Hitri zmenki - priprava pred dogodkom

Hitri zmenki - popolni vodnik za pripravo

Pred dogodkom: Ključne informacije

Pred prihodom na Hitre zmenke je treba poravnati kotizacijo v višini 39 € s predplačilom preko spletne banke, fizične banke ali Pošte. Plačilo je treba opraviti najkasneje do roka, navedenega v e-sporočilu. Če nakazujete iz drugega TRR-ja, v namen sporočila navedite svoje ime in priimek.

Ob prihodu boste prejeli račun in priponko z vašim imenom ter številko, ki jo pripnete na oblačilo.

Začeli bomo s pijačo dobrodošlice in skupnim čakanjem na vse udeležence.

Voditeljica bo ponovno predstavila pravila dogodka.

Ženske se bodo posedle vsaka za svojo mizo, moški pa bodo počakali na znak za začetek.

Potek Hitrih zmenkov

Ko začnemo z Hitrimi zmenki, boste na vsaki mizi našli dve poli za izpolnjevanje (ena za moškega, ena za žensko) ter dve pisali. Napišite svoje ime, podatke sogovornikov in odgovore DA ali NE. Odgovor DA pomeni, da bi radi še kdaj prišli v stik z osebo in dovoljujete posredovanje vašega kontakta.

Ob koncu večera oddajte izpolnjene pole organizatorju. V polah je tudi dodatni list za zapiske, ki ga lahko vzamete s seboj.

Mize bodo označene z zaporednimi številkami, moški pa se bodo vsakih sedem minut premikali za eno mizo naprej.

Za pomoč pri pogovorih so na voljo listi s simpatičnimi vprašanji. Med pogovorom lahko izberete tudi teme, kot so prosti čas, hobiji, služba, dopust, sanjsko potovanje, kultura, hišni ljubljenčki, knjige, šport, kulinarika, pretekle izkušnje itd. Namig: med pogovorom bodite odprti in poslušajte sogovornika.

Po Hitrih zmenkih

Ob koncu dogodka oddajte izpolnjene pole organizatorju, pri čemer preverite, ali ste izpolnili vsa polja (vaši kontaktni podatki, številke oseb in imena sogovornikov ter obkroženi odgovori DA/NE).

Ko nam oddate izpolnjene pole, vas bomo pogostili z okusnimi prigrizki. Čas za prigrizke je odlična priložnost za dodatno spoznavanje udeležencev.

Rezultati in nadaljnji koraki

Dva dni po dogodku boste prejeli e-pošto z informacijami o vzajemnih simpatijah. Če vzajemnih simpatij ne najdemo, vas bomo o tem prav tako obvestili.

Vse nadaljnje stike in srečanja urejate udeleženci sami. Ne pozabite – prvi korak lahko naredi moški, dame pa naj prijazno odgovorijo na sporočila.

Pomembni nasveti

  • Posredovanje kontaktov na dogodku ni dovoljeno. Organizatorji bodo dva dni po dogodku diskretno in elegantno poskrbeli za posredovanje vaših kontaktov. Na vaš e-naslov vam bomo poslali kontakte vaših vzajemnih simpatij.
  • Med dogodkom prosimo, da ne obljubljate DA, če tega ne nameravate storiti, da ne bi ustvarjali napačnih pričakovanj. Na voljo sta le dva odgovora: DA in NE, možnosti "Mogoče" ali "Ne vem" niso na voljo.
  • Obkrožite DA tudi, če vam je oseba všeč za druženje, na primer za kavico ali izlet. Prijetni pogovori lahko vodijo do novih prijateljstev, ki se lahko razvijejo v partnerske odnose. Pogosto najboljša partnerstva izvirajo iz dobrih prijateljstev. Prav tako, če vam je oseba všeč, a ni nujno za partnerski odnos, ne pozabite na njihove prijatelje, saj podobni ljudje pogosto imajo podobne prijatelje. Morda boste preko te osebe spoznali svojega bodočega partnerja. Ključ je v povezovanju.
  • Popravke obkroženih odgovorov sprejemamo do 20. ure naslednjega dne po dogodku. Kasnejši popravki žal ne bodo upoštevani.
  • Dan po dogodku boste prejeli e-sporočilo ali SMS za vaše mnenje o dogodku. Vaše povratne informacije so vedno dobrodošle.
  • Vse naše dogodke fotografiramo, vendar zagotavljamo, da se oseb na slikah ne prepozna, da zaščitimo vašo zasebnost. Če želite, da vas na dogodku ne fotografiramo, nam to obvezno sporočite takoj ob prihodu.

Pridite sproščeni, kot bi šli na kavico ali pivo s prijatelji.

Sedem minut za pogovor je ravno prav, da dobite prvi vtis. Hitri zmenki so zabaven in učinkovit način, da v enem večeru spoznate veliko ljudi.

Preizkusite ta svetovno priljubljen način spoznavanja in odkrijte, zakaj so Hitri zmenki dogodek, ki ga morate kot samski doživeti vsaj enkrat v življenju!

Veselimo se vašega obiska in vam želimo uspešen ter prijeten večer spoznavanja! :)

Vaši Dogodki za Samske