Mnenja udeležencev

"Prišla sem v dvoje - s prijateljico. Odšla pa s polno novimi poznanstvi! Že na dogodku smo se zmenili, da gremo januarja skupaj smučat. Zakaj sem prišla? Prišla sem se zabavat. Nisem imela prevelikih pričakovanj. Preživeti sem želela malo drugačno silvestrovanje kot vsa leta do sedaj. Enostavno se mi ni več dalo vsako leto preživeti z istimi ljudmi in prijatelji, ki so v vezi. Tam že vse poznam. ;) No, pa sem se odločila, pripeljala še prijateljico in moram rečt, da se že dolgo nisem imela TAKO DOBRO! Vsem ostalim dogodek priporočam 100 na uro! ;) Jaz sem se imela fantastično!" (Mateja)
 

VSI TERMINI

Nov termin trenutno še ni razpisan.

Takoj, ko bomo določili nov termin za dogodek, se bo prikazal na glavnem koledarju dogodkov

 

SILVESTROVANJE


Novoletna žurka za samske

 

"Pravo doživetje, ki ga še dolgo ne bom pozabila!" — Maja

 

Mesta so omejena, zato pohitite s prijavo!

Sedežni red se oblikuje glede na podobne starostne skupine. Pol žensk, pol moških.

 

Z največjim veseljem vam sporočamo, da bomo tudi to silvestrovo v Ljubljani organizirali nepozabno druženje, polno gurmanskih užitkov, spoznavnega programa, plesa in zabave!

 • Želite to silvestrovo doživeti nekaj več?
 • Bi se radi zabavali kot že dolgo ne? 
 • In navezali stike s samskimi na izredno simpatičen način?

Če je vaš odgovor pritrdilen, vas čaka prav posebno silvestrovo doživetje! 


Naredite nekaj zase, ne ostanite sami doma ali v družbi poparčkanih prijateljev.

Že to SILVESTROVO preživite ob razgibanem večeru polno presenečenj, ogromno novih poznanstev, navezovanju stikov, odlični kulinariki, veliko plesa in zabavi do jutra! 

Že 8 let zapored smo plesali in se družili do 6. ure zjutraj. Udeleženci so bili več kot navdušeni, oblikovala pa so se tudi nova prijateljstva in partnerstva. Kaj lepšega. 
 

Iz prve roke! 
Med spodnjim besedilom in na dnu najdete izjave udeležencev naših preteklih silvestrovanj. Njihove besede odsevajo radost in zadovoljstvo, ki so jih delili z nami na in po dogodkih, vi pa se tako lahko lažje odločite, če se nam želite pridružiti ali ne.
 

POZOR
Zaradi omejenega števila mest je pomembno, da se prijavite čim prej! 

 

8 Razlogov, Zakaj Ne Smete Zamuditi Našega Silvestrovanja

 

14 Let Izkušenj, Več Kot 1.000 Dogodkov in 8 Nepozabnih Silvestrovanj
S ponosom nosimo izkušnje več kot desetletja, ki jih prelivamo v organizacijo nepozabnih dogodkov. Letošnje silvestrovanje bo krona našega dela, saj smo zbrali vse sestavine za popoln recept fantastičnega večera: od spoznavanja do plesa, vse s konstantno vzpenjajočo se energijo. Bomo letos plesali do osme ure zjutraj? Pripravljeni smo na izziv. Kaj pa vi? :)
 

Program, Ki Presega Pričakovanja — 8 Let Dokazane Zabave
Naše silvestrovanje ohranja preizkušeno formulo odličnosti. S ponovnim povabilom Boru Pantiću, našemu profesionalnemu plesnemu učitelju in animatorju, boste ponovno zavrteli svoj plesni svet. Pričakujte popularne ritme, osupljive gibe in energično zabavo na plesišču.
 

DJ, Ki Igra Po Vaših Željah
Za glasbeno kuliso bodo poskrbeli navihani ritmi našega DJ-ja, ki bo mešal slovenske hite, tuje melodije in balkanske "štikle". Vaše glasbene želje? Jasno, tudi te bodo uresničene! Plesišče bo letos v obliku kroga, kar pomeni, da bomo v ritmu plesa 'dihali' skupaj kot eno.
 

