Skrivnosti ličenja za zvezdniški videz – z Manco Maselj


Spoznajte male trike velikih mojstrov ličenja in poskrbite za svoj zvezdniški videz!

 

Drage dame!

Tako, kot vam je pomemben prvi vtis o moškem, ki ga spoznate, je pomemben tudi prvi vtis, ki ga moški dobijo o vas. Sem spada vaša energija, zunanja podoba in urejenost. Ko se zavedate vaše urejenosti izžarevate drugačno energijo. Tisto pravo – ženstveno, lepo in nežno.

Ena izmed pomembnejših stvari na prvem zmenku ali v katerihkoli drugih okoliščinah, je vaš obraz.
Pretirano ličenje nikakor ne pride v poštev med vsakodnevnimi opravki, ampak zvečer – ko noč dobi svojo moč.

Odločili smo se, da vam predstavimo tehnike ličenja, ki jih lahko uporabljate tako podnevi kot ponoči.

K sodelovanju smo povabili eno izmed najboljših slovenskih vizažistk, ga. Manco Maselj, ki sodeluje s priznanimi mediji in podjetji kot so KanalA, Lisca, Canadian Club, Ericssonom, Kozmetika Krka in LR International.

V svoji dolgoletni karieri je ličila in še vedno liči tudi politike (kot so Milan Kučan, Zmago Jelinčič, Vika Potočnik, Zoran Jankovič, Borut Pahor ...) in medijske zvezde (kot so Neisha, Saška Lendero, Natalija Verboten, Jan Plestenjak, Sendi, Werner, Vili Resnik, Oriana Girotto, Katarina Čas, Anja Tomažin, Desa, Svetlana Makarivič, Milena Zupančič, Tjaša Železnikar, Tanja Ribič, Polona Vetrih, Ana Marija Mirtič, Tina Gorenjak, Jure Košir, Bojan Križaj, Vasilij Žbogar, Brigrita Bukovec, Brita Bilač in drugi ...).

"Si želite, da bi se znale naličiti kot prave profesionalke? Če samo pogledate slike zvezdnic brez ličil, je takoj jasno, kakšne čudeže delamo vizažisti!" (Manca Maselj)
 

Naučite se pravilnih tehnik ličenja in spoznajte skrivnosti vizažistov v 3-urni delavnici ličenja.


Izkušena vizažistka, Manca Maselj, vam bo predstavila osnove profesionalnega ličenja in vam pokazala, kako si lahko sami pričarate zvezdniški videz. Svetovala vam bo, kateri načini ličenja so najbolj primerni za vaš tip obraza in ten kože, kako se naličiti za različne priložnosti, kako skriti nepravilnosti, kako pravilno osenčiti obraz

Da boste enake rezultate dosegle tudi same doma, vam bo svetovala tudi glede nakupa primerne kozmetike in izdelala individualno študijo obraza. Poleg tega pa vam bo Manca tudi profesionalno uredila obrvi. 

 

Kaj boste pridobile z delavnico ličenja?

  • - tečaj ličenja pod vodstvom izkušene vizažistke Mance Maselj (3 šolske ure);
    - strokovno oblikovanje obrvi;
    - individualno študijo vašega obraza ter primerno ličenje zanj;
    - nasvete glede nakupa primernih ličil;
    - praktično znanje o tem, kako z ličili najbolje poudarite svoje prednosti in prikrijete pomanjkljivosti;
    - znanje, da si sami izdelate profesionalni make-up (lahko boste naličile tudi vaše prijateljice);
    - nasvete glede načina ličenja, ki bo ustrezalo prav vašemu obrazu;
    - novo dojemanje in razumevanje postopka ličenja za prekrasen videz.
     

