Kako in kje naj spoznam tisto Pravo oz. tistega Pravega? #2

 

Prejšnji teden sem vam dala "domačo nalogo", in sicer da opredelite 5 značajskih lastnosti vašega idealnega partnerja/ke. Ste dobro premislili, katere naj bi to bile? Dobro. Gremo naprej. Danes bomo naredili korak naprej in se pogovarjali o fizisu, zunanji podobi oz. Imago podobi našega "idealnega partnerja/ke".
 

Vsi vemo, da idealnega partnerja ni nikjer na tem svetu, saj tudi sami nismo idealni. Govorim o čim boljšem približku idealnega partnerja - o osebi, za katero veste, da bi lahko skupaj z njo lepo harmonirali in bili srečni. Ker smo vsi, kot majhni prebirali Pepelko in ostale pravljice "happy ever after", pustimo ta mit čarobnosti in tega partnerja/ko v tem članku vseeno poimenujmo kar "idealnega oz. tisto The One".
 

Foto: profimedia

 


"Nekaj časa nazaj sem bila v vezi s točno takim moškim, partnerjem, kot sem si ga želela. Imel je vse osebnostne lastnosti, ki sem si jih kadarkoli želela pri svojem partnerju. A skozi čas sem začutila, čeprav sem ga imela zelo rada, da njegova podoba ni usklajena s tem, kar sem si nekoč zamislila", mi je zaupala Mojca, ki je nedavno tega obiskala Zmenke z ujemanjem v organizaciji priljubljenih Dogodkov za Samske.



Sedaj, ko ste pridno opravili svojo prvo domačo nalogo (to je, da ste opredelili 5 osebnostnih lastnosti svojega idealnega partnerja/ke, naj vam čestitam in povem, da ste šele na pol poti. :)


Tako kot je pomembno, da pri sebi dobro opredelimo, kakšne osebnostne lastnosti MORA IMETI naš idealni partner/ka, prav enako pomembno je, da si VIZUALIZIRAMO, KAKO MORA ta partner/ka izgledati. Govorim o IMAGO PODOBI.
 

Nikakor ne govorim tem, da si v svoje misli prikličite najlepše ženske in moške iz naslovnic - govorim o notranjem občutku, kakšno žensko/moškega vidite pred sabo, ko zaprete oči in lahko začutite, da je to tisti pravi oz. tista prava.
Gre za t.i. Imago podobo, ki jo nosimo v sebi. Eni imajo to Imago podobo tesno povezano z izgledom matere ali očeta, eni z videzom svojega prvega partnerja/ke, ki jim je zaznamoval/a življenje z lepo ali težko izkušnjo. Eni pa tudi s podobo svoje najljubše igralke ali igralca, recimo. Toliko kot nas je na svetu, toliko Imago podob obstaja. In prav gotovo imate tudi vi svojo.

Torej, sedaj, ko že znate opredeliti tistih 5 osebnostnih lastnosti, ki jih vaš partner/ka MORA IMETI, dodajte še 5 ZUNANJIH STVARI, ki jih ima vaša Imago podoba.

Za ženske: Je visok? Mora imeti modre oči? Si želite, da je močen, da vas lahko objame in varuje? Si želite vitkega temnega moškega? Velikih dlani? Lepih stopal? Kakšen vonj mora imeti?
Za moške: Je drobna? Je visoka? Ima blond lase? Ima zelene oči? Ima poudarjene ženske obline? Ima lep nasmeh? Lepe dlani in lepa stopala? Kakšen vonj ima?

 

Kako do Imago podobe?

Če ne veste točno, kako bi začutili Imago podobo svojega idealnega partnerja/kee, vam predlagam, da zamižite in se odpravite v svoj svet sanj. Zavestno. Pustite svojim mislim, da prikličejo vrsto podob. Začutite, ob kateri podobi se počutite zadovoljni, veseli, srečni, pomirjeni, spoštovani, vedri, ljubljeni in sprejeti. Ko se boste tako prepustili svojemu toku misli, boste lahko začutili in videli svojo Imago podobo partnerja/ke. Vzemite si čas. In v tej vaji uživajte. Igrajte se. Bodite zvedavi.

 

Ko osvojite tudi to, je čas, da se premaknete naprej!

Začutili ste, kakšna je Imago podoba vašega partnerja/ke, ki jo nosite v svoji podzavesti. Opredelili ste 5 značajskih lastnosti, ki jih vaš partner/ka mora imeti - odlično! Sedaj pa je čas, da naredite korak naprej.
Že veste, kje bi spoznavali nove samske? Lahko preko spleta (na voljo je ogromno različic spletnih strani in mobilnih aplikacij, ker lahko spoznavate nove samske), lahko pa tudi v živo na Dogodkih za Samske.
Zakaj točno na Dogodkih za Samske? Ker se takoj začuti energijo, ker ni pretvarjanja, ker takoj lahko precenite, ali bi z nekom še vedno ostali v stiku tudi po dogodku ali ne.

 

Zakaj obiskati Dogodke za Samske?

Ste se že kdaj vprašali, kako težko je med množico ljudi poiskati samske osebe - take, ki so pripravljene na spoznavanje in si želijo nove partnerske veze? Ja, res je, kar velik izziv je poiskati take ženske ali moške na petkov večer, ko zunaj mrgoli ljudi, ki se družijo ali s svojimi prijatelji ali s svojimi partnerji.

Zato obstajamo mi, Dogodki za Samske, kjer lahko v enem večeru na lep, eleganten in zanimiv način spoznate točno take osebe, ki si želijo spoznati tudi vas.
Gre za organizacijo dogodkov na izbranih lokacijah, z učinkovitimi koncepti spoznavanja, pogostitvijo z vrhunskimi vini in elegantnimi prigrizki.

V enem večeru lahko torej na eleganten način spoznate kar 20 novih samskih žensk ali moških in prav z vsakim/o delite pogovor, nato pa se sami odločite, ali bi ostali z njimi v stiku ali ne tudi po dogodku. Torej, čas je, da naredite korak naprej. Prvi naj bo ta, da se odločite, na kateri dogodek bi radi prišli - zagotovo lahko poiščete točno takega za vaš okus. Ne pozabite pogledati tudi ponudbo eksotičnih potovanj za samske - tudi ta so lahko krasna priložnost in pravo doživetje med spoznavanjem novih ljudi.

 

In še za konec

Ponosna sem, ker lahko rečem, da se je v tem času na mojih dogodkih oblikovalo že več kot 570 partnerstev, več kot 2000 novih prijateljstev in 7 družinic. Kar lepo, kajne?


Nič ne pade iz neba, zato za svežino v svojem življenju še danes naredite korak naprej.
Na dogodke se lahko prijavite tukaj.

Z veseljem vas pričakujem.

Nina Slapnik
direktorica Dogodkov za Samske

 

KOLEDAR DOGODKOV

April

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • DRUŽABNI PLESI
  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • MATCHMe - Agencija za Stike
  • PLES ZA SAMSKE
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • LOVE BOAT PARTY
  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • Solo Salsa Party za Samske
  • egipt za samske