Spoznavni Program Poln Presenečenj
Od trenutka, ko prestopite prag, vas bo spoznavni program popeljal skozi neprestano dogajanje. Pozabite na samoto ali večere s prijatelji v vezah. To silvestrovo vam ponuja priložnost za spremembo — izstopite iz cone udobja in dovolite, da vas tok večera zanese v nepričakovano doživetje s številnimi novimi obrazi.
 

Bogata Silvestrska Večerja z Raznolikostjo Okusov
Razkošna silvestrska večerja, ki se ponaša s kar 26 različnimi kulinaričnimi mojstrovinami bo zagotovo obogatila večer s paletami okusov, ki zadovoljijo vsako gurmansko željo.
 

Vključena Pijača za Popolno Praznično Razvajanje
V ceno je vštetih kar 5 pijač, kar bo zagotovo poskrbelo za brezskrbno uživanje te silvestrske izkušnje.
 

Učinkovita Organizacija in Nepozabna Izkušnja
Kot organizatorji si bomo prizadevali za hitro in učinkovito začetno formalnost, tako da bo dogodek lahko čim prej začel cveteti v svojem polnem sijaju. Naš cilj je, da se vsak počuti prijetno in da skupaj ustvarimo nepozabno spoznavno noč.
 

Sedežni Red, Ki Spodbuja Povezovanje
Zaobljene silvestrske mize, razporejene z mislijo na harmonično združevanje dam in gospodičev podobnih let, bodo skupaj s simpatičnimi spoznavnimi igrami ustvarjale idealno atmosfero za neprisiljeno mreženje in prijetne pogovore.

 

Ne zamudite te izjemne priložnosti za začetek novega leta na način, ki si ga boste zapomnili za vselej.

 

Oglejte si posnetek enega izmed naših preteklih SILVESTROVANJ.
Tudi letos bo čarobno, nepozabno in zelo spoznavno. :)

 

Odzivi Udeležencev: Doživite vzdušje naših preteklih silvestrovanj skozi besede udeležencev.

 

Uživajte v utrinkih našega prvega silvestrovanja.

 

 

Za Popolno Razvajanje Nas Čaka:

 • Izjemna Kulinarična Ponudba: Miza se bo šibila pod izborom 24 različnih jedi, ki vključujejo mesno-sirni-zelenjavni-ribji narezek, devet toplih glavnih jedi in štiri slastne sladice, zasnovane za zadovoljitev vseh okusov. Za najbolj vztrajne bo ob jutranjih urah na voljo tudi topla jed na žlico.

 • Obilje Pijač in Ugodnih Cen: Naš večer bo spremljala bogata vinska ponudba s pijačo dobrodošlice, tremi kozarci vina, piva ali soka in kozarcem penine ob polnoči. Dodatne silvestrske pijače bodo na voljo po ugodnih cenah, vključno z gin tonikom, jabi-vodko, havana colo, jeger colo, jameson colo in aperol spritzom, vsak za 6 €. Pocrkljali vas bomo tudi z dišečo kavico.

 • Raznolik Spoznavni Program: Med seboj se bomo spoznavali prek šestih spoznavnih iger, da se bomo lahkotno in enostavno družili med seboj prav vsi.

 • Silvestrski Srečelov: Novoletno obdarovanje bo potekalo z izmenjavo unisex darilc med moškimi in ženskami in s tem pričaralo pristne objeme, iskrene poglede in čarobne novoletne želje. (Unisex darilca v vrednosti 3-5 € kot so čokoladice, lončki, svečke...).

 • Obdarovanje z Doživetji V Dvoje: Vsak gost bo imel priložnost izžrebati idejo za doživetje za dve osebi, ki jo bo nato podaril izbrani osebi in se z njo obvezno srečal v letu 2024.

 • Plesna Animacija: Profesionalni plesni učitelj bo dvakrat v večeru poskrbel za plesno animacijo, ki nas bo popeljala skozi vroče ritme popularnih plesov.

 • Slovenski DJ: Z dobrimi plesnimi ritmi, ki bodo ugajali vsem generacijam, bo slovenski DJ skrbel za nepozabno glasbeno ozadje.

 • Ozaveščeno Slavje brez Ognjemeta: Tudi letos smo se odločili da, v znak spoštovanja do živali in skrbi za okolje, ne bomo izvedli ognjemeta. Če pa nam bo noč prinesla jasno nebo, bomo morda lahko uživali v pogledu na ognjemet z Ljubljanskega gradu.