    

 

O priznani slovenski vizažistki Manci Maselj

Manca Maselj je priznana slovenska vizažistka. Eksperimentiranje z ličili v najstniških letih jo je leta 1993 pripeljalo v profesionalne vode, saj se je takrat odločila za študij ličenja v Italiji, ki ga je uspešno zaključila.
Spekter njenega dela je zelo širok. Najemajo jo za modna snemanja, od leta 1997 sodeluje na Kanalu A, (veliko je sodelovala pri oddaji Stilski izziv), pri projektih v velikih modnih agencijah, pri izborih za Miss in Look of the Year, pri projektih Krke kozmetike in za nemško drubo LR international, Canadian Club, Lisca, Ericsson.
Poleg tega liči tudi politike (kot so Milan Kučan, Zmago Jelinčič, Vika Potočnik, Zoran Jankovič, Borut Pahor ...) in medijske zvezde (kot so Neisha, Saška Lendero, Natalija Verboten, Jan Plestenjak, Sendi, Werner, Vili Resnik, Oriana Girotto, Katarina Čas, Anja Tomažin, Desa, Svetlana Makarivič, Milena Zupančič, Tjaša Železnikar, Tanja Ribič, Polona Vetrih, Ana Marija Mirtič, Tina Gorenjak, Jure Košir, Bojan Križaj, Vasilij Žbogar, Brigrita Bukovec, Brita Bilač in drugi ...).

Zadnja leta veliko poučuje zasebno in za različne naročnike. Poučevala je v drogerijah Y v Ljubljani in v drogerijah Zdravje in lepota. Njena specialnost so poročni in svečani make-upi.
Manca Maselj se individualno izobražuje tudi v kiparstvu pri akademski kiparki Anji Šmajdek.
Oktobra 2004 je imela svojo prvo samostojno kiparsko razstavo v galeriji Cicero, zatem pa še tri skupinske razstave: dve v kulturnem domu Novo Mesto in eno v Ljubljani.

 

Sponzor delavnice je podjetje LR Health&Beauty Systems

Nemško podjetje LR Health & Beauty Systems se že od leta 1985 pojavlja na tržišču z izjemno kakovostnimi izdelki za lepoto in zdravje. Sodeluje z znanimi osebami, kot so Karolina Kurkova, Bruce Willis, Heidi Klum, Marcus Schenkenberg in ostali.

Največji poudarek podjetje daje človeku. S tem skrbi, da ne uničuje narave, ki je pomemben prostor za vsa živa bitja. Vsa proizvodnja se odvija pod strogim nadzorom evropskih inštitutov (Fresenius Institute), kar je posledično pomeni naravno osnovo vseh izdelkov, ki so popolnoma prijazni uporabnikom.

 

Cena delavnice

Cena je promocijska, to je 40 € na osebo. Ponavadi delavnice ga. Mance Maselj stanejo tudi do 90 € ali več.
Svetujemo vam, da delavnice ne zamudite, saj ponuja znanje za vaše boljše počutje, izgled in navsezadnje tudi samozavest.

 

Kako se prijaviti na dogodek SKRIVNOSTI LIČENJA za ZVEZDNIŠKI VIDEZ?

Če se želite prijaviti na dogodek SKRIVNOSTI LIČENJA za ZVEZDNIŠKI VIDEZ, sledite naslednjim navodilom:


1. korak: registracija na spletni strani Dogodki za Samske

Če še niste registrirani na spletni strani Dogodki za Samske, se brezplačno registrirajte TUKAJ.


2. korak: prijava na dogodek SKRIVNOSTI LIČENJA za ZVEZDNIŠKI VIDEZ

Že registrirani in logirani v spletno stran Dogodkov za Samske izberite zavihek "Prijava na dogodek". Izberite SKRIVNOSTI LIČENJA za ZVEZDNIŠKI VIDEZ za želeno starostno skupino in kliknite na "Prijavljam se na dogodek". 


3. korak: ponovna potrditev udeležbe in navodila pred dogodkom

Približno 4 dni pred dogodkom vam bomo poslali e-sporočilo za ponovno potrditev vaše udeležbe na dogodku SKRIVNOSTI LIČENJA za ZVEZDNIŠKI VIDEZ. Ko boste svojo udeležbo ponovno potrdili, vam bomo 2 dni pred dogodkom poslali navodila pred dogodkom, na dan dogodka pa še sms sporočilo.

 

KOLEDAR DOGODKOV

April

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • DRUŽABNI PLESI
  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • MATCHMe - Agencija za Stike
  • PLES ZA SAMSKE
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • LOVE BOAT PARTY
  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • Solo Salsa Party za Samske
  • egipt za samske