Mnenja udeležencev

"MIZA za 6 je odlična priložnost za nova poznanstva. Organizatorji se potrudijo, da se udeleženci karakterno ujamemo in moram reči, da jim je to odlično uspelo." (Maja, 43 let)

VSI TERMINI

Nov termin trenutno še ni razpisan.

Takoj, ko bomo določili nov termin za dogodek, se bo prikazal na glavnem koledarju dogodkov

MIZA za 6

= kulinarično razvajanje z ujemajočimi osebami; 3 ženske in 3 moški

 

Spoznajte nove, zanimive ljudi, s katerimi se osebnostno ujemate!

Če bi radi popestrili svoje družabno življenje in spoznali nove ljudi, s katerimi imate veliko skupnega, potem se udeležite MIZE za 6. Iz poznanstev lahko nastanejo dobra prijateljstva, iz prijateljstev pa izhajajo najbolj trdna partnerstva.

      
 

Kaj je MIZA za 6?

MIZA za 6 je svetovno poznan in priznan pristop k uspešnemu združevanju ljudi, ki drug drugemu ustrezajo s svojimi osebnostnimi in fizičnimi lastnostmi. Gre za sproščen način spoznavanja novih ljudi ob razvajanju s kulinaričnimi specialitetami oz. skupno večerjo za 6 oseb – 3 ženske in 3 moške, ki se med seboj osebnostno in fizično ujemajo.
Ob prijavi na MIZO za 6 je treba obkljukati ustrezen jedilnik (mesni, ribji ali vegetarijanski).
Ob prihodu vsakega udeleženca pocrkljamo tudi s pijačo dobrodošlice.
 

Kako poteka MIZA za 6?

Ob prihodu v restavracijo organizator prijazno sprejme vse udeležence, jih med seboj spozna in vsakemu posamezniku preda informacijo o sedežnem redu. Potem ko natakar postreže s pijačo dobrodošlice, se udeleženci usedejo za pripadajočo mizo.
Na dogodku MIZA za 6 se lahko organizira tudi več miz po 6 oseb, vedno pa za MIZO za 6 sedijo 3 ženske in 3 moški. Dogodek se vedno prične ob 20. uri in se konča približno ob 23. uri.
 

Kako do udeležbe na dogodku MIZA za 6?

Pogoj za udeležbo na dogodku je brezplačna registracija in izpolnitev spletnega vprašalnika, na podlagi katerega poiščemo ustrezna vzajemna ujemanja med vsemi prijavljenimi.
Po izpolnitvi spletnega vprašalnika je potrebna prijava na razpisan termin MIZE za 6 in ob tem tudi izbor pripadajočega jedilnika.
 

     


Vabilo na MIZO za 6

Prijava na izbrani dogodek MIZA za 6 še ne pomeni, da se vsi prijavljeni dogodka lahko tudi udeležijo. Udeležba na dogodku je namreč odvisna od ujemajočih odgovorov (iz e-vprašalnika) z ostalimi prijavljenimi. Osebe, za katere najdemo ustrezna ujemanja, povabimo k MIZI za 6 vsaj 2 dni pred razpisanim terminom, in sicer preko e-pošte oz. SMS sporočila.
Če ujemanj ne najdemo, o tem prav tako obvestimo vse prijavljene.
 

In po dogodku?

Če se udeleženci strinjajo, da lahko njihove kontaktne podatke posredujemo ostalim udeležencem MIZE za 6, to storimo v roku 2 dni po dogodku.
(Organizacija kasnejših srečanj je stvar udeležencev in ne Dogodkov za Samske, razen v primeru organiziranih dogodkov v sklopu Dogodkov za Samske.)
 

Kako je s plačilom dogodka?

Dogodek se poravna z gotovino ali plačilno kartico pri natakarju v restavraciji, običajno ob koncu dogodka.
Cena dogodka MIZA za 6 je 45 €.
Cena vključuje iskanje ujemanj z vsami prijavljenimi na MIZO za 6, gurmansko večerjo in pijačo dobrodošlice za 6 oseb, 3 ženske in 3 moške, ki se med seboj osebnostno ujemajo, živo glasbo med dogodkom in posredovanje kontaktov vzajemnih simpatij po dogodku.
 

