SPLOŠNI POGOJI

 

1. Splošno


Splošni pogoji urejajo postopek prijave in odjave na posamezen Dogodek pred izvedbo Dogodka, varovanje osebnih podatkov, izvedbo Dogodkov ter varnost udeležencev pri Dogodkih.

Splošni pogoji za prijave in odpovedi prijav pred izvedbo Dogodkov se nanašajo na vse Dogodke, ki so razpisani na spletni strani  www.dogodkizasamske.si v organizaciji podjetja LAJKAS—organizacija dogodkov, Nina Slapnik, s. p. (v nadaljevanju Organizator).

Splošni pogoji veljajo in se uporabljajo za vse Dogodke in udeležence enako, razen če je v okviru prijave na posamezen Dogodek določeno drugače s strani Organizatorja.

Splošni pogoji so sestavni del vsake prijavnice na vsak Dogodek, ne glede na obliko prijave na Dogodek (preko spletne strani, preko e-naslova ali preko telefona).

Vsaka oseba, ki se prijavi na posamezen Dogodek, v celoti, nepreklicno in brezpogojno sprejema te Splošne pogoje.

Organizator si pridržuje pravico, da pogoje kadarkoli spremeni. 

V času prijave na posamezen Dogodek veljajo Splošni pogoji, ki so v tem času objavljeni na spletni strani www.dogodkizasamske.si

 

2. Registracija, prijava na dogodek ali e-obveščanje in plačilo kotizacije


2.1 Registracija

Prijava na Dogodke je mogoča le z izvedbo registracije na spletni strani www.dogodkizasamske.si.
Registracija uporabniku prihrani veliko časa pri vsaki novi prijavi na različne dogodke. Poleg tega, da omogoča enostavno in pregledno prijavljanje na dogodke, omogoča tudi spreminjanje uporabnikovih osebnih podatkov in odgovorov pri vprašalniku za MIZO za 6 oz. ZMENKI z UJEMANJEM oz. MATCH DATING.

Ob registraciji je treba vnesti naslednje podatke udeleženca:

- ime in priimek,
- naslov,
- mesto,
- e-naslov,
- mobilni telefon,
- rojstni datum,
- spol,
- izobrazba,
- geslo,
- potrdi geslo.

Za optimalno registracijo in enostavnejše prijavljanje na Dogodke so vsi podatki za registracijo obvezni. Osebne podatke skrbno hranimo, kar je razvidno tudi v 4. točki Splošnih pogojev.


2.2 Prijava na dogodek

Prijava na Dogodek se lahko izvede z vstopnim uporabniškim imenom in geslom, ki si ga uporabnik določi ob registraciji. Prijavo na Dogodek se izvede enostavno – le z izborom želenega Dogodka v razpredelnici razpisanih Dogodkov.
Če se uporabnik želi odjaviti od dogodka, na katerega se je prijavil, se odjavi s klikom »Odjavi me«.

Poleg prijave na Dogodek lahko uporabnik v zgornji orodni vrstici spreminja svoje osebne podatke predhodne registracije ali spreminja odgovore na vprašanja za dogodek MIZA za 6 oz. ZMENKI z UJEMANJEM oz. MATCH DATING.

Prijava na Dogodek je ob predhodni registraciji izjemoma dovoljena tudi preko elektronske prijave na info@dogodkizasamske.si ali telefonske prijave s klicem na telefonsko številko 041 745 110.

V primeru prostih mest je možno pristopiti k Dogodku tudi na mestu Dogodka, vendar je treba rezervirati svojo udeležbo vsaj tri delovne dni pred Dogodkom.

Če se oseba prijavi na dogodek, je avtomatsko prijavljena na tedensko e-obveščanje o aktualnih dogodkih za samske. Če oseba ne želi prejemati e-obvestil, se od njih lahko odjavi z odgovorom "Odjava" na info@dogodkizasamske.si.


2.3 Plačilo kotizacije 

Na spletni strani posameznega dogodka je navedena višina kotizacije brez DDV, saj Organizator ni davčni zavezanec.

V večini primerov se kotizacijo za dogodek plača na mestu dogodka, razen če v prejetih navodilih ni navedeno drugače.
Če je kotizacijo treba plačati pred dogodkom, je to navedeno pri opisu posameznega dogodka, hkrati pa o načinu ter roku predplačila obvestimo pravočasno vse prijavljene preko e-sporočila.
Račun se prejme v fizični obliki ob prihodu na dogodek, po tem, ko se poravna finančno obveznost.

 

3. Odpoved prijave

Odpoved prijave na Dogodek je možna v elektronski obliki na naslov info@dogodkizasamske.si vsaj tri delovne dni pred razpisanimi terminom dogodka. Ustnih odpovedi, posredovanih po telefonu, ne sprejemamo.


