Danes je dan za nove začetke!

 

Prvi dan v letu, svetlo sonce in spomin na nepozabni silvestrski večer s 1001 voščilom so popolna uvertura v čarobno leto, ki še prihaja za vse nas.

Čutite kaj vznemirljivosti, ki jo prinaša misel na leto 2015?
Ker ne vemo točno, kako se bodo stvari odvijale ... kaj nam bo leto zares prineslo, lahko morda vsaj razmislimo, kaj vse bi si želeli, da bi nam prineslo. 
Ker že samo misel in miselno popotovanje v nam ljuba doživetja lahko prinesejo čarobne priložnosti.

Zato, dragi vsi ...

Zamižite in si v mislih celih 8 minut rišite popolno sliko o tem, kaj vse bi si v prihajajočem letu želeli doživeti, izkusiti in čutiti. Vklopite zvočnike in ob tem "risanju" poslušajte pesem z instrumentalnim ozadjem (za pesem kliknite tukaj).
Naj vas ponese v samo vaš svet ... in srčno vam želim, da vam v življenje prikliče udejanjeno sliko vaše popolne narisane miselne slike.

 


Vesela sem, da sem silvestrovo preživela skupaj z vami. Kot lansko leto sem tudi to leto vedela, da bo odločitev za skupno silvestrovanje tudi zame popolna!
Srčno upam, da ste se imeli lepo, da je dogodek izpolnil vaša pričakovanja, da ste zadovoljno zakorakali v novo leto, spoznali veliko zanimivih ljudi in preživeli čudovit silvestrski večer.
 

Ob tej priložnosti bi se zahvalila vsem za lepe želje (teh je bilo ta večer res ogromno), za iskrene stiske rok, objeme in spodbudne besede za naprej. Tudi jaz vam iz srca želim, da bi se vam uresničila tista najbolj skrita želja, ki jo nosite v sebi. Da bi v življenju vedno našli pot, ki bo skladna z vašimi željami in da bi v življenje privabljali ljudi, ki so pravi za vas in predvsem del vaše osebnostne sreče.


In … ne pozabite: Danes ni navaden dan. Je dan za nove začetke. Za nove priložnosti. In nove možnosti. Je dan, ko staro puščamo za sabo in se, če si tega resnično želimo, odpiramo novim, dobrim, še boljšim stvarem, ki nas čakajo.


Naj vas spremlja misel: "Some say we dream to big. We say they think to small".
Sanjajmo na veliko! Brez ovir. Le tako lahko pridemo višje in višje.

Z Ljubeznijo,
Nina Slapnik

 

KOLEDAR DOGODKOV

Avgust

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

September

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oktober

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • Delavnica: KAKO BITI PRAVI ZA PRAVO OSEBO?
  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • DRUŽABNI PLESI
  • SALSA ZMENKI
  • ŠPANŠČINA ZA SAMSKE
  • SOČUTNO PARTNERSTVO
  • SANJSKI SEJŠELI