Recenzija knjige Patricia Spadaro in Elisabeth Clare Prophet:

Alkimija srca. Kako dajati in sprejemati več ljubezni?

 

Patricia Spadaro, pisateljica in strokovnjakinja za praktično duhovnost, je soavtorica šestih knjig s področja osebne rasti, duhovnosti in svetovnih tradicij, ki so bile prevedene v številne svetovne jezike in prodajane v več kot petindvajsetih državah sveta.
Soavtorica knjige Alkimija srca, Elisabeth Clare Prophet pa je svetovno znana avtorica, predavateljica in učiteljica. Prva je svetu predstavila različne praktične tehnike, ki za osebnostni razvoj in osebno ter globalno transformacijo oziroma zdravljenje uporabljajo ustvarjalno moč.

 

Knjiga vas bo naučila mnogo stvari o sebi, saj vas bo popeljala v vašo notranjost in vam pomagala tako spoznati kot izboljšati samega sebe. Naučila vas bo, kako povečati pretok ljubezni, kako lahko dajete in prejemate več ljubezni, saj se boste naučili odpreti srce in skozenj gledati različne življenjske situacije, kar vam bo dalo popolnoma nove poglede in uvide tako v vas kot v druge in v medsebojne odnose. Knjiga z različnimi nasveti pomaga pridobiti večji nadzor nad svojimi čustvi, ne da bi jih potlačevali. To vam omogoča tudi lažje spopadanje z vsemi življenjskimi izkušnjami, tudi najtežjimi. Nauči vas, da se z izzivi spopadate pogumno, hkrati pa skrbite za svoje srce in pospešujete duhovno rast, ter tudi, kako iz negativnih dogodkov potegniti pozitivne zaključke in se iz njih učiti.

 

Avtorici se v knjigi osredotočita tudi na nasvete glede medosebnih odnosov – naučita vas, kako spremeniti svoja čustva, da v odnosih z drugimi ne vladajo več jeza, zamere in druga negativna čustva. Pomembno je namreč to, da se naučite odpuščanja, saj boste tako lažje krepili ljubezen tako do sebe kot do drugih, in ohranjali zdrave odnose. Knjiga vas spodbudi tudi k temu, da imate odprto srce ter s tem spodbujate in ohranjate pretok ljubezni, tudi če ste imeli v preteklosti negativne izkušnje.

 

V knjigi so predstavljene različne življenjske izkušnje posameznikov, ki v vas spodbudijo razmislek o sebi in svojem življenju, ter vas hkrati motivirajo za delo na sebi. Lekcije o ljubezni so predstavljene na zelo praktičen način in tako omogočajo odlično razumevanje in tudi uporabo, saj so v vsakem poglavju tudi praktične naloge, ki vam bodo dodatno pomagale dajati in prejemati več ljubezni.

 

 

Založba: Cangura

 

Avtor: Dogodki za Samske, iz srca heart
 



Dogodki za Samske si poleg povezovanja ljudi in oblikovanja lepih odnosov med ljudmi prizadevamo tudi za osebnostno rast vsakega posameznika.

S članki, ki jih objavljamo, želimo širiti sonce med vsemi nami in se predvsem dotakniti srca. Le iz srca se namreč rodijo nove zgodbe. Čisto naše zgodbe, ki se izražajo tako v naši notranjosti kot zunanjosti.

Ko bomo razumeli, da se vse bogastvo skriva v nas, bomo delovali s srcem tudi navzven. To pa je najbolj globok temelj za naše srečno življenje. S samim s seboj kot tudi vsemi drugimi bitji tega sveta.

Uživajte v prebiranju naših vsebin ...

KOLEDAR DOGODKOV

April

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • MATCHMe - Agencija za Stike
  • DRUŽABNI PLESI
  • PLES ZA SAMSKE
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • LOVE BOAT PARTY
  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • Solo Salsa Party za Samske
  • egipt za samske