Ste siti samskega življenja? Odprite se!

 

V življenje nič ne pride tako enostavno. Za vsako stvar se moramo potruditi. Če želimo nekaj doseči, moramo biti vztrajni in se moramo enostavno premakniti.

Mislite, da bodo dobre stvari in dobri ljudje kar potrkali na naša vrata? Zelo redkokdaj. In zakaj bi sami sebi namenili tako malo priložnosti? “Just do it” naj bo vodilo in naš svet se bo že sam po sebi začel spreminjati, odpirati.

Občutili bomo lahko svobodo – tako, ki jo lahko občutiš v srcu. Ko veš, da si odprt in pripravljen na življenje, vsak dan in do vseh bitij. Takrat začneš tudi videti vedno dobre stvari in dobro v ljudeh. Odprite se, veliko lepše je tako …

Kaj si želite?
Kaj so vaše sanje?
Kakšnega partnerja si želite ob sebi?
Kako močno želite čutiti partnerstvo?
Kaj vse še želite doživeti?
Na kakšnem nivoju želite biti v odnosih z ostalimi ljudmi?
In predvsem – kaj ste za to pripravljeni narediti?

 

Foto: Thinkstock

 

Da si odgovorite na vsa taka in podobna vprašanja, je prvi korak ta, da se odprete samim sebi. Da spoznate svoje globlje želje, svoja stališča, prepričanja. Da ugotovite, kje so vaše meje. Do kam lahko, od kje naprej ne. Potem – da se odprete življenju nasploh. Da začnete stvari, ki se vam dogajajo, čutiti. Da sprejemate. Da se prepustite. Da prepustite srcu, da poišče svojo pot. Ker le pot srca je tista prava – v to verjamem in zaupam popolnoma.

Ko deluješ iz srca, se stvari odpirajo in tudi sami lažje prepuščamo vajeti energiji, univerzumu, vesolju – kakorkoli že to želite poimenovati.

Preden lahko sploh tako začutimo, moramo delovati. Moramo biti dejavni. Vztrajni. Imeti voljo do napredka. Sebe. Življenja. In sprejeti s pozitivnim zaupanjem vse, kar še bo prišlo v naša življenja.Torej, kaj ste za svoje sanje in želje pripravljeni narediti?

 

Premaknite se naprej!

Moja poklicna deformacija je, da veliko stvari obrnem na psihologijo samskosti, saj sem organizatorica spoznavnih dogodkov.
In zato morda najlažje spodbujam samske, saj sem dnevno v stiku z njimi.

In še to - biti samski je nekaj čisto normalnega, tako da ne bi niti govorila o označevanju “samski” ali “ne samski”. Pomembna je oseba. Pa če je samska ali ne.

Samskim res toplo priporočam, da se udeležijo mojih dogodkov, saj nič ne pade iz neba. Tudi za navezovanje stikov, novo družbo, nove prijatelje in partnerstva se je treba potruditi!

Vsem skupaj pa bi rada napisala, da stopite korak naprej!
Ne ostanite na mestu, v udobnem oblačku vsakdanjosti in rutine (rutina tako ali tako ubija).
Čas je za spremembo, čutite to? Gremo, akcija! 


Z Ljubeznijo – do sebe, vsega in vseh,
Nina

 

Napisala: Nina Slapnik

KOLEDAR DOGODKOV

April

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • DRUŽABNI PLESI
  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • MATCHMe - Agencija za Stike
  • PLES ZA SAMSKE
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • LOVE BOAT PARTY
  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • Solo Salsa Party za Samske
  • egipt za samske