Vodena MEDITACIJA


Popotovanje vase in energijsko uravnavanje 7 čaker ob različnih glasbilih v živo
 

Namere meditacij so vsakič drugačne; rdeča nit pa je kreacija čudovitega partnerstva
 

Po meditaciji sledi prijetno in sproščeno druženje vseh udeležencev

 


Ste za to, da se vsak mesec dobimo, se poglobimo vase, se sprostimo, spustimo namere in želje v Vesolje in nato zavibriramo v lepih vibracijah tudi v vsakdanjem življenju? 

Mi vsekakor smo, zato smo več kot veseli, da smo v program dodali tudi naše intuitivne vodene zvočne meditacije ob glasbilih v živo (kristalne sklede, gong, zvončki, oceanski boben, deževna palica, tibetanska skleda ...).

Namera meditacij bo vsakič drugačna glede na letni čas in luno - rdeča nit pa bo vedno kreacija čudovitega partnerstva. Šele ko se sami namreč srčno odpremo, ko sami začnemo vibrirati na določeni ljubeči frekvenci do sebe in vsega okoli sebe, šele takrat lahko v življenje privlačimo najboljše za nas. Tudi takega partnerja. 

Z nami bo certificirana (angelska) intuitivna svetovalka, duhovna učiteljica in terapevtka (po izobraževalnih programih Šole Intuicija), Access Bars izvajalka in mediatorka, ga. Metka Tavčar.

Kot se za Dogodke za Samske spodobi, nas prav vsakič čaka tudi prelepo in zanimivo druženje z ostalimi udeleženci v skupini.

 

Prihajajoči termini:
 

heart Nedelja, 17. 11., ob 18. uri: Namera za ČUDOVITO PARTNERSTVO
Opuščanje preteklosti in ustvarjanje ugodnih energij v sebi za pripravo in sprejemanje novega čudovitega partnerstva
Dodatek: Intuitivna sporočila za vsakega udeleženca kot inspiracija za prihodne mesece
Glasbilo: kristalne sklede, zvončki in gong


heart Nedelja, 22. 12., ob 18. uri: Namera za NOTRANJI MIR IN HARMONIJO
Harmonizacija notranjega otroka, odpuščanje, integracija vibracije radosti in zaupanja ter kreacija novega zadovoljujočega partnerstva
Dodatek: Intuitivna sporočila za vsakega udeleženca kot inspiracija za prihodne mesece
Glasbilo: kristalne sklede, zvončki in gong


heart Nedelja, 19. 1., ob 18. uri: Namera za ZAČETKE IN NOTRANJO MOČ
Integracija občutka harmonije v telesu, prebujanje kreativnosti, pretočnosti in odločenosti. Vibracija privlačnosti, sprejemanja in predanosti ter kreacija čudovitega partnerstva
Dodatek: Intuitivna sporočila za vsakega udeleženca kot inspiracija za prihodne mesece
Glasbilo: kristalne sklede, zvončki in gong
 

 

 

Zakaj meditacija?


Najbrž ste že marsikje prebrali, da je meditacija ključ do osebnih sprememb, do notranjega miru in lažjega, bolj zavestnega prehajanja skozi življenjska obdobja. 

Gre za umirjeno stanje duha in za naše lastno potovanje v notranji svet. Vsi odgovori se namreč skrivajo v nas in ne zunaj nas. Ko enkrat to ugotovimo in si dejansko prisluhnemo, se lahko začne zdravljenje našega uma, duha in telesa. 

V občutku notranjega miru tako pridemo do svoje notranje moči. V njej pa zaslišimo svoj notranji glas in svojo modrost, katera zavestno postane naša stalna spremljevalka skozi življenje.

Meditacijo lahko uporabljamo za številne namene: boljše počutje in zdravje, osredotočenje in umirjanje uma, večjo zavest o obstoju telesa in uma, ravnovesje čustev, za odkrivanje življenjskega poslanstva in iskanje odgovorov na naše težave, itd.

Naše meditacije bodo še posebej čarobne, saj so namenjene samskim, ki spuščajo staro in se odpirajo novemu. 

Vsakokrat so intuitivno kanalizirane za skupino takrat prisotnih, zato je celotna zvočna kopel odziv na energije vseh prisotnih.

Gre za intenzivno kombinacijo meditacije z zvočnim wellnessom, kar z vibracijo deluje na celice našega telesa, na mentalno sprostitev, na srčno odpiranje in na povezavo z notranjim jazom.

Rdeča nit vseh naših meditacij je kreacija čudovitega partnerstva. A da pridemo do tja, se moramo najprej poglobiti vase in začeti delovati na svoji najvišji frenkvenci. Le tako lahko namreč v življenje prikličemo najboljšega partnerja zase.

