VSI TERMINI

Nov termin trenutno še ni razpisan.

Takoj, ko bomo določili nov termin za dogodek, se bo prikazal na glavnem koledarju dogodkov

 

Kako preboleti in iti naprej?


3-urna Zoom delavnica s coachinjo z 18-letno prakso

 

 • Ste še vedno pod vtisom svoje zadnje zveze? 
 • So spomini še zelo živi?
 • Ste še polni čustev, zamer? 
 • Še zmeraj čutite povezanost z bivšim/o partnerjem/ko? 
 • Vas določeni kraji še vedno spominjajo na vaju? 
 • Greste na zmenek, pa mislite na svojo bivšo/bivšega?
   
 • Bi radi začeli znova, pa je še vse preveč prisotno tisto »staro« in domače? 
 • Ste »zataknjeni« v preteklosti, pa ne morete »ne nazaj ne naprej«? 
 • Ne veste, kako bi odpustili drugi osebi in sebi? 
 • Radi bi se spet predali, pa vas je strah? 
 • Čutite, da je vaše srce zaprto?
   

Če ste na katero od zgornjih vprašanj odgovorili z DA, potem vam toplo svetujemo, da pridete na to delavnico, saj vam bo pomagala na poti naprej. Res toplo priporočamo. heart

 

 

Vsebina delavnice

 • Kako »predelati« svojo preteklo zvezo? Kako sami ustvarjamo svoje izkušnje in s tem svojo (ne)srečo? Kako lahko spremenimo pogled na svojo izkušnjo, da nam bo lažje iti naprej? Kakšen pomen in težo dajete izkušnji? Kaj ste se naučili v tem odnosu?
   

 • Kako pozdraviti svoje srce in čustva? Odpuščanje, hvaležnost, ljubezen, oblikovanje pozitivnih spominov – za lastno osvoboditev. Izražanje in zdravljenje čustev. Tehnike odpuščanja, balansiranja čustev.
   

 • Kako spustiti osebo, odnos, predstavo, prepričanje, hrepenenje… in iti naprej? Postaviti si življenje na novo. Spet najti in definirati sebe, svojo vrednost, pričakovanja… skrb zase in za svojo srečo. Razvoj odnosa in ljubezni do sebe.
   

 • Dati si novo priložnost. Kako se odpremo in pripravimo na nove priložnosti? Cona neudobja in vznemirjenja. Odprtost, radovednost in pričakovanje – brez vnaprejšnjih sodb in strahov. Pogum in previdnost. Srce in glava z roko v roki. Sklepanje kompromisov – do katere mere? Ostati sebi zvest in najti nekoga, ki zna povleči iz vas vašo najboljšo verzijo.
   

Namen delavnice

 • Spoznati pristope, ki vam bodo pomagali »predelati« ostanke konfliktov, zamer, negativnih čustev iz preteklih zvez.

 • Predstavitev tehnik, ki nam pomagajo zaceliti čustvene rane in nam povrniti sposobnost ljubezni, veselja, optimizma.

 • Spoznati načine, kako pustiti preteklost za sabo in si dovoliti živeti naprej srečno in ljubezni polno življenje.

 • Osvoboditev od občutkov krivde, tako da boste prevzeli svoj del odgovornosti za vajin odnos in si s tem povrnili moč.

 • Pomiritev s preteklostjo in opolnomočenje sebe, da boste zakorakali v prihodnost bolj samozavestni, odločni in zadovoljni.
   

Vsega tega verjetno ne bomo dosegli na delavnici, ker gre za proces, ki potrebuje svoj čas. Dobili pa boste smernice in tehnike, ki vam bodo pomagale, če jih boste uporabljali še po delavnici.

Delavnica bo aktivna v smislu dela na sebi. Zato pridite tisti, ki se ne bojite pogledati vase, in si želite spremembe na bolje.

 

Posebno darilo v vrednosti 50 €
 

Vsak udeleženec prejme tudi 30 minutni individualni pogovor preko skypa ali telefona v vrednosti 50 € z namenom, da boste lažje pridobljeno znanje spravili v prakso. To darilo lahko koristite le enkrat.

