EKSOTIČNI BALI - potovanje za samske

13-dnevno ekskluzivno potovanje za samske 


Termin potovanja:
nedelja, 1. 11. 2015 - petek, 13. 11. 2015
Rok prijave: 1. 9. 2015
Za potovanje potrebujete 10 dni dopusta.

 POZOR! Enega potnika nagradimo z brezplačnim potovanjem!

Enega izmed prijavljenih bomo izbrali in celotno potovanje v vrednosti 1.150 € podarili brezplačno! Kupiti si mora le letalsko karto. Pogoj je ta, da veste, da boste na potovanje zagotovo šli in da se na potovanje ne prijavljate zgolj zaradi možnosti prejetja nagrade. To je naš bonbonček za tiste, ki radi potujete in uživate svoje življenje. Še vedno ne veste, če bi šli? ;) 


 


 

Odpotujte z nami na nepozabno in ekskluzivno potovanje na čudovit in pisan otok Bali, ki vsakemu potniku lahko ponudi 1001 tropsko doživetje! 
Druži nas ne samo to, da izredno radi potujemo, ampak tudi to, da obožujemo toplo, lepo vreme, nasmejane obraze in to, da smo trenutno samski. To pa je že kar nekaj skupnega in odličen začetek za naše tropsko doživetje, kajne?
 

Oglejte si utrinke iz potovanj po Baliju TUKAJTUKAJ in TUKAJ.


Poleg tega, da nas čaka izredno bogat in pester program potovanja ob spremljavi slovenskega turističnega vodnika, bo poskrbljeno tudi za organizirana klimatizirana vozila prav vsak dan, ki nas bodo popeljala od ene dogodivščine do druge. Otok Bali je namreč velik in če želimo doživeti vse, kar imamo napisano v programu potovanja, je tak način prevoza najboljši, najhitrejši, predvsem pa tudi najbolj udoben.

In kaj bo našo celotno potovanje naredilo še bolj magično? To da bomo nastanjeni v vilah s 5* (Zala Villa Bali) na čudovitih balinezijskih riževih poljih, katerih lastnika sta 
Slovenec Andrej Zorko in njegova žena Ida. Andrej bo tudi naš uradni vodnik po Baliju. 
Vsaka vila ima svoj kamnit bazen, prostrano kuhinjo in udobno dnevno sobo na prostem, ekskluzivne sobe s kopalnico, kadjo in tropskim tušem na odprtem ter čaroben pogled na balijska riževa polja. Popolno v popolnem, torej.

Kot zanimivost nam omenimo, da so v Zali Villi Bali bivali tudi številni slovenski znani obrazi: Valter Birsa, Boris Cavaza, Rebeka Dremelj, Helena Blagne, Manca Špik, Aleš Bravničar, Karin Škufca, Mojca Mavec in še mnogi drugi. 


Oddaja o Baliju -Čez planke
Oglejte si oddajo Čez planke, v kateri Mojca Mavec govori  o Baliju.
Na Baliju je obiskala tudi Andreja Zorka, našega vodnika in lastnika vil, v katerih bomo nastanjeni.

E-povezava: Čez planke z Mojco Mavec - Bali za samske
Kar poglejte, kako luštno se bomo imeli! :)
 


2 SPOZNAVNA SESTANKA za vse prijavljene še pred odhodom

Ko zberemo dovolj prijav, bomo organizirali prvi spoznavni večer za vse potnike, kjer bomo razložili vse podrobnosti glede potovanja in plačila.
Po urejenih formalnostih (plačilo akontacije, nakup letalskih vozovnic, organiziranega povratnega prevoza iz Ljubljane do bližnjega letališča, osebnega zavarovanja in plačilo programa potovanja) se bomo sestali še enkrat, da se pogovorimo glede vseh ostalih podrobnostih potovanja, ki vas bodo zanimala.
Prvič se bomo dobili v restavraciji DiVino v ljubljanski Kristalni palači, drugič pa v azijski restavraciji Shambala v centru Ljubljane, da že pred odhodom začutimo odlične okuse azijske kulinarike. :)
Ko se prijavite na potovanje, vam bomo pravočasno preko e-pošte in/ali sms sporočila sporočili, kdaj točno se bomo sestavi prvič in kdaj drugič.
 

