Recenzija knjige Debbie Ford: Razveza - Začetek novega življenja

 

Debbie Ford je ameriška avtorica knjig za samopomoč, predavateljica in učiteljica. Zaslovela je predvsem z gostovanjem v oddaji Oprah, kjer je predstavljala eno izmed svojih knjig, ki je pozneje postala tudi ena izmed najbolj prodajanih knjig na lestvici časopisa The New York Times.

 

Razveza je ena redkih knjig, ki zelo sočutno, poglobljeno in strokovno pojasnjuje razvezo, kaj to sploh pomeni za oba partnerja in hkrati ponuja nove izhode in možnosti za spremembe. Bralca se zelo dotakne, verjetno tudi zato, ker je avtorica sama doživela razvezo in bolečino, ki jo takšen dogodek prinese s seboj. Govori o vseh negativnih občutkih, ki jih oseba ob razvezi doživlja – žalost, jeza, razočaranje, negotovost, obup, sram, prezir ...

 

Debbie zelo tankočutno iz svojih lastnih izkušenj in izkušenj svojih klientov pojasnjuje občutja, ki jih ljudje doživljajo ob razvezi, hkrati pa ponuja nasvete za izboljšanje življenja, za iskanje novih priložnosti in za duhovno rast, ki so ključni za korak naprej v življenju. Avtorica v knjigi predstavi in podrobno pojasni različne vaje in znanja, ki jih ob razvezi lahko uporabite za spopadanje z bolečino in predvsem zato, da iz negativne izkušnje razveze dobite dragocene izkušnje za prihodnje korake v življenju, za boljše ter bolj harmonične medosebne odnose.

 

Knjiga ni namenjena samo ljudem, ki se spopadajo z razvezo, temveč zaradi svojih temeljnih življenjskih resnic in nasvetov pride prav vsakomur, ki želi izboljšati svoje življenje in odnose z drugimi. Knjiga namreč predstavlja pomoč na poti k osvobajanju ter prevzemanju odgovornosti za svoje življenje ter svoja lastna dejanja. Posamezniku pomaga na poti do lastne sreče, neodvisno od drugih ljudi, kar je osnova za dober partnerski odnos. 

 

 

Založba: Cangura

 

Avtor: Dogodki za Samske, iz srca <3
 



Dogodki za Samske si poleg povezovanja ljudi in oblikovanja lepih odnosov med ljudmi prizadevamo tudi za osebnostno rast vsakega posameznika.

S članki, ki jih objavljamo, želimo širiti sonce med vsemi nami in se predvsem dotakniti srca. Le iz srca se namreč rodijo nove zgodbe. Čisto naše zgodbe, ki se izražajo tako v naši notranjosti kot zunanjosti.

Ko bomo razumeli, da se vse bogastvo skriva v nas, bomo delovali s srcem tudi navzven. To pa je najbolj globok temelj za naše srečno življenje. S samim s seboj kot tudi vsemi drugimi bitji tega sveta.

Uživajte v prebiranju naših vsebin ...

KOLEDAR DOGODKOV

April

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • DRUŽABNI PLESI
  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • MATCHMe - Agencija za Stike
  • PLES ZA SAMSKE
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • LOVE BOAT PARTY
  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • Solo Salsa Party za Samske
  • egipt za samske