Osebno svetovanje - Coaching

Pogovor ob čaju z Nino Slapnik


- Ko bi radi oblikovali svoje telo, lahko najamemo osebnega trenerja.
- Ko želimo izboljšati svoj ugriz, gremo do ortodonta.
- Ko bi se radi soočili s svojimi družinskimi vzorci, obiskujemo psihoterapevta.
- Kaj pa, ko bi radi razumeli, kaj se nam dogaja, da se nam sreča v ljubezni nikakor ne nasmehne?

 

Kako je mogoče, da nikogar ne spoznamo in če ga, ta oseba noče z nami ohranjati stika?
Kaj delamo narobe, da privlačimo napačne ljudi?
Kako je mogoče, da se nam pojavlja enak tip moških ali enak tip žensk že več kot 10 let?
Kako je mogoče, da se v odnosu, kjer ljubimo, počutimo podobno, kot smo se počutili v primarni družini?
Zakaj lepa dekleta velikokrat privlačijo in tudi ljubijo barabe?
Zakaj moški, ko žensko osvojijo, za njo izgubijo zanimanje?
Zakaj nas privlačijo ljudje, ki nam ne znajo vračati topline in nežnosti?
In zakaj v življenju res ne rabimo osebe, ki je do nas hladna, ki ne ve, kaj čuti do nas in ki ni in nikoli ne bo pripravljena na odnos z nami?
Zakaj nas privlačijo ljudje, katerim bi dali vse, jih ljubili celo "preveč", samo za to, da bi bili mi sami ljubljeni?
Kako se soočiti s samskostjo v obdobju, ko je čas za otročke, ki jih drugi rojevajo kot po tekočem traku?
Kaj narediti, če smo samski in si tako zelo močno želimo partnerja in družino?
Kaj je tisto v ženskah, ki ljubijo svoje moške čez vse svoje meje? Zakaj se to dogaja?
Zakaj moški nabijajo krivdo ženskam, ker so sami tako negotovi vase?
Zakaj se je v ženskah v zgodovini prebujala moška energija in zakaj je prav, da pridemo nazaj v svojo žensko energijo? Kaj sploh je ženska energija?
Zakaj moški izgubljajo pomen v svoji pristni moškosti? In ali sploh vedo, da moškost ni zatiranje žensk, pomanjšanje žensk in šovinistični egoizem? To je vse prej kot prava moškost.


In seveda tudi ...

Kako pristopiti k osebi, ki nam je všeč?
Kaj reči?
Kako se obnašati?
Kaj povedati osebi, da to osebo zadržimo v stiku z nami?
Kako prepoznavamo neformalno govorico telesa, da si lahko razložimo signale drugih oseb?
Kakšne zgodbe pripovedovati, da bomo zanimivi?
Kako se pripraviti na zmenek in koliko je dobro, da prepustimo stvari "vesolju", da stvari opravi tudi samo ...


Z vsemi temi vprašanji se sooča ogromno ljudi. Vedno več je samskih (v Sloveniji je že več kot 39% samskih; Statistični urad RS) in vedno več je takih, ki pravijo, da nikjer ni nobenega pravega za njih. Pa je to res?


Kako lahko dva popolnoma simpatična, prijetna in komunikativna Maja in Peter oba rečeta, da nikjer ni nobene "normalne" osebe za njiju? Maja je čudovita, prijazna, nežna, pa še zabavna - je povsem "normalna". Peter je moški v pravem pomenu besede, je gentleman, spoštuje ženske, je prijazen, pripraven in še izobražen - torej spet povsem "normalen". Le kako je mogoče, da oba pravita, da nikjer ni nikogar, ki bi jima ustrezal?

Ko sem se pogovarjala z njima poglobljeno, sem ugotovila, da njun "problem" obstaja v njuni podzavesti (katera oblikuje kar 95% naše osebnosti), kjer so shranjena vsa prepričanja, ki smo jih prejeli tekom življenja. Prepričana sta, da če sta imela oba po 3 slabe izkušnje, da ni nikjer nobenega "normalnega". Kaj ni škoda, da sta svoje izkušnje kar tako posplošila, se vdala v vlogo žrtve in v resnici s tem ubrala lažjo pot? Veste, kakorkoli se to že sliši, ampak najlažje je obupati in vztrajati v poznanem. V trpljenju. Pa naj se to sliši še tako nasprotno. Ko se enkrat dvignemo nad vlogo žrtve, takrat stvari vzamemo v svoje roke. Če se sprijazniš s tem, da nikjer ni nobenega "normalnega" in da nimaš dovolj moči, da bi sam zase PREVZEL ODGOVORNOST za svojo srečo, potem veš, kakšen je rezultat. Isti. Nič se ne premakne naprej. Ampak mi se lahko, resnično se lahko premaknemo naprej!

 Ja, imam kakovostno bazo samskih, a še prej je bistveno delo na sebi

Poleg tega, da ponujam osebni coaching na področju ljubezni do sebe in čudovitih zmenkov, imam svojo lastno bazo samskih, ki jo skrbno negujem in povečujem že zadnjih 8 let. Znotraj te baze se vsekakor najde tudi kdo, ki bo ustrezal vam in vi njim. Nekdo, s katerim bo vaše življenje lahko čudovito, še lepše kot do sedaj.

Si predstavljate občutek popolne varnosti z osebo, s katero se ljubita? Popolne predanosti? In občutka, da želita graditi svoj odnos in svoje življenje skupaj? Se podpirati in spodbujati? Ja, vse to je mogoče. Mogoče je! Le verjemite!