 

 

 

PROGRAM  POTOVANJA


1. in 2. dan: Pot do Balija
Zbrali se bomo v Ljubljani na Železniški postaji in se s skupnim prevozom odpravili do bližnjega letališča (Benetke, Munchen ali Milano). Sledil bo let do Dubaja ali Dohe, kjer bomo počakali na naslednji let do Jakarte in nato do mesta Danpasar na Baliju, kjer na s bo pričakal vodič celotnega potovanja, g. Andrej Zorko. Vso pot do Balija in na Baliju bo z vami predstavnik/ca Dogodkov za Samske.
 

2. dan: BALI, otok sonca!
V Danpasarju bomo pristali v večernih urah, kjer nas bo, po opravljenih carinskih formalnostih ob izhodu iz letališča, pričakal predstavnik Zale Ville Bali, Andrej Zorko, gostitelj in organizator/turistični vodič našega potovanja. Odpeljal nas bo do čudovite Zale Ville ali še boljše rečeno – do pravega raja na Zemlji. V miru se bomo namestili v dvoposteljne sobe, pojedli večerjo in se, da bomo spočiti za naslednji pustolovski dan, odpravili k počitku.
 

3. dan: Zajtrk - botanični vrt s tropskimi pticami – gozd opic – riževa polja – mesto Ubud in kosilo – park s sloni – tradicionalna balinezijska masaža – večerja in spoznavne igre po želji
Po zajtrku v Zali Villi Bali se bomo odpeljali po panoramski cesti do Bali Bird Parka, kjer bomo videli 250 vrst tropskih ptic, med njimi pelikane, tukane, flaminge, vse vrste velikih papig in izumirajočo vrsto Bali Starling. Park je zasnovan kot tropski botanični vrt, zato je sprehod po parku zelo prijeten. Nadaljujemo do gozda opic, kjer še danes svobodno prebivajo balinezijski dolgorepi makavi - najpametnejša vrsta opic. Opice bomo lahko hranili, se igrali z njimi ter naredili nekaj lepih fotografij. 
Mesto Ubud, ki ga bomo obiskali, je znano po zelo okusni hrani, kar bomo poizkusili tudi sami. Po kosilu se bomo odpravili po panoramski cesti mimo slikovitih terasastih riževih polj, ki so med najbolj zaželenimi fotografskimi motivi. Pot bomo nadaljevali vse do Elephant parka, kjer bomo imeli priložnost hraniti, božati, jahati in občudovati spretnosti najredkejše vrste slonov, Elephant maximus. Ob koncu si bomo ogledali tudi muzej slonov. 
Ker bomo že pošteno lačni, se bomo napotili do Zale Ville Bali, kjer nas bo čakala večerja, po želji pa tudi balinezijska tradicionalna masaža. 

 

4. dan: Zajtrk - Nusa Dua – peščena plaža – tradicionalna balinezijska masaža - morske alge – lokalna ribja tržnica – večerja - zabava v barih
Po zajtrku se bomo odpravili do razkošnega letovišča Nusa Dua, kjer potekajo seminarji največjih podjetij in svetovno znane konference. Sledilo bo poležavanje na peščeni plaži, kjer se bomo po želji sprostili ob balinezijski masaži. Ogledali si bomo tudi, kako domačini predelujejo morske alge, ki so kot lepotilno sredstvo v kozmetiki in wellness centrih zelo priljubljene.
Po kosilu v eni izmed tradicionalnih balijskih restavracij se bomo odpravili na odprto lokalno ribjo tržnico, kjer bomo izbirali med svežimi ribami kot so tuna, mahi mahi, red snaper, barakuda itd. Izbrane ribe nam bo osebje Zale Villa Bali pripravilo za večerjo, kjer bomo v elegantnem in sproščenem vzdušju preživeli prelep večer, po želji s spoznavnimi, družabnimi igrami. Po večerji se bomo (po želji) odpravili na zabavo v mesto Kuta, ki je znana po dobrih zabavah v mnogih obmorskih barih, klubih in restavracijah.
 