 

Niste še nikoli meditirali? Nič hudega!

Za vse tiste, ki še niste nikoli meditirali, bo pred vsakim srečanjem organizirano 20-minutno predavanje, kjer vam bomo razložili, kako oblikovati namere in želje pred meditacijo.

Po tem pa se bomo vsi skupaj le še predali zvočnemu wellnessu za globinsko sprostitev, ki uravnava čakre in hormonski sistem. 
 

Kaj pa če slučajno zaspim? Nič za to.

Gotovo potrebujete sprostitev v taki obliki. 
Čisto na začetku, ko bomo dajali namere in želje, boste zagotovo budni. Nato pa boste vse prepustili vesolju in energije bodo same delale za vas …

 

Kako potekajo naša srečanja?


Naša srečanja bodo vedno razdeljena na tri dele. 
Ni nujno, da ste prisotni na vseh treh delih. 

17.20: Zbor
17.30 - 17.50: Predavanje o meditaciji (pravilno kreiranje namer in želja); po želji
17:50 - 18.00: Priprava na meditacijo
18.00 - 19.15: Vodena zvočna meditacija z glasbili v živo
19.15 - 20.15: Intuitivni reading za vsakega udeleženca (intuitivno zaključno sporočilo terapevtke)

19.15 - 20.15: Prijetno druženje s celotno skupino; po želji (medtem ko poteka posamični reading, se ostali družimo)

 

Primerno za vsakogar!


Meditacija je vsekakor primerna za vsakogar. Tudi za tiste, ki meditacije še nikoli niste izkusili. 
Namenjena je vsakemu, ki si želi izjemno globoke sprostitve na vseh ravneh (fizična, čustvena, mentalna in duhovna).
Po vsaki meditaciji pa se bomo vsi skupaj tudi podružili in se povezovali v lepih energijah.

 

Poznate kristalne sklede, zvončke in gong?
 

Kristalne pojoče sklede so iz kristala kamena strela, ki se mu pripisuje izjemne čistilne lastnosti energije, spodbujanje psihičnih centrov za meditacijo, razkraja čustvene blokade, jača vitalnost …

Iz sklede se izvablja zvok z drgnjenjem ali udarjanjem po skledi. Zvok, ki se razvije je specifičen, lahko je podoben zvonjenju ali pa petju enega tona, ima poseben zven in intenzivnost, zato morda še najbolj spominja na petje. 

Slede nas bodo popeljale v skorajda vesoljsko, čarobno in prijetno energijo, v kateri se bomo v prvi vrsti povezali sami s seboj, sprostili notranje napetosti in začeli vibrirati v sozvočju višjega dobrega.

Vsaka skleda ima svojo frekvenco, zvočna kopel pa se izvaja z namero harmoničnega delovanja, čistih in pretočnih čaker.

Tako lahko vsak posameznik sprejme učinke blagodejne vibracije zvočnih kopeli v tisti meri, ki so v njegovo najvišje dobro.
 

 

 

Zvončki (Koshi zvonček) so instrument, katerih zvok nas poboža po celem telesu. 
Gre za avtentično glasbilo visoke kakovosti za izvirno ustvarjanje, ki je ročno izdelano v delavnici ob vznožju Pirenejev.
Osem akordov zvarijo s srebrom v kovinski plošči, dno pa nastavijo z resonančno cevjo. Natančna nastavitev ustvarja igro jasnih tonov, ki je bogata s pridihom narave. 

  

Gong je glasbilo (tolkalo) kitajskega oz. jugo-vzhodno azijskega izvora. Visi na posebnem stojalu in ob udarcu z mehkim tolkalcem oddaja prodoren, dolgo trajajoč ton. Gong se uporablja za zdravljenje in preobrazbo posameznika na vseh ravneh. 

Uporabniki trdijo, da s svojim zvokom sproža pozitivne spremembe v poslušalcu tako na fizičnem, čustvenem in duhovnem področju.

Zvok gonga nas globoko sprošča in nam jasni misli. Uporabniki trdijo, da jim je v več primerih pomagal pri urejanju čustvene energije in občutij, ki so nato vplivala tudi na telesno strukturo, ta pa na njihov um.

Poslušalca spravi v meditativno stanje, v katerem se želimo znebiti naučenih vzorcev. Terapevti trdijo, da nas gong zdravi tako, da vzpostavi vez med poslušalcem in svetom onkraj telesa in uma. Poslušalcu da občutek neke višje resničnosti. (Vir: Wikipedia)

 

Poleg teh treh glasbil bomo občasno uporabili tudi:
- oceanski boben (noro lep zvok valov),
- dežno palico (čudovita pesem dežja) in
- kraguljčke.

