SAMSKI PIŠEJO


V rubriki "Samski pišejo" objavljamo zanimive, sočne, vesele, ljubezenske ali žalostne zgodbe različnih samskih piscev. 
Če bi tudi vi radi bralcem zaupali kakšno zgodbo iz svojega samskega obdobja, nam jo lahko napišete na info@dogodkizasamske.si.

Z veseljem jo bomo objavili.
 


 

Ljubezen je zame vse.


Ko sem bila samska, sem se imela super. Živela sem vsak dan popolnoma samozadostno in bila sem res srečna.
Počasi, počasi … ko sem bila pripravljena na resno vezo in to, da se nekomu spet odprem, pa sem po dolgem času spet začutila, kako lepo je deliti svojo ljubezen z nekom, ki me ljubi.

Kako je najlepše točno to, da si povezan v celoto. Še vedno si sicer svoja celota, a deliš. Deliš svoje misli, svoje občutke, svoje sanje, deliš svoje znanje, dogodivščine, pretekle izkušnje in prihodnje načrte. Vse. Deliš svoje telo, ljubkuješ drugo osebo in se predajaš najlepšemu občutku – ljubljenju z osebo, ki jo ljubiš. Takrat se zdi, kot da si najbolj edinstveno zlitje v celem univerzumu.

Glede na to, da nas je svetu trenutno 7 miljard, so taka in podobna občutja zagotovo prisotna po celem planetu. In zakaj ne bi taka sreča doletela ravno mene, tebe, nas?

Vedno sem verjela v vse, kar sem čutila, da je prav. Vedno sem verjela v svoje sanje in to, da lahko dosežem vse. Na lep način. Na ne-egoističen in ne-sebičen način. Na način, ki je podoben občutku, ko sem eno z vsemi, s celo naravo in ko sem čisto mirna v sebi. Takrat vem, da delujem iz srca. In srce, ta občutek iz srca, je edino vodilo, ki je zame pravilno. Lepo. Čisto.
 


Zakaj pišem za rubriko Samski pišejo?

Ker želim prispevati svoje mišljenje v tako zanimivem projektu, kot so Dogodki za Samske.
Ker vem, da je zdaj ravno pravšnji čas za to, da se odpremo svetu in navsezadnje tudi novim načinom za spoznavanje ljudi.

Na energetskem nivoju se že dogajajo spremembe in ljudje se vedno bolj zavedamo nezavednih sil, ki nas vodijo k višjem zavedanju samih sebe in seveda tudi ljubezni. Do sveta. Ljudi. In svoje boljše polovice.

Ni ga lepšega kot to, da se lahko brezskrbno predaš osebi, ki te ljubi nazaj. Ob katerem si varen. In ob katerem si želiš, res srčno želiš, da bi se z njim prebujal vsako jutro do konca svojih dni. Sliši se klišejsko, a tako čutim. :)

Vsi smo eno. Ljubezen pa je tista, ki nas naredi toliko polne. Po-polne. Če se le odločiš in odpreš za tistega pravega/pravo, ki v tvoje življenje še prihaja.

Dragi samski, odprite se svetu in se odločite, da si zaslužite točno tisto, kar si želite. Ker vse, kar si želite, lahko dobite in prikličete v svoje življenje.

Prikličite si ljubezen. Ker je edina, ki ostaja. V srcu. In za vedno.
 

KOLEDAR DOGODKOV

April

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • MATCHMe - Agencija za Stike
  • DRUŽABNI PLESI
  • PLES ZA SAMSKE
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • LOVE BOAT PARTY
  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • Solo Salsa Party za Samske
  • egipt za samske