5. dan: Zajtrk - obisk zdravilca iz filma »Jej, moli, ljubi« - tržnica s sadjem – tradicionalne vasi – postanek ob riževih poljih – lokalna tržnica z začimbami – tempelj Bedugul - doživetje ob prazniku "Galungan" - večerja in druženje po večerji
Po zajtrku v Zala Villi Bali se bomo odpravili na obisk k tradicionalnemu zdravilcu - točno tistemu iz filma »Jej, moli, ljubi«.  
Po kosilu si bomo ogledali notranjost otoka; med potjo bomo okušali lokalno tropsko sadje, tudi zanimiva in okusna sadeža durian in jack fruit (največji sadež na svetu), ki veljata za azijski afrodiziak. :) 
Pot nas bo vodila mimo tradicionalnih vasi pa vse do največjih terasastih riževih polj na Baliju. Po postanku ob riževih poljih se bomo odpravili na lokalno tržnico z začimbami, kjer se bomo razvajali z vonji in pogledi na različne azijske začimbe kot so: cimetove palčke, kakav, sveža vanilja, ingver, kari, listi karija, limonina trava, koriander, kurkuma itd. Če bomo želeli, si bomo lahko želene začimbe seveda tudi kupili za domov … kako pa se azijske začimbe pravilno uporablja, bomo izvedeli na kuharski delavnici, ki jo bomo organizirali v Zali Villi Bali na 11. dan našega potovanja. 
Po aromatični izkušnji na tržnici z začimbami se bomo odpeljali do templja Bedugul, ki leži na jezeru znotraj otoka Bali. Domačini verjamejo, da se je v templju naselil bog vode, ki skrbi za namakalne sisteme riževih polj po celotnem otoku. 
Ta dan bo prav poseben tudi zaradi najbolj pomembnega balinezijskega praznika "Galungan", ki ga bomo doživeli v polni meri. Praznovanje tega praznika pomeni praznovanje zmage dobrega nad slabim. Balijci ob tem prazniku prirejajo obrede, plešejo po ulicah na zvoke tradicionalnega balijskega inštrumenta "gamelan", molijo in praznujejo v obilju. Bali v tem času postane prava paša za oči, saj domačini pred vsak vhod postavijo pisane palice, okrašene s palminimi listi, koščki tkanine in sadjem za bogove.
Po večerji v lokalni restavraciji se bomo lahko po želji odpravili na zabavo v bare, lahko pa se bomo odpravili tudi na hladno pivo v bar ob morju in pod svetlim mesecem preživeli prelep in sproščen večer.

 

6. dan: Zajtrk – plaža Dreamland – surfanje na valovih – surferska plaža Ulu Watu – tempelj Ulu Watu – kradljive opice – ribiška vasica Jimbaran - večerja ob sončnem zahodu
Po zajtrku se bomo odpeljali na južni del otoka do prekrasne peščene plaže Dreamland, kjer se bomo zadržali do poznih popoldanskih ur. Plaža je povezana z luksuznim kompleksom z bazenom, ki se vizualno izliva v morje, ponujajo odlično azijsko hrano in dobre koktajle, privoščili pa si bomo lahko tudi sprostitveno masažo na peščeni plaži ob morju.
Pogumni se boste lahko poizkusili v surfanju na valovih, spremljal pa vas bo lahko tudi učitelj surfanja.  
V poznih popoldanskih urah se bomo odpravili v bar, ki leži na klifu s pogledom na zelo znano plažo surfarjev Ulu Watu (na tej plaži blagovna znamka Rip Curl vsako leto organizira svetovna tekmovanja v deskanju na vodi). 
Ogledali si bomo še tempelj Ulu Watu, ki leži na 70 metrskem visokem klifu od koder se nam razprostira pogled na Indijski ocean. Med opazovanjem templja nam bodo družbo delale kradljive opice, na katere bomo morali biti zelo pozorni. :) 
Na poti domov se bomo ustavili v ribiški vasici Jimbaran. 
Med opazovanjem barvitega sončnega zahoda si bomo privoščili romantično večerjo ob svečkah na peščeni plaži, kjer bomo lahko izbirali med izvrstnimi morskimi specialitetami in naredili nekaj fantastičnih nočnih fotografij.
 