 

Spoznavni dogodek, ki ga ne smete zamuditi!


Začinite silvestrsko noč z novimi poznanstvi!

Zakaj bi se zadovoljili z običajnim večerom, ko pa lahko naše silvestrovanje obogati vašo družbeno mrežo – morda pa celo srečate svojo boljšo polovico?

Naši pretekli dogodki so že stkali čarobne prijateljske in partnerske zgodbe. Morda pa je letošnje leto tisto leto, ko boste sami zakorakali v novo poglavje. :)

Pridružite se nepozabni zabavi – postanite protagonist nepozabnega silvestrskega večera.


Pridružite se nam - to bo maksimalno dober žur!
 

Postanite del nepozabnega silvestrskega doživetja tudi vi.

Z veseljem se bomo potrudili, da vam bomo pričarali:

 • Dinamično vzdušje,
 • Srčne smehljaje in
 • Neizbrisne spomine.

Prijavite se zdaj in doživite večer, ki si ga boste želeli znova in znova.


 

Razgiban Program Za Nepozabno Noč:

 

19:00 - 19:30: Uradni Začetek Večera
Prihod, zglasitev pri organizatorju (prevzem kuponov za pijačo), predaja simboličnih darilc, garderoba, posedanje po sedežnem redu, pijača dobrodošlice + prvo kulinarično razvajanje ob narezku in Spoznavni Listki 
 

19:30 - 20:15: Spoznavni Listki
 

20:15 - 21:30: Spoznavna Minuta
 

21:30 - 22:30: Silvestrska Večerja in Spoznavna Vprašanja - Zanimivi Odgovori
 

22:30 - 23:00: Plesna Animacija s Profesionalnim Plesnim Učiteljem
Salsa, bachata in ča ča ča
 

23:00 - 23:50: Plesna žurka
Prostor se napolni s plesno glasbo, kjer lahko uživate ob vseh naučenih plesnih korakih in se prepustite ritmu glasbe.
 

23:50 - 00:00: Pričakovanje Polnoči
Skupaj odštevamo do trenutka, ko nazdravimo novemu letu, s kozarci penine in pripravljeni na polnočno poljubljanje. :)
 

00:00 - 00:10: Pozdrav Novemu Letu
Srečno novo leto, Happy New Year, Feliz Navidad! Po tem pa otvoritveni tradicionalni dunajski valček, kateremu sledijo sami dobri komadi za čisto pravo silvestrsko plesno rajanje!
 

00:30 - 01:00: Nadaljevanje Plesne Animacije
Disco hustle, swing in fakstrot
 

01:15 - 01:30: Silvestrski Srečelov
 

01:30 - 02:00: Nočna Okrepčevalnica
Ponovno polnjenje energije z okusnimi toplimi in hladnimi jedmi, ki nas pripravijo na nadaljevanje noči.
 

01:30 - 02:30: Ples in Razglasitev Najbolj Izvirnih Plesalcev
 

02:30 - 02:45: Obdarovanje z Doživetji v Dvoje
 

02:45 - 03:45: Hitri Zmenki
 

02:45 - naprej: Nočna Zabava Do Jutra: Ples, karaoke, druženje in še kaj...

 

 

Silvestrske spoznavne igre


Spoznavni Listki
Ustvarite prvi vtis s "Spoznavnimi Listki", ki nudijo prisrčen način za pridobivanje novih poznanstev. Vsi udeleženci za mizo aktivno sodelujete pri odgovarjanju na vprašanja, ki vas spodbudijo k razmisleku in deljenju osebnih zgodb. Ta metoda zagotavlja sproščen in privlačen pristop za prvi stik, postavljajoč temelje za nepozabno spoznavno noč.
 

Spoznavna Minuta
"Spoznavna Minuta" je edinstvena priložnost za kratko, a sladko izmenjavo misli in idej. V eni uri boste imeli priložnost razgovarjati s širokim spektrom ljudi, pri čemer vsak pogovor traja tri minute. Ko zazveni zvonček, je čas za naslednje srečanje. V treh minutah se odprete in podelite najbolj zanimive utrinke vašega življenja – hobi, strasti, smeh – izrazite se kreativno!
 

