Mnenja udeležencev

"Prečudovito potovanje po Baliju, nastanitev v res lepih vilah z bazeni in vodenje celotnega programa je bila pika na i mojemu letošnjemu letu. Počutila sem se zelo dobro, skupina sopotnikov je bila zabavna, Andrej se je potrudil za nas maximalno, Dogodki za Samske pa so celotno organizacijo od A do Ž izpeljali perfektno. Samo priporočam!" (Ana, 34 let)

NASLEDNJI TERMIN

Potovanje: EKSOTIČNI BALI - 5* (13 dni) - nov 2019
nedelja, 10. 11.
ob 9:00 uri

Bali, Indonezija
Prijava do: 01. 09.
Cena: 1150,00 EUR


EKSOTIČNI BALI - potovanje za samske!

13-dnevno ekskluzivno potovanje za samske - jesen 2014


Dragi ljubitelji eksotičnih potovanj!

Odločili smo se, da bomo tudi v letu 2014 odpotovali na Bali - takrat se Bali lahko pohvali tudi z najlepšimi sončnimi zahodi. Na eksotični Bali se bomo odpravili že četrtič, čaka pa nas 13-dnevno nepozabno ekskluzivno doživetje v terminu:


* 5. 11. 2014 - 15. 11. 2013
zbiramo prijave (rok prijave do 5. 9. 2014)

 

   

 

Bali je kot nalašč za spoznavanje in doživljanje prave popotniške dogodivščine!


Bivali bomo v ekskluzivnih vilah s 5* Zala Villa Bali, v katerih nas bosta gostila Slovenec Andrej Zorko in njegova žena Ida. Oba bosta tudi naša uradna vodiča po Baliju. 

Njune vile The Zala Villa Bali pa so kot pravi mali raj na zemlji. Vsaka vila ima svoj kamnit bazen, prostrano kuhinjo in udobno dnevno sobo na prostem, ekskluzivne sobe s kopalnico, kadjo in tropskim tušem na odprtem ter čaroben pogled na balijska riževa polja.

Oddaja Čez planke - Bali
Oglejte si oddajo Čez planke, v kateri Mojca Mavec govori  o Baliju.
Na Baliju je obiskala tudi Andreja Zorka, lastnika vil, v katerih bomo nastanjeni.

E-povezava: Čez planke z Mojco Mavec - Bali za samske
Kar poglejte, kako luštno se bomo imeli! :)
 
Gremo na nepozabno potovanje, ki se nam bo zagotovo vsedlo v spomin do konca življenja.
 


2 SPOZNAVNA VEČERA za vse prijavljene

Ko zberemo dovolj prijav, bomo organizirali prvi spoznavni večer za vse potnike, kjer bomo razložili vse podrobnosti glede potovanja in plačila.
Po urejenih formalnostih (nakup letalskih vozovnic, organiziranega povratnega prevoza iz Ljubljane do bližnjega letališča, plačilo programa potovanja in osebnega zavarovanja) se bomo sestali še enkrat, da se pogovorimo glede vseh ostalih podrobnostih potovanja, ki vas bodo zanimala.
Prvič se bodo dobili v restavraciji DiVino v ljubljanski Kristalni palači, drugič pa v azijski restavraciji Shambala v centru Ljubljane, da že pred odhodom začutimo odlične okuse azijske kulinarike. :)
Prvi spoznavni večer bomo organizirali v ponedeljek, 8. 9., ob 18. uri, drugi sestanek pa 14 dni pred odhodom. O točnih datumih srečanj vas bomo obvestili po roku prijave.

 

 PROGRAM  POTOVANJA


1. in 2. dan: Pot do Balija
Zbrali se bomo v Ljubljani na Železniški postaji in s skupnim prevozom odšli do letališča San Marco v Benetkah. 
Sledil bo let do Dubaja, kjer bomo počakali na naslednji let do Jakarte in nato do mesta Danpasar na Baliju.
Vso pot do Balija in na Baliju bo z vami predstavnik Dogodkov za Samske.
 

