... NOVO!

BONUS PAKET druženja in zabave

 


Že 9 let delujemo in ustvarjamo dogodke, tečaje, delavnice in potovanja. In prav zaradi ogromno novih zgodb ustvarjamo tudi vaše srčne nasmehe, nove objeme in milijon novih doživetij, ki osmišljajo naše trenutke na tem čudovitem planetu.


Da pa bo še lepše in še boljše, vam ponujamo še več lepega.


Oblikovali smo BONUS PAKET predvsem za tiste, ki na dogodke pridete več kot enkrat, saj se radi družite in ugotavljate, da je spoznavanje v živo zares najboljši način spoznavanja novih ljudi in popolna optimizacija vašega časa, truda, denarja in navsezadnje tudi veselja.

 

BONUS PAKET vsebuje:
 

enlightened Stalni popust na udeležbo na dogodkih: HITRI ZMENKI, ZMENKI Z UJEMANJEM in PLESNI oz. SALSA ZMENKI. 
Za vsak dogodek dobite 5 EUR popusta.

enlightened Kar 100 EUR popusta pri udeležbi na našem priljubljenem potovanju na EKSOTIČNI BALI (13 dni potovanja z organiziranim in nadvse pestrim programom, slovenskim vodičem ter nastanitvijo v čudovitih slovenskih vilah (5*) z bazeni).

enlightened brezplačno svetovanje vsak mesec - enkrat mesečno nam lahko pošljete vaša vprašanja, na katera vam bodo naši terapevti brezplačno odgovorili in vam svetovali.

enlightened 50 % popust na katerikoli dogodek, ki je organiziran na vaš rojstni dan.

enlightened 5 € popusta za vašega prijatelja oz. prijateljico, ki ga/jo na dogodke pripeljete preko DARILNEGA BONA ali le s prijavo na dogodek. To velja samo, če vaši samski prijatelji seveda še niso registrirani v naši bazi.

enlightened enlightened ekskluzivno sodelovanje v naši letni nagradni igri "BREZPLAČNO POTOVANJE NA EKSOTIČNI BALI (13 dni, 5*)"Z malo sreče bomo prav vam podarili 13-dnevno potovanje na EKSOTIČNI BALI v vrednosti 1.150 EUR. Več o potovanju >>

 

 

Cena BONUS PAKETA


Cena BONUS PAKETA je 57 € in velja za obdobje 6 mesecev.
Računica: Če v pol leta pridete vsak mesec na dogodek in uresničite vse bonus ugodnosti, prihranite cca 200 EUR!

 

 

 


Kako do BONUS PAKETA?

Bonus paket lahko naročite preko e-sporočila na info@dogodkizasamske.si ali sms sporočila na 041/745-110.
Ko prejmemo vaše sporočilo, vam bomo poslali nadaljna navodila za prejem paketa, račun za plačilo in vse potrebne čarobne stvari, da se začnemo povezovati še bolj in bolj in tako ustvarjati naš svet še lepši.
 

 

Zakaj BONUS PAKET?


Ker želimo ustvarjati Dogodke za Samske skupaj z vami, saj se v še večjem povezovanju zagotovo oblikuje še več novih zgodb, ki spreminjajo naša življenja na boljše.

Skupaj namreč ustvarjamo nove zgodbe in če jih ustvarjamo skupaj, svet postane toliko lepši, bolj srčen in vesel.

Dobrodošli na naših dogodkih! 

In ne pozabite ... Prav vi, vaše razmišljanje in vaše zgodbe ste naš navdih, da lahko skupaj ustvarjamo še več in kreiramo boljši svet za vse nas.

 

 

KOLEDAR DOGODKOV

April

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • MATCHMe - Agencija za Stike
  • V ISKANJU ODNOSA
  • RAJSKI MALDIVI
  • SALSA ZMENKI
  • DRUŽABNI PLESI