Popoln prvi zmenek? Le če upoštevate teh 7 pravil!


Moški ste včasih, kar se tiče zmenkov, nekoliko nerodni in ne veste, kaj točno bi naredili in kako se obnašati.
Obstajajo splošne smernice, kljub temu pa je vsakdo drugačen in so zato tudi vaši simpatiji mogoče pomembne druge reči, kot vaši bivši.

Vseh priporočil se torej ne držite kot pijanec plota, pač pa naj vam predstavljajo smernice, ki jih potem upoštevate primerno na dano situacijo.

Pa začnimo … 

 

foto:Thinkstock

1. Prevzemite pobudo

Pred zmenkom premislite, kaj bi radi počeli – če imate v mislih večerjo, žensko vprašajte kakšno hrano rada je, nato vi izberite, v katero restavracijo jo boste povabili. Če gresta zvečer na pijačo, jo vprašajte, kaj rada pije in primerno izberite lokacijo (če ima rada vino, izberite bar z bogato vinsko ponudbo, če pije pivo, pojdita v pub, itn.).

Ko se odločite kam bosta šla, ji sporočite kdaj in kje se dobita (jo pridete vi iskat domov, se dobita na dogovorjenem mestu?). Če jo nameravate peljati na izlet v hribe, ji pravočasno sporočite tudi to, da naj bo športno oblečena – zagotovo ne bo zadovoljna, če bo tekom zmenka ugotovila, da njena oprava nikakor ni primerna za zmenek, ki ste ga pripravili, zato ji v vsakem primeru prijazno namignite, kaj naj obleče.
 

2. Bodite točni

Če boste zamujali, ne bo noben izgovor dovolj dober, da bi popravili slab prvi vtis. Če zamujate, daste osebi, ki vas čaka, vedeti, da je vaš čas dragocenejši od njenega in tudi to, da je ne spoštujete preveč. Je to vtis, ki ga želite ustvariti pri vaši potencialni sanjski ženski?
 

3. Smejte se

Verjetno boste, vsaj na začetku zmenka, malenkost nervozni. Kljub temu nikar ne pozabite na vaš najlepši okras – nasmeh. Ne glede na to, kakšen vtis želite pustiti, nasmeha v nobenem primeru ne smete pozabiti doma!
 

4. Sprašujte, pozorno poslušajte in si zapomnite

Ženske so rade v pozornosti, zato jih pozorno poslušajte ko govorijo. Če ste naleteli na bolj zgovorno pripadnico ženskega spola, vam verjetno ne bo treba veliko spraševati, kljub temu pa lahko z vprašanjem usmerite debato v smer, kamor vi želite in kjer veste, da boste lahko kaj primernega in zanimivega povedali tudi sami.

Stvari, ki vam jih je simpatija zaupala, si dobro zapomnite in če se prijavi primerna situacija tudi pokažite/omenite, da ste si zapomnili reči, ki vam jih je povedala.
 

5. Izrazite svoje mnenje

Ženske potrebujejo moške s svojim mnenjem, zato ne prikimavajte ves čas in se ne strinjajte z njo v vsem, kar pove. Delite z njo svoje mnenje, pa čeprav se ne sklada z njenim. Tako bo debata še bolj zanimiva in zagotovo boste tako bolj zanimivi tudi vi njej.
 

6. Odprite ji vrata

Odprite ji vrata, ko vstopata v restavracijo/bar/lokal ali pa kamorkoli drugam. Le redki moški to še naredijo dandanes, zato boste pri vaši simpatiji zagotovo dobili kar nekaj plus točk, če boste pokazali, da kavalirji še obstajajo.
 

7. Plačajte račun

Definitivno je nenapisano pravilo, da mora račun poravnati moški, že iz mode. Kljub temu pa imajo ženske rade kavalirje, ki prevzamejo iniciativo in plačajo račun, mogoče na poti iz stranišča, tako da potem ni zadrege, ko natakar prinese račun k mizi.
Naslednji račun lahko prepustite njej, na prvem zmenku pa vendarle pokažite malo staromodnega kavalirstva, ki ji bo zagotovo všeč.

 

⇒ Ali veš, kako najbolj enostavno do 20 zmenkov v 1 večeru?

Če si boš kdaj v prihodnosti zaželel preizkusiti HITRE ZMENKE, boš v 1 večeru lahko spoznal kar 20 simpatičnih dam in prav z vsako boš lahko delil 7-minutni pogovor!
Boš videl, to bo prava spoznavna zabava! Če si samski, je nikar ne zamudi. Mogoče pridi s prijateljem, za prebiti led je to zagotovo lažje. 

Hitri zmenki so obnoreli ves svet in že nekaj časa so zelo priljubljeni tudi v Sloveniji.
Si vedel, da se je preko Hitrih zmenkov oblikovalo že več kot 900 partnerstev in 9 družinic?
Ja, res je. Delujejo!

Če želiš, pridi po eno odlično izkušnjo v svojem življenju!
Zabaval se boš, hkrati pa spoznal nove damice. Kaj lepšega! 

Pozdravček do naslednjič,
Nina

Več o Hitrih zmenkih si preberite tukaj.

 

Napisala: Nina Slapnik

KOLEDAR DOGODKOV

Marec

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

April

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • Solo Salsa Party za Samske
  • DRUŽABNI PLESI
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • MATCHMe - Agencija za Stike
  • egipt za samske
  • PLES ZA SAMSKE
  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
  • LOVE BOAT PARTY