Hkrati se tako tudi sami lahko osebno prepričate, če je Saška kot coachinja oseba, ki vam lahko pomaga pri zahtevnejših življenjskih situacijah, s katerimi se soočate ali ker želite od svojega življenja več in bi želeli z njo delati na daljši rok pri spremembi vašega življenja na bolje.

 

Izjave udeležencev

 

smiley "Zelo dobro predavanje in delavnica. Saska na enostaven nacin vodi do samega sebe. Pripomore, da ozavestis vzorce, katere so v tebi in ti onemogocajo tvojo osebno rast. Pomaga ti, da te vzorce spremenis v vzorce, katere te bojo podpirali v zivljenju. Toplo priporocam vsem, ki bi se rad naucili vzpostaviti meje v komunikaciji in ozavestiti svoje potrebe v odnosu." Jovanka C.
 

smiley "Pred kratkim sem obiskal delavnico Saške Klemenčič na temo samozavesti v Holističnem centru Moč srca. Čeprav sem imel že prej nekaj znanja o tej temi, sem izvedel kar precej zanimivih stvari. Zelo mi je všeč tudi Saškin slog predavanja. Je zelo razumljiva, tudi ko govori o bolj globokih zadevah, veliko uporablja tudi primere iz svojega življenja, kar zelo pritegne. Vidi se ji tudi, da je strokovno izjemno podkovana. Kot oseba izžareva, prijetno energijo, toplino, je tudi zelo dostopna in vzpodbuja udeležence k aktivnem sodelovanju. Vsekakor se bom v prihodnje še z veseljem udeležil kakšne njene delavnice." Velko Zupan
 

smiley "Delavnica za samozavest mi je pomagala pri spoznavanju same sebe in dala mi je en nov vpogled  in informacije glede samozavesti, Saška to res zna odlično predstaviti in nam pomaga pri odkrivanju samega sebe in svojih strahov.
Priporočam jo vsakemu, ki želi spremeniti sebe in se je pripravljen podati v odnos z drugo osebo. Pri spoznavanju in usklajevanju z drugo osebo je dobro, da spoznamo sebe." Natalija Lah
 

smiley "Poznavanje sebe in svojih vzorcev, znanje o partnerstvu ...je nujen korak na poti iskanja partnerja in za srečno partnerstvo. Delavnico priporočam vsem samskimi in tistim v partnerstvu, ki se soočajo s težavami."


smiley "Največ lahko narediš s svojim zgledom in spremembo na sebi. Z veseljem povem komu, ki si želi delati na sebi za vaše odlične delavnice in predavanja."


smiley "Dogodek, ki odpira nove poglede in odstira to, kar sami v sebi že vemo, pa smo pozabili uporabljati ali pa potisnili nekam globoko, obenem pa še prijetno druženje. Predavateljica nas je takoj povezala med seboj in ustvarila prijazno atmosfero."


smiley "Na delavnicah in predavanjih pridobiš nova znanja in ozavestiš že prej pridobljena znanja za delo na sebi in duhovno rast. Spoznaš tehnike za osebni razvoj in opolnomočenje. Z ozaveščanjem in izvajanjem tehnik pa postaneš močnejši, bolj samozavesten in pogumen. Verjameš vase. Ceniš se."


smiley "Všeč mi je bilo, da sem malo bolj začel razmišljati in to, da mi je delavnica odprla nova obzorja. Strokovna podkovanost predavateljice je bila korektna in profesionalna."


smiley "Čeprav sem imel že prej nekaj znanja o tej temi, sem izvedel kar precej zanimivih stvari. Zelo mi je všeč tudi Saškin slog predavanja. Je zelo razumljiva, tudi ko govori o bolj globokih zadevah, veliko uporablja tudi primere iz svojega življenja, kar zelo pritegne. Vidi se ji tudi, da je strokovno izjemno podkovana. Kot oseba izžareva, prijetno energijo, toplino, je tudi zelo dostopna in vzpodbuja udeležence k aktivnem sodelovanju. Vsekakor se bom v prihodnje še z veseljem udeležil kakšne njene delavnice." 


smiley "Delavnica mi je pomagala pri spoznavanju same sebe in dala mi je en nov vpogled in informacije glede samozavesti, Saška to res zna odlično predstaviti in nam pomaga pri odkrivanju samega sebe in svojih strahov."


smiley "Priporočam jo vsakemu, ki želi spremeniti sebe in se je pripravljen podati v odnos z drugo osebo. Pri spoznavanju in usklajevanju z drugo osebo je dobro, da najprej dodobra spoznamo sebe."
 