2. dan: BALI, otok sonca!
V Danpasarju bomo pristali v večernih urah, kjer nas bo, po opravljenih carinskih formalnostih ob izhodu iz letališča, pričakal predstavnik Zale Ville Bali, Andrej Zorko, gostitelj in organizator/turistični vodič našega potovanja. Odpeljal nas bo do čudovite Zale Ville ali še boljše rečeno – do pravega raja na Zemlji. V miru se bomo namestili v dvoposteljne sobe, pojedli večerjo in se, da bomo spočiti za naslednji pustolovski dan, odpravili k počitku.
 

3. dan: Zajtrk - botanični vrt s tropskimi pticami – gozd opic – riževa polja – mesto Ubud in kosilo – park s sloni – tradicionalna balinezijska masaža – večerja in spoznavne igre po želji
Po zajtrku v Zali Villi Bali se bomo odpeljali po panoramski cesti do Bali Bird Parka, kjer bomo videli 250 vrst tropskih ptic, med njimi pelikane, tukane, flaminge, vse vrste velikih papig in izumirajočo vrsto Bali Starling. Park je zasnovan kot tropski botanični vrt, zato je sprehod po parku zelo prijeten. Nadaljujemo do gozda opic, kjer še danes svobodno prebivajo balinezijski dolgorepi makavi, ki so najpametnejši od vseh opic. Opice bomo lahko hranili, se igrali z njimi ter naredili nekaj lepih fotografij. 
Mesto Ubud, ki ga bomo obiskali, je znano po zelo okusni hrani, kar bomo poizkusili tudi sami. Po kosilu se bomo odpravili po panoramski cesti mimo slikovitih terasastih riževih polj, ki so med najbolj zaželenimi fotografskimi motivi. Pot bomo nadaljevali vse do Elephant parka, kjer bomo imeli priložnost hraniti, božati, jahati in občudovati spretnosti najredkejše vrste slonov, Elephant maximus. Ob koncu si bomo ogledali tudi muzej slonov. 
Ker bomo že pošteno lačni, se bomo napotili do Zale Ville Bali, kjer nas bo čakala večerja, po želji pa tudi balinezijska tradicionalna masaža. 

 

4. dan: Stretching v vili - zajtrk - Nusa Dua – peščena plaža – tradicionalna balinezijska masaža - morske alge – lokalna ribja tržnica – večerja - zabava v barih
Da bo jutro še bolj popolno, se bomo lahko zjutraj prebudili ob raztezanju ob bazenu v Zala Villi Bali, ki ga bo spremljala prijetna glasba.
Po zajtrku se bomo odpravili do razkošnega letovišča Nusa Dua, kjer potekajo seminarji največjih podjetij in svetovno znane konference. Sledilo bo poležavanje na peščeni plaži, kjer se bomo po želji sprostili ob balinezijski masaži. Ogledali si bomo tudi, kako domačini predelujejo morske alge, ki so kot lepotilno sredstvo v kozmetiki in wellness centrih zelo priljubljene.
Po kosilu v eni izmed tradicionalnih balijskih restavracij se bomo odpravili na odprto lokalno ribjo tržnico, kjer bomo izbirali med svežimi ribami kot so tuna, mahi mahi, red snaper, barakuda itd. Izbrane ribe nam bo osebje Zale Villa Bali pripravilo za večerjo, kjer bomo v elegantnem in sproščenem vzdušju preživeli prelep večer, po želji s spoznavnimi, družabnimi igrami. Po večerji se bomo (po želji) odpravili na zabavo v mesto Kuta, ki je znana po dobrih zabavah v mnogih obmorskih barih, klubih in restavracijah.
 

