Nasvet od žensk za moške!Dragi moški ... Iz prve roke vam lahko povem, da si bo vaša naslednja partnerica zagotovo želela, da bi lahko z vami zaplesala na plesišču.
Zakaj? Ker za žensko ni lepšega kot to, da jo njen moški zavrti, z njo pleše na lepe romantične pesmi in to v ritmu kateregakoli plesa.

Za nas ženske ni pomembno to, da moški 100% obvladate plesne korake. Gre za to, da si ženske želimo, da bi nas naš partner znal zavrteti na plesišču in to, da bi lahko točno z njim po ritmu plesale na romantične pesmi kot so "I will always love you", "My Love", "Because of you".

Ženske smo romantične in ni lepšega kot to, da lahko s svojim partnerjem plešemo na tako lepe pesmi. Ženska si želi plesati in če ima partnerja, ki je nikakor ne bo želel peljati na plesišče, se bo počutila žalostno in če je vsaj malo odločna, si bo poiskala drugega plesalca.

Pripravite se na vašo naslednjo partnerko, da ji boste ponudili nekaj, kar si bo želela. Ples z vami. Točno to je to, kar si bo ona želela. 

Zapomnite si ... Pri ženskah imajo VSI moški plus piko, če znajo plesati! Velik, majhen, suh ali močen ... ni pomembno. Važno je, da plešemo. In tukaj verjemite, imate veliko priložnost, da sami sebi ustvarite veliko prednost.

Izkoristite to priložnost. Naučite se plesati. In to s samimi samskimi damami. Zraven pa se boste še veliko nasmejali in zabavali. 
Nikoli se ne ve ... Morda pa tisto pravo spoznate točno na tem plesnem tečaju in z njo odplešete do zvezd v prihodnosti.

Tudi, če ne znate plesati in ste čisto brez ritma, naj to ne bo ovira. Točno to je razlog, da pridete, to spremenite, spoznate veliko novih ljudi in se hkrati še zabavate. Kaj lepšega. :)

Mi smo tukaj za vas, da vam pričaramo čudovita plesno-spoznavna srečanja. Naredite nekaj zase, pridite v družbo podobno mislečih, željnih novih poznanstev in lepih trenutkov!

 

 

 
Pridružite se nam na PLESNIH ali na SALSA ZMENKIH!
 
Le še vprašanje časa je, kdaj boste zaplesali in dobro zavrteli damice, ki rade plešejo. :)
 


 

Za VEČ o SALSA ZMENKIH kliknite tukaj.

 

KOLEDAR DOGODKOV

Avgust

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

September

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oktober

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • Delavnica: KAKO BITI PRAVI ZA PRAVO OSEBO?
  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • DRUŽABNI PLESI
  • SALSA ZMENKI
  • ŠPANŠČINA ZA SAMSKE
  • SOČUTNO PARTNERSTVO
  • SANJSKI SEJŠELI