 

Imam resnično ogromno bazo samskih, ki so mi že odgovorili na pomembna vprašanja glede partnerskih odnosov. Zagotovo poiščem koga, ki vam ustreza. A osebni coaching z mano ni le to, da vam kar takoj poiščem osebo, ki bo prava za vas. Ker šele, ko boste PRAVI VI, boste v življenje lahko priklicali PRAVEGA ZASE. Skupaj z mano boste delali na tem, da boste čim prej PRAVI vi sami. Po tem se bodo stvari uredile hitro in skoraj same od sebe. Le zaupajte procesu. Ste popolnoma varni v njem.
 

 

Res je, želim nekaj več

Najprej želim, da skupaj z mano sami pri sebi začutite, kdo točno ste vi sami, kaj si želite, kako se vam odzove telo, ko pomislite na čudovito sliko svojega prihajajočega partnerskega odnosa. Ko bomo skupaj definirali vaše cilje, želje in zelo pomembno - vaše potrebe, ki morajo biti zadovoljene, da lahko ob nekom kar najlepše funkcionirate, takrat lahko šele začnemo z iskanjem prave osebe za vas.


Najprej osvojimo znanje. Nato pride razumevanje. Potem sprejemanje. In potem spoznanje! In kaj sledi? Sledi AKCIJA! ODLOČITEV!

To je ključ do vsega. Le kako mislite, da lahko osebnostno rastemo? Počasi. Korak za korakom. Niti ne gre toliko za upanje. Gre za ODLOČITEV. Gre za odločitev, da ŽELIMO NAREDITI SPREMEMBO. Da jo bomo naredili! Da sami sebi želimo PRIVOŠČITI LEPO ŽIVLJENJE. In če nam partnerski odnos v življenju pomeni največ, potem moramo tudi za to nekaj narediti.

Najtežja ugotovitev, ki nas konkretno strezni je, da v resnici sami sebe sabotiramo in si podzavestno svoje življenje otežujemo, vztrajamo v trpljenju. Zakaj za vraga to delamo? Ker globoko v sebi ne verjamemo, da si smemo privoščiti življenje ali partnerja, kot si ga želimo. In da smo vredni lepega življenja. In dobrega partnerstva. Kaj ni to v resnici najboljše, a hkrati najtežje spoznanje? Ampak tako pač je ... ko je trpljenja dovolj, ko pridemo do točke, ko preprosto ne moremo več trpeti in ostajati v enakem miselnem oblaku, lahko naredimo spremembo.

Sistem je enak pri vseh stvareh: pri denarju, pri partnerstvu, pri zdravju ... Res je, to je težko spoznanje. Ampak kot ga res ozavestimo in začutimo v srcu bolečino naše samosabotaže, hkrati pa že delamo male spremembe na sebi (v smeri ljubezni do sebe), potem se STVARI SPREMENIJO. Veste, kako krasno je, ko pridemo do te točke? Temu se reče PREBOJ!

Še bolj čudovito pa je, ko pridemo do točke, ko vse to, kar si želimo in na tem delamo, TUDI ŽIVIMO.

Življenje je čudovita izkušnja, kjer se učimo in rastemo. Če želimo. Če ne želimo, se nam enake izkušnje ponavljajo večkrat. Vse dokler se lekcija ne zaključi. In mi sami lahko vplivamo na to. Resnično lahko. A za to potrebujemo znanje. Razumevanje. Spoznanje. Odločitev!

Z zavedanjem, da življenje prinaša raznorazne izzive in s sprejemanjem le-tega, lahko bistveno vplivamo na naša življenja. Življenje s takim sprejemanjem postane veliko bolj lahkotno.

 


 

Ko potegnemo črto pod "delom na sebi", vedno pridemo do "LJUBEZNI DO SEBE". Iz tu izvira vse. Ko se imamo enkrat zares radi, sami sebi privoščimo lepo življenje. Dober, kakovosten, spoštljiv, spodbujajoč, podporni partnerski odnos. To je osnova. In ne, ni luksuz, kot nam to morda govorijo drugi. To so osnove. In iz tega ven lahko tudi mi potem gradimo čudovite temelje za ljubeč, trden in vreden odnos. 

 

Cena coachinga

Coachingi oz. srečanja trajajo 90 minut.
Predlagam vam, da se srečamo vsaj 3x (1x na teden), da lahko skupaj resnično napredujemo in dosežemo PREBOJ.

Cena za 1 srečanje (90 min) = 49 €
Cena za 3 srečanja (3x90 min) = 135 €
Cena za iskanje ujemajočih oseb znotraj celotne baze samskih = 170 € + kontakt želene osebe (30 €)Lokacija coachinga

Srečali se bomo v prijetnem in zasebnem prostoru restavracije DiVino v Kristalni palači v Ljubljani.Kako se naročiti na coaching?

Na srečanje se lahko naročite preko e-maila info@dogodkizasamske.si.

 

KOLEDAR DOGODKOV

Oktober

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

November

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

December

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

 • KUHARSKI ZMENKI
 • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
 • Potopisno predavanje - Maldivi za samske
 • HITRI ZMENKI v Ljubljani
 • KINO ZMENKI
 • KUBA ZA SAMSKE
 • ŠPANŠČINA ZA SAMSKE
 • SALSA ZMENKI
 • KOSTANJEV PIKNIK
 • V ISKANJU ODNOSA
 • LJUBLJANSKA VINSKA POT