VSI TERMINI

Nov termin trenutno še ni razpisan.

Takoj, ko bomo določili nov termin za dogodek, se bo prikazal na glavnem koledarju dogodkov

SOLO SALSA PARTY


Odkrijte strast do plesa in srečajte nove samske!

 

Dogodek dne 18.11.2023 odpade.

 

Tokrat vas vabimo na posebno delavnico, kjer boste odkrivali čarobni svet solo salse. In to na prostem pod poletnim nebom.

Pripravite se na edinstveno izkušnjo, saj tokrat ne bomo plesali v parih. Na tej delavnici se bomo osredotočili izključno na solo plesanje, kjer boste sami s seboj vadili in pilili plesne korake.

Vendar to še ne pomeni, da bo manjkalo druženja in spoznavanja novih ljudi. Ravno nasprotno! Naše srečanje bo polno priložnosti za navezovanje novih plesnih prijateljstev in morda celo kaj več. ;)

Na tej delavnici se boste temeljito naučili plesnih korakov salse. Moški boste imeli priložnost izpopolniti svoje sposobnosti vodenja ter se osredotočiti na različne figure. Za ženske pa bomo pripravili posebne elemente, s katerimi boste zablestele na plesišču kot prave plesne zvezde.

Začnite svojo plesno pot solo salse in se pridružite nam na tej navdihujoči delavnici.

Ne zamudite priložnosti za razvoj svojih plesnih veščin ter spoznavanje enako strastnih plesalcev in plesalk.

Prijavite se zdaj in stopite na plesni parket solo salsa čarovnijo!

 

 

Prednosti obiska Solo Salsa Delavnice:
 

 1. Odkrijte svoj notranji ritem: Naučili se boste osnovnih in naprednih korakov salse, ki vam bodo omogočili popolno izražanje skozi ples. Poglobite svojo plesno tehniko in začutite pravi ritem.
 2. Sprostite se in uživajte: Delavnica je zasnovana tako, da se boste sprostili, odgnali stres in se prepustili plesni strasti. Salsa je odličen način za sprostitev in sproščanje vsakodnevnih skrbi.
 3. Druženje in spoznavanje novih ljudi: Delavnica je odlična priložnost, da spoznate veliko novih samskih v prijetnem in sproščenem vzdušju, s tem pa oblikujete nove prijateljske ali celo romantične povezave. 
 4. Priprava za čarobne plesne večere: Svoje novo pridobljeno znanje boste lahko pokazali na prihodnjih plesnih večerih, kjer se lahko prepustite strastnemu vzdušju in uživate v plesnih ritmih salse.
 5. Pestrost dogodka: Delavnica je razdeljena na 3 dele; spoznavanje 4 na 4, 2-urna plesna delavnica in druženje v bližnjem lokalčku.

 

Kako poteka naša delavnica?

 • 17:00 - 17:30 | Spoznavanje v skupinah 4 na 4
 • 17:30 - 19:30 | 2-urna delavnica salse
 • 19:30 - naprej | PLESNA ŽURKA (reden mesečni dogodek, potrebna je posebna prijava TUKAJ)

 

Kaj vse zajema delavnica?

 • 30-minutno vodeno spoznavanje na zabaven in enostaven način
 • 2-urno plesno delavnico s plesnim učiteljem
 • druženje ob zabavnih vprašanjih v bližnjem lokalčku
 • enostavno spoznavanje novih ljudi, veliko druženja in zabave
 • prisotnost animatorja in profesionalnega plesnega učitelja

 

Kdo bo vaš plesalec ali plesalka?


Glede na to, da je to delavnica namenjena posameznikom, tokrat ne bo plesnih parov. Namenoma to delavnico organiziramo le za solo plesalke in plesalce, kar pomeni, da plesne korake vadimo in pilimo sami s seboj. A to ne pomeni, da vmes ne bo veliko druženja in spoznavanja.

Gre za namensko učenje salse sam s seboj, da se dodobra naučimo plesnih korakov.

Moški boste imeli priložnost izpopolniti svoje sposobnosti vodenja ter se osredotočiti na različne figure.

Za ženske pa bomo pripravili posebne elemente, s katerimi boste zablestele na plesišču kot prave plesne zvezde.

 

Kako se obleči?