Terapevtka bo imela s seboj tudi dišave, kristale in ostale stvari, ki nas bodo razvajale v objemu popotovanja vase.

 

Kaj prinesem s seboj?


S seboj prinesite:

- mehko podlago (za sedenje ali ležanje - armaflex)
- dekico za pokriti
- blazino za pod glavo (po želji)
- tople nogavice
- volnene gamaše (po želji)
- stekleničko vode (po meditaciji je potrebno piti veliko vode)

 

Intuitivna terapevtka


Z nami bo certificirana (angelska) intuitivna svetovalka, duhovna učiteljica in terapevtka (po izobraževalnih programih Šole Intuicija), Access Bars izvajalka, mediatorka, ga. Marjeta Tavčar.

Tudi sama v svojem podjetju Metika izvaja različne oblike meditacij za vzpostavljanje energijskega ravnovesja posameznika, individualne posvete in izobraževanja za lažje odločanje in za osebnostno rast.

V svoje delo vključuje zvok pojočih skled, predvsem iz gorskega kristala, zvok gonga, zvončkov, pa tudi drugih glasbil, kristale in barve ter pri tem uporablja različne tehnike.

V sklopu meditacij predaja individualna energijska sporočila.

Pri individualnih obravnavah izvaja tudi intuitivne vpoglede v različne življenjske situacije, ki so lahko za osvetlitev, globje razumevanje ali pa v pomoč in podporo udeležencem. 

Njeno vodilo je pomoč in podpora ljudem pri globljem razumevanju sebe in življenjskih situacij ter vzpodbuda za aktivni pristop k njihovemu duhovnemu in osebnostnemu razvoju. 
 

 

Lokacija


Meditativno-spoznavna srečanja bomo izvajali v čudoviti dvorani plesne šole Mimi na Laguni na Ježici.
Naslov: Dunajska cesta 270, Ljubljana.

Zemljevid do lokacije si oglejte tukaj.
Parkirišče je brezplačno pred vhodom.
 

Kaj pravijo udeleženci?


"Uau, prvič sem bila in moram povedati, da je bila moja izkušnja zelo pozitivna. Umirila sem se popolnoma, v sebi začutila tak mir kot že dolgo ne. Sklede so me odpeljale k sebi, spuščala sem strahove, pretrgala sem vezi, predala sem se višjemu, spustila sem kontrolo. Kakšno olajšanje in svobodo sem občutila po meditaciji. Hvala vam. Zelo lepo organizirano, priporočam. (Tadeja)
 

"Prišel sem čisto brez pričakovanj, radoveden sem bil, kako bo. Zvok skled je fenomenalen, odnese te, a te hkrati pušča globoko povezanega s samim seboj. Vmes sem zaspal, a sem se potem prebudil nekje vmes in zopet začel uživati ob zvokih." (Marjan)
 

Cena 


Cena za en dogodek je le 27 €.
Nalašč je cena simbolična (le 27 € za predavanje, meditacijo, intuitivna sporočila + druženje), saj želimo, da tovrstna duhovna znanja pridejo do vseh.

Ko se boste prijavili na dogodek, vam bomo poslali podrobnejša navodila glede dogodka in predplačila na vaš elektronski naslov.

 Pridite na zvočno razvajanje vseh vaših čutov.

Ko boste začutili sami sebe in celotno vesolje, bo vaša vibracija neverjetno mirna in čudovita.

Osrednja tematika vseh naših meditacij je kreacija čudovitega partnerstva.
 


 

Datum: nedelja, 17. 11. 2019
Ura: 18:00
Prijava do: nedelja, 10. 11. 2019
Cena: 27,00 EUR
Lokacija: Laguna, Ježica (plesna dvorana Mimi)

KOLEDAR DOGODKOV

November

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

December

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Januar

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

 • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
 • HITRI ZMENKI v Ljubljani
 • MEDITACIJA ZA SAMSKE
 • ŠPANŠČINA ZA SAMSKE
 • TERAPEVTSKA SKUPINA
 • Potopisno predavanje - Maldivi za samske
 • V ISKANJU ODNOSA
 • DRUŽABNI PLESI
 • IZLETI V HRIBE - za samske
 • SALSA ZMENKI
 • KAKO NE IZGUBITI SEBE V ODNOSU
 • PREDBOŽIČNA VEČERJA
 • SILVESTROVO - Zabava za novo leto
 • RAJSKI MALDIVI