Spoznavna Vprašanja – Zanimivi Odgovori
Igrivo in poučno! Ob "Spoznavnih Vprašanjih" boste našli 1001 pot do boljšega poznavanja oseb na dogodku. Izmenjujete zanimiva vprašanja, zabeležena na listih, in delite odgovore, ki vam odpirajo vrata do globljih in smiselnejših povezav – vse skupaj v duhu zabave in enostavnosti.
 

Silvestrski Srečelov in Obdarovanje
Obdarujte in bodite obdarjeni v "Silvestrskem Srečelovu", kjer moški in ženske izmenično delijo darila in tople novoletne želje. Ob tem intimnem obredu, ki vključuje objeme in poljube na lička, se stkajo nove vezi. Namen je, da si z iskrenim pogledom in simboličnim darilom zaželimo vse dobro v novem letu.
 

Doživetje v Dvoje
Ta koncept je ključen za ustvarjanje prihodnosti po dogodku. "Doživetje v Dvoje" je priložnost, da svoje novoletne avanture prenesete v resničnost. Vsak udeleženec izžreba idejo za doživetje, ki ga deli z osebo po izbiri, z namenom, da ta doživetja zaživijo v januarju. Ta igra je v preteklosti že večkrat postala most do novih zvez.
 

Hitri Zmenki
Spoznajte, vrtite in občutite iskrice s "Hitrimi Zmenki", kjer dame ostajajo pri svojih mizah, medtem ko se gospodje vsakih sedem minut presedejo. Udeležba ni obvezna, a je zelo priporočljiva, saj nudi večjo intimnost in čas za bolj osebno spoznavanje.
 

Nagrada – za Najbolj Izvirnega Plesalca in Plesalko
Bodite pripravljeni na presenečenje, saj nagrada čaka najbolj izvirne plesne talente večera.
 

 

Silvestrski jedilnik

 

Hladni začetek:

 • Šunka v testu z jabolčnim hrenom

 • Vipavski pršut

 • Domač salamin

 • Izbor sirov z vložninami in oreščki

 • Roastbeef po angleško z gorčičnim prelivom

 • Hobotnica v solati s citrusi in baziličnim pestom

 • Popečeni pomodorini z mozzarello in svežo baziliko

 • Bučkin carppaccio z dimljeno skuto

 • Postrvji namaz z malinami

 • Piščančji namaz z medom in tartufi


Toplo razvajanje:

 • Postrv v koruzni srajčki z zelišči

 • Maslen krompir z mlado špinačo

 • Ocvrti piščančji medaljoni

 • Pečen domač krompir

 • Svinjska ribica polnjena s suhimi slivami s štruklji

 • Goveja lička v naravni omaki

 • Bela polenta z zelišči

 • Ješprenčkova ričota z gozdnimi gobami

 • Mediteranska zelenjava z žara


Sladke skušnjave:

 • Pannacotta z gozdnimi sadeži

 • Domača Vipavska breskev, jogurtov mousse in granola

 • Vipavska pašta krema s čokolado

 • Domač tiramisu


Za vztrajne:

 • Vipavska jota in domače pogače
   

Obilje Pijač in Ugodnih Cen: Naš večer bo spremljala bogata vinska ponudba s pijačo dobrodošlice, tremi kozarci vina, piva ali soka in kozarcem penine ob polnoči. Dodatne silvestrske pijače bodo na voljo po ugodnih cenah, vključno z gin tonikom, jabi-vodko, havana colo, jeger colo, jameson colo in aperol spritzom, vsak za 6 €. Pocrkljali vas bomo tudi z dišečo kavico.

 

Vabljeni vsi, ki …


Srčno vabljeni na silvestrski večer, ki bo obarvan s prijetnimi srečanji in novimi znanstvi. Če ste med tistimi, ki radi stkete nova prijateljstva, ali med tistimi, ki to šele boste, pridružite se nam v najštevilčnejši družbi. Skupaj bomo v sproščenem vzdušju izpisali začetek novega leta in si tako zagotovili ne le veselo, temveč tudi nepozabno noč.
 

Dress code


Za ta svečani večer vam predlagamo, da se odločite za obleko, ki odraža praznični blesk – naj bo to v črni, zlati, srebrni ali rdeči barvi. Izberite oblačilo, v katerem se boste počutili sijajno in udobno, hkrati pa naj vaša izbira odseva praznični glamur.

