Splošni pogoji

 


1. Splošno


Splošni pogoji urejajo postopek prijave in odjave na posamezen Dogodek pred izvedbo Dogodka, varovanje osebnih podatkov, izvedbo Dogodkov ter varnost udeležencev pri Dogodkih.

Splošni pogoji za prijave in odpovedi prijav pred izvedbo Dogodkov se nanašajo na vse Dogodke, ki so razpisani na spletni strani  www.dogodkizasamske.si v organizaciji podjetja LAJKAS—organizacija dogodkov, Nina Slapnik, s. p. (v nadaljevanju Organizator).

Splošni pogoji veljajo in se uporabljajo za vse Dogodke in udeležence enako, razen če je v okviru prijave na posamezen Dogodek določeno drugače s strani Organizatorja.

Splošni pogoji so sestavni del vsake prijavnice na vsak Dogodek, ne glede na obliko prijave na Dogodek (preko spletne strani, preko e-naslova ali preko telefona).

Vsaka oseba, ki se prijavi na posamezen Dogodek, v celoti, nepreklicno in brezpogojno sprejema te Splošne pogoje.

Organizator si pridržuje pravico, da pogoje kadarkoli spremeni. 

V času prijave na posamezen Dogodek veljajo Splošni pogoji, ki so v tem času objavljeni na spletni strani www.dogodkizasamske.si

 

2. Registracija, prijava na dogodek ali e-obveščanje in plačilo kotizacije


2.1 Registracija
 

Prijava na Dogodke je mogoča le z izvedbo registracije na spletni strani www.dogodkizasamske.si.
Registracija uporabniku prihrani veliko časa pri vsaki novi prijavi na različne dogodke. Poleg tega, da omogoča enostavno in pregledno prijavljanje na dogodke, omogoča tudi spreminjanje uporabnikovih osebnih podatkov in odgovorov pri vprašalniku za dogodek ZMENKI z UJEMANJEM oz. MATCH DATING in dogodek MIZA za 6.

Ob registraciji je treba vnesti naslednje podatke udeleženca:

 • ime in priimek,
 • kraj,
 • e-naslov,
 • mobilni telefon,
 • rojstni datum,
 • spol,
 • geslo,
 • potrdi geslo.

Za optimalno registracijo in enostavnejše prijavljanje na Dogodke so vsi podatki za registracijo obvezni. Osebne podatke skrbno hranimo, kar je razvidno tudi v 4. točki Splošnih pogojev.


2.2 Prijava na dogodek
 

Prijava na Dogodek se lahko izvede z vstopnim uporabniškim imenom in geslom, ki si ga uporabnik določi ob registraciji. Prijavo na Dogodek se izvede enostavno – le z izborom želenega Dogodka v razpredelnici razpisanih Dogodkov.
Če se uporabnik želi odjaviti od dogodka, na katerega se je prijavil, se odjavi s klikom »Odjavi me«.

Poleg prijave na Dogodek lahko uporabnik v zgornji orodni vrstici spreminja svoje osebne podatke predhodne registracije ali spreminja odgovore na vprašanja za dogodek ZMENKI z UJEMANJEM oz. MATCH DATING in dogodek MIZA za 6.

Prijava na Dogodek je ob predhodni registraciji izjemoma dovoljena tudi preko elektronske prijave na info@dogodkizasamske.si ali telefonske prijave s klicem na telefonsko številko 041 745 110 in je veljavna le, če vam Organizator prijavo potrdi.

V primeru prostih mest je mogoče pristopiti k Dogodku tudi na mestu Dogodka, vendar je treba rezervirati svojo udeležbo vsaj tri delovne dni pred Dogodkom.

Če se oseba prijavi na Dogodek, je avtomatsko prijavljena na tedensko e-obveščanje o aktualnih dogodkih za samske. Če oseba ne želi prejemati e-obvestil, se od njih lahko odjavi z odgovorom "Odjava" na info@dogodkizasamske.si ali s klikom na "Odjava" na dnu vsakega poslanega e-sporočila.

Če se oseba prijavi na Dogodek, poteka komuniciranje z Organizatorjem glede dogodka preko elektronskih sporočil in sms sporočil. Izjemoma tudi preko telefonskih klicev.


2.3 Plačilo kotizacije 
 

Na spletni strani posameznega dogodka je navedena višina kotizacije brez DDV, saj Organizator ni davčni zavezanec.
V večini primerov se kotizacijo za dogodek vplača s predplačilom, izjemoma tudi na mestu dogodka. Vsa navodila glede predplačila vsem Prijavljenim Organizator pošlje pravočasno preko emaila in/ali sms sporočila.
Račun se prejme v fizični obliki ob prihodu na dogodek, po tem, ko se poravna finančno obveznost.