7. dan: Zajtrk – riževa polja – obisk tradicionalne vasi Tenganan – kosilo ob morju – snorklanje & potapljanje - kraljeve toplice Thirta Ganga
Po zajtrku se bomo ob obali odpravili do znamenitih terasastih riževih polj. Posebnost riževih polj je njihova pomirjujoča zelena barva in poseben način gojenja riža, kar se odraža na kakovosti riža. Riž je na Baliju zelo cenjen, saj predstavlja glavni vir dohodka mnogim domačinom, zato ga tudi imenujejo "življenjska kri Balija«. Spotoma bomo obiskali tudi edino tradicionalno vas na Baliju, t.i. Tenganan, kjer bomo videli kako so ljudje živeli pred mnogimi stoletji in kako številni staroselci živijo in delajo še danes. Po ogledu tradicionalnih obrti se bomo odpravili na kosilo ob morju. 
Po kosilu je možna dodatna aktivnost snorklanja (ogled koralnega grebena s pisanimi tropskimi ribami, z malo sreče pa bomo videli tudi želvo) ali potapljanja na najlepši koralni steni na vzhodu Balija. Master diver Komang nas bo po želji popeljal v podvodni svet do globine 12m , tudi tiste, ki tega še nikoli niste poizkusili. Na poti domov bomo obiskali kraljeve toplice Thirta Ganga.
 

8. dan: Zajtrk – rafting po reki Ayung – deževni tropski gozd – naravni slap – indonezijsko kosilo – večerja v mestu
Po zajtrku se bomo odpravili na rafting po reki Ayung, ki teče skozi deževni tropski gozd. Odločili se bomo lahko za rafting na manjših brzicah, tisti bolj pogumni, željni večjega adrenalina, pa se boste lahko podali na hitrejši del reke, ki ima okoli 20 brzic 2. ali 3. stopnje. Da se bomo malo ohladili, bo poskrbel skiper, ki nas po popeljal tik pod naravni slap, ki nas bo dodobra "opral" ali še boljše - zmasiral. Med spustom bomo občudovali lepote divje in nedotaknjene tropske narave, med ravnimi  predeli reke pa se nam bodo prikazovala čudovita zelena riževa polja in visoke palme. Na cilju nas bo pričakalo okusno indonezijsko "self service" kosilo z različnimi predjedmi, glavnimi jedmi in sladicami. 
Preostali del dneva bomo lenarili ob bazenu, morju in se družili ter naredili nekaj nepozabnih skupnih fotografij. Večerjali bomo v mestu.

 

9. dan: Zajtrk – prosto dopoldne – kosilo v mestu Kuta – nakupovanje – nočna tržnica – večerja
Po zajtrku v Zala Villi Bali bomo imeli prosto dopoldne za kopanje, branje, poležavanje, masažo ali kaj drugega. Nabrati si bomo morali namreč moči, saj se bomo odpravili v mesto Kuta, kjer bomo preizkušali raznoliko tradicionalno indonezijsko hrano. 
Preostanek dneva bomo preživeli v dveh skupinah – ženske posebej, moški posebej. Zakaj? To bo namreč dan za nakupovanje! Da moški ne zgubijo pameti, je bolje, da se ženske odpravijo posebej. :) Moški pa bodo imeli tako čas za kakšno pivo več in za »moške pogovore«. 
Na poti domov se bomo ustavili na živahni tradicionalni nočni tržnici, kjer bomo nakupovali sveže tropsko sadje in zelenjavo. 
Kje bomo večerjali na ta dan, se bodo odločile predstavnice ženskega spola. Moški pa bodo preprosto ubogali.:)
 