5. dan: Zajtrk - obisk zdravilca iz filma »Jej, moli, ljubi« - tržnica s sadjem – tradicionalne vasi – postanek ob riževih poljih – lokalna tržnica z začimbami – tempelj Bedugul - večerja in druženje po večerji
Po zajtrku v Zala Villi Bali se bomo odpravili na obisk k tradicionalnemu zdravilcu - točno tistemu iz filma »Jej, moli, ljubi«.  
Po kosilu si bomo ogledali notranjost otoka; med potjo bomo okušali lokalno tropsko sadje, tudi zanimiva in okusna sadeža durian in jack fruit (največji sadež na svetu), ki veljata za azijski afrodiziak. :) 
Pot nas bo vodila mimo tradicionalnih vasi pa vse do največjih terasastih riževih polj na Baliju. Po postanku ob riževih poljih se bomo odpravili na lokalno tržnico z začimbami, kjer se bomo razvajali z vonji in pogledi na različne azijske začimbe kot so: cimetove palčke, kakav, sveža vanilja, ingver, kari, listi karija, limonina trava, koriander, kurkuma itd. Če bomo želeli, si bomo lahko želene začimbe seveda tudi kupili za domov … kako pa se azijske začimbe pravilno uporablja, bomo izvedeli na kuharski delavnici, ki jo bomo organizirali v Zali Villi Bali na 11. dan našega potovanja. 
Po aromatični izkušnji na tržnici z začimbami se bomo odpeljali do templja Bedugul, ki leži na jezeru znotraj otoka Bali. Domačini verjamejo, da se je v templju naselil bog vode, ki skrbi za namakalne sisteme riževih polj po celotnem otoku. 
Po večerji v Zali Villi Bali ali v lokalni restavraciji se bomo lahko po želji zopet odpravili na zabavo v bare, lahko pa se bomo odpravili tudi na hladno pivo v bar ob morju in pod svetlim mesecem preživeli prelep in sproščen večer.
 

6. dan: Zajtrk – plaža Dreamland – surfanje na valovih – surferska plaža Ulu Watu – tempelj Ulu Watu – kradljive opice – ribiška vasica Jimbaran - večerja ob sončnem zahodu
Po zajtrku se bomo odpeljali na južni del otoka do prekrasne peščene plaže Dreamland, kjer se bomo zadržali do poznih popoldanskih ur. Plaža je povezana z luksuznim kompleksom z bazenom, ki se vizualno izliva v morje, ponujajo odlično azijsko hrano in dobre koktajle, privoščili pa si bomo lahko tudi sprostitveno masažo na peščeni plaži ob morju.
Pogumni se boste lahko poizkusili v surfanju na valovih, spremljal pa vas bo lahko tudi učitelj surfanja.  
V poznih popoldanskih urah se bomo odpravili v bar, ki leži na klifu s pogledom na zelo znano plažo surfarjev Ulu Watu (na tej plaži blagovna znamka Rip Curl vsako leto organizira svetovna tekmovanja v deskanju na vodi). 
Ogledali si bomo še tempelj Ulu Watu, ki leži na 70 metrskem visokem klifu od koder se nam razprostira pogled na Indijski ocean. Med opazovanjem templja nam bodo družbo delale kradljive opice, na katere bomo morali biti zelo pozorni. :) 
Na poti domov se bomo ustavili v ribiški vasici Jimbaran. 
Med opazovanjem barvitega sončnega zahoda si bomo privoščili romantično večerjo ob svečkah na peščeni plaži, kjer bomo lahko izbirali med izvrstnimi morskimi specialitetami in naredili nekaj fantastičnih nočnih fotografij.
 


