Naša prva knjigica - priročnik :)

Kako samskost sprejeti kot priložnost?

Priročnik za samske, ki želijo svoje življenje zajemati z veliko žlico.

 

O ja, pa je le prišel. Tale 60-stranski priročnik je nastajal kar pol leta. Počasi, počasi, ampak z velikim veseljem.
In vsakič, čisto vsakič, ko sem ga ponovno prebirala, sem še bolj močno vedela, kako lahko samskost izkoristimo za eno izmed najbolj produktivnih obdobij v našem življenju.

Ali se sploh zavedate, kakšen biser je lahko naša samskost?
Kakšna čudovita priložnost za stik s samim seboj?

Da se zopet odkrijemo na novo.
Da prevetrimo misli.
Da se začutimo globoko in se spoznamo se boljše - kaj želimo, kaj bi radi spremenili, od česa več ne odstopamo za svojo lastno srečo, kje so naše meje, katere vrednote potrebujemo v sebi in od drugega, da smo sami s sabo in ob drugem lahko najboljša verzija sebe.

Ah ja, samskost. Nekatere spreleti, ko samo slišijo to besedo.
Mene pa navdihne tako močno, ker se zavedam, še bolj močno zavedam, da je to obdobje za ponovni razcvet.

Ker, ko se začutimo v naši polnosti, ko imamo sebe spet iskreno radi, ko na sebi sprejmemo tudi svoje pomanjkljivosti in smo iz srca hvaležni za vse (dobro in slabo), kar smo doživeli v preteklih letih ... takrat se zgodi PREBOJ.

Takrat pride tisti trenutek, ko se zaveš, da od sedaj naprej slediš samo se svojemu srcu. Sebi. Ja, sebi. To je tista prava pot. Pa čeprav včasih boli. Tako zelo boli. Ker ni poznano. In ni v coni našega "udobja". Vem ... Ampak vseeno pogumno slediš notranjemu glasu. Zakaj? Ker ga končno upaš slišati ... ker si ga zaslišal v tišini in ker ta glasek - to srce - točno ve, kaj potrebuješ za svojo lastno harmonijo.

Odkrijte sebe v svoji samskosti.
Ravno ta globina in ta čaroben čas s samim s seboj je resnično najlepše darilo, ki ga lahko podarite sami sebi.

Ko enkrat ljubite sebe brezpogojno (ja, brezpogojno), boste v življenje pritegnili in spuščali samo še take ljudi, ki vas bodo spoštovali, vas imeli resnično radi in vam iskreno privoščili vso srečo pod soncem.

Razumete?
Kar je v nas, je zunaj nas.
Ko sebe začnemo spoštovati, bomo v življenje sprejemali le se spoštljive odnose. Drugih niti ne bomo več privlačili. Tako enostavno je to. :)

Zaživite svojo samskost - ker je, res je naš mali skriti zaklad za našo novo prihodnost. Novo realnost. Novo življenje.
Ustvarite si jo. Ustvarite si svojo novo prihodnost.

 

?

 

Ali se zavedate, da je to obdobje resnično eno izmed naših najboljših obdobij za kreiranje novega?

Ne za to, ker je priročnik nas, ampak prav res vam svetujemo, da si ga preberete in za vedno izgubite negativne občutke znotraj samskosti. Iz negative bomo skupaj ustvarili pozitivo - toliko pozitive, da boste želeli leteti. Prisežem!
Ampak nekaj dela boste le morali narediti sami. :)

Ta knjigica - ta priročnik vas bo predramil iz spanca in iluzije, ki jo imate o samskosti ... in vam odprl toliko čudovitih pogledov na nove priložnosti, ki kar čakajo, da jih objamete. Le upati morate. Upati stopiti iz cone udobja (ki največkrat sploh ni nič kaj udobna) in prevzeti stvari v svoje roke.

Dajte, privoščite si res kakovostno samskost, saj vam resnično ponuja nešteto novih občutkov o sebi, drugih in življenju samem.

