NASLEDNJI TERMIN

Potovanje: SANJSKI SEJŠELI (10 dni)
petek, 30. 08.
ob 18:00 uri

Sejšeli, Indijski ocean
Prijava do: 01. 06.
Cena: 979,00 EUR

QR koda za opomnik

 

SANJSKI SEJŠELI


10-dnevno sanjsko potovanje za samske
 


Odhod

 • 30. 8. - 8. 9. 2024 (10 dni),  nabiramo prijave | PRIJAVI SE


- Interesenti, pohitite s prijavo!
- Zgodna prijava pomeni ugodnejša cena letalske karte
- Potrebujete 6 dni dopusta
- Štartamo iz bližnjega letališča
- Rok prijave: čim prej

 

POMEMBNO:
Mesto na potovanju vam lahko zagotovimo le s plačilom akontacije (200 €).
Ko se prijavite na potovanje, vam pošljemo vsa potrebna navodila.
Zelo je pomembno, da se prijavite čim prej, saj prijave tik pred zdajci zaradi predhodne organizacije niso mogoče.

 

 

 • yes Sejšeli. Island-hopping (5 različnih otokov). Lepe namestitve.
 • cheeky Pester in doživet program potovanja.
 • heart Sanjske bele peščene plaže s palmami, turkizno morje, čudoviti koralni grebeni, slikovit podvodni svet.
 • heart Odlična hrana, prijazni domačini z bogato tradicijo, prelepa neokrnjena narava.
 • cheeky Slovenski vodič. Pa še super sopotniki.
 • enlightened Zelo ugodno potovanje - le 979 € + letalska karta (cca 770 €, a le če je prijava zgodna!)

 

Ste vedeli, da so prvi raziskovalci verjeli, da je točno na Sejšelih prvotni biblijski paradiž?

Rajski arhipelag je lastnik zelene bujne vegetacije, turkiznega morja, belih peščenih plaž (posutih z granitnimi balvani) in pestrega podvodnega sveta.

75 milijonov let izolacije, pozni človeški vpliv in dolgoletno obračanje k naravovarstvu so omogočili, da je otočje biotsko eno najbogatejših na svetu.

Med mnogo prisotnimi endemiti živi tukaj največja kopenska želva na svetu, katerih populacija tu presega človeško. Najdemo pa tudi najmanjšo žabico, ki meri majhen centimeter, in palmo Coco de Mer, ob kateri začnemo rastlinskemu svetu zavidati tako moški kot ženske.
 

Povejte ...

 • yes Radi potujete, pa trenutno nimate družbe?
 • yes Ste samski in ste pripravljeni spoznavati nove ljudi, ki obožujejo tropske kraje in potovanja?
 • yes Bi radi doživeli popoln oddih na Sejšelih, ki so eno izmed biotsko najbogatejših otočij na svetu?
 • yes Bi radi domov prišli s čudovitimi spomini?


Ja? Potem odpotujte z nami in agencijo Shappa na nepozabno 10-dnevno potovanje na Sejšele, kjer bomo doživeli pravi island-hopping in prelepo neokrnjeno naravo. Obiskali bomo namreč kar 5 različnih otokov, ki so prava paša za oči. En bolj kot drug. heart
 

Druži nas ne samo to, da izredno radi potujemo, ampak tudi to, da obožujemo toplo, lepo vreme, nasmejane obraze in to, da smo trenutno samski. To pa je že kar nekaj skupnega in odličen začetek za naše tropsko doživetje, kajne?

 

 

Čisto na hitro - čaka nas:

 • svetovno priznane najlepše plaže okrašene z granitnimi balvani
 • raziskovanje petih otokov Sejšelov
 • doživetje magičnega podvodnega sveta (koralni grebeni s pisanim podvodnim svetom), snorkljanje
 • spoznavanje največjega semena na svetu 'coco du mer' zapeljivih ženskih oblin
 • preživljanje časa z največjimi želvami na svetu, ki jih je na Sejšelih več kot ljudi
 • raziskovanje enega najmanjših glavnih mest na svetu
 • srednje zahtevni trekingi z rajskimi razgledi
 • vožnja s kolesom po otoku La Digue
 • pokušina ruma v destilarni le-tega
 • spoznavni večer
 • simpatična igrica
 • večerna druženja
 • zabava 
 • piknik zabava
 • občudovanje sončnih zahodov v Indijskem oceanu

 

Nastanitev


Obiščemo 5 otokov, domujemo pa na treh otokih - na lokacijah, iz katerih je najbolje raziskovati rajske Sejšele.
Spali bomo v apartmajih oz. v gostiščih, obkroženih s palmami.

