VSI TERMINI

Nov termin trenutno še ni razpisan.

Takoj, ko bomo določili nov termin za dogodek, se bo prikazal na glavnem koledarju dogodkov

 

Kako naj spet zaupam

 

po razočaranju v ljubezni?


3-urna delavnica s coachinjo z 18-letno prakso

 

V svoji zadnji zvezi doživiš razočaranje. Morda prevaro. Ali pa se je nekdo s tabo samo poigral. Se je izkazalo, da oseba ni taka, kot se je predstavila na začetku?
 

Lahko, da si se res predal/-a tej zvezi z vsem srcem in potem je sledilo razočaranje kot hladen tuš. Konec. Tvoja čustva so bila ranjena. In zdaj si v precepu: Želiš si spet ljubiti, hkrati pa te je »na smrt« strah: Kaj, če spet pride do razočaranja in bolečine?
 

Morda se tudi sprašuješ, ali naj ostaneš z osebo, ki te je prevarala ali kako drugače razočarala? Kako naj ji zdaj verjameš, da se zgodba ne bo ponovila? Kako naj zbereš pogum, da ponovno odpreš srce, se predaš v ljubezni, če te je pa strah, da bo spet ranjeno?
 

Je bolje iti naprej? Spoznati nekoga drugega in začeti znova? Kako vedeti, da se ne bo isto zgodilo tudi s to osebo? Kako se varno predati in zaupati?
 

Če se prepoznaš v tej situaciji, te vabim na delavnico "Kako spet zaupati po razočaranju v ljubezni?"
 
Komu je delavnica namenjena:


 • Vsem, ki ste prišli na razpotje zaradi prevare ali drugega razočaranja, in se sprašujete, ali ostati skupaj in poskušati znova ali iti narazen.

 • Vsem, ki ste šli narazen s partnerjem po nekem razočaranju, in želite začeti znova z drugo osebo, pa imate izziv s predajo in zaupanjem.

 •  

Na delavnici se bomo pogovarjali o naslednjih temah:


 • Kako pride do razočaranja? Prevara in samoprevara. Kako nastaneta in kakšne so posledice.

 • Kako se soočiti z bolečo situacijo ali izgubo? Zakaj jo je potrebno predelati?

 • Kaj mi ta situacija pove o meni, o drugi osebi in o najinem odnosu? Na kaj lahko vplivava?

 • O čem se je dobro pogovoriti in kako to izpeljati? Kako do novih dogovorov in skupnih ciljev? Kako postaviti kvaliteten odnos?

 • Kako gradimo zaupanje? Kaj lahko naredi oseba, ki ne more zaupati? Kaj lahko naredi druga oseba, da si ponovno pridobi zaupanje? Kako graditi zaupanje, ko nekoga spoznavaš na novo? Kaj potrebujem od druge osebe, da lahko odpustim in ji ponovno zaupam? Kakšen je proces odpuščanja zamere, jeze, bolečine, strahu? Kako stopiti iz krivde oz. sodbe? Kam usmeriti fokus? Kako se obnašati?

 • Kako lahko uporabimo situacijo za osebno rast in navdih?

 

 

Zakaj se splača priti na delavnico:


 • Razumeli boste vloge tistega, ki vara, tistega, ki je prevaran, in ljubice oz. ljubčka. Ko boste razumeli, kako razmišljajo in kako delujejo, boste lažje sanirali nastalo situacijo.

 • Dobili boste znanje, zakaj ste se zataknili v jezi, zameri, bolečini in krivdi, ter kako se premakniti naprej z odpuščanjem in dobro strategijo. Dobili boste konkretne tehnike.

 • Lahko boste prevzeli svoj del odgovornosti in si s tem povrnili moč, samospoštovanje in občutek lastne vrednosti.

 • Spoznali boste pristope za gradnjo zaupanja in pozitivne naravnanosti.

 • Vedeli boste, kako delovati, da bo vaš odnos konstruktivno napredoval.

 • Spoznali boste značilnosti samoprevare, kar vam bo omogočilo, da si ne boste več pripovedovali zgodbic, ki bi jim radi verjeli, temveč boste sposobni videti objektivna dejstva.

