Svetovalnica
 

Rubrika "Svetovalnica" je namenjena vsem tistim zvedavim osebam, ki želijo pridobiti strokovne odgovore na svoja globlja vprašanja. Na vprašanja odgovarjajo priznani in izkušeni psihologi, psihoterapevti ali psihiatri, ter osebnostni svetovalci, njihove odgovore pa objavljamo enkrat na 14 dni.

Če imate kakšno vprašanje, ki bi ga radi postavili našim terapevtom in svetovalcem, nam pišite na e-naslov info@dogodkizasamske.si
Z veseljem vam bomo nanj odgovorili brezplačno.

Želimo vam prijetno branje in se veselimo vaših vprašanj. 

 


 

Žiga sprašuje:
 

Pozdravljeni,

Veliko hodim po zmenkih zadnje čase, saj dobivam veliko kontaktov iz vaših hitrih zmenkov in ostalih dogodkov. Rad bi spoznaval več deklet, a se na koncu odločil za eno. Kako naj jim povem, da je vse to faza spoznavanja, brez da bi mi katera zamerila? Ne bi rad naredil slabega vtisa, niti se ne bi rad kateri zameril oz. jih prizadel. Rad bi si le vzel čas, da jih bolje spoznam. In ko bom začutil, da gre pri eni v pravo smer, bom ostalim povedal, da se z njimi več ne bi videval. Kako se vam zdi moje razmišljanje? Hvala.

Žiga

 

 

 

Pozdravljen Žiga,

 

Lahko bi rekli, da je iskrenost največ vredna. S postavljenim vprašanjem ste jo pokazali kar nekaj, zato vas za začetek spodbujam, da bodite iskreni tudi na zmenkih in ne igrajte igric mačk in miši, kot se temu reče. S tem, da želite spoznati več žensk in si zagotoviti pestrost izbire, ni nič narobe. Je pa seveda vse močno odvisno od sporočil, ki jih oddajate ženskam, s katerimi se dobivate. Če jim obljubljate gradove v oblakih, potem pa se kar na lepem ohladite, jih boste zagotovo prizadeli. Predlagam vam, da ste predvsem iskreni. Ko se dobivate z ženskami, se sprostite in uživajte, ne razmišljajte venomer, ali je ona tista prava ali ne. Prepustite se. Če vas bo ženska vprašala, če se srečujete še s kakšno drugo, ji po pravici povejte, da trenutno spoznavate ženske in da radi hodite na zmenke. Tako boste tudi preprečili lažna pričakovanja in med vaju vnesli več sproščenosti. Ne bodite presenečeni, če vas kakšna izmed njih ne bo več želela videti – vso pravico se ima umakniti, zato se ne obremenjujte preveč. Naj vas vodijo občutki – kako se počutite ob kateri ženski? Če čutite, da ženska nasproti vas ni primerna partnerka za vas, ji to tudi povejte. Ne pustite, da bi živela v lažnih pričakovanjih. Tako boste tudi sebi olajšali življenje, saj se boste lahko z nekaterimi ženskami dobivali zgolj prijateljsko, z drugimi pa gojili simpatije. Spoznavanje vedno spodbujamo, ne spodbujamo pa vlečenja za nos. Vedite tudi, da vsem ne boste mogli ugoditi. Čisto možno je, da vam bo kakšna zamerila, če se bo počutila izigrano. Vaša naloga je, da delujete resnično, iskreno in tako boste sami imeli čisto vest. Opozarjam vas še na en pojav – kadar se dobivamo s preveč ljudmi hkrati, se naša presoja hitro zamegli. Težko ločimo, kdo nam je resnično všeč in zakaj. Veliko težje boste tudi prepoznali pravo partnerko, če boste naenkrat ljubimkali z desetimi ženskami – poskušajte raje ostati pri zmenkih, bolje spoznajte žensko in se z vsako ne zapletite v intimen spolen odnos. Takrat tudi ženske začnejo veliko več pričakovati. Ženske namreč spolnost močno povezujemo s čustvi in z duhovno povezavo z ljubimcem. Raje izberite peščico žensk, s katerimi se dobivate in če vam bo kakšna res po godu, preidite na intimen odnos. Še enkrat pa vam polagam na srce, da bodite iskreni in se imejte lepo. Če boste iskreni sami s seboj in z ženskami, se boste vsi vedno imeli dobro in ne bo prihajalo do nepotrebnih nesporazumov. Da pa boste lažje prepoznavali, kdaj in kako se počutite, ter se obenem naučili še česa novega, vam predlagam, da preberete spodnja dva članka:

 

  • Si si všeč, ko si z njo/z njim? Kliknite TUKAJ >>
  • Kaj od odnosa sploh hočeš? Kliknite TUKAJ >>

 

Želim vam uspešne, prijetne in iskrene zmenkarije,

Dogodki za Samske

 



Če imate kakšno vprašanje, ki bi ga radi postavili našim terapevtom in svetovalcem, nam pišite na e-naslov info@dogodkizasamske.si
Z veseljem vam bomo odgovorili nanj in ga objavili na spletni strani.

KOLEDAR DOGODKOV

Marec

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

April

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • Solo Salsa Party za Samske
  • DRUŽABNI PLESI
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • MATCHMe - Agencija za Stike
  • egipt za samske
  • PLES ZA SAMSKE
  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
  • LOVE BOAT PARTY