 

Opisni program


Trasa poti: Mahe - Praslin – Curiouse – St. Pierre - Praslin - La Digue - Mahe
 

Iz bližnjega letališča poletimo na Sejšele. Iz tamkajšnjega letališča z manjšim letalom dalje na otok Paslin.

Večina izletov na tem potovanju so fakultativne narave, kar pomeni, da se jih doplačuje sproti. Jih pa vse po vrsti, ki so omenjeni v programu, toplo priporočamo za tisto pravo doživetje Sejšelov. Teh izletov je za cca 110-160 €.

Otok Praslin: spimo na obali Cote d'Or, ki je naša baza za izlete do parka Vale de Mai (bujno rastje in kokosi Coco de Mer), plaž kot so Anse Lazio in Anse Georgette, na snorkljanje, do otoka Curiouse z ogromnimi želvami, ter do farme črnih biserov in zanimivega lokalnega muzeja.

Otok La Digue: spimo med središčem dogajanja. Sicer se otok odkriva na kolesih (ali s taksijem) in peš. Poleg plaž, kot so Source d'Argent in Anse Cocos, pa je morda kar najlepše doživetje Sejšelov treking do plaže Anse Marron. Na otoku je predvsem zelo veliko koles in zelo veliko divjih, rajskih plaž.

Otok Mahe: spimo pri plaži Anse Beau Vallon oz. Bel Ombre, tako da tisti, ki bi radi še malo poležali, ne boste imeli daleč do prelepega zaliva. Sicer pa si bomo otok ogledali z najetim kombijem/busom, saj je slikovit, hribovit in tako bujen in zelen, da za vsakim ovinkom pričakuješ kakega dinozavra iz Jurskega parka. Poleg razgledov se bomo ustavili tudi na tržnici v glavnem mestu Victoria, na po našem mnenju najlepši plaži Maheja in na degustaciji lokalnega ruma Takamaka. Druga alternativa, za tiste, ki radi snorkljate in imate radi pesek med prsti in v riti, pa je izlet v morski park St. Anne. Za tiste, ki radi hodite po hribih, pa je na voljo 2-3 urni trek na rezgledno točko.

Nočitve: brez lokalne kategorizacije, a solidni bungalovi oz. sobe pri domačinih, vsaj z ventilatorjem, nekatere tudi s klimo.

Prevozi: notranji let lokalnega prevoznika Air Seychelles, lokalni trajekti/katamarani, najeta kolesa, bus/kombi in taxiji; vse brez lokalne kategorizacije.

Program priporočamo tistim, ki obožujejo morje in imajo radi tudi vsaj malo aktivnejši dopust.

 

Program po dnevih


1. dan: Polet proti Sejšelom iz Benetk.

2. dan: Priletimo v Mahe in naprej z mini letalom do otoka Praslin. Nastanitev, prosto za raziskovanje vasice in poležavanje na bližnji plaži. Spoznavni večer. Nočitev.

3. dan: Poldnevni izlet na otok Curiouse in St Piere. Kopanje na rajskih plažah, slikanje s prostoživečimi orjaškimi želvami, sprehod po gozdu mangrov in snorkljanje. Fakultativa: popoldanski obisk muzeja pri Steveu. Večerno druženje. Nočitev.

4. dan: Obisk narodnega parka Vale du Mai, po mnenju prvih prišlekov (in tudi nekaterih sodobnikov) originalnega raja Adama in Eve. Spoznavanje z največjim semenom na svetu in občudovanje njegovih zapeljivih oblin (Coco de Mer). Sledi kopanje v bližini nastanitve ali fakultativa, ki je skorajda ne gre zamuditi.:) S taksiji se zapeljemo do TopShit plaže Anse Georgette (včasih je potrebno pol ure hoje do nje) in si na poti ogledamo pridelovalnico črnih biserov. Piknik zabava. Nočitev.

5. dan: Z lokalnim prevozom se odpravimo na eno lepših plaž Sejšelov - Anse Lazio, po kosilu naredimo krajši obalni sprehod. V popoldanskih urah premik z ladjo na otok La Digue, kjer se čas ustavi in avtomobile zamenja vožnja s kolesom. Simpatična igrica. Nastanitev.

