SAMSKI PIŠEJO


V rubriki "Samski pišejo" objavljamo zanimive, sočne, vesele, ljubezenske ali žalostne zgodbe različnih samskih piscev. 
Če bi tudi vi radi bralcem zaupali kakšno zgodbo iz svojega samskega obdobja, nam jo lahko napišete na info@dogodkizasamske.si.

Z veseljem jo bomo objavili.
 


 

Klik, klik!

 

In zgodil se je. Klik! To, kar si želim že toliko časa. Prišel je. Kar iznenada! Kot v filmih, ki jih gledaš po televiziji.
Tisti občutek, ko klapa vse, ko se povežeš, ko si tako srečen, da bi skočil sam iz sebe! Ko si tako hvaležen vsem svojim angelom, celemu svetu. Ko se zavedaš, da si tako močno želiš, da bi to trajalo in trajalo ...

Ne vem ... mogoče duše dvojčice, mogoče ne. Ne vem. Samo občutek je, ki je pravi. Zaljubljen do ušes in tako miren v sebi. Ko imaš občutek, da si tako zelo povezan sam s seboj. Da sam sebe slišiš, čutiš in deluješ v popolnem sozvočju svojega srca in uma.

Kakšna svoboda je to!
 


Po obdobju samskosti, polnem razmišljanja o sebi, odnosih, družbi in pričakovanjih ter hrepenenja po tem, da bi spet čutila točno to, kar čutim sedaj, je to sedaj res pravi balzam.
Kar varna sem. Kar mirna sem. Kar slišim se in čutim harmonijo s seboj.

Kako se lahko stvari spremenijo čez noč. Res, prav čez noč.

Kaj ni zanimivo, kako delujemo? Ko se prepustimo ... ko delujemo iz srca in začnemo čutiti globlje, se osvobodimo svojega uma, ki nenehno razmišlja in se boji, kaj bo, če bo.

Ko enkrat pridemo tako daleč, da se tega zavedamo, nas ni več strah, da bi se nekomu (in s tem zares sami sebi) prepustili.

Paulo Coelho je napisal "Odrešenje ljubezni pride prek popolne predanosti" in šele danes razumem te besede.
Na čist način. Brez strahu, z razčiščeno preteklostjo, z odprtimi rokami in odprtim srcem, da sem pripravljena na novo, najlepšo zgodbo svojega življenja.

Lepo je. Tukaj in sedaj. In z varno mislijo na jutri. Z njim.


Lina, 32 let

KOLEDAR DOGODKOV

April

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • DRUŽABNI PLESI
  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
  • PLES ZA SAMSKE
  • LOVE BOAT PARTY
  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • egipt za samske