10. dan: Zajtrk – plavanje z delfini – kosilo – tempelj Tanah Lot – golf igrišče v Aziji - večerja – koktajl večer s profesionalnim barmanom 
Po zajtrku se bomo odpravili na čudovito doživetje – plavanje z delfini! V bazenu, kjer so delfini udomačeni in kjer je poskrbljeno za varnost, se bomo počutili izvrstno … plavanje z delfini je res prvovrstno doživetje. 
V popoldanskih urah (po kosilu) se bomo odpravili do najlepšega templja Tanah Lot, ki je od Zale Ville oddaljen le 15 minut počasne vožnje med riževimi polji. 
Tempelj je bil zgrajen v 16. stoletju na živi vulkanski skali, iz katere še danes priteka sveti izvir, ki predstavlja vodnjak mladosti. Po oceni Lonely Planeta je to tempelj, ki je ob sončnem zahodu največkrat fotografiran tempelj na svetu. Ob templju je eno izmed najlepših golf igrišč v Aziji - Nirwana z 18 luknjami, ki ga je zasnoval golfist Greg Norman. 
Po večerji sledi Koktajl večer s profesionalnim barmanom, ki nas bo naučil, kako se pripravijo najpopularnejši koktajli.
 

11. dan: Zajtrk – Safari Park (božanje tigrov, orangutanov) – predstava v balijskem tradicionalnem gledališču – kosilo – prosto popoldne za počitek – vedeževalec - kuharska delavnica azijske hrane – večerja in druženje po večerji
Po zajtrku se bomo odpravili v Safari Park, kjer bomo božali mladička redkega belega tigra in orangutana ter se z jeepi popeljali prav med živali v njihovo naravno okolje. Znotraj parka je tudi Balijsko gledališče, ki prikazuje prave balijske legende in je zato tudi lepa priložnost, da spoznamo raznoliko balijsko kulturno dediščino. Graciozna predstava Bali Agung prikazuje zgodovinsko in legendarno poroko med balijskim kraljem in princesko iz kitajske kraljeve družine, ki pa je obogatena z odlično kostumografijo, scenografijo, koreografijo in tradicionalno balijsko glasbo.
Po kosilu bomo imeli prosto popoldne za počitek ali dejavnosti, ki si jih bomo lahko izbrali sami. Po želji nas bo v vili obiskal priznan vedeževalec, mojster čaker in aure, ki je že mnogim napovedal stvari, ki so se nato uresničile.
Zvečer pa bomo zavihali rokave in se prepustili kuharski delavnici tradicionalne azijske hrane. V Zali Villi Bali nas bo Andrejeva žena, indonezijka Ida, naučila pripraviti več različnih tradicionalnih in popularnih azijskih jedi, ki jih bomo nato skupaj tudi pojedli. Mnjami. :)
 
12. in 13. dan: Zajtrk – prosto dopoldne za zadnje utrinke na Baliju – darilo za vsakega udeleženca - pot proti letališču in pot domov
Po obilnem tropskem zajtrku si bomo vzeli čas za zadnje opravke, predvsem pa za lovljenje zadnjih spominov sončnega otoka.
Po kosilu nam bo Zala Villa v dar podarila čudovito darilo (presenečenje:)), potem pa se bomo v popoldanskih urah odpravili proti letališču. 
Pot domov bo prijetna, saj bomo leteli v dobrih letalih s televizijami, glasbenimi postajami, klimo in seveda obroki hrane. 
Ko bomo prispeli na zadnje letališče, nas bo na letališču pričakal kombi, ki nas bo odpeljal do Železniške postaje v Ljubljani.
 