 • Imeli boste možnost konkretno kaj vprašati glede svoje situacije in si pridobiti različna mnenja.

 •  

Kako veste, da bo delavnica za vas res koristna:


Dobili boste znanja, preizkušena v praksi in tehnike, ki delujejo.

Koristi boste imeli toliko, kolikor ste pripravljeni slišati resnico, delati na sebi, da boste pridobljeno znanje tudi prenesli v prakso in naredili pozitivne spremembe v vašem življenju.

 


Običajno se na delavnici naredi zelo zaupno vzdušje, v katerem si lahko varno, iskreno delimo izkušnje, se spoznavamo, in dobivamo nova spoznanja ter praktične tehnike.

Delamo na vaših primerih.

Ko spoznamo, da nismo sami v svoji izkušnji, je lažje.

Pogosto se pa tudi čemu iz srca nasmejimo.

Pridejo tako moški kot ženske.

 

Izjave udeležencev

 

"Poznavanje sebe in svojih vzorcev, znanje o partnerstvu ... je nujen korak na poti iskanja partnerja in za srečno partnerstvo. Delavnico priporočam vsem samskimi in tistim v partnerstvu, ki se soočajo s težavami."

"Na delavnici se je ustvarilo sproščeno vzdušje, zato sem se tudi sama odprla in spregovorila o svoji izkušnji. Predavateljica nam je predstavila veliko uporabnih metod, kako preboleti razpad zveze in kako iti naprej."

"Na delavnicah in predavanjih pridobiš nova znanja in ozavestiš že prej pridobljena znanja za delo na sebi in duhovno rast. Spoznaš tehnike za osebni razvoj in opolnomočenje. Z ozaveščanjem in izvajanjem tehnik pa postaneš močnejši, bolj samozavesten in pogumen. Verjameš vase. Ceniš se."

"Dogodek, ki odpira nove poglede in odstira to, kar sami v sebi že vemo, pa smo pozabili uporabljati ali pa potisnili nekam globoko, obenem pa še prijetno druženje. Predavateljica nas je tokrat takoj povezala med seboj in ustvarila prijazno atmosfero."

"Do sedaj sem bila na dveh delavnicah mag. Saške. Vsebino podaja res odlično, veliko je konkretnih primerov, uporabnih nasvetov. Poda veliko izhodišč za osebno delo. Zelo je strokovna in hkrati razumljiva. Ne prodaja prazne slame."
 

"Pred kratkim sem obiskal delavnico Saške Klemenčič na temo samozavesti v Holističnem centru Moč srca. Čeprav sem imel že prej nekaj znanja o tej temi, sem izvedel kar precej zanimivih stvari. Zelo mi je všeč tudi Saškin slog predavanja. Je zelo razumljiva, tudi ko govori o bolj globokih zadevah, veliko uporablja tudi primere iz svojega življenja, kar zelo pritegne. Vidi se ji tudi, da je strokovno izjemno podkovana. Kot oseba izžareva, prijetno energijo, toplino, je tudi zelo dostopna in vzpodbuja udeležence k aktivnem sodelovanju. Vsekakor se bom v prihodnje še z veseljem udeležil kakšne njene delavnice." Velko Zupan
 

"Delavnica za samozavest mi je pomagala pri spoznavanju same sebe in dala mi je en nov vpogled  in informacije glede samozavesti, Saška to res zna odlično predstaviti in nam pomaga pri odkrivanju samega sebe in svojih strahov.
Priporočam jo vsakemu, ki želi spremeniti sebe in se je pripravljen podati v odnos z drugo osebo. Pri spoznavanju in usklajevanju z drugo osebo je dobro, da spoznamo sebe." Natalija Lah

 

Opis trenerke in njene reference
 

Mag. Saška Klemenčič je univ. dipl. pedagoginja in mag. andragogike, NLP mojster praktik (INLPTA certifikat) in NLP Coach (ICF certifikat). V svoji 18-letni praksi je izvedla več kot 700 delavnic in več kot 1050 coaching seans. Specializirana je za Selfmanagement, komunikacijo in osebno rast.