7. dan: Zajtrk – riževa polja – obisk tradicionalne vasi Tenganan – kosilo ob morju – snorklanje & potapljanje - kraljeve toplice Thirta Ganga
Po zajtrku se bomo ob obali odpravili do znamenitih terasastih riževih polj. Posebnost riževih polj je njihova pomirjujoča zelena barva in poseben način gojenja riža, kar se odraža na kakovosti riža. Riž je na Baliju zelo cenjen, saj predstavlja glavni vir dohodka mnogim domačinom, zato ga tudi imenujejo "življenjska kri Balija«. Spotoma bomo obiskali tudi edino tradicionalno vas na Baliju, t.i. Tenganan, kjer bomo videli kako so ljudje živeli pred mnogimi stoletji in kako številni staroselci živijo in delajo še danes. Po ogledu tradicionalnih obrti se bomo odpravili na kosilo ob morju. 
Po kosilu je možna dodatna aktivnost snorklanja (ogled koralnega grebena s pisanimi tropskimi ribami, z malo sreče pa bomo videli tudi želvo) ali potapljanja na najlepši koralni steni na vzhodu Balija. Master diver Komang nas bo po želji popeljal v podvodni svet do globine 12m , tudi tiste, ki tega še nikoli niste poizkusili. Na poti domov bomo obiskali kraljeve toplice Thirta Ganga.
 

8. dan: Zajtrk – rafting po reki Ayung – deževni tropski gozd – naravni slap – indonezijsko kosilo – večerja v mestu
Po zajtrku se bomo odpravili na rafting po reki Ayung, ki teče skozi deževni tropski gozd. Odločili se bomo lahko za rafting na manjših brzicah, tisti bolj pogumni, željni večjega adrenalina, pa se boste lahko podali na hitrejši del reke, ki vsebuje okoli 20 brzic 2. ali 3. stopnje. Da se bomo malo ohladili, bo poskrbel skiper, ki nas po popeljal tik pod naravni slap, ki nas bo dodobra "opral" ali še boljše - zmasiral. Med spustom bomo občudovali lepote divje in nedotaknjene tropske narave, med ravnimi  predeli reke pa se nam bodo prikazovala čudovita zelena riževa polja in visoke palme. Na cilju nas bo pričakalo okusno indonezijsko "self service" kosilo z različnimi predjedmi, jedmi in sladicami. 
Preostali del dneva bomo lenarili ob bazenu, morju in se družili ter naredili nekaj nepozabnih skupnih fotografij. Večerjali bomo v mestu.
 

9. dan: Stretching v vili – zajtrk – prosto dopoldne – kosilo v mestu Kuta – nakupovanje – nočna tržnica – večerja
Kdor bo želel zakorakati v še bolj poln dan, se bo lahko udeležil jutranjega stretchinga ob bazenu v Zala Villi Bali, ki ga bo spremljala prijetna glasba.
Po zajtrku v Zala Villi Bali bomo imeli prosto dopoldne za kopanje, branje, poležavanje, masažo ali kaj drugega. Nabrati si bomo morali namreč moči, saj se bomo odpravili v mesto Kuta, kjer bomo preizkušali raznoliko tradicionalno indonezijsko hrano. 
Preostanek dneva bomo preživeli v dveh skupinah – ženske posebej, moški posebej. Zakaj? To bo namreč dan za nakupovanje! Da moški ne zgubijo pameti, je bolje, da se ženske odpravijo posebej. :) Moški pa bodo imeli tako čas za kakšno pivo več in za »moške pogovore«. 
Na poti domov se bomo ustavili na živahni tradicionalni nočni tržnici, kjer bomo nakupovali sveže tropsko sadje in zelenjavo. 
Kje bomo večerjali na ta dan, se bodo odločile predstavnice ženskega spola. Moški pa bodo preprosto ubogali.:)
 


10. dan: Stretching v vili – zajtrk – plavanje z delfini – kosilo – tempelj Tanah Lot – golf igrišče v Aziji - večerja – koktajl večer s profesionalnim barmanom 