 

Opis trenerke in njene reference
 

Mag. Saška Klemenčič je univ. dipl. pedagoginja in mag. andragogike, NLP mojster praktik (INLPTA certifikat) in NLP Coach (ICF certifikat). V svoji 18-letni praksi je izvedla več kot 700 delavnic in več kot 1050 coaching seans. Specializirana je za Selfmanagement, komunikacijo in osebno rast.

Zaradi svoje življenjske zgodbe in izzivov, ki jih je imela, je večino tehnik, ki jih deli z vami, najprej uporabila na sebi. Zato so njene delavnice zelo praktično naravnane, omogočajo vam intenzivno delo na sebi. Podprte so z lastnimi izkušnjami Saške in s strokovnimi znanji. Skozi vaje boste spoznali sebe, druge udeležence in dobili boste orodja, ki jih boste lahko takoj uporabili v praksi.

Učinkovitost njenih programov je večkrat dokazala na področju, kjer so rezultati najbolj merljivi, to je pri delu s prodajnimi svetovalci. Nekateri so že v prvih dveh mesecih dela z njo povečali svoje rezultate za 15 % do 300 % in več.
Coachala pa je tudi vrhunske plesne pare kot so Andrej Škufca z Melindo in Damir Halužan z Anno.

Je tudi predavateljica na Upravni akademiji.

Več o Saški in njenem delu na
www.saskaklemencic.com ter na njenem FB tukaj.
 


 

"Nimam čarobne paličice, ki bi vam takoj pričarala samozavest. Dobili pa boste orodja in tehnike, za katere vam zagotavljam, da če jih boste redno uporabljali, boste sčasoma zgradili v sebi trden steber moči, na katerega se boste lahko oprli v še tako težavni situaciji.

Moje stranke mi povejo, da so po uporabi teh tehnik veliko bolj čustveno stabilne, zadovoljne s seboj in s svojim življenjem, bolj se spoštujejo, lažje postavijo meje in rečejo »NE«, bolj so povezane s seboj in zveste sebi.

Imajo bistveno boljšo samopodobo, samozavest in občutek lastne vrednosti. Ob stresnih situacijah in padcih se hitreje in lažje poberejo. Imajo več volje do življenja in več notranje moči." (mag. Saška Klemenčič)

 

Termin in lokacija
 

Dogodek bomo izvedli v četrtek, 20. 5. 2021, ob 18. uri na spletni platformi Zoom.
Natančna navodila glede Zooma in predplačila vam bomo poslali na vaš email po tem, ko se boste prijavili na dogodek.

 

Cena
 

Cena 3-urne delavnice je 40 €. 
Ko se boste prijavili na dogodek, vam bomo poslali podrobnejša navodila glede dogodka in predplačila na vaš elektronski naslov.

 


Obisk zelo toplo priporočamo, saj gre za uporabne prijeme in metode, s katerimi lahko izboljšamo svoje življenje na boljše.


 

KOLEDAR DOGODKOV

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Julij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Avgust

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

 • SALSA ZMENKI
 • SOČUTNO PARTNERSTVO
 • DRUŽABNI PLESI
 • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
 • MATCHMe - Agencija za Stike
 • 21-dnevni COACHING IZZIV za samske
 • ZANZIBAR ZA SAMSKE
 • ŠPANŠČINA ZA SAMSKE
 • IZLETI V HRIBE - za samske
 • V ISKANJU ODNOSA
 • RAJSKI MALDIVI