Srečni samski ljudje so bolj privlačni

 

Marsikdo se v obdobju samskosti zavije v tančico žalosti, ker si strašno želi partnerja, zato se hkrati na vse pretege obupano trudi najti življenjskega sopotnika, ker ne more ali pa ne zna biti sam. 

Mnoge raziskave so pokazale, da so srečni ljudje bolj privlačni, tako za potencialne partnerje, kot za sklepanja novih prijateljstev, zato delajte na tem, da boste srečni in zadovoljni sami s seboj, ter s tem kje v življenju se trenutno nahajate, saj boste tako bolj zanimivi za druge ljudi. 

To je seveda veliko lažje reči, kot narediti, zato smo za vas pripravili nekaj nasvetov, kako uživati v samskem življenju in kako ga čim bolj aktivno in produktivno izkoristiti.

 

 

1. Posvečajte se … SEBI

V času samskosti se lahko resnično posvetite sebi, se poglobite v svoja čustva in skušate odkriti, kaj bi radi dosegli v življenju, kaj vas resnično veseli in kaj vas osrečuje. Vse to lahko ugotovite brez zunanjih pritiskov in pričakovanj partnerja, ki se mu je potrebno tudi prilagajati. Berite spiritualne knjige ali pa začnite hoditi k terapevtu, ki vam bo pomagal na poti do boljšega in bolj polnega življenja.

Predvsem pa poslušajte svoje občutke in čustva, ter se tudi ravnajte po njih – če vam do nečesa ni, tega pač ne počnite, če ni življenjsko nujno in od tega ni odvisno vaše preživetje, ali pa preživetje koga drugega. 

Naučite se sprejemati svojo preteklost in pretekle odločitve, saj za nazaj ne morete ničesar spremeniti in vam prav nič ne bo pomagalo, če se boste ukvarjali s tem. Sprejmite svoja dejanja ter odločitve in se pomirite z njimi, ter se ozrite v prihodnost in raje razmišljajte o tem, kaj želite početi v prihodnosti. Premislite kakšne odločitve in dejanja naj zaznamujejo vašo prihodnost in potem stremite k temu, da boste dosegali svoje cilje.  

 

2. Počnite stvari, ki vas veselijo

Ste si vedno želeli obiskati tečaj slikanja, pa niste našli časa, ker so vam služba, partner in druge obveznosti vzele preveč časa? Zdaj, ko ste samski, je odlična priložnost, da uresničite svoje dolgoletne želje in počnete stvari, ki vas veselijo. Lotite se novih in zanimivih projektov in hobijev, pa naj bo to tečaj slikanja ali tečaj tujih jezikov.

Dandanes je na voljo ogromno različnih tečajev na vseh možnih področjih, zato boste zagotovo našli pravega zase. Če ugotovite, da vam neka dejavnost ali skupina, v katero ste se prijavili, ne ustreza, nikar ne obupajte, ampak raje poskusite še kaj drugega, ali pa se včlanite v drugo skupino, ki vam bo morda bolj po godu.

 

3. Bodite aktivni

Začnite se ukvarjati s športom, ki se vam zdi zanimiv. To bo imelo kar nekaj pozitivnih učinkov – veliko bolje se boste počutili, tako fizično kot psihično, ker se med športanjem sproščajo hormoni sreče. Sčasoma boste (ob sočasnem pravilnem in zdravem prehranjevanju, ki gre s športom z roko v roki) opazili spremembe na svojem telesu, kar vam bo zagotovo dalo dodatno motivacijo. Poleg tega pa lahko med športnimi dejavnostmi spoznate tudi nove športne navdušence, ki vam bodo dali dodatno motivacijo, stkejo pa se lahko tudi nova prijateljstva in nikoli ne veste – morda ravno med izvajanjem svoje nove najljubše športne aktivnosti spoznate kakšnega potencialnega partnerja.

 

P. S. Psssst ... Pa pridite kaj na spoznavne dogodke, kjer lahko v enem večeru spoznate veliko novih ljudi. ;)
Čakajo vas nepozabne spoznavne izkušnje, doživetje in morda celo nove življenjske zgodbe.

 

KOLEDAR DOGODKOV

April

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • DRUŽABNI PLESI
  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • MATCHMe - Agencija za Stike
  • PLES ZA SAMSKE
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • LOVE BOAT PARTY
  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • Solo Salsa Party za Samske
  • egipt za samske