 

Srčno verjamem, da je za nove zgodbe v življenju treba tudi kaj narediti, se enostavno odriniti iz cone udobja in začeti slediti svojim sanjam. Ko se odločimo, da bomo močnejši od strahu, ko verjamemo vase, ko zaupamo življenju in ko vztrajamo dovolj dolgo, se bodo naše želje vsekakor lahko uresničile. Na vseh področjih v našem življenju - vsekakor tudi na partnerskem." (Nina Slapnik)

 

 

Izjave bralcev

"Priročnik sem prebrala ravno, ko sem bila v obdobju "strahu" pred tem, da postanem samska. Kako zelo sem hvaležna, da sem ga prebrala. Sedaj vem, da je samskost lahko prav navdihujoča in da lahko iz sebe in svojega življenja naredim to, kar sem si vedno želela. Rezultati se že kažejo, hvala vam!" (Helena, 35 let)

"Lepo povzeto, čudovito napisano, enostavno branje, navdihujoče besede, globlji pogled na makro sliko samskosti, osebne rasti in tega, kaj vse lahko izkoristimo v tem obdobju. Jaz sem prav zadihal, ko sem prebral ta priročnik." (Marko, 48 let)

"Krasna ideja, da ste izdali priročnik. V njem je zajeto vse, s čimer se samski ukvarjamo, a gre še veliko dlje. Poleg razumevanja osnovnih konceptov bralec dobi tudi to, kar naslov obljublja; upanje, navdih, spodbudo, podporo, občutek, da nisi sam v tem ... In kar je najpomembnejše - orodje, da odkriješ spet sebe. Da sprejmeš odgovornost za svoje življenje. In da si vzameš tisto, kar ti pripada - to, da si srečen. Branje res toplo priporočam vsem samskim." (Urška, 54 let) 

 

Kako naročiti knjigico?

Za naročilo nam pišite na info@dogodkizasamske.si in napišite na kateri fizični naslov naj vam jo pošljemo, mi pa vam bomo poslali račun za naročilo. Ko boste račun poravnali, vam še isti dan knjigico pošljemo po navadni pošti. Priročnik lahko seveda prevzamete tudi na dogodkih.

 

Bi knjigo podarili prijateljem?

Če bi knjigo podarili prijateljem, nam na info@dogodkizasamske.si napišite, komu knjigico podarjate in kam točno naj jo pošljemo. Po poravnanem računu vam še isti dan pošljemo knjigico po navadni pošti.

 

Cena

Cena knjigice - priročnika je pravljičnih 9,99 €. :)
Poštnina ni vključena v ceno.

 

Oblikovanje in tisk

Naj hvala podjetju ANALOG, digitalne rešitve, d.o.o., ki je priročnik oblikovalo in tiskarni Nonparel, zaradi katere priročnik diši čisto po novem. 

 

         

 


 

In še za konec ...

Ustavi se. Usedi se. Prisluhni svojemu srcu v tišini. In nato sedi še malo ... in še malo. 
Razmisli, kaj želiš, potem pa samo še akcija! Ampak vedno, vedno začni pri sebi. 

Tale naša knjigica vas bo vsekakor predramila in vas navdala s pozitivo do življenja in sebe v njem.
Zakaj? Ker smo lahko zaljubljeni v življenje! Lahko smo. Le upati si moramo razmišljati na tak način.

Daj, dvigni se, življenje te čaka. Življenje te čaka z odprtimi rokami. Tvoje je. Rado te ima. In sedaj si na vrsti ti, da se vanj ponovno zaljubiš tudi ti. 
heart

Le zaupaj. Najprej zaupaj življenju, ki točno ve, kaj potrebuješ. Nato pa zaupaj še sebi v tem procesu življenja. Ko boste razumeli, spoznali in začutili, da ste sami aktivni kreator svojega življenja, se vam bodo začela odpirati vrata, o katerih prej niste niti sanjali. 

 

KOLEDAR DOGODKOV

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Julij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

 • HITRI ZMENKI v Ljubljani
 • SALSA ZMENKI
 • DRUŽABNI PLESI
 • IZLETI V HRIBE - za samske
 • 21-dnevni COACHING IZZIV za samske
 • 15-dnevni COACHING IZZIV za moške
 • Verjemi vase in osvoji zensko svojega zivljenja
 • KAKO V ŽIVLJENJE PRITEGNITI PRAVO OSEBO
 • MEDITACIJA ZA SAMSKE
 • POSNETKI PREDAVANJ Z ANDREJEM PEŠCEM
 • LEFKAS ZA SAMSKE
 • POGOVORNA SKUPINA Dear John
 • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
 • MATCHMe - Agencija za Stike
 • KAKO NE IZGUBITI SEBE V ODNOSU
 • PLES ZA SAMSKE
 • SANJSKI SEJŠELI