O NASKaj so Dogodki za Samske?


Dogodki za Samske smo prva nišna organizacija v Sloveniji, ki se ukvarjamo izključno s prirejanjem raznovrstnih in kakovostnih dogodkov za samske, na katerih se lahko na zabaven, eleganten in enostaven način spoznavajo samski vseh starosti V ŽIVO.

Za nami je že več kot 1000 organiziranih dogodkov, na katerih se je:

cheeky spoznalo več kot 25.000 oseb,
heart oblikovalo že več kot 3.500 parov,
heart rodilo že 32 otročkov in
yes zgodilo 13 porok.
 

Odlikuje nas personaliziran in srčen pristop, zaradi katerega nas imajo slovenski samski zelo radi, nam zaupajo in se v naši družbi počutijo sproščene.

Dogodki za Samske na trgu nikakor ne nastopamo kot ženitna posredovalnica, ampak kot organizacija, ki želi samskim v Sloveniji ponuditi najbolj kakovostne in inovativne dogodke z različnimi učinkovitimi koncepti, kjer se lahko samski spoznavajo, družijo, mrežijo in zabavajo. Poleg tega pa se zavedamo, da se osebnostna rast vedno začne pri nas samih, zato za samske pripravljamo tudi različne delavnice o osebnostni rasti, samskosti, iskanju partnerja in podobnih vsebinah, ki zanimajo samske Slovence in Slovenke. 

Tudi potovanja za samske!

Ker pa ljubimo potovanja in vse, kar je povezano z njimi, v naš pester program prav vsako leto dodajamo čudovita, doživeta in pestra potovanja za vse tiste, ki trenutno nimate družbe za potovanje ali pa nove dežele ne želite izkusiti sami. Z dobro družbo je vse lepše, lažje in veliko bolj zabavno. :)


Namen Dogodkov za Samske


Namen Dogodkov za Samske je druženje in spoznavanje ljudi v živo ter popestritev samskega življenja z zanimivimi doživetji: od Hitrih zmenkov (angl. Speed Dating), Zmenkov z ujemanjem (angl. Match Dating), Plesnih zmenkov, Salsa zmenkov, Kino zmenkov pa vse do priljubljenih silvestrovanj, valentinovih doživetij, poletnih piknikov, celodnevnih izletov, kulinaričnih razvajanj ob Mizi za 6, delavnic ob mešanju koktejlov, psiholoških delavnic, kuharskih dogodkov, pogovornih skupin in športnih srečanj (bovling, rafting, soteskanje, izleti v hribe). 

V pisani ponudbi dogajanja imamo tudi izredno zanimiva potovanja za samske, ki so oblikovana posebej za skupine ljudi, ki se med seboj še ne poznajo. Naše najbolj priljubljeno potovanje je že vrsto let 13-dnevno (5*) potovanje na eksotični otok Bali v Indoneziji. Sedaj pa smo dodali novi dve potovanji: na Kubo in na Maldive.

 

Toplo vabljeni v svet zanimivih poznanstev, čudovitih doživetij in novih zgodb.
 

 

Brez članarine!


Sproščeno in odprto vzdušje na naših dogodkih je tudi odraz našega poslovanja – udeležencem ne zaračunavamo članarine in za udeležbo na dogodkih udeležencem ne dodajamo nobenih obveznosti, plačajo le dogodek na katerega se prijavijo.

Na dogodek se je treba preko spleta predhodno prijaviti, nato pa se, ob plačilu kotizacije za dogodek, dogodka tudi udeležiti. Enostavno. 

Prijavite (še prej pa registrirate) se lahko  tukaj.


Napovednik dogodkov in potovanj za Samske


Vas zanima kateri dogodki so aktualni ta hip?
Oglejte si koledar Dogodkov za Samske na naslednji povezavi:
KOLEDAR DOGODKOV in POTOVANJ

 

Izjave udeležencev


Da je metoda našega delovanja uspešna, pričajo številne zaljubljene zgodbe, sporočilca, mejli in zahvale novonastalih parov, predvsem pa dejstvo, da se je na dogodkih spoznalo že več kot 20.000 ljudi, oblikovalo že več kot 1000 novih parov, rodilo 19 otročkov in zgodilo 7 porok.

Najboljše pa vam lahko povedo udeleženci sami!
Njihove izjave po dogodkih hranimo v pisni, video ali audio obliki:

mail PISNE IZJAVE UDELEŽENCEV
cheeky VIDEO IZJAVE UDELEŽENCEV
smiley AUDIO IZJAVE UDELEŽENCEV

 

Foto galerija 


Da si boste lažje predstavljali, kako zgledajo naši dogodki in potovanja, si oglejte Fotogalerije na naslednji povezavi:
GALERIJA DOGODKOV IN POTOVANJ
 


Dogodki za Samske v medijih


Od začetka delovanja pa do danes so bili Dogodki za Samske predstavljeni v najbolj odmevnih slovenskih medijskih kanalih, tako na televiziji, kot na radiu, v tisku in internetu.

