VSI TERMINI

Nov termin trenutno še ni razpisan.

Takoj, ko bomo določili nov termin za dogodek, se bo prikazal na glavnem koledarju dogodkov

KAKO DO PRAVEGA PARTNERJA/KE BREZ VEDEŽEVALKE? 

Delavnica je bila že 2x razprodana.
Pohitite s prijavo, saj so mesta omejena.

Delavnica nam bo postregla s čudovito izkušnjo in spoznanjem, kaj vse lahko storimo, da pride do nas pravi(a) partner(ka).

V ta namen bomo ozavestili, kako delovati in kakšne tehnike nam pomagajo na tej poti. Ko namreč pravilno pristopimo k iskanju prave(ga) partnerja(ke) in uporabimo tista orodja, ki skrita ležijo v nas in jih žal pogosto ne znamo dovolj dobro uporabiti, je trud poplačan.

Za nekatere udeležence je delavnica pravo razodetje, za večino pa globoka izkušnja, začinjena s prijetnim druženjem in odkrivanjem novega, ki udeležence navda s pozitivno energijo in voljo spoznavati sebe na poti do prave(ga) partnerja(ke).
 

Tehnike, ki jih bomo spoznali na delavnici:

–     zrcaljenje;
–     tehnika sprejemanja strahov;
–     pogovor s strahom;
–     regresija.

Delavnico bo vodila uspešna poslovna svetovalka, AI-coach in regresoterapevtka mag. Agata Kopač (njen opis si lahko preberete spodaj).

 


 

Namen delavnice:


1. Ozavestiti, da ko smo srečni/zadovoljni s sabo, bomo lahko prišli do prave(ga):
– kako nam energija pomaga do prave(ga);
– kako nam sprejemanje strahov pomaga do prave(ga).

2. Osvojiti tehnike, ki nam pomagajo, da izvemo, ali je neka oseba prava za nas (brez vedeževalke):
– kako s pravimi informacijami in pravim načinom odločanja do prave(ga).
 

 Vsebina 4-urne delavnice

Vse okrog nas je energija. Pa tudi ljudje smo energija, zato je prav, da razmišljamo o pravem(i) partnerju(ki) kot o energijskemu bitju. Na delavnici bomo pogledali, kako nam to lahko pomaga pri iskanju prave(ga).

Ker pa smo ljudje tudi racionalna bitja, je v naši naravi, da se radi sprašujemo, ali je partner(ka) pravi(a) za nas.
Razmišljamo, tehtamo in delamo sklepe. A slednji se pogosto izkažejo za napačne.

Zato bomo na delavnici odkrili, kakšen je boljši način pridobivanja informacij in odločanja glede izbire prave(ga).
V ta namen bomo ozavestili tudi nekaj učinkovitih tehnik za odpravo strahov, ki so nam pri tem pogosto velika ovira.
In tako bo iskanje pravega partnerja zase zelo enostavno.


  

Kako do prave(ga) oziroma kako veš, da je nekdo pravi(a)?

 • S pravo energijo do prave(ga):

Vsem so nam privlačni ljudje, ki kar kipijo od energije, zato bomo pogledali, kako biti polni energije, tako da smo atraktivni za druge ljudi. V ta namen bomo pogledali, kako deluje človek kot energijsko bitje, kako prejema in izgublja energijo ter kako to vpliva na naše odnose in možnost, da pritegnemo prave(ga) partnerja(ko) v svoje življenje

Govor bo tudi o tem, kako do take energije, ki je privlačna za pravo(ega). Privlačni smo vedno za energije, ki jih imamo v sebi. Če imamo v sebi na primer veliko žalosti, bomo privlačili nekoga, ki ga privlači žalost. Mogoče se nobeden od naju te žalosti ne zaveda, jo pa podzavestno čuti. Zato potrebujemo dobro spoznati delovanje človeka in počistiti pri sebi vse, kar vleče k nam partnerje(ke), ki si jih zavestno ne želimo ali niso pravi(e) za nas v smislu, da se bomo z njimi imeli lepo. Pogledali si bomo delovanje tega mehanizma.

 • Z odpravo strahov do prave(ga):

Strahovi nam pobirajo energijo in nam ne pustijo, da bi k nam v življenje prišle prave stvari. Zato bomo spoznali nekaj nepogrešljivih tehnik za odpravo strahov, ki nam ne pustijo, da bi k nam prišel pravi(a) partner(ka).

* tehnika sprejemanja strahov, ki nam pomaga v vsakem trenutku, ko nas nekaj obremenjuje in stvari niso take, kot si želimo;
* pogovor s strahom nam pomaga, da pridobimo informacije iz univerzalne zavesti;
* zrcaljenje je tehnika, ki nam pomaga ozavestiti, da vse, kar nas onesrečuje zunaj nas, odseva nekaj znotraj nas;
* regresija je tehnika, katere se poslužujemo, ko želimo pogledati, ali smo nesrečni zaradi preteklih dogodkov (tega življenja, preteklih življenj ali pa vmesnega časa), in s katero sčistimo vsa neprijetna čustva in občutke, ki nas zaradi preteklosti še bremenijo. Pomaga nam očistiti odnose do sebe in drugih ter strahove, ki nas ovirajo, da bi prišli do prave(ga).