VIDEO PRISPEVEK O MIZI za 6 

Da si boste lažje predstavljali, kako poteka MIZA za 6, si oglejte prispevek iz oddaje Preverjeno (POP TV), in sicer TUKAJ.
Prispevek zajema tudi druge možnosti spoznavanja. O MIZI za 6 je govor prvi 2 minuti, o MIZI za 6 pa od 5. do 7. minute prispevka.
 

Pomembno

Zaradi kompleksnosti iskanja ujemanj je potrebna prijava vsaj 7 dni pred razpisanim dogodkom MIZA za 6.
Ker želimo za ujemajoče osebe organizirati kulinarično in spoznavno doživetje, vas prosimo, da se na MIZO za 6 prijavite le v primeru, če ste prepričani, da se boste dogodka lahko zagotovo udeležili. Hvala za razumevanje.

 

 Koraki do udeležbe na MIZI za 6?

 

            


1. REGISTRACIJA

Enostavna in brezplačna registracija vas bo popeljala do spletnega vprašalnika.
Ko se enkrat registrirate in izpolnite spletni vprašalnik, ga ne potrebujete vsakič znova izpolnjevati; lahko pa ga s svojim uporabniškim imenom in geslom tudi spreminjate.

Za udeležbo na vseh prihajajočih dogodkih MIZA za 6 bo dovolj le prijava na razpisan termin MIZE za 6 in izbira ustreznega jedilnika.
 

2. SPLETNI VPRAŠALNIK

Pogoj za udeležbo na dogodku je izpolnitev spletnega vprašalnika, na podlagi katerega bomo vaše podatke uporabili za iskanje najprimernejših oseb, s katerimi boste delili kulinarično zanimiv večer ob MIZI za 6.
Zaradi optimalnega iskanja ujemajočih se odgovorov je treba na spletni vprašalnik v celoti odgovoriti iskreno.
Na vsa vprašanja lahko odgovorite le z enim odgovorom, razen pri tistih vprašanjih, kjer je posebej izpostavljeno, koliko odgovorov lahko označite.
Osebe v vprašalniku smo zaradi lažjega razumevanja poimenovali kot vašega partnerja.
(Tako pri registraciji kot spletnem vprašalniku zagotavljamo popolno zasebnost uporabljanja vaših podatkov.)
 

3. PRIJAVA NA RAZPISANI TERMIN MIZA za 6

Po registraciji, ki jo opravite samo enkrat, in izpolnitvi spletnega vprašalnika, ki ga izpolnite samo enkrat, sledi samo še prijava na razpisan termin MIZA za 6 in ustrezna izbira jedilnika.
Vsaj 2 dni pred razpisanim datumom MIZE za 6 vas bomo preko e-naslova ali SMS sporočila obvestili, ali smo našli ujemanja z vami in z ostalimi prijavljenimi.
 

3. PLAČILO DOGODKA MIZA za 6

Po tem, ko vas povabimo k MIZI za 6, boste prejeli e-sporočilo za ponovno potrditev vaše zagotove udeležbe.
Če svojo udeležbo ponovno potrdite, pomeni, da se boste dogodka zagotovo udeležili. 
Celoten znesek dogodka (45 €) poravnate v restavraciji po zaključenem dogodku. Pijača, ki jo spijete ob večerji, ni vračunana v dogodek. 

 


 


Izjave udeležencev MIZE za 6


»MIZA za 6 je odlična priložnost za nova poznanstva. Organizatorji se potrudijo, da se udeleženci karakterno ujamemo, in moram reči, da jim je to odlično uspelo.« (Maja, 43 let)

»Vrhunska kulinarična izkušnja ter prijeten in zanimiv večer mi je zagotovo polepšal teden, sploh zaradi novih ljudi, s katerimi sem se ''zaštekal''. Mislim, da bomo ostali v kontaktu.« (Miha, 35 let)

»Sprva nekoliko sramežljiva, potem pa popolnoma sproščena sem preživela čudovit večer. Odlična hrana, prelep ambient in dobra družba so me prepričali, da se na MIZO za 6 zagotovo še vrnem.« (Marija, 51 let)

»Zanimivo – z ljudmi, ki jih nikoli nisem srečal, sem se lahko pogovarjal prav o vsem. Kul stvar tale MIZA za 6!« (Rok, 28 let)

 

KOLEDAR DOGODKOV

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Julij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • MATCHMe - Agencija za Stike
  • Solo Salsa Party za Samske
  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
  • LJUBLJANSKA VINSKA POT
  • PLES ZA SAMSKE
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • egipt za samske
  • IZLETI V HRIBE - za samske