Več o medijskih objavah Dogodkov za Samske si lahko ogledate na naslednji povezavi:
MEDIJSKE OBJAVE
 


E-obveščanje o dogodkih in potovanjih za samske


Če bi radi, da vas 2x tedensko obveščamo o naših najnovejših dogodkih in potovanjih za samske, se prijavite na e-novičke TUKAJ.

 

O samskosti ...


Velikokrat se sprašujemo o samskosti. Včasih se je z njo prijetno družiti, spet drugič je soočanje z njo polno osamljenosti in vprašanj brez odgovorov.

Naj vam povemo, da na samskost nihče ni imun in da se vsakdo z njo srečuje vsaj nekajkrat v življenju. Ljudje v naša življenja prihajajo in iz njih tudi odhajajo. Nekateri ostajajo dlje časa, zopet drugi odidejo kakor hitro mine poletna romanca.

Predstavljajte si omaro polno oblačil. Nekatera oblačila zamenjate ob koncu sezone, druga ostajajo z vami dlje časa in nekatera, tista redka, ljuba oblačila, ostajajo z vami skoraj celo življenje. Podobno je z ljudmi v naših življenjih. Vsakdo pride kot svež veter, ki nas nečesa nauči in nam pokaže nekaj novega. Vendar se z nekaterimi ljudmi poti hitro razidejo in odidejo kot sezonska oblačila. Drugi pa ostajajo ob nas, zvesti in vdani prijatelji, družinski člani in partnerji.

Dovolite, da tudi skozi vaša življenja zaveje svež veter, odnese vse, kar ste prerasli in vam prinese nove možnosti. Vedno ostajajte vedri in iskrivi, kajti nikoli ne veste, v kaj vse lahko vodi en preprost pozdrav. Naj bodo vaša vrata v srečnejše življenje odprta.

 

Ninka Slapnik - direktorica Dogodkov za Samske


Direktorica in ustanoviteljica Dogodkov za Samske je Ninka Slapnik, univ. dipl. kom. na Fakulteti za družbene vede in magistra znanosti iz podjetništva na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, že vrsto let skrbi za pozitivo, veliko zanimivega in družabnega povezovanja, predvsem pa za učinkovito spoznavanje novih samskih ljudi. 

Njena strast so organizacija dogodkov, povezovanje ljudi, osebna kreativna svoboda in motivacijska naravnanost, zato so ji Dogodki za Samske pisani na kožo. V tej vlogi naravnost uživa, kar je čutiti tudi pri njenem delu.

Spodbuja spoznavanje v živo, ker je neprecenljivo, saj ponuja osebni stik takoj ob srečanju. Le tako se namreč lahko začuti tisto pravo energijo sočloveka. 

Rezultati novih prijateljstev, partnerstev, števila novorojenih otrok in porok pa so presenetljivo in čudovito visoki, na kar je Nina ponosna tako v poslovnem kot osebnem vidiku svojega življenja.
 "Dogodki za Samske so kot moj otrok. Z veseljem jih ustvarjam, v njih iskreno verjamem in se veselim vseh novih zgodb, ki nastajajo pri nas. Neizmerno sem hvaležna, da sem se odločila za ta korak, saj na svoji poti spoznavam toliko čudovitih ljudi, se naučim ogromno in pri vsem lahko delim ljubezen, ki tudi meni osebno pomeni najvišjo vrednoto v življenju.  


Srčno verjamem, da je za nove zgodbe v življenju treba tudi kaj narediti, se enostavno odriniti iz cone udobja in začeti slediti svojim sanjam. Ko se odločimo, da bomo močnejši od strahu, ko verjamemo vase, ko zaupamo življenju in ko vztrajamo dovolj dolgo, se bodo naše želje vsekakor lahko uresničile. Na vseh področjih v našem življenju - vsekakor tudi na partnerskem." (Nina Slapnik)

 

Kontakt


Če bi radi stopili v stik z nami, smo vam vedno na voljo preko naslednjih kontaktov:

 


  

 

In še o podjetju ...


Ime podjetja: LAJKAS—organizacija dogodkov, Nina Slapnik s. p.
Sedež podjetja: Rožna dolina, cesta V/44, 1000 Ljubljana, Slovenija
Telefon: 041 745 110
Spletna stran: www.dogodkizasamske.si
Elektronska pošta: info@dogodkizasamske.si
Davčna številka: 14991608
Davčni zavezanec: NE
Matična številka: 6040900
TRR: SI56 0201 0025 9621 242 (NLB, d. d.)
 

 


Toplo vabljeni v svet zanimivih poznanstev, čudovtih doživetij in novih zgodb.


 

KOLEDAR DOGODKOV

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Julij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Avgust

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • Solo Salsa Party za Samske
  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • MATCHMe - Agencija za Stike
  • POLETJE V ŠKOLJKI - izlet za samske
  • ZANZIBAR ZA SAMSKE