3.1 Odpoved prijave na Dogodek brez obveznosti plačila kotizacije

Skrajni rok za odpoved brez obveznosti plačila kotizacije so trije delovni dnevi pred izvedbo objavljenega Dogodka.
Če Prijavljeni, ki je svojo udeležbo potrdil/a, ne pride na dogodek, se mu/ji izstavi e-račun, ki ga mora v celoti poravnati v roku 8 dni po izstavitvi računa. To je zapisano tudi v navodilih, ki jih udeleženec prejme na e-naslov pred njegovo potrditvijo udeležbe.
Udeleženec je dolžan plačati udeležbo na dogodku, tudi če se malo pred, med ali po dogodku odjavi od prejemanja e-sporočil. V kolikor iz strani udeleženca v roku 8 dni ne prejmemo plačila kotizacije, kot je navedeno v predhodnih navodilih, bo zadevo urejalo okrajno sodišče v Ljubljani.


3.2 Kasnejša odpoved prijave na Dogodek

V primeru odpovedi prijave do vključno enega delovnega dne (24 ur) pred dogodkom, vam bo Organizator zaračunal 30 % vrednost celotne kotizacije za dogodek, pri poznejši odjavi pa bo Organizator kotizacijo zaračunal v celoti. Sobote, nedelje, prazniki (dela prosti dnevi) se v rok odpovedi ne vštevajo, zato se bo rok 1 delovnega dne (24 ur) pred Dogodkom štel le na delovne dni pred Dogodkom.


3.3 Odpoved Dogodka s strani Organizatorja

Organizator si pridržuje pravico do spremembe vsebine Dogodka, spremembe datuma in lokacije Dogodka ter do odpovedi posameznega Dogodka. V primeru odpovedi dogodka Organizator povrne vso vplačano kotizacijo, če jo Prijavljeni plačajo vnaprej. Če je število prijavljenih tri dni pred Dogodkom premajhno, Organizator o odpovedi Dogodka obvesti vse Prijavljene. Vse ostale, ki se niso prijavili na dogodek preko E-naslova info@dogodkizasamske.si, Organizator ne obvesti o odpovedi dogodka.

 

4. Varovanje osebnih podatkov

Organizator zagotavlja visoko raven varovanja osebnih podatkov in se zavezuje, da bo vse prejete osebne podatke, navedene v prijavnici, skrbno hranil in uporabljal samo za namene obveščanja o Dogodkih ter jih brez privolitve posameznih oseb, na katere se podatki nanašajo, ne bo posredoval tretjim osebam. 

Organizator si pridržuje pravico objavljanja fotografij iz vseh dogodkov na spletni strani www.dogodkizasamske.si, na Facebook strani www.facebook.com/DogodkiZaSamske in na ostalih promocijskih kanalih ter javnih medijih, razen če Organizatorju to ni izrecno prepovedano s strani posameznih udeležencev.

Prijavljeni lahko kadar koli odjavijo prejemanje obvestil o novih prihajajočih Dogodkih na e-naslov info@dogodkizasamske.si s pripisom “Odjava ali Ne želim več prejemati obvestil”.

Prijavljeni ima pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov ter pravico, da Organizatorja obvesti preko e-naslova info@dogodkizasamske.si ali preko telefonske številke 041 745 110, če si želi ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke v podatkovni bazi Organizatorja.

 

5. Odgovornost

Obisk dogodka je na lastno odgovornost udeleženca. Za zasebne in s seboj prinesene stvari na dogodek ne odgovarjamo. V vsakem primeru smo le organizator spoznavnih dogodkov, nikakor pa nismo odgovorni za potek dela spremljajočih dejavnosti dogodka (strežba, kuhinja, predavatelji, vodiči ...). 

 

6. Pravno obvestilo


Spletni portal www.dogodkizasamske.si in vsa poimenovanja, znaki ter drugi podatki, slike z dogodkov ter grafika, prikazani na spletni strani, so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja. 

Podatki o upravljalcu se nahajajo na povezavi O nas, kjer so navedeni vsi kontakti za komunikacijo v zvezi z vsemi določili pogojev poslovanja.

 

7. Veljavnost Splošnih pogojev

Splošni pogoji veljajo od 14. marca 2010.

KOLEDAR DOGODKOV

Oktober

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

November

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

December

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

 • KUHARSKI ZMENKI
 • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
 • Potopisno predavanje - Maldivi za samske
 • HITRI ZMENKI v Ljubljani
 • KINO ZMENKI
 • KUBA ZA SAMSKE
 • ŠPANŠČINA ZA SAMSKE
 • SALSA ZMENKI
 • KOSTANJEV PIKNIK
 • V ISKANJU ODNOSA
 • LJUBLJANSKA VINSKA POT