Vprašanja bralcev
 

Rubrika "Vprašanja bralcev" je namenjena vsem tistim zvedavim osebam, ki želijo pridobiti odgovore na svoja intimna, globlja vprašanja. 
Na vprašanja odgovarjajo predstavniki Dogodkov za Samske, ki so z več-letnimi izkušnjami na področju organizacije dogodkov ter poglabljanja v samskost in partnerstvo, svetovali in pomagali že mnogim posameznikom.

Če imate kakšno vprašanje, ki bi nam ga radi postavili, nam pišite na e-naslov info@dogodkizasamske.si

Z veseljem vam bomo odgovorili nanj.

Želimo vam prijetno branje in se veselimo vaših vprašanj.

 


 

Valter sprašuje:


Dragi Dogodki za Samske!

Zadnje leto sem se srečeval s poročeno žensko, ki je bila moja prva in zadnja ljubezen. Pred kratkim sva se sprla. Odločil sem se, da ne želim biti v takem partnerstvu, saj je ona poročena. Resnično jo imam rad in jo ljubim, ne glede na karkoli sva že preživela skupaj in tudi dejstvo, da je poročena. A vseeno - rad bi imel drugačno partnersko vezo, ker me to, da je poročena, omejuje. Vem, da se moram od nje distancirati. Že večkrat me je želela kontaktirati, a ne vem, kaj naj storim, ker jo tako zelo čutim, a se tudi zavedam, kaj si želim in tega, da moram temu narediti konec. 

Upam, da bom pri vas dobil kakšen nasvet. 

Hkrati vam čestitam na organizaciji dogodkov, le tako naprej!

Lp,
Valter

 


 

Dogodki za Samske odgovarjajo:

 

Valter, lepo pozdravljeni!

Res je, osebo lahko ljubite, a želite hkrati končati odnos z njo. Najtežja stvar je ta, da moramo iz srca "izbrisati" ljubljeno osebo. A odločitev je na vaši strani in je dobra za vas. Ko prevzamete odgovornost za svoja dejanja, ko ste prepričani, kaj želite v življenju in ko vidite, da trenutna situacija nikamor več ne pelje, druge možnosti nimate. Čas je, da prekinete odnos, ki vas omejuje in zaživite normalno partnersko življenje z osebo, ki si bo želela biti le z vami, ki bo ljubila le vas.

Šele s tem, ko pustite, da gre ta oseba iz vašega življenja, se lahko odprete novi partnerki, ki je samska in željna novega partnerstva.
Končati z obstoječim partnerstvom zagotovo ne bo lahko, saj je to ena izmed težjih stvari v življenju. A brez tega koraka ne boste zaživeli srečno in imeli partnerstva, ki si ga želite.
Ne imejte pomislekov, da boste težko poiskali novo partnerko, ki bo samska in ki jo boste lahko globoko ljubili. Tudi to še pride na vrsto, a počasi. Vztrajajte v svoji odločitvi in se postavite zase.

Če ste resnično pripravljeni na to, da boste končali s takim partnerstvom, potem se morate postaviti zase in tej osebi postaviti omejitve.
Naslednjič, ko vas bo ta oseba poklicala, izkoristite priložnost in ji povejte: "Rad te imam in vedno te bom imel rad, ampak ne bom več postavljal tvoje sreče nad mojo. Ne bom več vztrajal v odnosu s poročeno žensko, ker tako nisem srečen. Če želiš z mano nadaljevati vezo, moraš biti samska in prosta. Karkoli manj meni ni sprejemljivo. Če me ljubiš, boš spoštovala mojo željo in me ne boš nikakor kontaktirala razen, če boš spet samska. Če ne spoštuješ mojih želja, ne bom imel druge možnosti kot to, da te ignoriram in nikoli več ne komuniciram s teboj."

Ne boste našli sreče, ki jo iščete, če za svojimi besedami ne boste stali tudi z dejanji. Ostanite močni pri svojih dejanjih in jasno povejte svoje mišljenje.
Če vas zavedejo čustva, jim prisluhnite, a jih spustite skozi sebe. Takrat se spomnite na to, kaj si resnično želite in v kakšnem partnerstvu bi resnično radi bili. To vam bo pomagalo, da ne izgubite svoje rdeče niti in sledite svojim notranjim željam.

Veliko moči vam želimo,
Dogodki za Samske

 



Če imate kakšno vprašanje, ki bi nam ga radi postavili, nam pišite na e-naslov info@dogodkizasamske.si
Z veseljem vam bomo odgovorili nanj in ga (po želji tudi anonimno) objavili na naši spletni strani.

KOLEDAR DOGODKOV

Marec

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

April

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • Solo Salsa Party za Samske
  • DRUŽABNI PLESI
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • MATCHMe - Agencija za Stike
  • egipt za samske
  • PLES ZA SAMSKE
  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
  • LOVE BOAT PARTY