6 Emotions – pot do resnične sreče v ljubezni



Ljubezen je edini smisel življenja. Vsi iščemo ljubezen in vsi mislimo, da smo jo našli, ko se zaljubimo. Verjamemo v pravljice o princih in princesah, o večni in srečni ljubezni ... potem pa se nekega dne zbudimo in ugotovimo, da so vse to bile le sanje. Toda čemu imamo sanje, če ne zato, da jih uresničimo? Če smo lahko en trenutek srečni in polni ljubezni, a ne bi mogli tega trenutka podaljšati v večnost?

Stanje zaljubljenosti nam pokaže naš potencial: kakšen je lahko naš odnos, kako lahko vidimo partnerja in sebe ter kakšna energija ljubezni lahko steče med nama, če vidimo vse pozitivno in če smo povezani samo s pozitivnimi občutki in energijami. In ker je življenje razvoj, smo postavljeni pred izziv: ali se lahko v vsakem trenutku tako povežemo s pozitivnimi sporočili in s pozitivno energijo, da bo le - ta razvijala naše odnose, življenje in kreativne sposobnosti v vsakem trenutku našega življenja?
Vse je mogoče. Življenje je energija in energija je življenje.
Pomembno je, kakšna energija razvija naše življenje in naše odnose. Ali je ta energija pozitivna ali negativna? In kot kreatorji svojega življenja lahko z visoko zavestjo absolutno vplivamo na to, kakšna energija razvija naše življenje.

 

       


Našo energijo določajo naša sporočila, ki pa vplivajo na 6 pozitivnih emocij:
Radost. Mir. Ljubezen. Upanje. Občudovanje. Navdih. 


Bolj kot čutimo ta čustva v sebi, bolj smo povezani s pozitivnimi sporočili in s pozitivno energijo. V kolikor tega še ne čutimo večino časa, je to samo zato, ker imamo aktivne določene programe, ki nas ovirajo, da bi lahko živeli svoje visoke sposobnosti, in ti programi nas delajo žalostne, jezne, razočarane, prestrašene itd. 
Ko te programe prepoznamo, lahko presežemo blokade ter zaktiviramo sposobnosti. Takrat zaživimo svojih pozitivnih 6 emocij.


O teh programih govori energetska numerologija, ki nam s pomočjo znanja 6Emotions tudi daje jasna navodila, kako lahko zaktiviramo svoje visoke sposobnosti.


Prav vsak posameznik med nami ima sposobnosti. Prav tako pa imamo vsi tudi blokade, področja v življenju, kjer kljub prizadevanju ne dosežemo želenih rezultatov. Program 6 Emotions udeležencem nudi znanje, ki ga potrebujemo za premagovanje teh ovir. Prepoznati moramo, da vedno obstaja rešitev. Da bi jo našli, se moramo povezati s pozitivno energijo.



Če želite izvedeti več o svojih programih, vas vabimo, da se udeležite energetske – numerološke delavnice
Z numerologijo do pravega partnerja oz. Kako prepoznati, ujeti in obdržati pravega partnerja?
Delavnico bomo organizirali v sredo, 1. 8. 2012, ob 17. uri.
Več o delavnici si lahko preberete na naslednji povezavi    Z numerologijo do pravega partnerja.
Na isti delavnici se boste lahko prijavili tudi na numerološko analizo ali program 6Emotions.
 



Kaj je 6Emotions?
 

6 Emotions je inovativen in visoko učinkovit program za izboljšanje življenja, ki omogoča pomlajevanje na vseh življenjskih področjih.
Program posameznike podpira in vodi na njihovi poti prepoznavanja in spreminjanja vzorcev obnašanja, ki jim preprečujejo, da bi prepoznali in uresničili svoje sposobnosti.

V zadnjem desetletju je s pomočjo tehnik, ki jih uči 6Emotions, na tisoče ljudi spremenilo in izboljšalo svoje življenje.
Med člani programa 6 Emotions so vrhunski mednarodni poslovneži, profesionalni športniki, umetniki, podjetniki in številni drugi. 

     


S programom 6Emotions lahko vplivamo na različna področja življenja kot so: romantični in družinski odnosi, finančni uspeh, kariera, zdravje, kreativnost, vzpostavitev ravnovesja v življenju, sreča in polno življenje.


6Emotions program uči povezovanja s pozitivno energijo, kar ljudem pomaga optimizirati njihova življenja, saj jim posreduje odgovore na njihova vprašanja (odgovori so oblika energije, s katero se lahko povežejo) ter jim obenem pomaga gojiti pozitivna občutja. Tako lahko dosežejo vse svoje zastavljene cilje in nemogoče spremenijo v vse je mogoče.


Člani 6Emotions preko spletne konference vsak dan prisostvujejo enournemu energetskemu treningu ter se učijo manifestirati pozitivna čustva, se povezovati s pozitivno energijo ter v polnosti zaživeti svoje potenciale na vseh področjih življenja.
 



Vabljeni na delavnico 6Emotions – Skrivnosti uspešnega življenja in srečnega partnerstva, ki bo v četrtek, 6. 12 , ob 18. uri. Več o delavnici si lahko preberete TUKAJ.
 


Za več informacij ali prijavo na program 6Emotions lahko kontaktirate Saško na GSM 040 590 131.

Dovolite si biti srečni in uspešni!

KOLEDAR DOGODKOV

April

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Maj

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Junij

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

  • DRUŽABNI PLESI
  • HITRI ZMENKI v Ljubljani
  • CINQUE TERRE ZA SAMSKE
  • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
  • MATCHMe - Agencija za Stike
  • PLES ZA SAMSKE
  • V ISKANJU ODNOSA za samske
  • LOVE BOAT PARTY
  • IZLETI V HRIBE - za samske
  • Solo Salsa Party za Samske
  • egipt za samske