6. dan: Z najetimi kolesi ali taksijem se odpravimo na drugo stran otoka, kjer se zberemo in naredimo krajši treking do bližnjih plaž (cilj je Anse Cocos, a lahko ostanete že kar na prvi, v Velikem zalivu). Večerno druženje. Nočitev.

7. dan: Prost dan, ki pa ga le doživite z enim od naših fakultativnih izletov! Daljši, 6 urni pohod z lokalnim vodičem na eno bolj skritih plaž otoka, Anse Marron, je morda tisto najlepše, kar bomo doživeli na Sejšelih. Alternativa je obisk, po mnenju National Geografica tretje najlepše plaže na svetu, Anse d'Argent, kjer se tudi konča tisti prvi daljši trek preko Anse Morrona. Potem se lahko sprehodimo po še vedno obratujoči plantaži vanilije, kopre, ... Ali pa ta dan ne počnete nič in snorkljate ter poležavate na bližnji plaži Anse Severe, kjer pogostokrat plavamo z želvami. Večerno druženje. Nočitev.

8. dan: Fakultativa: z najetimi kolesi panoramska vožnja na vzhod otoka, občudovanje obale, kopanje, snorkljanje in opcijsko kosilo v eni boljših gostiln na otoku. Popoldne pa na trajekt/katamaran in na otok Mahe. Večerno druženje. Nočitev v Beau Vallonu ali v Bel Ombre.

9. dan: Ogled glavnega mesta Viktorija in lokalne tržnice. Z najetim avtobusom/kombijem nadaljujemo s panoramsko vožnjo po otoku Mahe, se ustavimo na lepših plažah in obiščemo lokalno destilarno ruma. Alternativi temu programu sta, da se sprehodite na plaži v zalivu Beau Vallon in uživate še zadnje trenutke rajskih Sejšelov. Za bolj aktivne pa Mahe ponuja krajši trek do razgledne točke (2-3 ure) ali pa dosti daljšega in divjega (okoli 5 ur). Prevoz do letališča in let proti domu.

10. dan: Prihod domov.
 

Večina izletov na tem potovanju so fakultativne narave, kar pomeni, da se jih doplačuje sproti. Jih pa vse po vrsti, ki so omenjeni v programu, toplo priporočamo za tisto pravo doživetje Sejšelov. Teh izletov je za cca 110-160 €.

 


 


Ste vedeli?

 

 • enlightened Da imajo na Sejšelih uvedene kvote, koliko turistov sprejmejo; kar je pripomoglo k temu, da so plaže čiste in včasih na eni izmed najlepših plaž na svetu ne vidiš nobenega turista.
   
 • enlightened Sejšele sestavlja 115 granitnih in koralnih otokov od katerih so skoraj vsi nenaseljeni - naseljena je le peščica. Celotna populacija na Sejšelih je le cca 95.000 ljudi, kar pomeni, da se na Sejšele odpravimo predvsem občudovati prečudovito naravo: tropske gozdove, plaže, podvodni svet.
   
 • enlightened Naredili bomo tudi izlet na želvji otok, se sprehajali po gozdu mangrov, prekolesarili otok LaDigue, se odpravili na treking in še marsikaj


Verjemite, ne samo da se boste počutili kot v raju - v raju boste. Dobrodošli na sončno stran življenja!

 

 

Preden odpotujemo, se srečamo in spoznamo že doma!


Po vaši prijavi vam bomo poslali navodila za prve birokracijske obveznosti, nato pa vas bomo povabili na naše informativno srečanje, ki bo v Ljubljani.

Namen srečanja je, da:

 • se pogovorimo o programu potovanja in vseh stvareh, ki jih potrebujete vedeti pred odhodom,
 • odgovorimo na vsa vaša vprašanja,
 • spoznate slovenskega vodiča, ki bo z nami ves čas potovanja in
 • se med seboj spoznamo prav vsi.

Ko se prijavite na potovanje, vas bomo seveda obvestili, kdaj točno bomo imeli to srečanje.

 

 

Kaj vzeti s seboj?


V pomoč pri pakiranju ti podajamo listo potrebnih stvari, ki naj se znajdejo v nahrbtniku oz. potovalki/kovčku na kolesih.
Na potovanju kadarkoli lahko pričakujemo kako ploho.