Predlagamo vam, da se oblečete udobno, športno, predvsem pa lahkotno, saj bomo veselo aktivni. :)
Obujte udobne čevlje, najboljše pa je, če imate kar plesne čevlje. :)
S seboj si lahko prinesite brisačko.
Poskrbite za osebno higieno.

 

Učitelj Bor je poučeval tudi v Buenos Airesu in na Kubi!


Delavnico bo vodil en in edini, naš enkratni in nadarjen plesni učitelj, Bor Pantić. Je znanstvenik latino plesov, ki je svoje plesno znanje pridobival in delil tudi na izjemnih plesnih destinacijah, kot sta Buenos Aires in Kuba. Njegove spretnosti na plesišču so osupljive, saj je navdušil tudi najzahtevnejše plesalke!

Bor je izjemen pedagog, ki zna navdušiti in motivirati svoje učence na vsakem koraku. S svojo izjemno zanimivo osebnostjo in sposobnostjo povezovanja celotne plesne skupine ustvarja nepozabno vzdušje na vsaki delavnici. Z njim se boste naučili plesnih korakov z lahkoto in uživali v neprecenljivem plesnem znanju, ki ga je pridobil na svojih plesnih popotovanjih po svetu.

 

Lokacija


Delavnico bomo organizirali v soboto, 28. 10., ob 17.30 uri v čudoviti plesni dvorani plesne šole Mimi na Laguni na Ježici.

Naslov: Dunajska cesta 270, Ljubljana.

Zemljevid do lokacije si oglejte tukaj.
Parkirišče je brezplačno pred vhodom.

 

Cena


Cena dogodka je 30 €. Cena vključuje 22% DDV.
Ko se prijavite na dogodek, vam bomo navodila za predplačilo poslali na vas e-mail.

 

Izjave preteklih udeležencev:


cheeky Delavnica me je popolnoma navdušila! Zdaj se počutim samozavestno in plešem salsa s polnim srcem. Hvala vam! - Ana (35 let, Ljubljana)
 

cheeky Delavnica s plesnim mojstrom Borom je bila čudovita izkušnja! Njegovo znanje in strast do plesa sta me navdušila. Naučila sem se korakov salse in se obenem zabavala v družbi samskih plesalcev. Priporočam vsem, ki si želijo izpopolniti svoje plesne spretnosti! - Maja (45 let, Ljubljana) 
 

cheeky Bor je resnično izjemen učitelj in povezovalec. Njegova energija je nalezljiva, vsak plesni korak je bil popolnoma razložen in prilagojen našim sposobnostim. Zahvaljujoč tej delavnici sem pridobil samozavest in se naučil plesati salso s stilom. Hvala, Bor! - Tilen (38 let, Ljubljana)
 

cheeky Delavnica s solo plesom salse je bila prava plesna poslastica! Bor nas je vodil skozi različne plesne kombinacije, pri čemer je ves čas skrbel za sproščeno vzdušje. Srečala sem nove prijatelje, se izboljšala v plesnih korakih in ob tem preživela čudovit čas. Priporočam vsem samskim! - Petra (Grosuplje, 48 let)
 

cheeky Solo salsa delavnica mi je omogočila, da sem spoznal veliko novih prijateljev in obenem izboljšal svoje plesne spretnosti. To je bil nepozaben plesni izziv! - Marko (53 let, Maribor)
 

cheeky Nisem mogla verjeti, koliko veselja in energije sem dobila na tej delavnici. Odlično vodenje in super druženje! - Petra (42 let, Kranj)

 Bodite pripravljeni na vznemirljive plesne izzive, saj vam Bor prinaša neprekosljivo znanje iz Buenos Airesa in Kube!

 

KOLEDAR DOGODKOV

November

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

December

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Januar

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

 • HITRI ZMENKI v Ljubljani
 • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
 • MATCHMe - Agencija za Stike
 • BACHATA SENSUAL za samske
 • DRUŽABNI PLESI
 • IZLETI V HRIBE - za samske
 • POGOVORNI VEČERI za samske
 • Spoznavni veseli december
 • PLES ZA SAMSKE
 • SILVESTROVO - Zabava za novo leto
 • RAJSKI MALDIVI
 • POSNETKI PREDAVANJ Z ANDREJEM PEŠCEM
 • ZANZIBAR ZA SAMSKE
 • SANJSKI SEJŠELI