VSI TERMINI

Nov termin trenutno še ni razpisan.

Takoj, ko bomo določili nov termin za dogodek, se bo prikazal na glavnem koledarju dogodkov

 

Predstavitev potovanja: EKSOTIČNI BALI


Vas mika naš program 13-dnevnega potovanja na EKSOTIČNI BALI, pa bi se o njem radi prepričali še pred prijavo? Če bi o samem potovanju radi izvedeli kaj več iz prve roke, je to vsekakor prava izbira za vas.


Na srečanju se bomo (zaenkrat le po zemljevidu:)) odpravili od dneva do dneva, od doživetja do doživetja in vam razložili, kaj točno vas lahko čaka, če se boste na pot odpravili skupaj z nami.

Kar je čudovito je to, da smo bili na tem potovanju že tolikokrat, da imamo za vas vse odgovore in da ste za to lahko popolnoma brez skrbi.

In najlepše je to, da boste na potovanje odšli v družbi samskih, ki radi potujejo ... ravno tako kot vi. :)


KDAJ SE SREČAMO?

Srečamo se v ponedeljek, 15. 1. 2018, ob 19. uri v restavraciji DiVino (Kristalna palača, BTC - zemljevid), kjer je poskrbljeno za brezplačna parkirna mesta.

 

KDAJ ODPOTUJEMO?

Termin potovanja v 2018: sreda, 28. 3. 2018 - ponedeljek, 9. 4. 2018


Za celotno potovanje potrebujete le 8 dni dopusta (vmes so prazniki, kar je čudovito!).
Rok prijave: čim prej
Prijavite se čim prej, da lahko za vas poiščemo čimbolj ugodno letalsko karto.

 

CELOTEN OPIS POTOVANJA si oglejte TUKAJ.

 


GALERIJA SLIK IZ PRETEKLIH POTOVANJ

Vas zanima, kako smo se imeli na preteklih potovanjih? 
Oglejte si utrinke iz naših potovanj po Baliju TUKAJ, TUKAJ
TUKAJ in TUKAJ.
Lahko si ogledate tudi različne albume čudovitih fotografij na Facebooku Ville Zalle TUKAJ.
V spodnjem kolažu slik pa še kakšna slikica več. :)
 

 

IZJAVE NAŠIH POTNIKOV PO POTOVANJU NA BALI


"Potovanje na Bali je bilo zame nepozabno. Kakšen nivo, osebni pristop in res dobra družba! Če bi lahko, bi šla takoj še enkrat!"(Marija, 37 let)


"Na Baliju je bilo prečudovito! Končno sem uresničila svojo dolgoletno željo - plavanje z delfini! Prepotovali smo cel otok, videli pa ogromno lepega - od templjev do tropskih ptic, jahanja slonov, božanja levčka in orangutana, obisk Monkey Foresta, držanje netopirja v rokah. :) Uau! To je bilo zame najlepše potovanje do sedaj! Vile, v katerih smo bili nastanjeni, in vodenje je bilo odlično. Družba zelo fajn! Toplo priporočam potovanje tudi ostalim!" (Manca, 45 let)


"Potovanje na Bali je popolnoma preseglo moja pričakovanja. Tako v smislu pestrosti programa, osebnega pristopa kot tudi res dobre ekipe, skupine ljudi, s katerimi sem prepotovala cel otok. Imela sem se fantastično! Plavala sem z delfini, kar je bila od nekdaj moja želja ... uživala v elegantnih vilah s 5*, kjer sem se vsako jutro zbudila ob sveže stisnjenem naravnem soku in okusnem zajtrku ... Z Dogodki za Samske bom šla zagotovo še na kakšno potovanje." (Petra, 32 let)


"Ker nisem hotel počitnic preživljati sam, sem se odločil, da se pridružim Dogodkom za Samske. Že od nekdaj sem si želel obiskati Bali in zakaj ne, če sem imel ravno dopust in prihranjen denar. Potovanje v skupini mi ni bilo nikoli všeč, ampak moram reči, da sem bil tokrat zelo pozitivno presenečen. Tako pestro je bilo, da sem imel občutek, da je potovanje minilo v trenutku. Imel sem se lepo. Vodnik super, animacija super, Bali the best, Zala Villa Bali na visokem nivoju, vzdušje - jah, tega smo si pa naredili kar konkretno dobrega!" ;) (Miha, 35 let)

 

  

 


ŽE VESTE, DA GRESTE Z NAMI?

Preberite si korake do udeležbe na potovanju:
 

1. Najprej se je potrebno prijaviti na potovanje tukaj.

2. Po prijavi vam bomo na e-mail poslali nadaljnja navodila glede predplačil in termina prvega skupnega sestanka, na katerem se bomo spoznali in vam odgovorili na vsa potrebna vprašanja glede potovanja.

3. Ko bomo z birokracijo zaključili, se bomo srečali še enkrat, in sicer v azijski restavraciji v Ljubljani (na azijske okuse se bo takrat pač treba počasi navaditi:)), se pogovorili še o zadnjih potrebnih stvareh pred potovanjem in nazdravili na čudovito potovanje, ki še prihaja! 

4
. In potem? Počakamo samo še na dan odhoda, da se odpravimo na nepozabno eksluzivno potovanje na eksotični otok Bali. Komaj čakamo! :)

 

 

PA ŠE NEKAJ :)

Ste že prebrali ali si ogledali uspešnico "EAT, PRAY, LOVE" oz. "JEJ, MOLI, LJUBI"?
Da dobite še boljši občutek, kako lep je otok Bali, knjigico le preberite ali si oglejte film.
Zagotovo vas bo navdihnil po novi življenjski izkušnji ... taki, ko je čas, da si vzamemo nekaj zase, doživimo svobodo uma in iskreno začutimo tiste drobne malenkosti v življenju, ki zares štejejo.

 


Na potovanje nas gre lahko le 14, zato se prijavite čim prej, da si zagotovite svoj prostor pod in med zvezdami.

KOLEDAR DOGODKOV

December

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Januar

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Februar

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

 • Potopisno predavanje - Maldivi za samske
 • Spoznavni veseli december
 • SALSA ZMENKI
 • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
 • HITRI ZMENKI v Ljubljani
 • PREDBOŽIČNA VEČERJA
 • SILVESTROVO - Zabava za novo leto
 • ANGLEŠČINA - tečaj konverzacije
 • POSLOVNI HITRI ZMENKI
 • RAJSKI MALDIVI
 • TERAPEVTSKA SKUPINA
 • V ISKANJU ODNOSA