In za kanček vraževerja ne pozabite na rdeče spodnje perilo – naj stara modrost, ki pravi, da rdeča barva prinaša srečo v ljubezni, pospremi vaše korake skozi vse prihajajoče dni.

 


Zapis organizatorice – Iz srca ob novem začetku


"V osmih letih prirejanja spoznavnih silvestrovanj sem vedno znova odkrivala, kako pravilna je bila moja odločitev za organizacijo takšnega dogodka. Vsakič, kljub obsežni organizaciji, sem z veseljem spremljala vsak trenutek, saj so veselje in zadovoljstvo gostov – nove prijateljstva, nastajanje parov, smeh ob bogatem programu, ples in očarljiv ambient – napolnjevali prostor.
 

Letos uvajamo pomembno spremembo: opuščamo tradicionalni osebni ognjemet ob polnoči. Ta odločitev izhaja iz želje, da zmanjšamo stres za živali in prispevamo k čistejšemu okolju. Prepričana sem, da se z mano strinjate. :) A brez skrbi, bližnji javni ognjemet, ki ga bomo lahko ob jasni noči občudovali z Ljubljanskega gradu, bo še vedno poskrbel za pravo praznično vzdušje ob prehodu v novo leto.
 

Za vse samske bo letošnje silvestrovanje znova nepozabno. Obeta se nam čaroben večer, ki bo prepletal nove stike, odlične gastronomske užitke ter obilico plesa in smeha. Plesišče bo tokrat okroglo, simbol enotnosti, ki jo na naših dogodkih tako cenimo... in prav ta čar bo naredil silvestrovo nepozabno.
 

Zato vas z velikim navdušenjem vabim, da se nam pridružite in skupaj nazdravimo – za leto, ki bo obilno z ljubeznijo, iskricami v očeh in osebno srečo. To so vrednote, ki v življenju resnično štejejo.
 

Srčno upam, da boste vstopili v novo leto skupaj z mano, obkroženi s samskimi in v družbi naših Dogodkov za Samske."

 

Ninka Slapnik


Kdaj in kje organiziramo silvestrovo za samske?


Silvestrovanje se bo odvijalo v nedeljo, 31. decembra 2023, ob 19. uri.
Prostor srečanja bo zgornji, stekleni del restavracije "Pri Trubarjevi mami" (nekdanji Jurček), ki se razprostira na Gospodarskem razstavišču na Dunajski 18 v Ljubljani.
 

Za vse udeležence bo ob restavraciji zagotovljeno brezplačno parkiranje. Vendar, če je le možno, priporočamo, da na dogodek pridete brez avtomobila, saj bomo večer začinili z občasnimi nazdravljanji.
 

Za tiste, ki se boste odločili za javni prevoz, je tik ob prizorišču avtobusna postaja z imenom Gospodarsko razstavišče. Prav tako se v bližini, le nekaj minut pešačenja stran, nahajata glavna železniška in avtobusna postaja.
 

Za lažje orientiranje do prizorišča restavracije lahko zemljevid najdete TUKAJ.
 

 

Kaj prinaša vstopnica za silvestrsko doživetje za samske?
 

 • Priložnost za spoznavanje novih ljudi v sproščenem in pozitivnem vzdušju.
 • Kulinarični raj s 26 različnimi jedmi, vključno s predjedi, 9 glavnimi toplimi jedmi in 4 sladicami, ki zadovoljijo vsak okus.
 • Izbrana vinska spremljava z dobrodošlico, tremi kozarci vina in prazničnim kozarcem penine ob polnoči.
 • Interaktivni spoznavni program s šestimi zabavnimi igrami, ki zagotavljajo, da se udeleženci med seboj spoznajo na enostaven in zabaven način.
 • Silvestrski srečelov, kjer se obdarujemo s simboličnimi pozornostmi (moški obdarujejo ženske in obratno).
 • Možnost obdarovanja izbrane osebe z doživetjem, ki ga lahko delita skupaj že v januarju 2024.
 • Plesna animacija, ki vas bo pod vodstvom plesnega učitelja/animatorja dvakrat zavrtela v ritmih priljubljenih plesov.
 • Glasbena kulisa z domačim DJ-em, ki bo z dobro glasbo poskrbel, da se zabava nadaljuje vse do jutranje zore.
 • Skrbna organizacija celotnega silvestrskega večera, ki zagotavlja brezskrben prehod v novo leto.