 

3. Odpoved prijave


Odpoved prijave na Dogodek je možna v elektronski obliki na naslov info@dogodkizasamske.si vsaj tri delovne dni pred razpisanim terminom dogodka. Ustnih odpovedi, posredovanih po telefonu ali smsu, ne sprejemamo.


3.1 Odpoved prijave na Dogodek 
 

Skrajni rok za odpoved brez obveznosti plačila kotizacije so trije delovni dnevi pred izvedbo objavljenega Dogodka.

Če Prijavljeni, ki je svojo udeležbo potrdil in dogodek že vplačal, svoje neudeležbe ne posreduje Organizatorju vsaj 3 dni pred terminom dogodka, Organizator zadrži celotno vplačilo za dogodek. 

Če Prijavljeni, ki je svojo udeležbo potrdil in dogodka še ni vplačal, ne pride na dogodek, se mu izstavi e-račun, ki ga mora v celoti poravnati v roku 8 dni po izstavitvi računa. V kolikor Prijavljeni ne opravi plačila, gre zadeva v izvršbo. To je zapisano tudi v navodilih, ki jih udeleženec prejme na e-naslov pred njegovo potrditvijo udeležbe.

Odjave na dan dogodka (v primeru vnaprejšnjega vplačila ali le obljube, da bo Prijavljeni prišel) so nesprejemljive in vplačila Organizator ne vrača. Kar ni v skladu s tem, bo urejalo okrajno sodišče v Ljubljani.


3.2 Odpoved Dogodka s strani Organizatorja
 

Organizator si pridržuje pravico do spremembe vsebine Dogodka, spremembe datuma in lokacije Dogodka ter do odpovedi posameznega Dogodka. V primeru odpovedi Dogodka Organizator povrne vso vplačano kotizacijo, če jo Prijavljeni plačajo vnaprej. Če je število prijavljenih en dan pred Dogodkom premajhno, Organizator o odpovedi Dogodka obvesti vse Prijavljene. Vse ostale, ki se niso prijavili na Dogodek preko spletne strani Dogodkov za Samske, Organizator ne obvesti o odpovedi dogodka.

 

4. Varovanje osebnih podatkov


Organizator zagotavlja visoko raven varovanja osebnih podatkov in se zavezuje, da bo vse prejete osebne podatke, navedene v prijavnici, skrbno hranil in uporabljal samo za namene obveščanja o Dogodkih ter jih brez privolitve posameznih oseb, na katere se podatki nanašajo, ne bo posredoval tretjim osebam. 

Organizator si pridržuje pravico objavljanja fotografij iz vseh dogodkov na spletni strani www.dogodkizasamske.si, na Facebook strani www.facebook.com/DogodkiZaSamske in na ostalih promocijskih kanalih ter javnih medijih, razen če Organizatorju to ni izrecno prepovedano s strani posameznih udeležencev že pred dogodkom.

Prijavljeni lahko kadar koli odjavijo prejemanje obvestil o novih prihajajočih Dogodkih na e-naslov info@dogodkizasamske.si s pripisom "Odjava" ali "Ne želim več prejemati obvestil".

Prijavljeni ima pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov ter pravico, da Organizatorja obvesti preko e-naslova info@dogodkizasamske.si ali preko telefonske številke 041 745 110, če si želi ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke v podatkovni bazi Organizatorja.

 

5. Odgovornost


Obisk dogodka je na lastno odgovornost udeleženca. Za zasebne in s seboj prinesene stvari na dogodek ne odgovarjamo. V vsakem primeru smo le organizator spoznavnih dogodkov, nikakor pa nismo odgovorni za potek dela spremljajočih dejavnosti dogodka (strežba, kuhinja, predavatelji, vodiči ...). 

 

6. Pravno obvestilo


Spletni portal www.dogodkizasamske.si in vsa poimenovanja, znaki ter drugi podatki, besedila, spoznavni koncepti, slike z dogodkov ter grafika, prikazani na spletni strani, so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja. 

Podatki o upravljalcu se nahajajo na povezavi O nas, kjer so navedeni vsi kontakti za komunikacijo v zvezi z vsemi določili pogojev poslovanja.

 

7. Veljavnost Splošnih pogojev


Splošni pogoji veljajo od 14. marca 2010.

KOLEDAR DOGODKOV

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Julij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

 • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
 • MATCHMe - Agencija za Stike
 • Solo Salsa Party za Samske
 • HITRI ZMENKI v Ljubljani
 • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
 • LJUBLJANSKA VINSKA POT
 • PLES ZA SAMSKE
 • V ISKANJU ODNOSA za samske
 • egipt za samske
 • IZLETI V HRIBE - za samske