 

 

 

V CENO ARANŽMAJA JE VKLJUČENO:

- 10x nočitev z zajtrkom v luksuzni Zala Villi Bali s 5* (bivanje v dvoposteljni sobi s tropsko kopalnico)
- pijača ob prihodu
- 1x večerja v Zala Villa Bali
- tropsko sadje vse dni (v vilah)
- pitna voda vse dni (v vilah)
- 1 balinezijska tradicionalna masaža v Zala Villi Bali

- vsakodnevni prevozi in ogledi
- vstopnine templjev in parkov
- kuharska delavnica tradicionalne indonezijske hrane v Zala Villi Bali
- vstop v Botanični vrt in Gozd opic
- vstop v Park Slonov (Elephant Park)
- vstop v Muzej Slonov (Elephant Museum)
- obisk lokalne tržnice z začimbami
- obisk templja Bedugul
- obisk templja Tanah Lot
- obisk kraljevih toplic Thirta Ganga
- obisk sanjske plaže Dreamland
- obisk surfarske plaže Ulu Watu
- obisk ribiške vasice Jimbaran
- obisk edine tradicionalne vasi na Baliju - Tenganan
- obisk mesta Kuta
- obisk tradicionalne nočne tržnice
- skupno nakupovanje hrane na tržnici (priprave za odlično večerjo)
- postanek na riževih poljih
- slovenski vodič in predstavnik/ca Dogodkov za Samske
- čudovito Zala darilo pred odhodom
- spoznavanje preko Hitrih zmenkov (če se prijavi enako št. žensk in moških), ki jih vodi predstavnik/ca Dogodkov za Samske
- spoznavne in družabne igre ob večerih, katere vodi predstavnik/ca Dogodkov za Samske

 

V CENO ARANŽMAJA NI VKLJUČENO:

- organiziran povratni prevoz: Ljubljana - Benetke - Ljubljana; cca 40 € na osebo
- letalske karte: mednarodni + notranji let; cca 750 € na osebo
   Priporočamo še, da vzamete riziko odpovedi letalske karte; cca 35 € na osebo
- zdravstveno zavarovanje za tujino; cca 19 € na osebo
- zavarovanje rizika odpovede programa potovanja; cca 37 €
- zavarovanje rizika odpovedi potovanja: letalska karta + program potovanja; cca 65 €
 


 


IZLETI IN DODATNE AKTIVNOSTI:

- jahanje slonov (38 €)
- surfanje z učiteljem (16 €)
- rafting po reki Ayung + kosilo  (62 €)
- plavanje z delfini (75 €)
- profesionalni barman za koktajl večer (12-17 €)
   Zaželeno je, da vsak s seboj prinese 1 steklenico alkohola, saj je na Baliju alkohol veliko dražji kot pri nas.
- dodatne masaže (5 - 10 € / masažo na plaži, v Zala Villi Bali pa maser in zdravilec 15 €)
- obisk zdravilca Ketut, palm reader iz filma »Jej, moli, ljubi« (27 €)
- obisk zdravilca, ki dela z kozmično močjo (33 €)
- potapljanje (60 € za 2 potopa / 30 € za 1 potop)
- snorklanje (2,5 €)
- obisk Safari Parka + ogled graciozne predstave Bali Agung v tradicionalnem balijskem gledališču (38 €)
- napitnine 

Po želji lahko podaljšate bivanje v Zala Villi Bali (ekskluzivna cena: 25 € / nočitev ) in se priključite dodatnim izletom.
Če boste potovanje podaljšali, nam to povejte že ob prijavi, da bomo vedeli, kako rezerviramo vašo letalsko karto. 

Cene se lahko spremenijo glede na gibanje lokalne valute (Indonezijska Ruphija). 
Vrstni red izletov se prilagodi vremenskim razmeram.
 


 

OBVEZNA DOPLAČILA:

- Indonezijski vizum, ki se pridobi na letališču v Denpasarju (35 €)
- Izhodna letališka pristojbina (12 € )


CENA:

Cena potovanja brez letalske karte: 1.150 €
Cena letalske karte (če jo rezerviramo že zgodaj): cca 750 € (če jo rezerviramo pozno, pa lahko veliko več - tudi 1.000 €)
Dodatne aktivnosti na Baliju: od 100 € do 300 € (odvisno, kaj vse želite doživeti)
 

Kaj se zgodi, če organizirano potovanje, bivanje in letalsko karto že plačate in pred potovanjem zbolite oz. nikakor ne morete z nami na Bali?

