VSI TERMINI

Nov termin trenutno še ni razpisan.

Takoj, ko bomo določili nov termin za dogodek, se bo prikazal na glavnem koledarju dogodkov

 

Kdo si in koga hočeš?

Nalij si čistega vina.
 

3-urna Zoom delavnica s coachinjo z 18-letno prakso

 

Povejte ... Se pogosto sprašujete, kakšen je vaš pravi partner ali partnerka in kje ga/jo najti?
Si postavljate kriterije, zahteve, kakšna naj bo ta oseba?
 

Ampak, ali ste pomislili, da na drugi strani tudi vaša druga polovica razmišlja o tem, kakšen je njen idealni partner oz. partnerka?
 

Kaj, če postavlja take kriterije in zahteve kot vi?
 

Pa jih dosegate? Se trudite, da bi jih dosegali ali razmišljate, da naj vas sprejme takega/tako kot ste?
 

Kakšni pa ste? Nosite še vedno »prtljago« iz prejšnje zveze ali ste že »predelali« preteklost? So vaša pričakovanja dvolična – od druge osebe nekaj zahtevate, kar od sebe ne pričakujete?
 

Ko pogledamo resnici v oči in rečemo bobu bob, lahko šele napredujemo. Z osvojenim znanjem lahko tako veliko lažje stopamo po poti do kakovostnih odnosov, harmoničnih partnerstev in posledično lepega življenja.
 


Vsebina delavnice:


Spoznali bomo tehnike in pristope za osebni razvoj, s katerimi bomo lahko razvijali svoje potenciale in premagovali svoje šibkosti.

 • Definirali bomo, kaj pričakujemo od osebe, ki bi bila prava za nas.

 • Kakšni so naši kriteriji?

 • Kakšne kriterije in pričakovanja bi lahko imela taka oseba do nas?

 • Odkrivali bomo, koliko že dosegamo te kriterije, kaj nam še manjka in kako to razviti.

 • Spoznavali, kaj so naše unikatne prednosti, s katerimi lahko nekomu polepšamo življenje, in kako te svoje potenciale še dodatno negovati.

Kvaliteten odnos lahko ustvarita le dve »kvalitetni« osebi. Gre za stopnjo osebne zrelosti, v kateri najdemo spoštovanje, sprejemanje, podporo, sposobnost empatije, komunikacije, zaupanja, intime in ranljivosti.

 

Darilo v vrednosti 50 €
 

Vsak udeleženec prejme tudi 30 minutni individualni pogovor preko skypa ali telefona v vrednosti 50 € z namenom, da boste lažje pridobljeno znanje spravili v prakso. Ta pogovor lahko koristite le enkrat.

Hkrati se tako tudi sami lahko osebno prepričate, če je Saška kot coachinja oseba, ki vam lahko pomaga pri zahtevnejših življenjskih situacijah, s katerimi se soočate ali ker želite od svojega življenja več in bi želeli z njo delati na daljši rok pri spremembi vašega življenja na bolje.

 

 

Izjave udeležencev

 

"Pred kratkim sem obiskal delavnico Saške Klemenčič na temo samozavesti v Holističnem centru Moč srca. Čeprav sem imel že prej nekaj znanja o tej temi, sem izvedel kar precej zanimivih stvari. Zelo mi je všeč tudi Saškin slog predavanja. Je zelo razumljiva, tudi ko govori o bolj globokih zadevah, veliko uporablja tudi primere iz svojega življenja, kar zelo pritegne. Vidi se ji tudi, da je strokovno izjemno podkovana. Kot oseba izžareva, prijetno energijo, toplino, je tudi zelo dostopna in vzpodbuja udeležence k aktivnem sodelovanju. Vsekakor se bom v prihodnje še z veseljem udeležil kakšne njene delavnice." Velko Zupan
 

"Delavnica za samozavest mi je pomagala pri spoznavanju same sebe in dala mi je en nov vpogled  in informacije glede samozavesti, Saška to res zna odlično predstaviti in nam pomaga pri odkrivanju samega sebe in svojih strahov.
Priporočam jo vsakemu, ki želi spremeniti sebe in se je pripravljen podati v odnos z drugo osebo. Pri spoznavanju in usklajevanju z drugo osebo je dobro, da spoznamo sebe." Natalija Lah

 

Opis trenerke in njene reference
 

Mag. Saška Klemenčič je univ. dipl. pedagoginja in mag. andragogike, NLP mojster praktik (INLPTA certifikat) in NLP Coach (ICF certifikat). V svoji 18-letni praksi je izvedla več kot 700 delavnic in več kot 1050 coaching seans. Specializirana je za Selfmanagement, komunikacijo in osebno rast.

Zaradi svoje življenjske zgodbe in izzivov, ki jih je imela, je večino tehnik, ki jih deli z vami, najprej uporabila na sebi. Zato so njene delavnice zelo praktično naravnane, omogočajo vam intenzivno delo na sebi. Podprte so z lastnimi izkušnjami Saške in s strokovnimi znanji. Skozi vaje boste spoznali sebe, druge udeležence in dobili boste orodja, ki jih boste lahko takoj uporabili v praksi.

Učinkovitost njenih programov je večkrat dokazala na področju, kjer so rezultati najbolj merljivi, to je pri delu s prodajnimi svetovalci. Nekateri so že v prvih dveh mesecih dela z njo povečali svoje rezultate za 15 % do 300 % in več.
Coachala pa je tudi vrhunske plesne pare kot so Andrej Škufca z Melindo in Damir Halužan z Anno.

Je tudi predavateljica na Upravni akademiji.

Več o Saški in njenem delu na
www.saskaklemencic.com
 


 

"Nimam čarobne paličice, ki bi vam takoj pričarala samozavest. Dobili pa boste orodja in tehnike, za katere vam zagotavljam, da če jih boste redno uporabljali, boste sčasoma zgradili v sebi trden steber moči, na katerega se boste lahko oprli v še tako težavni situaciji.

Moje stranke mi povejo, da so po uporabi teh tehnik veliko bolj čustveno stabilne, zadovoljne s seboj in s svojim življenjem, bolj se spoštujejo, lažje postavijo meje in rečejo »NE«, bolj so povezane s seboj in zveste sebi.

Imajo bistveno boljšo samopodobo, samozavest in občutek lastne vrednosti. Ob stresnih situacijah in padcih se hitreje in lažje poberejo. Imajo več volje do življenja in več notranje moči." (mag. Saška Klemenčič)

 

Lokacija
 

Dogodek bomo izvedli preko spletne aplikacije Zoom.
Natančna navodila, kako do spletne učilnice, vam bomo poslali na vaš email po tem, ko se boste prijavili na dogodek.

 

Cena
 

Cena 3-urne delavnice je 40 €. 
Ko se boste prijavili na delavnico, vam bomo poslali podrobnejša navodila glede dogodka in predplačila na vaš elektronski naslov.

 


Obisk zelo toplo priporočamo, saj gre za uporabne prijeme in metode, s katerimi lahko izboljšamo svoje življenje na boljše.


 

KOLEDAR DOGODKOV

April

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

 • HITRI ZMENKI v Ljubljani
 • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
 • MATCHMe - Agencija za Stike
 • V ISKANJU ODNOSA
 • RAJSKI MALDIVI
 • SALSA ZMENKI
 • DRUŽABNI PLESI