 

POMEMBNO
 

Prosimo, upoštevajte, da je prinašanje lastnih pirotehničnih izdelkov na prizorišče dogodka in njihova uporaba strogo prepovedana. Vaša varnost in dobro počutje sta naša glavna skrb, zato se najlepše zahvaljujemo za spoštovanje teh pravil.

 

 

Podrobnosti o ceni silvestrskega dogodka


Cena udeležbe: Udeležba na silvestrskem dogodku stane 139 evrov, vključno z 22% DDV.

Postopek prijave: Po prijavi na dogodek boste pravočasno prejeli vsa potrebna navodila za predplačilo preko e-pošte. Želimo vas opomniti, da so mesta omejena, zato vas vabimo, da s prijavo in predplačilom ne odlašate.

Politika odpovedi: Odpovedi sprejemamo do vključno 27. 12. 2023. V primeru kasnejših odpovedi (odpovedi na dneve 28. 12., 29. 12., 30. 12. in 31. 12.), celoten znesek zadržimo.

Za vaše razumevanje in spoštovanje naših pogojev se vam najlepše zahvaljujemo.

 

Izjave udeležencev preteklih silvestrovanj

 

cheeky "Zdravo, 

silvestrovanje je bilo super...uzivala sem v spoznavanju novih ljudi, plesu in zanimivih igricah. Glede na to, da je bil to prvi obisk dogodka za samske sem pozitivno presenecena:). Spoznala sem kar nekaj prijetnih ljudi. Ze dolgo nisem žurala tako dolgo v noc oz. v zgodnje jutro. :) 

Hvala za super vecer."

(Janja)

 

cheeky "Živjo, 

Res je bilo lepo, tudi nova lokacija je super. 
Organizacija je dobro tekla, na hrano in pijačo nobenih pripomb. 
Zahvala velja tudi Tini za plesne vaje in DJju za glasbo." 

(Anže)

 

cheeky "Draga Ninka, 

hvala, hvala, hvala, za en lep, prečudovit večer, ki je trajal dolgo v noč do rane jutranje ure. Dogodek sem zaključila ob 6h, na plesišču pustila še 5 plesočih parov, celoten dogodek, je bil ravmo dovolj pester s tvojim programom, s kulinarično ponudbo, ki je odlična izbira za tako priložnost po pestrosti in in količini, svečano okolje je doodalo svojo piko na i, ne smem pozabit tudi na celotno ekipo cateringa, kolk ene dobre volje in še boljše energije.... 

Kot vedno in povsod, k dobrem počutju in prijetnem vzdušju največ pripomoremo sami, če dobro voljo prinesemo na tak dogodek kar s sabo, tu nam nihče ne more pomagat, in mislim, da je to bla tudi najbolj bogata podlaga za uspešen večer.

Še enkrat, hvala ti, res si eno veliko sončece v prelepi ženski podobi...

Gremo naprej, živet življenje, ker je.... prelepo...

En lepo srčen pozdravček in topel objemček. " 

(Bojana)

 

cheeky "Draga Nina!

Najlepša hvala za fantastično silvestrovanje!

Super organizacija, okrasitev, vzdušje, hrana, spoznavne igre, glasba za vsakogar, skratka vse je bilo popolno.

Res imaš poseben dar, da iz skupine 140 neznancev pričaraš najbolj sproščeno, prijetno in povezano skupino, ki raja kot najboljši prijatelji do jutranjih ur!

Iz srca ti hvala!!! 

Se vidimo na novih dogodkih."

(Mojca)

cheeky "Silvestrski vecer je bil nepozabno cudovit. Zgodilo se je neskončno mnogo lepih trenutkov, novih neprecenljivih poznanstev, tisoče ujetih spominov...

Bilo bi zelo lepo v kolikor bi bili silvestrski veceri vsak mesec.
Vsak tak dogodek zahteva veliko energije, časa, truda ter tudi odpovedovanja...
Zelim se zahvaliti iz vsega srca, da si se našla v takem izivu in ustvarjaš ideje kako povezovati ljudi, dogodke, trenutke popolnih neznancev v prisnosti...
Tega nam v preobsežno hitrem tempu življenja manjka...
Nina, hvala, ker si! Merci.