Letalska karta: Predlagamo, da pri nakupu karte sklenete tudi zavarovanje rizika odpovedi potovanja, ki znaša 4,43 % vrednosti kupljene letalske vozovnice. Na tak način boste dobili povrnjen ves denar od letalske vozovnice. Ko se boste prijavili, vas bomo o vsakem koraku nakupa letalske vozovnice še enkrat podrobneje obvestili.

Akontacija, program potovanja in bivanje: Če boste svojo udeležbo na potovanju potrdili in že vplačali celotni program potovanja (1.150 €), za odjavo do 30 dni pred potovanjem zadržimo celotno akontacijo, to je 150 €.
Če se odjavite v manj kot 30 dneh pred začetkom potovanja, zadržimo celotno akontacijo, torej 150 € in 30% preostalega programa, skupaj torej 450 €.

 

 

 


 

NAČIN PLAČILA

Vsa plačila se izvedejo z nakazilom tursitični agenciji Destina preko elektronske banke, Pošte ali banke. 
Plačila si sledijo v tem vrstnem redu:

1. Plačilo akontacije (150 €) - dan po 1. srečanju
2. Plačilo letalske karte, riziko odpovedi letalske karte (priporočamo), zdravstveno zavarovanje za tujino (če ga še nimate), povratni GoOpti prevoz do letališča - teden dni po 1. srečanju
3. Plačilo preostanka potovanja - najkasneje 14 dni pred odhodom


Vse podrobne podatke glede plačila vam bomo poslali preko e-pošte po prvem srečanju.
 

 

ORGANIZATOR POTOVANJA

Po dogovoru z Dogodki za Samske in g. Andrejem Zorkom, potovanje organizira Turistična agencija DESTINA, podjetje CC-line, d.o.o., Bohinj, Prečna ulica 1B, 4264 Bohinjsko jezero.
Odgovorni vodja potovanja je turistični vodnik in lastnik Zala Ville Bali, g. Andrej Zorko.
Dogodki za Samske program potovanja za samske tržimo, organiziramo 2 spoznavna večera pred potovanjem in na samem potovanju poskrbimo za veliko spoznavnih in družabnih iger ter dobro vzdušje ob spremstvu predstavnika/ce Dogodkov za Samske.
Dogodki za Samske poskrbimo tudi za organizacijo srečanja po potovanju v Sloveniji, katerega se vsi potniki vedno zelo veselijo.

Rok prijave: 1. 9. 2015
Predlagamo, da se prijavite čim prej, saj lahko tako letalske karte za vas kupimo po bolj ugodni ceni. 

Turistični vodnik potovanja lahko v programu priporoči, da potnik plača storitve (fakultativni izleti, najem športne opreme, ipd), ki bodo opravljene na kraju samem. V tem primeru  ne nastopa kot organizator, ne kot posrednik, ampak zgolj kot informator.
 


MOREBITNA SPREMEMBA CEN

Cene potovanja so določene s programom potovanja ter veljajo od dneva objave programa.
Organizator potovanja ima pravico do povišanja cene najkasneje do 20 dni pred pričetkom potovanja, v primeru, da je prišlo do sprememb v tečaju pogodbene (dogovorjene) valute, do povišanja stroškov prevoza, vključno s stroški goriva ali do povišanja pristojbin za določene storitve (na letališčih, v pristaniščih ipd.), ki vplivajo na ceno potovanja. 

 POMEMBNO - VELJAVNOST VAŠEGA POTNEGA LISTA

Preverite veljavnost vašega potnega lista. Če imate potni list veljaven še pol leta po prihodu iz potovanja nazaj, je vse v redu.
Če ne, ga morate podaljšati še pred odhodom. Računajte, da na nov potni list čakate približno 1 teden. 
 