Da bo jutro še bolj popolno, se bomo lahko zjutraj prebudili ob raztezanju ob bazenu v Zala Villi Bali, ki ga bo spremljala prijetna glasba.
Po zajtrku se bomo odpravili na čudovito doživetje – plavanje z delfini! V bazenu, kjer so delfini udomačeni in kjer je poskrbljeno za varnost, se bomo počutili izvrstno … plavanje z delfini je res prvovrstno doživetje. 
V popoldanskih urah (po kosilu) se bomo odpravili do najlepšega templja Tanah Lot, ki je od Zale Ville oddaljen le 15 minut počasne vožnje med riževimi polji. 
Tempelj je bil zgrajen v 16. stoletju na živi vulkanski skali, iz katere še danes priteka sveti izvir, ki predstavlja vodnjak mladosti. Po oceni Lonely Planeta je to tempelj, ki je ob sončnem zahodu največkrat fotografiran tempelj na svetu. Ob templju je eno izmed najlepših golf igrišč v Aziji - Nirwana z 18 luknjami, ki ga je zasnoval golfist Greg Norman. 
Po večerji sledi Koktajl večer z profesionalnim barmanom, ki nas bo naučil, kako se pripravijo najpopularnejši koktajli.
 

11. dan: Zajtrk – Safari Park (božanje tigrov, orangutanov) – predstava v balijskem tradicionalnem gledališču – kosilo – prosto popoldne za počitek – vedeževalec - kuharska delavnica azijske hrane – večerja in druženje po večerji
Po zajtrku se bomo odpravili v Safari Park, kjer bomo božali mladička redkega belega tigra in orangutana ter se z jeepi popeljali prav med živali v njihovo naravno okolje. Znotraj parka je tudi Balijsko gledališče, ki prikazuje prave balijske legende in je zato tudi lepa priložnost, da spoznamo raznoliko balijsko kulturno dediščino. Graciozna predstava Bali Agung prikazuje zgodovinsko in legendarno poroko med balijskim kraljem in princesko iz kitajske kraljeve družine, le ta pa je obogatena z odlično kostumografijo, scenografijo, koreografijo in tradicionalno balijsko glasbo.
Po kosilu bomo imeli prosto popoldne za počitek ali dejavnosti, ki si jih bomo lahko izbrali sami. Po želji nas bo v vili obiskal priznan vedeževalec, mojster čaker in aure, ki je že mnogim napovedal stvari, ki so se nato uresničile.
Zvečer pa bomo zavihali rokave in se prepustili kuharski delavnici tradicionalne azijske hrane. V Zali Villi Bali nas bo indonezijka Ida naučila pripraviti več različnih tradicionalnih in popularnih azijskih jedi, ki jih bomo nato skupaj tudi pojedli. Mnjami. 
 
12. in 13. dan: Zajtrk – prosto dopoldne za zadnje utrinke na Baliju – darilo za vsakega udeleženca - pot proti letališču in pot domov
Po obilnem tropskem zajtrku si bomo vzeli čas za zadnje opravke, predvsem pa za lovljenje zadnjih spominov sončnega otoka.
Po kosilu nam bo Zala Villa v dar podarila prijetno presenečenje, potem pa se bomo v popoldanskih urah odpravili proti letališču. 
Pot domov bo prijetna, saj bomo leteli v dobrih letalih s televizijami, glasbenimi postajami, klimo in seveda obroki hrane. 
Ko bomo prispeli v Benetke, nas bo na letališču pričakal kombi, ki nas bo odpeljal do Železniške postaje v Ljubljani.
 

 


 

V CENO ARANŽMAJA JE VKLJUČENO:

- nočitev z zajtrkom v luksuzni Zala Villi Bali s 5* (bivanje v dvoposteljni sobi s tropsko kopalnico)
- pijača ob prihodu
- tropsko sadje ves dan
- mineralna voda ves dan
- vsakodnevni prevozi in ogledi
- vstopnine templjev in parkov
- slovenski vodič in predstavnik Dogodkov za Samske
- Zala darilo ob odhodu
- 1 balinezijska tradicionalna masaža
- 2x jutranji stretching oz. raztegovanje ob bazenu v Zala Villa Bali
- 1x večerja v Zala Villa Bali
- spoznavanje preko HITRIH ZMENKOV oz. SPEED DATINGA (v primeru, če se potovanja udeleži enako število žensk in moških)
- kuharska delavnica tradicionalne indonezijske hrane
- vstop v Botanični vrt in Gozd opic
- vstop v Park Slonov (Elephant Park)
- vstop v Muzej Slonov (Elephant Museum)
- skupno nakupovanje hrane na tržnici (priprave za odlično večerjo)
- postanek na riževih poljih
- obisk lokalne tržnice z začimbami
- obisk templja Bedugul
- obisk templja Tanah Lot
- obisk kraljevih toplic Thirta Ganga
- obisk sanjske plaže Dreamland
- obisk surfarske plaže Ulu Watu
- obisk ribiške vasice Jimbaran
- obisk edine tradicionalne vasi na Baliju - Tenganan
- obisk mesta Kuta
- obisk tradicionalne nočne tržnice

 

V CENO ARANŽMAJA NI VKLJUČENO:

- organiziran povratni prevoz: Zagreb - Ljubljana (cca 30 € na osebo v eno smer)
- letalske karte - mednarodni in notranji let (cca 750 €)
- zdravstveno zavarovanje za tujino (17,25 € na osebo, če vzamemo skupinsko dvojno zavarovanje)


 IZLETI IN DODATNE AKTIVNOSTI:

- jahanje slonov (35 €)
- surfanje z učiteljem (8 €)
- rafting po reki Ayung + kosilo  (55 €)
- plavanje z delfini (50 €)
- profesionalni barman za koktajl večer (10 €). Vsak s seboj prinese 2 steklenici alkohola, saj je na Baliju alkohol veliko dražji kot pri nas.
- dodatne masaže (5 € / masažo na plaži, v Zala Villi Bali pa maser in zdravilec 16 €)
- obisk zdravilca Ketut, palm reader iz filma »Jej, moli, ljubi« (21 €)
- obisk zdravilca, ki dela z kozmično močjo (33 €)
- potapljanje (60 € za 2 potopa / 30 € za 1 potop)
- snorklanje (3 €)
- obisk Safari Parka + ogled graciozne predstave Bali Agung v tradicionalnem balijskem gledališču (33 €)
- napitnine 

Po želji lahko podaljšate bivanje v Zala Villi Bali (ekskluzivna cena: 25 € / nočitev ) in se priključite dodatnim izletom.
Če boste potovanje podaljšali, nam to povejte že ob prijavi, da bomo vedeli, kako rezerviramo vašo letalsko karto. 

Cene se lahko spremenijo glede na gibanje lokalne valute (Indonezijska Ruphija). Vrstni red izletov se prilagodi vremenskim razmeram.


 OBVEZNA DOPLAČILA:

- Indonezijski vizum, ki se pridobi na letališču v Denpasarju (21 €)
- Izhodna letališka pristojbina (12 € )


CENA:

Cena potovanja brez letalske karte: 1.150 €
Cena letalske karte (če jo rezerviramo že zgodaj): od 750 € do 850 € (če jo rezerviramo pozno, pa veliko več - tudi 1.000 €)
Dodatne aktivnosti na Baliju: od 100 € do 300 € (odvisno, kaj vse želite doživeti)
 Kaj se zgodi, če organizirano potovanje, bivanje in letalsko karto že plačate in pred potovanjem zbolite oz. nikakor ne morete z nami na Bali?

Letalska karta: Predlagamo, da pri nakupu karte sklenete tudi zavarovanje rizika odpovedi potovanja, ki znaša 3,73 % vrednosti kupljene letalske vozovnice. Na tak način boste dobili povrnjen ves denar od letalske vozovnice. Ko se boste prijavili, vas bomo o vsakem koraku nakupa letalske vozovnice še enkrat podrobneje obvestili.

