi pošljemo vaš kontakt. Če vas bo želela kontaktirati, vam bo po prejetem kontaktu zagotovo pisala ali poklicala. Pišite nam na info@dogodkizasamske.si in potrudili se bomo, da boste lahko zopet prišli v stik z želeno osebo.


Velikokrat sem slišala, da promovirate samsko življenje kot nekaj dobrega in pozitivnega. Kako to?

Z Dogodki za Samske želimo ustvarjati pozitivno naravnanost k samskosti. Samsko življenje je obdobje, ki ga več ali manj doživimo vsi. In zakaj ne bi v tem obdobju uživali in razprli krila za nova doživetja, nova poznanstva? Samsko življenje je lahko tudi lepo. Le prepustiti se mu morate in uživati v vsakem čarobnem trenutku. Morda ne boste več tako dolgo samski in boste to obdobje še kako pogrešali. :)
 

Rada bi prišla na dogodek, pa imam tremo. Občutek imam, da se bom počutila nelagodno, saj se bom izpostavila in pokazala, da sem samska - "ožigosana". Kaj naj storim?

Razumemo vas pomislek, vendar je vaš strah povsem odveč. Že ko boste prišli na dogodek, vas bomo prijazno sprejeli in obljubimo vam, da vam na dogodku ne bo dolgčas niti minutke, da bi lahko sploh pomislili na nelagodje. Veste, na dogodku smo vsi tam z istim razlogom in vsi smo na istem. Prišli smo se spoznavati, malo podružiti, izmenjati informacije drug o drugem in to je to. Predstavljajte si, da greste na pijačo z nekom, ki ga še ne poznate. To je povsem enako. Čisto sproščeno in zabavno. Bo sedaj lažje?
Vabimo vas, da si preberete članke, ki smo jih že našteli nekaj vrstic višje.
 

Še vedno zbiram pogum, da se udeležim kakšnega vašega dogodka. :)

Poguma ne potrebujete, saj vse poteka popolnoma sproščeno in vsi, ki smo na dogodku, smo na istem. Tam smo, ker si želimo spoznavati nove ljudi. Po več kot 1.000 organiziranih dogodkih lahko rečemo, da so še vsi odšli pozitivno presenečeni in veseli, da so prebili led.
Gre za malo drugačen večer, ki si ga lahko namenimo sami sebi, za novo izkušnjo, za novo doživetje, ki ga imamo kot samski sedaj na voljo preizkusiti.
Brez prevelikih pričakovanj se je dogodkov najboljše udeležiti - takrat je naša energija najboljša!
Pridite, da se zabavate. Pridite kot, da bi šli na kavico z ljudmi, ki jih še ne poznate.
Gre za pogovore, kjer si izmenjujemo informacije drug o drugem in se nato preprosto odločimo, ali bi z osebo želeli izmenjati kontakte ali ne. Res, čisto preprosto. Zanimivo. In še zabavno povrhu.
V življenju štejejo izkušnje. Toplo vabljeni ...
 

Če sem samski, ali sem čuden?

Biti samski dandanes pomeni nekaj čisto drugega kot včasih, ko je bilo to nenavadno. Sedaj je samski že skoraj vsaka druga oseba (39 % nas je samskih v Sloveniji) in je to postal že skoraj življenjski stil. Povejte, kje pa boste spoznali 20 oseb nasprotnega spola in z vsemi delili 7 minutni pogovor? Torej? Odgovor je na dlani. Hitro odpravite predsodke, saj res ne prinesejo nič dobrega. Za našo srečo gre. Seveda jih bomo premagali zavoljo tega, kajne?! Mi smo tu, da se vi počutite dobro. Vi ste tam, da to izkoristite. Dobrodošli v svetu novih priložnosti!

 

Ali so na takih dogodkih sami čudaki in obupanci?

Tako vprašanje nam največkrat zastavijo moški. Veste, kaj je najtežje pri celotni organizaciji takih dogodkov? Točno taki predsodki. Ki pa so res slabi. Razumemo vas, da se počutite tako (ker smo tudi sami Slovenci:)), ampak prosimo, poglejte malo širše.
Zakaj mislite, da k nam že vrsto let prihajajo ljudje in da gredo iz dogodkov vedno pozitivno presenečeni? Ravno zato, ker so premagali prvi "cmok" v grlu in se odločili, da pridejo. Da poskusijo. Zakaj pa ne? In ali mislite, da je res vseh 39% Slovencev (toliko je namreč samskih Slovencev) čudakov in obupancev?
Kaj res mislite, da ne obstajajo samski, ki imajo normalne službe, dobre prijatelje, ki uživajo svoj prosti čas, ki se veselijo in želijo samo spoznavati nove ljudi na nove moderne in elegantne načine?
Naj vam povemo, da se naših dogodkov udeležujejo tudi osebe vseh poklicev, od srednje do visoke izobrazbe, predsedniki uprav raznoraznih velikih slovenskih podjetij, odvetniki, pravniki, slovenski uspešni podjetniki. Se vam res zdi, da so vsi čudaki in da so vsi obupani? Veste kaj nas dela enake prav vse ljudi tega sveta? Želja po pripadanju, ljubezni. In v tem smo vsi enaki. Ne glede na spol, izobrazbo, poklic, življenjski stil. Torej, s predsodki odpravite za vedno in bodite nekaj več kot povprečna slovenska miselnost o takih luštnih spoznavnih dogodkih - ki lahko spremenijo svet - vaš svet in svet od vaše prihodnje boljše polovice. 
Vabimo vas, da si preberete članke, ki smo jih že našteli nekaj vrstic višje.


Na kakšen način se izbirajo tematike dogodkov?

Tematike dogodkov zbiramo sami, ampak smo odprti tudi za nove ideje. Vedno. Le tako smo lahko dobri, boljši, najboljši.


Ali lahko pomagam pri organizaciji dogodkov?

Pomoč pri organizaciji je vedno dobrodošla, zato lahko stopite z nami v stik preko e-naslova info@dogodkizasamske.si ali telefonske številke 041 745 110 .


Imam kar nekaj idej, kako bi se lahko samski družili. Vam jih lahko napišem?

Seveda. Naj se odprejo vse poti za nove, zanimive ideje! :) Z vašo pomočjo jih bomo skušali uresničiti.


Kakšen je namen organiziranja Dogodkov za Samske?

Namen Dogodkov za Samske je ustvarjati nove priložnosti za druženje samskih, ki si želijo nekaj več. Gre za sproščeno spoznavanje ljudi ob pridobivanju novih, svežih znanj o različnih stvareh. Kaj ni čudovito spoznavati ljudi ob okušanju vrhunskih vin ali pa na izletu po Ljubljanici? In ali ni krasno ustvarjati kulinarične specialitete s kuharskimi mojstri in ostalimi samskimi? To je to, kar želimo ponuditi samskim ljudem. Zabavo, znanje, spoznavanje, priložnosti za nekaj novega, lepega in čudovitega. 

 

Naj se spoznavno doživetje končno prične! Toplo vabljeni k prijavi na dogodke TUKAJ.

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam pišite na info@dogodkizasamske.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

 

KOLEDAR DOGODKOV

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Julij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • MATCHMe - Agencija za Stike
  • Solo Salsa Party za Samske
  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
  • LJUBLJANSKA VINSKA POT
  • PLES ZA SAMSKE
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • egipt za samske
  • IZLETI V HRIBE - za samske