Rok, 35 let

 

Odkrito povedano, tole e-pisemce pišem vsem prijetnim puncam, s katerimi sem se spoznal v ponedeljek na Hitrih zmenkih in s katerimi se toliko ujemam, da nas je Nina uvrstila med "rezultate".
Obljubim, da je to zadnje takšno sporočilo, res. :)

In od zdaj naprej pišem v ednini.
Recimo, da si lahko tole oprostim zato, ker sem danes zjutraj, ko sem prebral Ninino sporočilo (ah ja, me je prehitela, ker sem danes malo zaspal:), pomislil na to, da je tole približno tako, kot občutek, ki ga imaš, ko prvič stopiš skozi vrata razreda v srednji šoli. Mhm, zdaj vem, zakaj se mi včasih zdi, da sem star sedemnajst let ... nekdo, ki ga zelo dobro poznam in je bliže tem stvarem, bi rekel: "Fantastično!"

In ko stopiš skozi vrata, veš, da o nobenem, ki je tam, ne veš skoraj nič. Temu smo zdaj zelo blizu. In malo si zaljubljen v vse fejst punce. Ok, temu je podobno.
Drugače je to, da se vidiš, poslušaš in včasih nočeš videti, vsaj pet dni v tednu. Tega zdajle ni, kajne. ;)

Ko sem danes zjutraj prišel v službo, so bili tam sami znani obrazi in nekaj novih, ampak moškega spola ... Nina, hvala ti, ker mi nisi posredovala nobenega moškega kontakta. :)
 


 

No, v resnici sem takrat, ko se je o tem največ govorilo, prešprical lekcijo o spoznavanju med moškimi in ženskami. In vendar zaradi tega moje življenje ni ravno strašno grozno.
Zaradi tiste prirojene želje po dotikih, objemih in prijaznostih v resnici nobeden od naju ne rabi učitelja za takšne stvari, včasih potrebujeva samo čas.

A sem ti že povedal tisto zgodbico o članih plemena Oubi, ki živijo na Slonokoščeni obali? Tisto o tem, kako ti prijazni prebivalci verjamejo, da smo ljudje in šimpanzi potomci dveh bratov in o tem, da smo ljudje potomci lepega brata in so šimpanzi potomci pametnega?

Življenje ustvarja toliko zanimivih stvari. Dovolj, da je moje življenje zanimivo in mi skoraj nikoli ni dolgčas. Dovolj, da sem imel priložnost izkusiti in se naučiti marsikaj. In v resnici dovolj, da verjamem Manci, ko pravi, da smo ljudje kot angeli z enim krilom in če hočemo leteti, se moramo objeti.

Ko o nečem veš veliko, postane umetnost. Takrat postaneš pozoren na vse drobne stvari, ki jih prej nisi opazil in ki v resnici tkejo tisto nekaj. In tisto nekaj takrat oživi.

Znam dovolj stvari, da lahko preživim sam in se pri tem zabavam. Vem, da je tista slika osebne svobode, ki jo imam v sebi, resnična. Ni mi potrebno biti vedno drugačen pred drugimi ljudmi. Še vedno verjamem v druge ljudi in verjamem vate.

O stvareh in ljudeh lahko izveva vse na toliko različnih načinov. In dostikrat je ravno to pomembnejše od tistega, kar zveva.
 

 

OK, dovolj spoznanj, čas je za malo zabave.:)
Mmmmm, jutri grem z najboljšim prijateljem (ah ja, na prejšnjih hitrih zmenkih je spoznal punco in zdaj nima skoraj nič časa) malo posupat in nato na pijačo.
In potem, no, imam sicer nekaj v načrtu, ampak vedno znam poslušati. :)

Uživajte,
Blaž (35 let)

KOLEDAR DOGODKOV

Marec

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

April

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • Solo Salsa Party za Samske
  • DRUŽABNI PLESI
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • MATCHMe - Agencija za Stike
  • egipt za samske
  • PLES ZA SAMSKE
  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
  • LOVE BOAT PARTY