Organizacija potovanja in bivanje: Od zneska (1.150 €) za potovanje (brez letalske karte) vam vzamemo polovico akontacije (150 €), ki ste jo plačali vnaprej.  


 


 

NAČIN PLAČILA

Na prvem srečanju prijavljeni vplača 300 € akontacije, preostala plačila pa poravna najkasneje 14 dni po skupnem sestanku vseh prijavljenih, in sicer:
- preostanek celotnega programa potovanja (850 €),
- letalsko karto (po želji tudi riziko odpovedi, ki znaša 3,73 % vrednosti kupljene letalske vozovnice),
- zdravstveno zavarovanje v tujini, če ga še nima urejenega (cca 18 €),
- organiziran povratni prevoz do letališča (cca 60 €).

Podatke o TRR-ju za nakazilo denarja in račune vam bomo poslali po prvem srečanju. 


MOREBITNA SPREMEMBA CEN

Cene potovanja so določene s programom potovanja ter veljajo od dneva objave programa.
Organizator potovanja ima pravico do povišanja cene najkasneje do 20 dni pred pričetkom potovanja, v primeru, da je prišlo do sprememb v tečaju pogodbene (dogovorjene) valute, do povišanja stroškov prevoza, vključno s stroški goriva ali do povišanja pristojbin za določene storitve (na letališčih, v pristaniščih ipd.), ki vplivajo na ceno potovanja. 

Organizator potovanja lahko v programu priporoči, da potnik plača storitve (fakultativni izleti, najem športne opreme, ipd), ki bodo opravljene na kraju samem. V tem primeru organizator ne nastopa kot organizator, ne kot posrednik, ampak zgolj kot informator.

Odgovorni organizator potovanja je Zala Villa Bali.

Rok prijave: 5. 9. 2014
Predlagamo, da se prijavite čim prej, saj lahko tako letalske karte za vas kupimo po bolj ugodni ceni. 
 

 POMEMBNO - VELJAVNOST VAŠEGA POTNEGA LISTA

Preverite veljavnost vašega potnega lista. Če imate potni list veljaven še pol leta po prihodu iz potovanja nazaj, je vse v redu.
Če ne, ga morate podaljšati še pred odhodom. Računajte, da na nov potni list čakate približno 1 teden. 
 


 

KORAKI DO UDELEŽBE NA POTOVANJU:
 

1. Prijava preko e-prijavnice na http://dogodkizasamske.si/prijava-na-dogodek/

2. Po prijavi vas bomo poklicali in obvestili glede termina skupnega sestanka, na katerem se bomo spoznali in še enkrat skupaj prebrali program potovanja ter se pogovorili o načinu plačila celotnega programa in letalskih kart. 

3. Ko bomo vsi že plačali letalske karte, program potovanja, zdravstveno zavarovanje in organiziran povratni prevoz do bližnjega letališča in nazaj, se bomo še enkrat dobili na azijski večerji v Ljubljani in pogovorili glede zadnjih potrebnih stvari pred potovanjem. 

4. In potem? Počakamo samo še na dan odhoda, da se odpravimo na nepozabno eksluzivno potovanje na eksotični Bali. Komaj čakamo! :)
 

 
 

Datum: nedelja, 10. 11. 2019
Ura: 9:00
Prijava do: nedelja, 01. 09. 2019
Cena: 1150,00 EUR
Lokacija: Bali, Indonezija

KOLEDAR DOGODKOV

Oktober

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

November

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

December

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

 • TERAPEVTSKA SKUPINA
 • SALSA ZMENKI
 • V ISKANJU ODNOSA
 • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
 • HITRI ZMENKI v Ljubljani
 • DRUŽABNI PLESI
 • RAJSKI MALDIVI
 • IZLETI V HRIBE - za samske
 • KAKO SAMI USTVARJAMO NE-SAMOZAVEST
 • POTOPISNO PREDAVANJE - ŽIVAHNA KUBA
 • EKSOTIČNI BALI