V prtljagi naj se znajdejo (nekaj od tega tudi oblecite:):
 

 • potni list, kopija potnega lista, 1 mala slikica za dokumente za vsak slučaj, keš (v €)
 • zdravstveno zavarovanje v tujini
 • lahka palerina, po želji dežnik
 • čelna ali ročna svetilka
 • japonke, po želji kakšne bolj stajlish čevlje in čevlje za v vodo
 • en topli zgornji del (flis), v primeru, da bo na letališču/na avionu močna klima, lahek anorak/nekaj nepremočjivega za čez
 • dolge hlače, pajkice
 • kratke hlače/krila
 • bombažna majica z dolgimi rokavi, majčke s kratkimi rokavi
 • nogavice, spodnje gate, kopalke
 • vrečka za umazano perilo
 • sončna očala, pokrivalo, sončna krema z visokim faktorjem
 • maska za snorkljanje (na izletih sicer maske in plavutke dobimo, ki pa niso ultra top kvalitete)
 • brisača za na plažo, druge brisače imajo v nastanitvi
 • toaleta: milo, zobna ščetka, zobna pasta, krema,...
 • adapterje za vtičnice vzemite, če jih imate doma, drugače jih imajo tudi nekaj v hotelu in tudi marsikatera vtičnica je primerna za naše polnilce; ne kupovati dodatnih
 • medicinski paket: sprej proti komarjem z Deet-om, analgetik, tablete proti zaprtju, vitaminski tableti, obliži, povoj, gaza, bivacin, tablete proti slabosti ...
 • knjiga, karte in še kaj, na kar smo morda pozabili in brez katerega ne moreš živeti

 

 

Zakaj gremo prav na Sejšele? Ker so potniki navdušeni!


Ker so vtisi potnikov preteklih potovanj čudoviti in ker so Sejšeli enostavno the place to be!
Nekaj vtisov si lahko preberete spodaj.

 

cool Živjo!

Torej... izjava za javnost...:)

No, pa smo le dočakali naše sanjske Sejšele... ja, res so sanjski!

Po prihodu na glavni otok Sejšelov, smo z majhnim letalom poleteli proti našemu otočku Praslin, kjer so nas pričakale prelepe peščene plaže, čisto morje, veliko zelenja in ogromni granitni balvani, ki dodajo piko na i?? Priznam, Maldivi so mi bili zelo všeč, ampak Sejšeli so mi pa še malo bolj?? Pohvaliti moram tudi izbiro nastanitev, sploh na otoku La Digue, res lepo urejeni apartmaji in prijazno osebje.

Program potovanja je lepo uravnotežen - ravno prav aktivnosti (trekingi, kolesarjenje, razni ogledi,...) in ravno prav poležavanja na plaži, da se človek malo spočije in pridobi rjavo barvo??

Ob večerih smo se ponavadi družili ob bazenu, ki je bil del naše nastanitve, zadnji dan pa smo bili deležni tudi okusne večerje, ki nam jo je na žaru pripravil naš vodič.

Sopotniki in sopotnice so bili približno moje starosti, nekaj je bilo sicer tudi starejših, vendar smo se hitro zaštekali; v skupini smo namreč vedno sami samski (vsi nekako na istem, kar se zveze tiče, sproščeni, svobodni) in zato je dobro vzdušje vedno prisotno. Program potovanja omogoča tudi precej svobodno izbiro aktivnosti, tako glede izletov in raznih ogledov, kot tudi glede zabave in druženja. Vsak posameznik ima tako na voljo več opcij, kako bo preživel svoj sanjski samski dopust:)

Lp, Grega

 

smiley "Take narave še nisem videla nikjer, je res edinstvena in fantastična. Zelo, zelo vesela, da sem se odločila za ta trip in vse to videla v živo. Izbor otokov top, potek potovanja top, nastanitve top!" (Ana)
 

cool "V prvi vrsti bi rad zelo pohvalil vodnico Darjo in njeno umirjeno ter profesionalno vodstvo. Pri vseh je ostala v lepem spominu. Z veseljem se ji pridružim še na kakšnem drugem potovanju. Dosegla je zadovoljsto tistih, ki želijo videti vse po programu in tudi tistih svobodnjakov, ki so želeli malo po svoje. Še posebej bi rad pohvalil zanimiv treking, ki ga je izpeljal domačin in prikazal način odpiranja in uporabe kokosa. Res TOP. Z veseljem bom priporočal dalje." (Dean)
 

