8 lastnosti, s katerimi boste očarali ženske


Moški so pogosto malo izgubljeni, ko pride do osvajanja žensk, nekateri celo uberejo popolnoma napačne ‘tehnike’, ki imajo nasproten učinek od želenega.

Predstavljamo vam pomembne lastnosti, s katerimi boste očarali ženske. S tem ne predlagamo, da se pretvarjajte, da ste nekaj, kar v resnici niste – ženskam je zelo pomembno to, da ste kar ste in da ste iskreni.

 


1. Inteligenca

Ženske imajo rade inteligentne moške, vendar to nikakor ne pomeni, da jim na tem področju dajete vtis, da ste boljši od njih. Svojo inteligenco pokažite na zabaven in nekoliko skromen način, nikakor pa se s svojim znanjem ne bahajte, ker to odbija.
 

2. Pozornost

Ženske imajo rade, da so moški pozorni do njih, kar lahko pokažete na različne načine. Pozornosti ni treba izkazovati (samo) z materialnimi dobrinami (npr. s šopkom njenih najljubših rož), pač pa jih med pogovorom poslušajte; zapomnite si stvari, ki so vam jih povedale in jih uporabite v primernem trenutku; odprite jim vrata od avta in podobno. Malenkosti štejejo!
 

3. Romantičnost

Vsaka ženska ima rada bolj ali manj romantične geste. Verjetno boste hitro ugotovili, koliko romantične duše je v vaši simpatiji, zato svoje romantične geste prilagodite temu. Vsekakor pa bo vsaka pripadnica nežnega spola vesela kakšne manjše romantične pozornosti, na primer šopka njenih najljubših rož ali pa izleta v kakšno romantično mesto, kot sta Pariz ali Rim.
 

4. Odločnost

Kljub temu, da so moderne ženske samostojne in emancipirane, so jim všeč odločni moški, ki vedo kaj želijo in znajo na primeren način to tudi doseči. Ko se bosta dogovarjala za naslednje srečanje, vzemite stvari v svoje roke in sami splanirajte zmenek, ki bo vašo simpatijo navdušil in ji hkrati pokazal, da ste pravi, odločen, moški.
 

5. Humor

Ženske imajo rade moške, ki jih znajo nasmejati. To seveda ne pomeni, da se morate na pamet naučiti kup šal, pač pa zgolj to, da znate v pravem trenutku povedati kakšno hecno anekdoto. Za učno uro dobrega humorja, ki ženske privlači, poglejte legendarni film Top Gun, v katerem Tom Cruise odlično prikaže ravno pravo mero ženskam neustavljivo privlačnega humorja.  
 

6. Točnost

Ne glede na to, če boste simpatijo vi šli iskat s svojim avtom, ali pa če sta nekje dogovorjena – točnost je lepa vrlina in izkazuje spoštovanje, slednje pa je temeljno za razvoj nekega odnosa.
 

7. Skromnost

Čeprav imajo ženske rade uspešne moške, ne marajo tistih, ki se bahajo s svojimi uspehi, dosežki ali lastnostmi. Seveda lahko izpostavite svoje takšne ali drugačne atribute in dosežke, nikar pa naj to ne izpade kot samohvala – vse to lahko poveste na prefinjen in nekoliko skromnejši način, kar bo zagotovo bolje sprejeto.
 

8. Urejenost

Ženskam ni pomembna samo njihova urejenost, pač pa tudi vaša. Pred zmenkom nikar ne pozabite na tuširanje in umivanje zob – kakršnikoli neprijetni telesni vonji bodo žensko zelo hitro odbili. Poskrbite tudi, da boste imeli postrižene in urejene nohte, saj ženske to hitro opazijo. Nenazadnje pa ne pozabite tudi na urejena oblačila – če ne gresta športat ali na sprehod v naravo, trenirka odpade. S tem, ko boste prišli na zmenek ravno prav urejeni (nikar ne pretiravajte), boste pokazali spoštovanje in naklonjenost, hkrati pa bo ženska videla, da skrbite zase in vam ni vseeno kakšni hodite po svetu.

 

Napisala: Nina Slapnik

KOLEDAR DOGODKOV

Marec

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

April

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • Solo Salsa Party za Samske
  • DRUŽABNI PLESI
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • MATCHMe - Agencija za Stike
  • egipt za samske
  • PLES ZA SAMSKE
  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
  • LOVE BOAT PARTY