(Angelca)
 

cheeky "Hvala, Nina, za čudovit dogodek.
Res res sem uživala.
Se je veš čas čutilo, da si predana svojemu poslanstvu in s takimi toplimi pozitivnimi besedami nas vse ves čas spodbujala, da se družimo in spoznavamo.

Jaz sem zelo uživala za mizo 2...smo se vsi takoj ujeli in se spoznali na en tak sproscen nacin.
Veliko smo tudi preplesali in glede hrane ter postrežbe tudi čista desetka.

Hvala za vse in sredno v 2020."

(Branka)

 

cheeky "Draga Nina, prijetno, veselo…..zelo si se potrudila in uspelo ti je. 

Spet ustvarjas nemogoce :) 
Najdalse noci v letu nebi spremenil niti sekunde (čudovito silvestrovanje)."

(Denis)
 


cheeky "Pozdravljena Nina,

na silvestrovanju sem se pocutila odlicno, ozracje je bilo sprosceno, druzba prijetna, zanimive igre, predvsem mi je bila vsec spoznavna minuta, predajanje darilc in pa zrebanje listkov, kjer smo lahko nekoga povabili na druzenje.

Hrana je bila odlicna, uciteljica plesa je bila odlicna.

Dogodek bi definitivno priporocila naprej.

Hvala za super organizacijo, vodenje in svojo strast in srcnost, ki jo vnasas v dogodke."

(Petra)

 

cheeky "Pozdravljena Nina,

Letošnje silvestrovanje je bilo enkratno, meni osebno je noč minila še hitreje kot lani, prostor kjer smo preživeli novo leto je bil čudovit, plesali smo do konca, pa še bi samo noč se je prehitro končala. 

Hvala Nina za odlično organizacijo, za tvoje poslanstvo, ki ga širiš med ljudi, s katerim zbližuješ ljudi in ustvarjaš nova spoznanstva in nove ljubezenske zgodbe.

Še enkrat hvala Nina za čudovito in najboljšo noč v letu, še naprej delaj kar počneš, ker si v tem res odlična, pa imej v mislih after party."

(Tomaž)

 

Prisluhnite glasovnim vtisom udeležencev lanskega silvestrovanja in se na lastna ušesa prepričajte o nepozabnem vzdušju, ki smo ga skupaj ustvarili. :)
 

 

cheeky "Naj vam povem, da je plamenček vzplamtel točno na tem dogodku točno zame in mojo izbranko. :) Spoznavne igre so bile odlično zastavljene in res sem vesel, da sem prišel! Poleg tega, da sem spoznal svojo Natašo, sem spoznal še toliko drugih zanimivih in res sproščenih ljudi - celotno vzdušje je bilo res ena A!" (Gorazd) 
 

cheeky "Po tako dolgi noči regeneracija pri meni definitivno poteka nekoliko dlje. :) Se pa že dolgo, dolgo nisem tako zabaval za silvestrovo, tako da sem vesel, da sem se ti pridružil. Res si mi dodelila fantastično omizje, tako da smo se hitro ujeli. To pa je tudi najvažnejše - če je dobra družba, je tudi dobra zabava. Naj ti zaželim samo še eno veselo in zabavno leto z dvojno dozo smeha, ki je tako ali tako pol zdravja." (Samo)


cheeky "Bilo je nepozabno, noro, ljubeče, čuteče in igrivo, kot znaš biti le ti in MI skupaj s tabo! Mogoče je preskočila iskrica v vseh dimenzijah in videti je bilo v zraku veliko Ljubezni ... Ples je bil idealen in DJ -Angel še boljši, skupaj z muziko-seveda!" (Polonca)


cheeky "Živjo, meni je blo res super! Prav si zastavila mize in dala skupaj ujemajoče ljudi, tako da smo se res zaštekal. Organizacija je bla res na višku, tudi ko mam je malo padla plesna energija, je Angel začel migat in plesišče je bilo spet polno! ;) Vesela sem, da sem prišla, saj sem spoznala veliko novih ljudi, s katerimi bom še vedno v stikih. Tudi ekipi Dogodki za Samske želim vse najboljše in najlepše v letu 2014!" (Mina)


cheeky "Hvala za lep in prijeten večer. Prvič sem bila na takšnem dogodku, malo skeptična, ampak sem bila prijetno presenečena – bilo je res prijetno, nobenega pijančevanja itd., dosti prijetnih ljudi – dobra zabava – latino ritmi so mi bili zelo vsec. Splošni vtis je vsekakor pozitiven, preživela sem lep večer in hvala vam za to." (Irena)