 

IZJAVE NAŠIH POTNIKOV PO POTOVANJU NA BALI

 

"Potovanje na Bali je bilo zame nepozabno. Kakšen nivo, osebni pristop in res dobra družba! Če bi lahko, bi šla takoj še enkrat!"(Marija, 37 let)


"Na Baliju je bilo prečudovito! Končno sem uresničila svojo dolgoletno željo - plavanje z delfini! Prepotovali smo cel otok, videli pa ogromno lepega - od templjev do tropskih ptic, jahanja slonov, božanja levčka in orangutana, obisk Monkey Foresta, držanje netopirja v rokah. :) Uau! To je bilo zame najlepše potovanje do sedaj! Vile, v katerih smo bili nastanjeni, in vodenje je bilo odlično. Družba zelo fajn! Toplo priporočam potovanje tudi ostalim!" (Manca, 45 let)


"Potovanje na Bali je popolnoma preseglo moja pričakovanja. Tako v smislu pestrosti programa, osebnega pristopa kot tudi res dobre ekipe, skupine ljudi, s katerimi sem prepotovala cel otok. Imela sem se fantastično! Plavala sem z delfini, kar je bila od nekdaj moja želja ... uživala v elegantnih vilah s 5*, kjer sem se vsako jutro zbudila ob sveže stisnjenem naravnem soku in okusnem zajtrku ... Z Dogodki za Samske bom šla zagotovo še na kakšno potovanje." (Petra, 32 let)


"Ker nisem hotel počitnic preživljati sam, sem se odločil, da se pridružim Dogodkom za Samske. Že od nekdaj sem si želel obiskati Bali in zakaj ne, če sem imel ravno dopust in prihranjen denar. Potovanje v skupini mi ni bilo nikoli všeč, ampak moram reči, da sem bil tokrat zelo pozitivno presenečen. Tako pestro je bilo, da sem imel občutek, da je potovanje minilo v trenutku. Imel sem se lepo. Vodnik super, animacija super, Bali the best, Zala Villa Bali na visokem nivoju, vzdušje - jah, tega smo si pa naredili kar konkretno dobrega!" ;) (Miha, 35 let)

 

 

 

 

KORAKI DO UDELEŽBE NA POTOVANJU:
 

1. Prijava preko e-prijavnice na http://dogodkizasamske.si/prijava-na-dogodek/

2. Po prijavi vas bomo poklicali in obvestili glede termina skupnega sestanka, na katerem se bomo spoznali in še enkrat skupaj prebrali program potovanja ter se pogovorili o načinu plačila.
Dan po našem 1. srečanju pred potovanjem se poravna akontacijo v gotovini (150 €), najkasneje teden dni po 1. srečanju se opravi plačilo in nakup letalskih kart, rizika dpovedi letalskih kart, GoOpti prevoza in zdravstveno zavarovanje za tujino, najkasneje 14 dni pred potovanjem pa še preostanek plačila. 

3. Ko bomo vsi že plačali vse potrebno, se bomo še enkrat dobili na azijski večerji v Ljubljani in pogovorili glede zadnjih potrebnih stvari pred potovanjem. 

4. In potem? Počakamo samo še na dan odhoda, da se odpravimo na nepozabno eksluzivno potovanje na eksotični Bali. Komaj čakamo! :)
 

 

 

 

 

KOLEDAR DOGODKOV

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Julij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

 • HITRI ZMENKI v Ljubljani
 • SALSA ZMENKI
 • DRUŽABNI PLESI
 • IZLETI V HRIBE - za samske
 • 21-dnevni COACHING IZZIV za samske
 • 15-dnevni COACHING IZZIV za moške
 • Verjemi vase in osvoji zensko svojega zivljenja
 • KAKO V ŽIVLJENJE PRITEGNITI PRAVO OSEBO
 • MEDITACIJA ZA SAMSKE
 • POSNETKI PREDAVANJ Z ANDREJEM PEŠCEM
 • LEFKAS ZA SAMSKE
 • POGOVORNA SKUPINA Dear John
 • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
 • MATCHMe - Agencija za Stike
 • KAKO NE IZGUBITI SEBE V ODNOSU
 • PLES ZA SAMSKE
 • SANJSKI SEJŠELI