cheeky "Komentarji na Sejšele? Hmmmm... Perfektno vreme. Super skupina. Odlične lokacije za spanje. Da o sami lepoti narave sploh ne govorim. Dobro organiziran urnik, da ti res ni dolgčas. Top je bil trek do plaže Marron, želve, kokosi in kolesarjenje po otoku La Digue.
Kar se vodnice Darje tiče nobenih pripomb.
Povzetek: noro dobro potovanje in ugotovitev, da Sejšeli niso samo destinacija za zaljubljene in ležanje na eni plaži, ampak lokacija za super raziskovanja." (Darka)
 

smiley "Krasni so Sejšeli in Darja je v odlični organizaciji poskrbela, da smo jih videli v vsej njihovi lepoti. Na otoku La Digue smo si ogledali celo obalo in videli vso neokrnjeno lepoto tega bisera. Na Praslinu smo si ogledali najlepši plaži tudi s ptičje perspektive, ko smo šli čez hrib na plažo Anse Georget. Na otoku Mahe pa smo uživali na trekingu in ob koktejlih. Prekrasno potovanje, ki bi ga priporočila vsakomur, prav v Darjini super družbi." (Katja) 


cool "Potovanje je bilo super. Nekaj novega, zanimivega, prepotenega... Spomini ostajajo, lepi, in to je najpomembnejše. Upam, da se kmalu vidimo. Zdaj nas vleče nekam na Karibe..." (Dušan)
 

smiley "Nad Sejšeli sva bila navdušena, treki so bili super, še posebej ta daljši na La Digue. Kar se tiče komunikacije z vami pred potovanjem je bilo vse OK. Nastanitve so bile super, transferji v redu." (Stanka in Marko)

 

  

 

Cena in plačilo


Cena 10-dnevnega potovanja je 979 € + letalska karta (cca 770 € ob zgodnji prijavi).
Cena 979 € zajema nastanitev, strošek organizacije in vodenja ter stroške po programu.
Detajli spodaj.

1. plačilo: plačilo AKONTACIJE (200 €) na Roundabout d.o.o.
2. plačilo: plačilo PREOSTANKA PROGRAMA potovanja na Roundabout d.o.o.
3. plačilo: plačilo LETALSKE KARTE na Nomago d.o.o.

Vsa navodila glede plačil vam bomo poslali na vaš email, ko se prijavite na potovanje.


Cena zajema:

 • stroške po programu in stroške za organizacijo in spremstvo (979 €): transferje z lokalnih letališč oz. pristanišč in na njih (razen prevoza zadnji dan na letališče), trajekta/katamarane Praslin-La Digue in La Digue-Mahe, 7x solidne nastanitve v sobah za dve osebi, obisk otoka Curiouse in St. Piere, najem kolesa na otoku La Digue; po plačilu akontacije vam bomo svetovali tudi plačilo premije za riziko odpovedi, ki znaša 4,3% na ceno celotnega aranžmaja (program + letalska karta). Vsa navodila vam bomo poslali po vaši prijavi.


V stroške ni zajeto:

 • Letalska karta (cca 770 € ob zgodnji prijavi)
 • Dodatni izleti – cene izletov najdete spodaj*
 • Doplačilo v kolikor želite biti sami v sobi (250 € za cel teden)
 • Stroški hrane, pijače, napitnin ter ostali individualni in fakultativni stroški
 • Ob prijavi se plača tudi prijavnino (20 €). V kolikor odhoda ne potrdimo, jo v celoti povrnemo.

Za obrok hrane plačate okoli 7-60 €, odvisno od tega kaj jeste in kje jeste.


DOBRO JE VEDETI ...
 

*Okvirne cene fakultativnih izletov, ki jih priporočamo (cena je lahko odvisna tudi od števila udeležencev):

 • izlet dolina Valle du Mai s prevozom vred, cca 30 €
 • lokalni avtobusni prevoz na plažo Anse Lazio in nazaj, cca 2 € (s taksijem cca 10 €)
 • lokalni muzej na Praslinu, cca 6 €
 • izlet na Anse Georgette in obisk pridelovalnice črnih biserov z vstopnino in taksiji, cca 25 €
 • trek do plaže Morron in do Anse D"Argent, cca 40 €
 • plantaža otoka La Digue in Anse D"Argent, cca 7 €
 • avtobusna tura po Maheju (prevoz) in vstopnina v destilarno ruma cca 34 €
 • pokušina ruma v destilarni, cca 6 €
 • taksi Beau Vallon do letališča stane cca 40 € na taksi (kdor ne bi šel na izlet po otoku Mahe)
 • snorkelj izlet v morski park St:Anne, cca 70 € (kdor ne bi šel na izlet po otoku Mahe)

VIZA: Ob vstopu na Sejšele se izpolni le vstopni obrazec in na tak način se brezplačno prejme vizo.

