7 razlogov, zakaj na Hitre zmenke


Že več kot 20.000 samskih se je odločilo za obisk naših Hitrih zmenkov in prav vsi so odšli pozitivno presenečeni nad celotnim dogajanjem, odprtostjo ljudi, enostavnim spoznavanjem in občutkov, da so se prav zabavali.

Njihove komentarje po dogodku si lahko preberete, poslušate ali ogledate:
> TUKAJ - PISNE IZJAVE UDELEŽENCEV,
> TUKAJ - AUDIO IZJAVE UDELEŽENCEV in 
> TUKAJ - VIDEO IZJAVE UDELEŽENCEV.
 

A vseeno ... naj vam navedemo 7 razdelanih razlogov, zakaj - kot samski - "MORATE" vsaj 1x obiskati ta najbolj priljubljen spoznavni dogodek na svetu.

Res je domiselno, zanimivo in zabavno!

 

Več o HITRIH ZMENKIH in PRIJAVI >>>

 

smiley1. Ker v enem večeru lahko spoznate do 20 samskih oseb nasprotnega spola in s tem prihranite na času in denarju pri spoznavanju preko interneta, zunaj v lokalih ali preko prijateljev.
 

smiley2. Ker je tak način spoznavanja res enostaven in zabaven, poleg tega pa najbolj priljubljen spoznavni dogodek po celem svetu.
 

smiley3. Ker se takoj začuti energijo sogovornikov - zaradi 7-minutnih pogovornih intervalov je dogajanje pestro, izredno zanimivo in prav nič dolgočasno. Začutiti energijo v živo je tisto pravo, ki šteje. Vidiš človeka, njegovo mimiko, slišiš glas, začutiš stisk roke in opaziš iskrice v očeh. Le kaj bi lahko bilo še boljšega kot to? :)
 

smiley4. Ker so vsi udeleženci na istem - vsi so samski in vsi so odprti za spoznavanje novih ljudi, pa naj bo to za nova prijateljstva ali partnerstva.
 

smiley5. Ker zaradi večkratnih predstavitvenih pogovorov izboljšate svoje komunikacijske sposobnosti in socialne veščine, kar zagotovo pripomore k večji samozavesti tudi v vsakodnevnih situacijah, tako poslovno kot zasebno.
 

smiley6. Ker se sami lahko odločite, s katerimi osebami bi želeli ostati v stiku tudi po dogodku. Če je simpatija vzajemna, vam organizatorji po dogodku pošljemo kontaktne podatke želenih oseb.
 

smiley7. Profesionalna organizacija z vključeno pogostitvijo, osebni pristop in zagotovljena zasebnost.
 


Pridite se zabavati, čaka vas nepozabni spoznavni večer z veliko smeha, simpatičnih pogovorov in zanimivih ljudi vaše starosti z vseh vetrov.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOLEDAR DOGODKOV

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Julij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • SVET DOTIKA - spoznavanje s čutili
  • DRUŽABNI PLESI
  • PLES ZA SAMSKE
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
  • LOVE BOAT PARTY
  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • Solo Salsa Party za Samske
  • egipt za samske