Kako in kje naj spoznam tisto Pravo oz. tistega Pravega?

Samskih nas je vedno več. Po Statističnem uradu* je samskih moških v Sloveniji celo več kot žensk, a kaj ko še vedno ne vemo, kje in kako naj spoznamo tistega pravega oz. tisto pravo. Začeli bomo počasi. Boste moje korake upoštevali tudi vi?
 

Foto: profimedia

Foto: profimedia

 


"Stara sem 32 let in se sprašujem, kje naj spoznam samske moške. V klube se mi v ljubi več hoditi, do sedaj sem spoznala že kar nekaj samskih prijateljev mojih prijateljev, hodim v fitnes, včasih grem s kakšno družbo kam na izlet, dopust, ampak v vsem tem času (samska sem že skoraj 2 leti), nisem spoznala niti enega fanta, s katerim bi lahko začutila, da bi bilo to to. Vem točno, kakšnega moškega nočem in nimam pojma, kje bi spoznala koga zase," mi je zaupala Nataša, ki je nedavno tega obiskala Hitre zmenke v organizaciji naših Dogodkov za Samske."



Takih zgodb je ogromno in za to zgodbo se skriva še vsaj ena prelomna zgodba.
Taka, ki nas je zaznamovala in oblikovala, da smo sedaj taki kot smo in da sedaj iščemo tisto, kar iščemo.

 

Osredotočeni moramo biti na to, kaj hočemo!

Večina ljudi se zaveda, česa NOČE. A če usmerjaš energijo k tistemu, česar nočeš, točno to prikličeš v življenje. Zato bi bilo zmotno verjeti, da je to pravi način iskanja partnerja. Imejmo fokus na tem, kaj HOČEMO. Na tak način se bodo stvari začele razvijati veliko hitreje, osvojili bomo čisto drugačno dimenzijo razmišljanja in v življenje privabili veliko novih doživetij, izkušenj in ljudi.

Če boste vedeli, kakšnega partnerja/ko si želite, boste točno tako osebo lažje prepoznali in nekako bo že “vesolje” uredilo tako, da bodo točno taki moški in točno take ženske prekrižale vašo pot. Predlagam, da si vzamete celih 7 dni časa in res dobro razmislite, katerih 5 lastnosti tvoj/a bodoči/a partner/ka MORA IMETI, da boste lahko ob njem/njej srečni. Govorim le o ZNAČAJSKIH LASTNOSTIH. Naslednji korak bo fizis, zunanjost. A o tem bom pisala naslednjič … in to bo točno takrat, ko boste že natančno vedeli teh 5 osebnostnih lastnosti vašega The One partnerja/ke.

 


“V življenju gre vse po korakih. Korak za korakom. In tudi tukaj, če boste ostali z mano, bomo napredovali počasi. Dobri stari pregovor pravi ‘Počasi se daleč pride’ – mi bomo začeli na začetku. In končali srečni. Pa ne na koncu, ampak zopet na novem začetku točno s takim partnerjem oz. partkerko, kot si ga/jo bomo zaželeli."


 

Kje lahko spoznate samske osebe?

Če bi radi spoznali simpatične samske, si oglejte našo pestro ponudbo dogodkov, ki jih organiziramo že od leta 2010. V ponudbi je toliko zanimivih dogodkov, kjer lahko na normalen in eleganten način spoznate zanimive samske vaše starosti (ki si prav tako kot vi, želijo spoznati svojo boljšo polovico), od Hitrih zmenkov, Zmenkov z ujemanjem, Bowling Mixov, Plesnih zmenkov, Salsa tečajev, izletov in celo potovanj v daljne dežele.

Ponosna sem, ker lahko rečem, da se je v tem času na mojih dogodkih oblikovalo že več kot 570 partnerstev, več kot 2000 novih prijateljstev in 7 družinic. Kar lepo, kajne?
Nič ne pade iz neba, zato za svežino v svojem življenju še danes naredi korak naprej.

 

* Statistični urad RS ugotavlja, da se je v 22 letih število samskih povečalo kar za 40,76  odstotka. Drage dame, vesela novica za samske ženske je, da je samskih moških več! Število teh se je povečalo za 43,77 odstotka, žensk pa za 38,11 odstotka.
 

Nina Slapnik
direktorica Dogodkov za Samske

 

KOLEDAR DOGODKOV

Marec

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

April

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • Solo Salsa Party za Samske
  • DRUŽABNI PLESI
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • MATCHMe - Agencija za Stike
  • egipt za samske
  • PLES ZA SAMSKE
  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
  • LOVE BOAT PARTY