CEPLJENJE: Za obisk Sejšelov ni obvezno nobeno cepljenje.

COVID: Sejšeli nimajo nobenih omejitev glede covida.

 

   

 


Organizator potovanja


Potovanje organizira Shappa, ki že vrsto let pogodbeno sodeluje s turistično agencijo Roundabout d.o.o, Podmilščakova ulica 24, 1000 Ljubljana.
Odgovorni vodja potovanja je Shappa, katera priskrbi slovenskega turističnega vodiča.

Dogodki za Samske program potovanja za samske tržimo, organiziramo 2 spoznavna večera (informativni sestanek in eno neformalno srečanje) pred potovanjem in celotno komunikacijo pred potovanjem. Organiziramo pa tudi srečanje po potovanju (reunion:)) v Sloveniji.

Turistični vodnik potovanja lahko v programu priporoči, da potnik plača storitve (fakultativni izleti, najem športne opreme, ipd), ki bodo opravljene na kraju samem. V tem primeru ne nastopa kot organizator, ne kot posrednik, ampak zgolj kot informator.

 

MOREBITNA SPREMEMBA CEN

Cene potovanja so določene s programom potovanja ter veljajo od dneva objave programa.
Organizator potovanja ima pravico do povišanja cene najkasneje do 20 dni pred pričetkom potovanja, v primeru, da je prišlo do sprememb v tečaju pogodbene (dogovorjene) valute, do povišanja stroškov prevoza, vključno s stroški goriva ali do povišanja pristojbin za določene storitve (na letališčih, v pristaniščih ipd.), ki vplivajo na ceno potovanja. 

 
POMEMBNO - VELJAVNOST VAŠEGA POTNEGA LISTA

Preverite veljavnost vašega potnega lista. Če imate potni list veljaven dokler se ne vrnete domov iz potovanja, je vse v redu. Če ne, ga morate podaljšati še pred odhodom. Računajte, da na nov potni list čakate približno 1 teden. 

 


 

 

KORAKI DO UDELEŽBE NA POTOVANJU:
 

 1. Najprej se je potrebno prijaviti na potovanje tukaj.
 2. Po prijavi vam bomo na vaš e-mail poslali navodila glede prvega vplačila (akontacija = 200 €. Po potrditvi skupine se plača še preostanek programa (stroški po programu, stroški za organizacijo in spremstvo = 779 € + morebitni riziko odpovedi + morebitno Coris zavarovanje).
 3. Nato vam bomo poslali navodila glede letalske karte; cca 770 € oz. odvisno, kdaj se prijavite. Hitra prijava, nižja cena).
 4. Po vplačanih zneskih vas bomo povabili na informativni sestanek.
 5. In potem? Počakamo samo še na dan odhoda, da se odpravimo na nepozabno potovanje na SANJE SEJŠELE. Komaj čakamo!
 6. Ko se bomo vrnili iz potovanja, se bomo čez nekaj časa dogovorili za še en reunion večer - druženje po potovanju. Lepe spomine je vedno lepo obujati. 


Na potovanje se bomo odpravili v skupini od 10 do 20 oseb, zato pocukajte za rokav tudi kakšne svoje samske prijatelje. Naj se popotovanje prične z nasmehom na obrazu že doma! cheeky

 

Datum: petek, 30. 08. 2024
Ura: 18:00
Prijava do: sobota, 01. 06. 2024
Cena: 979,00 EUR
Lokacija: Sejšeli, Indijski ocean

QR koda za opomnik

KOLEDAR DOGODKOV

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Julij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

 • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
 • MATCHMe - Agencija za Stike
 • Solo Salsa Party za Samske
 • HITRI ZMENKI v Ljubljani
 • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
 • LJUBLJANSKA VINSKA POT
 • PLES ZA SAMSKE
 • V ISKANJU ODNOSA za samske
 • egipt za samske
 • IZLETI V HRIBE - za samske