Avtorji

 

Kaj so Dogodki za Samske?


Dogodki za Samske smo prva nišna organizacija v Sloveniji, ki se ukvarjamo izključno s prirejanjem raznovrstnih in kakovostnih dogodkov za samske, na katerih se lahko na zabaven, eleganten in enostaven način spoznavajo samski vseh starosti V ŽIVO.

Za nami je že več kot 1000 organiziranih dogodkov, na katerih se je:

cheeky spoznalo več kot 25.000 oseb,
heart oblikovalo že več kot 2.500 parov,
heart rodilo že 27 otročkov in
yes zgodilo 13 porok.
 

Odlikuje nas personaliziran in srčen pristop, zaradi katerega nas imajo slovenski samski zelo radi, nam zaupajo in se v naši družbi počutijo sproščene.

Dogodki za Samske na trgu nikakor ne nastopamo kot ženitna posredovalnica, ampak kot organizacija, ki želi samskim v Sloveniji ponuditi najbolj kakovostne in inovativne dogodke z različnimi učinkovitimi koncepti, kjer se lahko samski spoznavajo, družijo, mrežijo in zabavajo. Poleg tega pa se zavedamo, da se osebnostna rast vedno začne pri nas samih, zato za samske pripravljamo tudi različne delavnice o osebnostni rasti, samskosti, iskanju partnerja in podobnih vsebinah, ki zanimajo samske Slovence in Slovenke. 

Tudi potovanja za samske!

Ker pa ljubimo potovanja in vse, kar je povezano z njimi, v naš pester program prav vsako leto dodajamo čudovita, doživeta in pestra potovanja za vse tiste, ki trenutno nimate družbe za potovanje ali pa nove dežele ne želite izkusiti sami. Z dobro družbo je vse lepše, lažje in veliko bolj zabavno. :)


Namen Dogodkov za Samske


Namen Dogodkov za Samske je druženje in spoznavanje ljudi v živo ter popestritev samskega življenja z zanimivimi doživetji: od Hitrih zmenkov (angl. Speed Dating), Zmenkov z ujemanjem (angl. Match Dating), Plesnih zmenkov, Salsa zmenkov, Kino zmenkov pa vse do priljubljenih silvestrovanj, valentinovih doživetij, poletnih piknikov, celodnevnih izletov, kulinaričnih razvajanj ob Mizi za 6, delavnic ob mešanju koktejlov, psiholoških delavnic, kuharskih dogodkov, pogovornih skupin in športnih srečanj (bovling, rafting, soteskanje, izleti v hribe). 

V pisani ponudbi dogajanja imamo tudi izredno zanimiva potovanja za samske, ki so oblikovana posebej za skupine ljudi, ki se med seboj še ne poznajo. Naše najbolj priljubljeno potovanje je že vrsto let 13-dnevno (5*) potovanje na eksotični otok Bali v Indoneziji. Sedaj pa smo dodali novi dve potovanji: na Kubo in na Maldive.

 

 

Direktorica Dogodkov za Samske


Direktorica in ustanoviteljica Dogodkov za Samske je Ninka Slapnik, univ. dipl. kom. na Fakulteti za družbene vede in magistra znanosti iz podjetništva na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, že vrsto let skrbi za pozitivo, veliko zanimivega in družabnega povezovanja, predvsem pa za učinkovito spoznavanje novih samskih ljudi. 

Njena strast so organizacija dogodkov, povezovanje ljudi, osebna kreativna svoboda in motivacijska naravnanost, zato so ji Dogodki za Samske pisani na kožo. V tej vlogi naravnost uživa, kar je čutiti tudi pri njenem delu.

Spodbuja spoznavanje v živo, ker je neprecenljivo, saj ponuja osebni stik takoj ob srečanju. Le tako se namreč lahko začuti tisto pravo energijo sočloveka. 

Rezultati novih prijateljstev, partnerstev, števila novorojenih otrok in porok pa so presenetljivo in čudovito visoki, na kar je Nina ponosna tako v poslovnem kot osebnem vidiku svojega življenja.

 mag. Ninka Slapnik, direktorica Dogodkov za Samske

 

In še o podjetju ...


Ime podjetja: LAJKAS—organizacija dogodkov, Nina Slapnik s. p.
Sedež podjetja: Rožna dolina, cesta V/44, 1000 Ljubljana, Slovenija
Telefon: 041 745 110
Spletna stran: www.dogodkizasamske.si
Elektronska pošta: info@dogodkizasamske.si
Davčna številka: 14991608
Davčni zavezanec: NE
Matična številka: 6040900
TRR: SI56 0201 0025 9621 242 (NLB, d. d.)
 


Avtorji spletne strani


Spletno stran je programiralo podjetje PROGRAMIRANJE.SI.

PROGRAMIRANJE.SI je podjetje z izurjenimi strokovnjaki, ki na področju programiranja, razvoja programske opreme in oblikovanja že 10 let zaznamuje svoje projekte z visokim tehničnim nivojem, prilagodljivostjo in dinamičnostjo. So strokovno usposobljeni za programiranje in razvoj programske opreme v najnovejših tehnologijah.

 

KOLEDAR DOGODKOV

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Julij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • MATCHMe - Agencija za Stike
  • Solo Salsa Party za Samske
  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
  • LJUBLJANSKA VINSKA POT
  • PLES ZA SAMSKE
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • egipt za samske
  • IZLETI V HRIBE - za samske