cheeky "Bili ste čudovita ekipa, ustvarili ste res krasno vzdušje in oblikovali super program. Le tako naprej! Dogodek pa je presegel moja pričakovanja. Hvala za vse." (Barbara)


cheeky "Srečanje je bilo pozitivno, dobro organizirano in lepa popotnica v novo leto. Imeli smo res veliko priložnosti, da se spoznamo z nasprotnim spolom in se naplešemo. Le tako naprej, tako, da se bom vaših srečanj še sigurno udeležil." (Danilo)


cheeky "Prišla sem v dvoje - s prijateljico. Odšla pa s polno novimi poznanstvi! Že na dogodku smo se zmenili, da gremo januarja skupaj smučat. Zakaj sem prišla? Prišla sem se zabavat. Nisem imela prevelikih pričakovanj. Preživeti sem želela malo drugačno silvestrovanje kot vsa leta do sedaj. Enostavno se mi ni več dalo vsako leto preživeti z istimi ljudmi in prijatelji, ki so v vezi. Tam že vse poznam. ;) No, pa sem se odločila, pripeljala še prijateljico in moram rečt, da se že dolgo nisem imela TAKO DOBRO! Vsem ostalim dogodek priporočam 100 na uro! ;) Jaz sem se imela fantastično!" (Mateja)


cheeky "Vse je šlo tako hitro mimo, da me je jutranja ura kar presenetila. :) Super ste to pripravili! Z družbo iz dogodka smo se ravnokar dogovorili za skupno smučanje čez mejo." (Miha)
 

cheeky "Lepo pozdravljena! Želim povedati, da mi je bilo fantastično. Bila sem sproščena.Organizacija je bila prva liga. Če bi ljudje vedeli, da obstaja takšna zabava, verjamem, da ne bi sedeli doma.Vse je bilo super in spoznala sem veliko ljudi. Ta dogodek je v meni pustil veliki pečat. Hvala."

 

cheeky "Preživel sem zares prijeten večer, v dobri družbi. Čeprav nisem plesal že zelooooo dolgo, sem na plesišču užival, spoznal kar nekaj prijetnih ljudi."

cheeky "Draga Nina, prijetno, veselo….. Hvala, zelo si se potrudila in uspelo ti je. Spet! Srečno in ker ravno sneži – prvih tisoč snežink naj bo za tvojih tisoč lepih trenutkov v letu, ki prihaja!"


cheeky "Draga Nina, bilo je res super, predvsem družba in hrana. Sicer smo se pa vedno dobro imeli, mar ne." ;)


cheeky "Bilo je čudovito, vse je štimalo, glasba, vzdušje, hrana. Že dolgo nisem toliko plesala in spet spoznala nove prijatelje. Krasna noč, dobra organizacija. Hvala Nina in Srečno tudi tebi!"
 

cheeky "Za mene je to bil prvi dogodek take vrste sploh. Izjemno mi je bil všeč od hrane, pijače, animacije, plesa, družbe ...Tako se nisem naplesala že 20 let! Izmenjala sem celo telefonsko številko z enim fantom in kmalu se dobiva za pijačko! Mogoče sem zato še toliko bolj navdušena nad vsem. :) Hvala za izjemen večer."

 

 

Zagotovljeno izvedbo silvestrovanja potrdimo z najmanj 100 prijavljenimi udeleženci. V kolikor pride do spremembe termina ali če se dogodek ne izvede, vas o novostih obvestimo dva dni pred planiranim datumom.

V primeru vaše odpovedi, ki jo prejmemo do vključno 27. decembra, vam povrnemo celotno vplačano vsoto. Za odpovedi po tem datumu se sredstva ne vračajo.
 


Doživite nepozabno spoznavno in zabavno silvestrovanje in zarajajte skupaj z nami. :)


 

 

KOLEDAR DOGODKOV

April

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

 • DRUŽABNI PLESI
 • HITRI ZMENKI v Ljubljani
 • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
 • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
 • MATCHMe - Agencija za Stike
 • PLES ZA SAMSKE
 • V ISKANJU ODNOSA za samske
 • LOVE BOAT PARTY
 • IZLETI V HRIBE - za samske
 • Solo Salsa Party za Samske
 • egipt za samske