 • S pravim načinom odločanja do prave(ga):

Znanstveniki so dokazali, da je srce najmočnejši generator elektromagnetnega polja v telesu, celo 5000 močnejši kot možgani. Ko si nekaj zaželi naše srce, je zato veliko večja verjetnost, da bomo do tega prišli, kot če si nekaj želimo le razumsko. Naučili se bomo razlikovati med odločanjem iz razuma in odločanjem iz srca ter zakaj ima odločanje iz srca boljše rezultate na dolgi rok pri izbiranju prave(ga).

 • S pravimi informacijami do prave(ga):

Zgolj z razumom težko pridemo do prave(ga) partnerja(ke), saj ima razum premalo informacij. Poleg tega nas ovirajo še številni zavestni in podzavestni strahovi, ki nam otežujejo videti stvari take, kot so. Zato se bomo na delavnici naučili povezovanja s srcem in našim višjim jazom. Le-ta imata vse informacije, ki jih potrebujemo v življenju, in sta nam lahko v pomoč, ko ugotavljamo, kaj si resnično želimo, kaj je dobro za nas in ali je partner(ka) pravi(a) za nas. Zato nam s tem znanjem ni potrebno na pogovor k vedeževalki.
 

 

Izjave udeležencev

"Kako do pravega partnejra je bila zame zanimiva delavnica, saj mi je ponudila zrcalo sebe. Delavnica te motivira, da se začneš ukvarjati sam s seboj." (Maja, 35 let)

"Izvrstna delavnica, ki ti odpre marsikatera vrata. Predvsem do samega sebe ... iz sebe pa tako ali tako lahko gradiš marsikaj in kakršnekoli odnose. Sama vem, da želim graditi lepe in harmonične odnose. Veliko bolj mi je jasno, kako bom prišla do zase pravega partnerja. Hvala za znanje." (Vida, 52 let)
 

Način dela

Razgibana delavnica pod vodstvom izkušene moderatorke, ki skrbi za teoretično podlago, izmenjavo izkušenj ter razne igre v parih, kar omogoči prijetno druženje in spoznavanje.
 

Komu je namenjena delavnica

Vsem samskim, ki radi izvedo kaj novega o sebi in drugih ter se pri tem zabavajo.


Izvajalka

Mag. Agata Kopač je regresoterapevtka, AI-coach in poslovna svetovalka v podjetju AI-LINK, pri čemer jo najbolj izpopolnjuje, ko spodbuja ljudi in organizacije, da iz sebe povlečejo potenciale, ki spijo v njih.

Izvajalka, po izobrazbi pravnica, magistra ekonomije, je podjetnica, poslovna svetovalka, ki se je v zadnjih desetih letih zakopala v iskanje človeške sreče, ki je kljub številnim uspehom na različnih življenjskih področjih le s težavo vstopala v njeno življenje.

 

Na svoji poti je tako poskusila številne tehnike in prakse. Nabirala je znanje vse od kitajskih modrecev pa do nevrolingvističnega programiranja. Pri tem jo je zaradi svojih rezultatov najbolj navdušila nehipnotična regresija. Tako jo je pričela uporabljati tudi sama in po večletni praksi ter tečaju za regresoterapevta je z njo začela pomagati tudi drugim.

Z redno meditacijo in veliko dela na sebi je uspela razviti tudi svojo intuicijo do te mere, da se je sposobna v vsakem trenutku povezati z univerzalno zavestjo. S tem pomaga danes tudi drugim, saj verjame, da se le tako lahko osvobodimo spon te dimenzije in najdemo notranjo srečo. V ta namen pomaga ljudem tudi preko AI-coachinga, v katerem je združila vsa znanja, ki jih je pridobila na svoji poti samoodkrivanja.
 

Cena vključuje:
- strokovno moderiranje delavnice (delavnico bo vodila regresoterapevtka, poslovna svetovalka in AI-coach)
- učno gradivo,
- prigrizek in
- vodo.
 

KOLEDAR DOGODKOV

November

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

December

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Januar

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

 • DRUŽABNI PLESI
 • MEDITACIJA ZA SAMSKE
 • POGOVORNA SKUPINA Dear John
 • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
 • MATCHMe - Agencija za Stike
 • HITRI ZMENKI v Ljubljani
 • IZLETI V HRIBE - za samske
 • RAJSKI MALDIVI
 • Spoznavni veseli december
 • PLES ZA SAMSKE
 • egipt za samske
 • SANJSKI SEJŠELI