Zaradi svoje življenjske zgodbe in izzivov, ki jih je imela, je večino tehnik, ki jih deli z vami, najprej uporabila na sebi. Zato so njene delavnice zelo praktično naravnane, omogočajo vam intenzivno delo na sebi. Podprte so z lastnimi izkušnjami Saške in s strokovnimi znanji. Skozi vaje boste spoznali sebe, druge udeležence in dobili boste orodja, ki jih boste lahko takoj uporabili v praksi.

Učinkovitost njenih programov je večkrat dokazala na področju, kjer so rezultati najbolj merljivi, to je pri delu s prodajnimi svetovalci. Nekateri so že v prvih dveh mesecih dela z njo povečali svoje rezultate za 15 % do 300 % in več.
Coachala pa je tudi vrhunske plesne pare kot so Andrej Škufca z Melindo in Damir Halužan z Anno.

Je tudi predavateljica na Upravni akademiji.

Več o Saški in njenem delu na
www.saskaklemencic.com
 


 

"Nimam čarobne paličice, ki bi vam takoj pričarala samozavest. Dobili pa boste orodja in tehnike, za katere vam zagotavljam, da če jih boste redno uporabljali, boste sčasoma zgradili v sebi trden steber moči, na katerega se boste lahko oprli v še tako težavni situaciji.

Moje stranke mi povejo, da so po uporabi teh tehnik veliko bolj čustveno stabilne, zadovoljne s seboj in s svojim življenjem, bolj se spoštujejo, lažje postavijo meje in rečejo »NE«, bolj so povezane s seboj in zveste sebi.

Imajo bistveno boljšo samopodobo, samozavest in občutek lastne vrednosti. Ob stresnih situacijah in padcih se hitreje in lažje poberejo. Imajo več volje do življenja in več notranje moči." (mag. Saška Klemenčič)

 

Posebno darilo v vrednosti 50 €
 

Vsak udeleženec prejme tudi 30 minutni individualni pogovor preko skypa ali telefona v vrednosti 50 € z namenom, da boste lažje pridobljeno znanje spravili v prakso.

Hkrati se tako tudi sami lahko osebno prepričate, če je Saška kot coachinja oseba, ki vam lahko pomaga pri zahtevnejših življenjskih situacijah, s katerimi se soočate ali ker želite od svojega življenja več in bi želeli z njo delati na daljši rok pri spremembi vašega življenja na bolje.

 

Lokacija
 

Dogodek bomo izvedli v Hotelu Park (po novem B&B Hotel Ljubljana Park), ki se nahaja v Ljubljani na Taboru 9.
Kako točno do hotela Park si oglejte tukaj.

Brezplačno lahko parkirate na ulici Tabor ali v bližnjih plačljivih garažnih hišah v okolici hotela (Garažna hiša Metelkova, garažna hiša Komenskega, garažna hiša UKC LJ). 

Ko boste stopili skozi glavna vrata hotela Park, pojdite levo mimo recepcije, nato pa skozi steklena vrata do predavalnice, kjer vas čakamo, pripravljeni na čudovit večer.


Natančna navodila, kako do lokacije, vam bomo poslali na vaš email po tem, ko se boste prijavili na dogodek.

 

Cena
 

Cena 3-urne delavnice je 40 €. 
Ko se boste prijavili na dogodek, vam bomo poslali podrobnejša navodila glede dogodka in predplačila na vaš elektronski naslov.

 


Obisk zelo toplo priporočamo, saj gre za uporabne prijeme in metode, s katerimi lahko izboljšamo svoje življenje na boljše.


 

KOLEDAR DOGODKOV

Januar

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Februar

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Marec

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

 • V ISKANJU ODNOSA
 • 21-dnevni COACHING IZZIV za samske
 • OSVOJI ŽENSKO, KI JO HOČEŠ! On-line tečaj za moške
 • HITRI ZMENKI v Ljubljani
 • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
 • Delavnica: KAKO BITI PRAVI ZA PRAVO OSEBO?
 • SALSA ZMENKI
 • DRUŽABNI PLESI