Mnenja udeležencev

"Delavnica o samozavesti mi je dala novega znanja, kaj sem delal narobe do sedaj in kako dejansko lahko gradim samozavest z drobnimi psihološkimi navadami. Saška je vsebino pripravila izvrstno in jo tudi podala na zelo razumljiv in dober način." (Jaka)

VSI TERMINI

Nov termin trenutno še ni razpisan.

Takoj, ko bomo določili nov termin za dogodek, se bo prikazal na glavnem koledarju dogodkov

 

Kako sami ustvarjamo svojo

NE-SAMOZAVEST?


3-urna delavnica z metodami in tehnikami, kako postati vse bolj samozavestni.

 

"Vrhunska delavnica! Kaj bi dala, da bi te stvari slišala že prej. Priporočam vsem, ki želite razumeti, kako sploh deluje naša podzavest in kako lahko z njo vplivamo na svojo samozavest ter se ognemo bednim foram, ki nam znižujejo samozavest!" (Tjaša)

 

Na delavnici bomo spoznali:

 • Kako sami s svojimi mislimi ustvarjamo svojo nesamozavest in kako lahko iste principe uporabimo za gradnjo samozavesti.
 • S katerimi svojimi dejanji dobesedno podpiramo svojo nesamozavest in kaj bi lahko naredili, da bi postali samozavestnejši; katere navade so nam podporne.
 • Kako je pomemben odnos do sebe in do življenja – od tega je odvisno, koliko bomo videli, slišali in občutili sebe; nesamozavestni ljudje so izgubili stik s seboj.
 • Principe, korake, tehnike, s katerimi lahko vsak dan, vsak trenutek, gradimo svojo samozavest, samospoštovanje in občutek lastne vrednosti.
 • Kako se pripravimo na samozavestno predstavitev potencialnemu partnerju.

 


 

 • Ste kdaj opazili, da sami sebi znižujete svojo lastno samozavest?
 • Ste se kdaj iskreno vprašali, zakaj se vam to dogaja in iz kje to pride?
 • In ali poznate principe, po katerih delujejo naši možgani glede samozavesti?


Preberite si VSE spodnje odstavke. Vsak šteje. In ko preberete do konca, se odločite, ali bi prišli ali ne.


Če smo imeli več slabih izkušenj v partnerstvu, se nam lahko zgodi, da je vsaka od teh izkušenj pustila v nas nek pečat. Bolj kot smo bili ranjeni, pred večjo preizkušnjo smo, kako spet spustiti nekoga blizu sebe in mu zaupati ter se predati. Načeta pa je tudi naša samozavest. Tudi najbolj samozavestnim se zgodi, da so kdaj bolj ranljivi in da jim samozavest niha.
 

V situaciji, ko iščemo partnerja zase, je še kako pomembno, koliko verjamemo vase in kaj si mislimo o sebi.
Ko smo izpostavljeni in opazovani, ker nas nekdo ocenjuje kot potencialnega partnerja, je naša samozavest še toliko bolj na preizkušnji.

 

Boljšo samopodobo kot imamo, bolj samozavestno se bomo predstavili. Žal pa se dogaja tudi to, da si nekateri zaradi slabe samozavesti ne dajo prave priložnosti, da bi koga spoznali – ali nikamor ne gredo ali pa se bojijo začetne komunikacije.


Naša samozavest ni nekaj, kar nam je dano. Pravzaprav si jo sami ustvarjamo dan za dnem. Ali jo rušimo ali pa gradimo.
V obeh primerih delujejo enaki principi.

 

   

 • Ste preveč kritični do sebe?
 • Nikoli zadovoljni s seboj?
 • Pogosto mislite, da bi morali biti drugačni, ker taki, kot ste, niste ok?
 • Se sprašujete, kako na nekoga narediti vtis?
 • Se imate za neuspešne? Morda si mislite, da niste dovolj sposobni, pametni, lepi, zanimivi itd.?
 • Se primerjate z drugimi?
 • Morda imate samo napačne kriterije.
 • Si delate črne scenarije?
 • Si v mislih uničite vsako priložnost, še preden do nje sploh pride?
 • Ste razvili paleto izgovorov, zakaj ne bi spoznavali potencialnih partnerjev?


Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili pritrdilno, vas vabimo na to vsebinsko bogato delavnico.

 

 

Iz vsebine delavnice:

 

 • Nova definicija samozavesti, ki vam bo čisto spremenila pogled na to, kaj je samozavest in od česa je odvisna.
 • Principi, po katerih delujejo naši možgani, in s katerimi kreiramo svojo samopodobo in samozavest – če jih ne poznamo, avtomatsko pademo v tok negativnega mišljenja; če jih poznamo, jih lahko uporabimo za zavestno ustvarjanje pozitivne samopodobe in samozavesti.
 • Samouničevalni miselni vzorci in s čim jih lahko nadomestimo – črni ali svetli scenariji, samokritika, perfekcionizem, vloga žrtve in še kaj …
 • Moč fokusa in notranjega samogovora – kako lahko sami sebi otežimo ali olajšamo življenje?
 • Kaj delamo in česa ne delamo, da je naša samozavest tam, kjer je?
 • Kateri so ključni vedenjski vzorci, ki vplivajo na samopodobo in samozavest?
 • Kako je moj odnos do sebe povezan z mojo samozavestjo?
 • Znam biti v stiku s seboj? Koliko smo zares pripravljeni videti, slišati in občutiti sebe? Koliko spoštujemo svoje misli in občutke? Koliko jih upoštevamo?                                         

Če vas je katerakoli vsebina nagovorila, da ste ob njej začutili klic, povezavo s seboj, potem je smiselno, da pridete na delavnico.

