Velika spoznavna zabava za 4. ROJSTNI DAN
Dogodkov za Samske z Vidom Valičem - je uspela! ;)

 

Še preden povzamemo, kako smo se imeli na dogodku, naj se še enkrat zahvalimo vsem udeležencem, da so z nami praznovali naš že 4. rojstni dan. Hvala vam, da ste z nami dvignili kozarčke penine in upihnili svečko.

Glede na to, kaj si je zaželela organizatorica Dogodkov za Samske, Nina Slapnik, smo prepričani, da se bo naše delovanje v prihodnje še bolj pestro in da bomo v ponudbo prav vsak mesec dodajali kakšne luštne novosti in koncepte za enostavno spoznavanje ljudi. 

Dogodek je minil kot bi mignil. :)

Video posnetek iz dogodka si lahko ogledate spodaj. Fotografije iz dogodka pa tukaj.
 


Ko smo se zbrali, smo se osvežili s pijačo dobrodošlice, nato pa že začeli s spoznavanjem, razdeljeni v dve starostni skupini. Listki z asociacijami so bili popolna uvertura v spoznavni dogodek in prvo spoznavno igro – Hitre zmenke.

Prav vsaka dama se je predstavila vsakemu moškemu (in obratno seveda) in prav vsi smo med seboj izmenjali nekaj besed. Pol ure so nam besede tekle kot namazane, potem pa je bil že čas, da se malo pocrkljamo s prigrizki in novim kozarčkom pijače. Sledila je nova spoznavna igra in pogovori z ujemajočimi dvojicami – Zmenki z ujemanjem.

Po sedenju se paše malo razmigati in ker je ples popolni element za spoznavanje govorice telesa in zabave, nam je učitelj plesa pokazal plesne trike, s katerimi lahko zavladamo kateremkoli plesnemu odru. :) In smo plesali in plesali … dokler na oder ni stopil Vid Valič – priljubljen TV voditelj, stand up komik in še veliko več. Vid, hvala za popestritev našega večera in lepe želje za naš 4 rojstni dan! 

Spoznavnih iger, prigrizkov in pijače kar ni in ni zmanjkalo, zato se je naš dogodek »zavlekel« kar pozno v noč.

DJ Baza nam je ves čas dogodka dajal prijeten plesni takt, na koncu pa nas je pošteno razvnel. Trenutno priljubljena pesem »Happy« je bila samo še pika na i k uspešnemu dogodku, zadovoljnim obrazom in super vzdušju! 

 

Beseda organizatorice: 

»Dragi samski, dragi prijatelji in kolegi!

Hvala, ker ste z mano in nami praznovali naš 4. rojstni dan delovanja Dogodkov za Samske, ki postajajo v Sloveniji že zelo prepoznavni. Vesela sem, da ustvarjam blagovno znamko po svojem okusu in da lahko s tem pripomorem k boljšemu počutju marsikoga izmed nas. Ker imam rada, kar delam in ker imam okoli sebe tako posebne ljudi, kot ste vi, vam sporočam, da se v prihodnosti obeta še veliko zanimivih stvari. J Obljubim, da se bom še naprej trudila z ustvarjanjem Dogodkov za Samske in za splošno naravnanost Slovenije, da se čim prej prebudi in znebi predsodkov o samskosti. Ker samskost, dragi moji, je lahko tako krasno obdobje v naših življenjih. Prisluhnite njenim neštetim priložnostim in se v njej zabavajte. Tako ali tako boste zelo kmalu spoznali osebo, s katero boste preživeli svoje življenje. :) 

In ne pozabite – You are amazing. And don't you forget that.

Nina Slapnik, organizatorica Dogodkov za Samske

 

KOLEDAR DOGODKOV

April

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • MATCHMe - Agencija za Stike
  • DRUŽABNI PLESI
  • PLES ZA SAMSKE
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • LOVE BOAT PARTY
  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • Solo Salsa Party za Samske
  • egipt za samske