ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING

Gre za novost v Sloveniji, ki smo jo na podlagi večletnih izkušenj razvili znotraj organizacije Dogodki za Samske.
 

Če se tudi vi sprašujete, kdaj in kje bi lahko spoznavali ljudi, ki so kompatibilne vam in vašem značaju, preizkusite nov koncept spoznavanja, ki smo ga, glede na več-letne izkušnje, razvili posebej za vas. 
 


 

Kaj so ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING? 

ZMENKI Z UJEMANJEM oz MATCH DATING.so v Sloveniji nova in sveža metoda spoznavanja (razvili smo jo sami, zato je edina v Sloveniji), ki jo bomo v januarju 2013 vnesli v naš program. 

ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING so na videz podoben HITRIM ZMENKOM oz. SPEED DATINGU, vendar pa vsebuje veliko več predhodnih ujemajočih spremenljivk oz. podobnosti med ženskami in moškimi ter vsem ujemajočim ponuja daljši, 30 minutni pogovor.

Gre za poglobljeno predhodno ujemanje prijavljenih, ki se med seboj ujemajo glede na naslednje predpostavke:
- starost 
- stopnja izobrazbe
- status 
- tip postave in višina
- osebnostne lastnosti 
- osebnostne vrednote
- preživljanje prostega časa (hobiji)
- prehrambene navade
- kadilske navade in navade uživanja alkohola
- namen prijave na dogodek (druženje, prijateljstvo, avantura, partnerstvo)
- astrološko znamenje
 


Ko poiščemo pare (moški-ženska), ki se ujemajo v vseh sprejemljivkah, jih že pred dogodkom pokličemo in sporočimo, da smo poiskali ujemanja. Lahko, da poiščemo več ujemanj in bodo nekatere osebe večkrat v večeru sodelovale v ZMENKIH Z UJEMANJEM oz. MATCH DATINGU. Lahko se zgodi, da poiščemo le eno ujemanje ali pa nobenega. 

Vsekakor o ujemanju vse prijavljene obvestimo vsaj 2 dni pred dogodkom preko e-pošte ali telefona. V kolikor se oba ujemjoča (moški in ženska) odločita, da se bosta ZMENKOV Z UJEMANJEM oz. MATCH DATINGA zagotovo udeležila, jima organizatorji pošljemo vsa naknadna navodila o poteku dogodka ter plačilu nekaj dni pred dogodkom. 
 

Kako se prijaviti na ZMENKE Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING?

Če se želite udeležiti ZMENKOV Z UJEMANJEM oz. MATCH DATINGA, morate najprej izpolniti spletni Vprašalnik, nato pa se prijaviti na razpisan dogodek.

Za uspešno prijavo na januarske ZMENKE Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING sledite nalednjim navodilom:

1. korak
Če se še niste registrirali na spletni strani, to storite TUKAJ.

2. korak
Že registrirani in logirani v sistem spletne strani kliknite na zavihek "Vprašalnik", katerega izpolnite in na koncu shranite podatke z gumbom "Shrani podatke".
Ta Vprašalnik je namenjen tako ZMENKOM Z UJEMANJEM oz. MATCH DATINGU kot tudi MIZI za 6. Vsebuje 14 poglobljenih vprašanj, s katerimi lahko za vas poiščemo najboljši MATCH oz. najboljša ujemanja. Izpolnjevanje vprašalnika vam bo vzelo približno 10 minut. Za izpolnitev Vprašalnika kliknite TUKAJ.

3. korak
Ko izpolnite Vprašalnik in shranite podatke, sledi le še prijava na razpisan termin dogodka ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING. Za prijavo na dogodek kliknite TUKAJ.
                      

Kako je s plačilom dogodka ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING?

ZMENKE Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING-e bomo redno začeli organizirati v januarju 2013.

Spoznavni večer z enim ali več 30-minutnih pogovorov vključuje tudi pogostitev s prigrizki in kozarček vina.

Vse je seveda odvisno od odgovorov in ujemajočih rezultatov prijavljenih oseb. Lahko poiščemo več ujemanj, lahko enega ali nobenega, zato so tudi cene dogodka različne.

- 40 € na osebo za 1 ujemajoč kontakt
- 45 € na osebo za 2 ujemajoča kontakta
- 50 € na osebo za 3 ujemajoče kontakte
- 55 € na osebo za 4 ujemajoče kontakte
- 60 € na osebo za 5 ujemajočih kontaktov 

Če ujemanja poiščemo, vas o številu ujemanj in natančnem poteku dogodka obvestimo vsaj 2 dni prej, hkrati pa sporočimo tudi navodila za predhodno plačilo. Tudi če ujemanj ne poiščemo, vas o tem obvestimo vsaj 2 dni pred dogodkom.
 

POMEMBNO 

Zaradi kompleksnosti iskanja ujemajočih partnerjev je potrebna prijava vsaj 7 dni pred razpisanim dogodkom  ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING.
Ker želimo organizirati čim bolj prijetno spoznavno doživetje za vse prijavljene, vas prosimo, da se na dogodek prijavite le v primeru, da ste prepričani, da se boste dogodka (v primeru ujemanj) lahko zagotovo udeležili. Hvala za razumevanje.

KOLEDAR DOGODKOV

April

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • DRUŽABNI PLESI
  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • MATCHMe - Agencija za Stike
  • PLES ZA SAMSKE
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • LOVE BOAT PARTY
  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • Solo Salsa Party za Samske
  • egipt za samske