 

Izjave udeležencev

 

smiley "Vrhunska delavnica! Kaj bi dala, da bi te stvari slišala že prej. Priporočam vsem, ki želite razumeti, kako sploh deluje naša podzavest in kako lahko z njo vplivamo na svojo samozavest ter se ognemo bednim foram, ki nam znižujejo samozavest!" (Tjaša)
 

smiley "Delavnica o samozavesti mi je dala novega znanja, kaj sem delal narobe do sedaj in kako dejansko lahko gradim samozavest z drobnimi psihološkimi navadami. Saška je vsebino pripravila izvrstno in jo tudi podala na zelo razumljiv in dober način." (Jaka)
 

smiley "Pred kratkim sem obiskal delavnico Saške Klemenčič na temo samozavesti v Holističnem centru Moč srca. Čeprav sem imel že prej nekaj znanja o tej temi, sem izvedel kar precej zanimivih stvari. Zelo mi je všeč tudi Saškin slog predavanja. Je zelo razumljiva, tudi ko govori o bolj globokih zadevah, veliko uporablja tudi primere iz svojega življenja, kar zelo pritegne. Vidi se ji tudi, da je strokovno izjemno podkovana. Kot oseba izžareva, prijetno energijo, toplino, je tudi zelo dostopna in vzpodbuja udeležence k aktivnem sodelovanju. Vsekakor se bom v prihodnje še z veseljem udeležil kakšne njene delavnice." Velko Zupan
 

smiley "Delavnica za samozavest mi je pomagala pri spoznavanju same sebe in dala mi je en nov vpogled  in informacije glede samozavesti, Saška to res zna odlično predstaviti in nam pomaga pri odkrivanju samega sebe in svojih strahov.
Priporočam jo vsakemu, ki želi spremeniti sebe in se je pripravljen podati v odnos z drugo osebo. Pri spoznavanju in usklajevanju z drugo osebo je dobro, da spoznamo sebe." Natalija Lah

 

Opis trenerke in njene reference
 

Mag. Saška Klemenčič je univ. dipl. pedagoginja in mag. andragogike, NLP mojster praktik (INLPTA certifikat) in NLP Coach (ICF certifikat). V svoji 18-letni praksi je izvedla več kot 700 delavnic in več kot 1050 coaching seans. Specializirana je za Selfmanagement, komunikacijo in osebno rast.

Zaradi svoje življenjske zgodbe in izzivov, ki jih je imela, je večino tehnik, ki jih deli z vami, najprej uporabila na sebi. Zato so njene delavnice zelo praktično naravnane, omogočajo vam intenzivno delo na sebi. Podprte so z lastnimi izkušnjami Saške in s strokovnimi znanji. Skozi vaje boste spoznali sebe, druge udeležence in dobili boste orodja, ki jih boste lahko takoj uporabili v praksi.

Učinkovitost njenih programov je večkrat dokazala na področju, kjer so rezultati najbolj merljivi, to je pri delu s prodajnimi svetovalci. Nekateri so že v prvih dveh mesecih dela z njo povečali svoje rezultate za 15 % do 300 % in več.
Coachala pa je tudi vrhunske plesne pare kot so Andrej Škufca z Melindo in Damir Halužan z Anno.

Je tudi predavateljica na Upravni akademiji.

Več o Saški in njenem delu na
www.saskaklemencic.com
 


 

"Nimam čarobne paličice, ki bi vam takoj pričarala samozavest. Dobili pa boste orodja in tehnike, za katere vam zagotavljam, da če jih boste redno uporabljali, boste sčasoma zgradili v sebi trden steber moči, na katerega se boste lahko oprli v še tako težavni situaciji.

Moje stranke mi povejo, da so po uporabi teh tehnik veliko bolj čustveno stabilne, zadovoljne s seboj in s svojim življenjem, bolj se spoštujejo, lažje postavijo meje in rečejo »NE«, bolj so povezane s seboj in zveste sebi.

Imajo bistveno boljšo samopodobo, samozavest in občutek lastne vrednosti. Ob stresnih situacijah in padcih se hitreje in lažje poberejo. Imajo več volje do življenja in več notranje moči." (mag. Saška Klemenčič)

 

Posebno darilo - vrednost 50 €
 

Vsak udeleženec prejme tudi 30 minutni individualni pogovor preko skypa ali telefona v vrednosti 50 € z namenom, da boste lažje pridobljeno znanje spravili v prakso.

Hkrati se tako tudi sami lahko osebno prepričate, če je Saška kot coachinja oseba, ki vam lahko pomaga pri zahtevnejših življenjskih situacijah, s katerimi se soočate ali ker želite od svojega življenja več in bi želeli z njo delati na daljši rok pri spremembi vašega življenja na bolje.

 

Termin in Lokacija
 

Dogodek bomo izvedli v torek, 20. 6. 2023, ob 18. uri v prijetni intimni sobici Gostilnice Pri Trubarjevi mami ali na spletni platformi Zoom. Odvisno od števila udeležencev in želje skupine.

 

Cena
 

Cena 3-urne delavnice je 45 € in že vsebuje 22% DDV. 
Ko se boste prijavili na dogodek, vam bomo poslali podrobnejša navodila glede dogodka in predplačila na vaš elektronski naslov.

 


Obisk zelo toplo priporočamo, saj gre za uporabne prijeme in metode, s katerimi lahko izboljšamo svoje življenje na boljše.


 

KOLEDAR DOGODKOV

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Julij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Avgust

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

 • HITRI ZMENKI v Ljubljani
 • V ISKANJU ODNOSA za samske
 • Solo Salsa Party za Samske
 • IZLETI V HRIBE - za samske
 • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
 • MATCHMe - Agencija za Stike
 • POLETJE V ŠKOLJKI - izlet za samske
 • ZANZIBAR ZA SAMSKE